Šablona III/2 Č. materiálu VY_32_INOVACE_STO_394 Ročník: 1.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
GASTRONOMIE INVENTÁŘ NA ÚSEKU OBSLUHY KOVOVÝ INVENTÁŘ, ROZDĚLENÍ
Advertisements

CZ.1.07/1.5.00/ VY_32_INOVACE_ZP_3.09 SOU Obořiště
Druhy porcelánových výrobků a soupravy užitkového porcelánu.
GASTRONOMIE INVENTÁŘ NA ÚSEKU OBSLUHY INVENTÁŘ NA PODÁVÁNÍ POKRMŮ
GASTRONOMIE SLAVNOSTNÍ STOLOVÁNÍ RAUT_PŘÍPRAVNÉ PRÁCE, STUDENÝ STŮL
VY_32_INOVACE_11_ODV_647_Str
VY_32_INOVACE_11_ODV_650_Str
Obor: H/01 Kuchař-číšník
Obor: H/01 Kuchař-číšník
charakteristika kovového inventáře
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště Horky nad Jizerou 35 Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Předmět:Stolničení Ročník:3. Téma:S.
Předmět: Stolničení Ročník: 1.
GASTRONOMIE SLAVNOSTNÍ STOLOVÁNÍ BANKETNÍ OBSLUHA Ing. PETRA ŠKRÁŠKOVÁ
PORCELÁNOVÝ INVENTÁŘ ROZDĚLUJEME
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště Horky nad Jizerou 35 Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Předmět:Stolničení Ročník:3. Téma:
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště Horky nad Jizerou 35 Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Předmět: OV - Stolničení Ročník:
Anotace: Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/
Inventář na úseku obsluhy, charakteristika
Šablona III/2 Č. materiálu VY_32_INOVACE_STO_379 Ročník: 2.
Ročník:2. Vzdělávací obor: Hotelnictví M/01 Kuchař – číšník H/01 Předmět : Nauka o nápojích Tematický okruh: Sommeliérství Téma:Inventář vhodný.
GASTRONOMIE INVENTÁŘ NA ÚSEKU OBSLUHY KOVOVÝ INVENTÁŘ, PŘÍBORY
Ročník:1. Vzdělávací obor: M/01 Hotelnictví H/01 Kuchař - číšník Předmět: Technika obsluhy/stolničení Tematický okruh: Jednoduchá obsluha Téma:
Šablona III/2 Č. materiálu VY_32_INOVACE_TPP_514 Ročník: 2.
Ročník:2. Vzdělávací obor: M/01 Hotelnictví H/01 Kuchař - číšník Předmět:Technika obsluhy/stolničení Tematický okruh:Složitá obsluha Téma:SO.
Šablona III/2 Č. materiálu VY_32_INOVACE_STO_364 Ročník: 2.
Šablona III/2 Č. materiálu VY_32_INOVACE_STO_375 Ročník: 2.
Šablona III/2 Č. materiálu VY_32_INOVACE_STO_361 Ročník: 2.
Ročník:3./4. Vzdělávací obor: M/01 Hotelnictví Předmět:Software hotelového provozu Tematický okruh:Práce s HSW Téma:HSW Banketing Jméno autora:Jaroslav.
Šablona III/2 Č. materiálu VY_32_INOVACE_STO_378 Ročník: 2.
Šablona III/2 Č. materiálu VY_32_INOVACE_STO_362 Ročník: 2.
Šablona III/2 Č. materiálu VY_32_INOVACE_STO_396 Ročník: 1.
Šablona III/2 Č. materiálu VY_32_INOVACE_STO_385 Ročník: 1.
Šablona III/2 Č. materiálu VY_32_INOVACE_STO_365
Šablona III/2 Č. materiálu VY_32_INOVACE_STO_384 Ročník: 1.
GASTRONOMIE INVENTÁŘ NA ÚSEKU OBSLUHY
Šablona III/2 Č. materiálu VY_32_INOVACE_STO_367 Ročník: 2.
Šablona III/2 Č. materiálu VY_32_INOVACE_TPP_515 Ročník: 2.
Šablona III/2 Č. materiálu VY_32_INOVACE_STO_391 Ročník: 1.
Ro č ník:1. Vzdělávací obor: M/01 Hotelnictví H/01 Kucha ř - č íšník Předmět: Technika obsluhy/stolničení Tematický okruh: Jednoduchá obsluha.
Ročník:1. Vzdělávací obor: M/01 Hotelnictví H/01 Kuchař - číšník Předmět: Technika obsluhy/stolničení Tematický okruh: Jednoduchá obsluha Téma:
Ročník:2. Vzdělávací obor: M/01 Hotelnictví H/01 Kuchař - číšník Předmět:Technika obsluhy/stolničení Tematický okruh:Složitá obsluha Téma:
Ro č ník:2. Vzd ě lávací obor: M/01 Hotelnictví H/01 Kucha ř - č íšník Předmět:Technika obsluhy/stolničení Tematický okruh:Složitá obsluha.
Ročník:1. Vzdělávací obor: M/01 Hotelnictví H/01 Kuchař - číšník Předmět: Technika obsluhy/stolničení Tematický okruh: Jednoduchá obsluha Téma:
Ro č ník:3./4. Vzdělávací obor: M/01 Hotelnictví Předmět: Software hotelového provozu Tematický okruh: Práce s HSW Téma: HSW Pracovní list sklad.
Šablona III/2 Č. materiálu VY_32_INOVACE_STO_373 Ročník: 2.
Šablona III/2 Č. materiálu VY_32_INOVACE_NAV_299 Ročník: 2.
Šablona III/2 Č. materiálu VY_32_INOVACE_STO_393 Ročník: 1.
Ročník:3./4. Vzdělávací obor: M/01 Hotelnictví Předmět: Software hotelového provozu Tematický okruh: Práce s HSW Téma: HSW Pracovní list rezervace.
Ročník:2. Vzdělávací obor: M/01 Hotelnictví H/01 Kuchař - číšník Předmět:Technika obsluhy/stolničení Tematický okruh:Složitá obsluha Téma:SO.
Ročník:3./4. Vzdělávací obor: M/01 Hotelnictví Předmět: Software hotelového provozu Tematický okruh: Práce s HSW Téma: HSW Pracovní list kalkulace.
Šablona III/2 Č. materiálu VY_32_INOVACE_HOP_124
Šablona III/2 Č. materiálu VY_32_INOVACE_STO_390 Ročník: 1.
Šablona III/2 Č. materiálu VY_32_INOVACE_STO_388 Ročník: 1.
Název školy Střední odborná škola Luhačovice
STŘEDNÍ ODBORNÁ ŠKOLA A STŘEDNÍ ODBORNÉ UČILIŠTĚ MĚSTEC KRÁLOVÉ.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Zuzana Pauserová. Dostupné z Metodického portálu ; ISSN Provozuje.
Ročník:2. Vzdělávací obor: M/01 Hotelnictví H/01 Kuchař - číšník Předmět: Technika obsluhy/stolničení Tematický okruh:Složitá obsluha Téma:SO.
Složitá obsluha míchání předkrmového salátu Název školySŠHS Kroměříž Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Autor Andrea Mišurcová Název šablonyIII/2 – inovace.
Základy stolování. Vypracoval: Lukáš Karlík
ZÁKLADNÍ INVENTÁŘ PRO STOLOVÁNÍ
RAUT III. Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu
Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR.
Pořadí pokrmů na jídelním lístku
Banketní obsluha Název školy SŠHS Kroměříž Číslo projektu
Složitá obsluha fondue
OBSLUHA, U STOLU Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu
Financováno z ESF a státního rozpočtu ČR.
Šablona III/2 Č. materiálu VY_32_INOVACE_HOP_139
Šablona III/2 Č. materiálu VY_32_INOVACE_STO_392 Ročník: 1.
Příjemce podpory – škola:
Transkript prezentace:

Šablona III/2 Č. materiálu VY_32_INOVACE_STO_394 Ročník: 1. Vzdělávací obor: 65-42-M/01  Hotelnictví 65-51-H/01  Kuchař - číšník Předmět: Technika obsluhy/stolničení Tematický okruh: Jednoduchá obsluha Téma: JO Porcelánový inventář Jméno autora: Jaroslav Petrů Vytvořeno dne:  3.8.2012 Metodický popis, (anotace) Podpora hodiny – druhy porcelánového inventáře – dělení,použití při servisu a ošetření

Porcelánový inventář Jídelní porcelán

Jídelní talíře Klubový Masový Polévkový Dezertní Couvertový /pečivový na máslo Na co se který talíř používá ??????

misky Misky dělíme dle jejich použití Na kompot Na polévku Na salát Bujon šálek

Ostatní jídelní porcelán Kalíšek na vajíčka Pohár na zmrzlinu Kokotka Gratinka

Velký jídelní porcelán Terina Mísa na salát Dělené mísy na přílohy Omáčník Malý omáčník

Kontrolní otázky Co obecně patří do porcelánového inventáře Jak můžeme tento inventář rozdělit Vyjmenujte talíře dle velikosti a použití Jaký další porcelánový inventář znáte

zdroje http://www.google.cz/imgres?q=porcel%C3%A1n&hl=cs&client=opera&rls=cs&channel=suggest&tbm=isch&tbnid=WXhOVQQnURlDEM:&imgrefurl=http://www.eporcelan.cz/&docid=9W27OayFblCNgM&imgurl=http://www.eporcelan.cz/img/cat_tradicni.jp http://www.google.cz/imgres?q=tal%C3%AD%C5%99+na+m%C3%A1slo&hl=cs&client=opera&rls=cs&channel=suggest&tbm=isch&tbnid=t6kV5i_brewheM:&imgrefurl=http:// http://www.google.cz/imgres?q=porcel%C3%A1nov%C3%A1+miska+na+kompot&hl=cs&client=opera&rls=cs&channel=suggest&tbm=isch&tbnid=63WDQTdFlAjKeM:&imgrefurl=http:// http://www.google.cz/imgres?q=porcel%C3%A1nov%C3%BD+kal%C3%AD%C5%A1ek+na+vejce&hl=cs&client=opera&rls=cs&channel=suggest&tbm=isch&tbnid=wu1sK8ayfZkU7M:&imgrefurl=http:// http://www.google.cz/imgres?q=d%C4%9Blen%C3%A9+m%C3%ADsy&hl=cs&client=opera&rls=cs&channel=suggest&tbm=isch&tbnid=O7ln0sE9HH-AKM:&imgrefurl=http:// http://www.google.cz/imgres?q=om%C3%A1%C4%8Dn%C3%ADk&hl=cs&client=opera&rls=cs&channel=suggest&tbm=isch&tbnid=VaiXrSeQbIaIEM:&imgrefurl=http://profi-hotel.cz/eshop/druh/5-Stolovani-2-porcelan__keramika-15-kusovy_porcelan.html&docid=9uw00YH2iEjKgM