K RÄUTERHO F KYSELINA HYALURONOVÁ + FYTOKOMPLEX Řada obličejové kosmetiky s kyselinou hyaluronovou a fytokomplexem.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Kuperóza v kosmetické praxi
Advertisements

1.Význam kosmetického účinku šamponu
Číslo a název projektu CZ.1.07/1.5.00/ OP: Vzdělávání pro konkurenceschopnost Zvyšování vzdělanosti pomocí e-prostoru Název a adresa školy Soukromá.
Mezoroller TianDe: krása si víc nevyžaduje obětí!
Šamponová lázeň proti lupům BAIN EXFOLIANT 42 dní bez lupů. VYHRAJTE SVŮJ BOJ S LUPY!!! Očištění, odstranení a hydratace: celková obnova vlasové pokožky.
Unikátní JOHNSON´S® Baby Koupel pro celé tělo i vlásky 500 ml
Číslo projektu CZ.1.07/ / Číslo projektu: Rozvoj vzdělanosti
Pleťové masky. Patnácti až dvaceti minutový relax „pod maskou“ udělá malý zázrak nejen s vaší pletí, která se krásně uvolní, ale uvolní se a zrelaxuje.
Vital Light denní 2500 Kč Den po dni jsou vrásky méně viditelné a pokožka je pevnější. Pleť a vzhled jsou sjednocené. Pleť je zářivá a povzbuzená díky.
Md:peelsTM Široká řada farmaceutických a lékařských chemických peelingů se složením pro nápravu hlavních projevů stárnutí, které trápí pacienty stárnutí.
IMEDEEN TAN OPTIMIZER™ IN-VITRO STUDIE Účinky aktivních složek přípravku na syntézu melaninu u melanocytů vypěstovaných in-vitro. Výzkumná práce spol.
KONCEPT Nová generace péče o vlasovou pokožku, která navrací krásu Vašim vlasům. Krása vlasů začíná u kořínků – pro dosažení silných a zdravých vlasů.
Vítejte v katalogové prezentaci. 795KČ 352 KČ Omlazující krém 30g Číslo produktu: g Gel pro modelaci obličeje 328 KČ Zpevňující a vyhlazující.
Ukažte rozzářenou, hladší, mladě vypadající pleť za 7 dní*
Periorální dermatitida
„EU peníze středním školám“
Corrective Serum V každé kapsli je chutná porce krásy...
VÝŽIVA – MÝTY A SKUTEČNOST
Zjasnění Hydratování Revitalizování Tři kroky ke krásné pleti Zjasnění Hydratování Revitalizování Zjasňující, revitalizující, hydratační maska.
Digitální výukový materiál zpracovaný v rámci projektu „EU peníze školám“ Projekt:CZ.1.07/1.5.00/ „SŠHL Frýdlant.moderní školy“ Škola:Střední škola.
OPALOVÁNÍ JE SLUNCE NEBEZPEČNÉ? Ne, ultrafialové záření je vždy stejné. Filtrace záření se změnila, protože došlo k narušení ozónové vrstvy z důvodu neblahého.
Základy přírodních věd
Být rodičem je úžasné … Každý rodič vždy dá to NEJLEPŠÍ svému dítěti … WINALITE BabyCare
Voňavé čerstvé květiny, a něžná péče olejů v šampónech TianDe.
Nápoj na bázi koktejlu z ovocných šťáv..
Steroidní hormony Dva typy: 1) vylučované kůrou nadledvinek (aldosteron, kortisol); 2) vylučované pohlavními žlázami (progesteron, testosteron, estradiol)
Tužka na vyhlazení vrásek
Zenit,spol.s r.o Pražská 162 , Čáslav
Vitamíny Přírodní látky složité látky převážně rostlinného původy
Tuky = Lipidy Přírodní látky
LIPIDY 1.
KRÁSNÉ VÁNOCE S MARY KAY
VY_52_INOVACE_ZB03_1064TVR Výukový materiál v rámci projektu OPVK 1,5 Peníze středním školám  Číslo projektuCZ.1.07/ /  Číslo projektu:Rozvoj.
KOSMETIKA.
Speciální vánoční balíčky
Přírodní látky Bílkoviny = Proteiny –přírodní látky složené ze 100 – 2000 molekul aminokyselin (AK) → makromolekuly –obsah – C, H, N, O, S, P –vazby mezi.
KATALOG PIVNÍ KOSMETIKY NÁŠ VYCHLAZENÝ ZAJÍC, TEN NÁM CHTNÁ NEJVÍC.
Základní přípravná péče
10 DŮVODŮ PROČ PÍT ALOE VERA GEL
CO JE NOVÉHO od firmy ASAM Iris Cosmetic v roce 2015
Moderní žena - co hledá?  Produkty od zavedeného výrobce a kvalita, která je mimo jakékoliv pochyby  Jemné a účinné působení, viditelné výsledky  Lehké.
Eternity FuCoyDon SpectraMaxx
Skládá se ze tří částí pokožka (epidermis) škára (dermis) podkoží (subcutis) Kožní adnexa vlasy, chlupy, vousy nehty.
Nelíčený půvab nové linie přípravků pro péči o pleť obličeje je úchvatný…
Legendární série «Sibiřská kolekce balzámů» 18 let úspěchů! Více než 25 států.
Ideální pro: Ženy ve věku 20 až 40 let, které trápí mastná pleť a nedokonalosti: ucpané póry, nerovnoměrný povrch, místy lesk, zčervenání, rozšířené póry.
GHESER Síla přírody pro silné na duchu. Gel na holení Ultra comfort PRVNÍ ŘADA KOSMETIKY PRO MUŽE* 4EN ml T Tento osvěžující gel vytváří bohatou.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Lydie Klementová. Dostupné z Metodického portálu ISSN:
(Nabídka platí od 1. září do vyprodání zásob. Na akci se jiné slevy nevztahují.) Babí léto s kosmetikou SOTHYS Paris.
SOTHYS make-up kolekce jaro/léto Make-up trendy TRENDYTRENDY PODLENELLY RODIPODLENELLY RODI Barvy květin na rtech a nehtech Lehké opálení, velice.
Krém anti-âge + oční krém créme anti-rides za ½ ceny PROGRAM ANTI-ÂGE PÉČE V EXKLUZIVNÍM BALENÍ EXKLUZIVNÍ KOSMETICKÁ TAŠTIČKA (V nabídce jsou krémy č.1,
Ve snaze o krásu vítězí… řada Snail Secret TianDe V kosmetických salonech krásy 5-minutové služby hlemýžďů stoji 100 dolarů.
SUCHÁ FYTOKOSMETIKA Vyloučením z receptury vody, jsme úplně upustili od konzervantů, emulgátorů, parfémů a jiné chemie Nejefektivnější péče o pokožku 100%
Kontext MAKE-UP KOLEKCE LÍČENÍ JARO/LÉTO 2016 VINTAGE SPORT. Otevřete dokořán dveře a svou mysl lehkosti a jednoduchosti! V jemné atmosféře se objevuje.
Potrava
Tělové ošetření individuálně přizpůsobené Opravdová pozvánka k povzbuzení smyslů, objevte jedinečné vůně, které Vás naladí na relaxaci a dopomohou Vám.
1. 2 Výčet několika t ržních trendů… Produkty –Nu Colour® Advanced Tinted Moisturizer –Nu Colour® Advanced Liquid Finish Obsah.
Sezonní profesionální obličejové ošetření jaro/léto 2012 s pomerančovými a grapefruitovými výtažky.
Drogerie – osobní hygiena I
Ošetření pro lehké nohy 2017
Chlorophyl Chlorela Spirulina Tolice vojteška Mladá pšenice Mladý ječmen.
Siberian SPA Collection Rozplynutí v harmonii s přírodou!
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ Brandýs n. L. – Stará Boleslav, Školní 291
Buňka  organismy Látkové složení.
IODICREM Krémové namáčení VÝHODY IODICREM Po dojení OCHRANA STRUKU
Aloe Vera Speciál.
NOVINKA ALOE LIGHT ALOE VERA JE TRENDEM VE VÝŽIVĚ I KOSMETICE
Vitamíny Přírodní látky složité látky převážně rostlinného původy
Tuky = Lipidy Přírodní látky
Bílkoviny = Proteiny Přírodní látky
Transkript prezentace:

K RÄUTERHO F KYSELINA HYALURONOVÁ + FYTOKOMPLEX Řada obličejové kosmetiky s kyselinou hyaluronovou a fytokomplexem

K RÄUTERHO F KYSELINA HYALURONOVÁ + FYTOKOMPLEX Kyselina hyaluronová - krása a zdraví! Unikátní biopolymer, součást extracelulární matrix škáry (dermis) Váže a zadržuje molekuly vody, absorbuje více než 1 000násobek své váhy ve vodě Podporuje produkci kolagenu Pomáhá podporovat ochranou bariéru kůže KRÄUTERHOF Dva druhy kyseliny hyaluronové pro maximální účinnost!

K RÄUTERHO F KYSELINA HYALURONOVÁ + FYTOKOMPLEX Kyselina hyaluronová Bambucké máslo Fytokomplex se silným antioxidačním účinkem: magnolie, heřmánek, vrba, zelený čaj, thujopsis, grapefruit, propolis Křemík - důležitá součást struktury tkáně s více účely Vitamíny, panthenol, vitamín E ad.

K RÄUTERHO F KYSELINA HYALURONOVÁ + FYTOKOMPLEX Denní krém intenzivní vyhlazovací účinek Cell-Active® Komplex s výtažkem z mangostany, hydratačním gelem ze semen kdoule a faktorem podporujícím buňky Stimuluje syntézu lipidů Udržuje pružnost kůže Přináší kůži novou energii tím, že podporuje adhezi buněk Dermaconsult®: o 39% vyšší hladina vlhkosti kůže po 14 dnech, o 49 % - po 28 dnech

K RÄUTERHO F KYSELINA HYALURONOVÁ + FYTOKOMPLEX Noční krém Regenerační Jojoba Sladké mandle Hroznová jádra Pupalka Makadamie Speciální hydratační komplex Komplex sacharidů, podobný tomu, jaký se přirozeně nachází ve stratum corneum (vrstva kůže - pozn překl.) brání ztrátě vlhkosti, přispívá k ochraně kůže Intenzivní noční péče s aktivní regenerační složkou Podporuje přirozené funkce ochrany kůže Vyživuje, hluboce hydratuje, osvěžuje, rozjasňuje pleť Dermaconsult®: zlepšení kapacity kůže k zadržení vody o 13 % a funkce ochrany kůže o 83 %

K RÄUTERHO F KYSELINA HYALURONOVÁ + FYTOKOMPLEX Oční krém super hydratující Hydratační intenzivní péče pro jemnou pokožku okolo očí Jemná struktura podobná krémovému gelu Bez parfemace, vhodná pro jedince s citlivou pletí Skvalen Pomáhá chránit lipidy v pleti před oxidativním zničením 24hodinový komplex NMF (Natural Moisturing Factor - přirozený hydratační faktor) Urea, laktát, aminokyseliny

K RÄUTERHO F KYSELINA HYALURONOVÁ + FYTOKOMPLEX Intenzivní sérum na obličej s technologií Aquaporin Aquaporin - maličké proteinové kanálky v buněčné membráně, rozhodující význam pro hydrataci pleti. Nobelova cena pro Petera Agreho, Ženšenové aquaporiny - aktivují aquaporiny pleti. Výsledek: obnovují hydrataci pleti zevnitř ven. Zlepšují elasticitu pleti, poskytují vyšší ochranu, novou svěžest... Speciální hydratační komplex Komplex sacharidů, podobný tomu, jaký se přirozeně nachází ve stratum corneum (vrstva kůže - pozn překl.) brání ztrátě vlhkosti, přispívá k ochraně kůže Skvalen Pomáhá chránit lipidy v pleti před oxidativním zničením Urea

K RÄUTERHO F KYSELINA HYALURONOVÁ + FYTOKOMPLEX Hydratační čisticí gel nesmírně jemný, bez sulfátů Zbavuje důkladně pleť nečistot a make-upu. Jemné složení, vhodné pro citlivou pleť Hydratuje, osvěžuje, dokonale připravuje Vaši pleť na další krok ve Vašem kosmetickém rituálu péče o pleť

K RÄUTERHO F KYSELINA HYALURONOVÁ + FYTOKOMPLEX Bezpečnost, účinnost a spolehlivost od německé společnosti ASAM, obdivované pro svou kvalitu Pečlivě vybrané přísady s prokázanou účinností a výbornou snášenlivostí pro pleť Veškerá výroba v jednom závodě Bezpečnost a spolehlivost, garantovaná renomovaným výrobcem a uznávanými dermatologickými institucemi Společnost ASAM nikdy netestovala na zvířatech. Od roku 1963 dodnes. Vhodné pro muže i ženy Jemná struktura a svěží aroma, žádné parfémové alergeny Skvělá hodnota za peníze