Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Aloe Vera Speciál.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Aloe Vera Speciál."— Transkript prezentace:

1 Aloe Vera Speciál

2 Aloe Vera Spray „první pomoci"
Účinná kombinace z Aloe Vera a 12 osvědčených bylinných extraktů. Působí na namáhané pokožce jako ochranný film, uklidňuje, ochlazuje a regeneruje. Okamžitě zklidňuje postiženou oblast a svými hojivými účinky urychluje uzdravení poškozeného místa, působí antisepticky. - zánět středního ucha – aplikovat opakovaně do uší - rýma- aplikovat opakovaně do dutiny nosní - při bolestech v krku, afty, opary- stříkat několikrát denně, dle potřeby - zánět spojivek, ječné zrno- nastříkat na tamponek, přiložit na 10 min na oči Všechny druhy popálenin. - aplikovat nejlépe ihned! odřeniny, naražená místa, modřiny mykózy (i gynekologické), plísně nohou, nehtů, všechny druhy ekzémů, lupenka, akné

3 Aloe Vera Koncentrát 90 % AV
Odborná SOS péče se silou Aloe Vera  Aloe Vera gel z listů ve své téměř původní formě a konzistenci. Maximální hydratace a nejvyšší koncentrace Aloe Vera. Elastická a svěží hladká pokožka. Příjemně ochlazuje. Čirý 90% gel - do otevřené, řezné, tržné nebo hnisající rány, drobné poranění, záděry. Ekzémy, akné, proleženiny – několikrát denně a na noc potírat postižená místa. Bércové vředy – aplikovat několikrát denně do otevřené rány. Gynekologické problémy – aplikovat na tampon, zavést. Nosič Aloe Vera – umocňuje účinky všech našich produktů. Lze využít jako lubrikační gel. Smíchejte trochu AV koncentrátu se svým oblíbeným make-upem.

4 Aloe Vera Krém s propolisem
Jemná emulze. Spojuje propolis ze včelích pláství a hydratující Aloe Vera ve vydatný krém pro suchou a namáhanou pokožku. Obsahuje přírodní extrakt z včelího vosku pro intenzivní hydrataci pro suchou pokožku. Lupenka a suchý atopický ekzém – aplikovat několikrát denně na postižená místa. Unavená pleť, suchá, akné – na vyčištěnou pleť naneseme vrstvu krému a necháme vstřebat , neroztíráme! Aplikovat na noc. Ke změkčení zrohovatělé kůže ( lokty, kolena atd.) Ztvrdlé a popraskané paty – na ošetřené paty pemzou naneseme větší vrstvu krému (neroztíráme!) a necháme v bavlněné ponožce přes noc působit. Opakovat 2 - 3x za sebou vždy na noc.

5 Aloe Vera Hřejivé mléko
Odborná SOS péče se silou Aloe Vera  Lehce hřejivá a ošetřující emulze. Uvolňuje namáhané svaly a ošetřuje pokožku přírodními oleji (eukalyptový olej a libavková silice, olivový olej, jojobový olej, olej z meruňkových jader, sezamový olej).  Podporuje příjemný hřejivý účinek.. Slouží k intenzivnímu tepelnému ošetření namožených svalů a kloubů. Přináší rychlé uvolnění a zklidnění. Masáže – zablokovaná páteř (krční, hrudní, bederní) Unavené svaly po namáhavé práci, nebo cvičení. Při nedostatečném prokrvování dolních končetin (otoky, bolesti lýtek) Při nachlazení a zánětu průdušek: - potírat hrudník a záda mezi lopatkami. Dojde k rychlému uvolnění dýchacích cest a zároveň k odkašlávání Kapka krému do horké vody / k inhalaci. Využití pro maséry, sportovce a rehabilitační pracovníky.

6 Aloe Vera Dermaintense
Aloe Vera Dermaintense - Vaše rychlé řešení pro namáhanou pleť  Světová inovace: Aloe Vera Dermaintense s účinným komplexem vitamínu B12 - exluzivně u LR Bez parfemace. Aloe Vera - regeneruje pokožku a dodatečně zvyšuje účinek vitaminu B12  Pupalkový olej - posiluje přirozenou kožní bariéru a reguluje obsah tuků a hydrataci  Extrakt z dřišťálu (Mahonia) - snižuje podráždění pokožky a má protizánětlivé účinky  Vitamin B12 - účinný komplex - působí proti volným radikálům v pokožce, které mohou způsobovat její podráždění.


Stáhnout ppt "Aloe Vera Speciál."

Podobné prezentace


Reklamy Google