Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Ukažte rozzářenou, hladší, mladě vypadající pleť za 7 dní*

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Ukažte rozzářenou, hladší, mladě vypadající pleť za 7 dní*"— Transkript prezentace:

1 Ukažte rozzářenou, hladší, mladě vypadající pleť za 7 dní*
INTELIGENTNÍ VÝŽIVA PLETI: VÝSLEDKY ZA 7 DNÍ S naší směsí výživných vitamínů a bylin. Naše receptury jsou klinicky testovány, aby poskytovaly optimální výsledky. *Výsledky platí pro Sérum proti vráskám, Výživný noční krém, Denní hydratační krém, Hydratační krém s ochranným faktorem SPF 30, Hydratační oční krém a Zpevňující oční gel.

2 Filozofie produktu Odborníci na výživu Herbalife přicházejí s vědecky podloženou výživou pro vaši pleť. Náš přípravek pro péči o pleť, který obsahuje více než 15 vitamínů a bylin, dodá denně vaší pleti množství látek, aby ji obohatil.

3 Receptura produktu Podpořte vzhled vaší pleti pomocí unikátní směsi vitamínů B3, antioxidačních vitamínů C a E, aloe a dalších rostlinných složek. Herbalife SKIN řada neobsahuje sulfáty* a přidané parabeny** a je dermatologicky testovaná. *Bez sulfátů jsou pěny a čisticí prostředky: Zklidňující čisticí přípravek Aloe, Rozjasňující čisticí přípravek s citrusy a Ovocný peeling Instant Reveal. **Bez přidaných parabenů je Hydratační krém s ochranným faktorem SPF 30.

4 Pocit produktu Rozmazlujte se luxusními přípravky, zklidněte svoji pleť pomocí hedvábných měkoučkých pěn. Inspirujte se rozjasňujícími esenciálními oleji a svěžími, podmanivými vůněmi.

5 Rychlé výsledky za 7 dní Naše klinicky testované produkty vám pomohou dosáhnout optimálních denních výsledků včetně jemnější, hladší, zářivější pleti a napomáhají redukovat vznik vrásek*. *Výsledky platí pro Sérum proti vráskám, Výživný noční krém, Denní hydratační krém, Hydratační krém s ochranným faktorem SPF 30, Hydratační oční krém a Zpevňující oční gel.

6 Výsledky za 7 dní Filozofie Herbalife SKIN
Herbalife SKIN je budoucností nezbytné péče o pleť založené na roztocích. Herbalife SKIN přináší 11 testovaných produktů pro dermatologicky čištění, tonizaci, ošetření, zacílení zvlhčení vaší pleti. na problematická místa a Díky bohatým texturám, rozjasňujícím esenciálním olejům a příjemným, osvěžujícím vůním bude vaše pleť krásnější a mladší. Produkty** jsou klinicky testovány a výsledky ukazují jemnější, hladší a zářivější pleť a redukci vzniku vrásek za 7 dní.* **Výsledky platí pro Sérum proti vráskám, Výživný noční krém, Denní hydratační krém, Hydratační krém s ochranným faktorem SPF 30, Hydratační oční krém a Zpevňující oční gel. *Testováno na 30 subjektech: pomocí Visio skeneru na zjištění drsnosti pleti, v intervalech nula, sedm a 42 dní. •Testováno na 30 subjektech: hladkost, jemnost, zářivost, svěžest a světlost byly měřeny odborníkem v intervalech 2, 4 a 7 dní.

7 Charakteristika produktu
Přes 15 vitamínů a rostlinných výtažků optimalizují pocit, vůni a texturu, aby každý den poskytly nezapomenutelný Bez sulfátů zážitek. Produkty na oči jsou oftalmologicky testovány. Bez dalších parabenů Většina produktů je vhodná pro všechny typy pleti. Dermatologicky testováno. Unisex: Perfektní pro muže a ženy

8 Co je klinický test? Existují dva typy klinických testů: klinický test bezpečnosti a klinický test účinnosti Klinické testy bezpečnosti jsou řadou procedur ve výzkumu a rozvoji produktu, které jsou prováděny, aby zjistily možnou negativní reakci na daný produkt. Např. všechny produkty SKIN mají HRIPT (Test tolerance po opakované aplikaci), který potvrzuje, že jsou dermatologicky testovány, klinicky schváleny, bezpečné pro pleť, nepůsobí agresivně na pleť a NAVÍC jsou hypoalergenní. Klinické testy účinnosti jsou řadou procedur ve výzkumu a rozvoji produktu, které jsou prováděny, aby vyzkoušely zamýšlený účel, aby dokázaly všechna tvrzení, které jsou na obalu nebo v reklamách.

9 Klinicky dokázané rychlé
výsledky za pouhých 7 dní Naše klinicky testované produkty napomáhají dosáhnout optimálních denních výsledků včetně: Výraznější zlepšení měkkosti, hladkosti, zářivosti, svěžesti a světlosti pleti za pouhých 7 dní, pokud budete používat následující produkty:* Sérum proti vráskám Denní hydratační krém Hydratační krém s ochranným faktorem SPF30 Výživný noční krém Hydratační oční krém Zpevňující oční gel Redukce vzniku vrásek za pouhých 7 dní, pokud budete používat následující produkty:† *Klinicky testováno na subjektech pro zjištění měkkosti, hladkosti, zářivosti, jasného vzhledu a světlosti měřením vizuálním odborníkem pro klasifikaci v intervalech dvou, čtyř a sedmi dní. †Klinicky testováno na subjektech pomocí Visio skeneru a zpětného foto inženýrství na zjištění drsnosti pleti, v intervalech nula, sedm a 42 dní.

10 Klinicky testované Sérum na redukci vrásek
Toto multifunkční sérum napomáhá potlačovat viditelné známky stárnutí.* Fotky před a po klinických testech: Před Po 7 dnech Po 42 dnech *Klinicky testováno na subjektech pomocí Visio skeneru na zjištění drsnosti pleti, v intervalech nula, sedm a 42 dní.

11 Klinické testy použití
80% Maximální zlepšení hladkosti a zářivosti při používání Séra proti vráskám Naše klinicky testované produkty napomáhají dosáhnout optimálních denních výsledků včetně Rychlých výsledků za pouhých 7 dní* Výraznějšího zlepšení měkkosti, hladkosti, zářivosti, svěžesti a světlosti pleti za pouhých 7 dní.** Výrazného omezení vzniku vrásek za pouhých 7 dní.*** *Výsledky platí pro Sérum proti vráskám, Výživný noční krém, Denní hydratační krém, Hydratační krém s ochranným faktorem SPF 30, Hydratační oční krém a Zpevňující oční gel. 80% Maximální zlepšení měkkosti, hladkosti, zářivosti, svěžesti a světlosti při používání Výživného nočního krému **Testováno na 30 subjektech: hladkost, jemnost, zářivost, svěžest a světlost byly měřeny vizuálním odborníkem v intervalech 2, 4 a 7 dní. ***Testováno na 30 subjektech pomocí Visio skeneru na zjištění drsnosti pleti, v intervalech 0, 7 a 42 dní.

12 Klinické testy produktu
Tvrzení Výsledky klinických testů Rozjasňující čisticí přípravek s citrusy Klinicky testované za účelem prokázat redukci kožního mazu už po jednom použití* *Prokázaly výrazné snížení úrovně kožního mazu na ošetřované ploše o 67,6 % (průměrně). Sérum proti vráskám Napomáhá snížit výskyt vrásek už za 7 dní* Klinické testy prokázaly výrazné zlepšení v měkkosti, hladkosti, zářivosti, jasném vzhledu a světlosti pleti a to jen za sedm dní.** *Klinicky testováno na subjektech pomocí Visio skeneru a zpětného foto inženýrství na zjištění drsnosti pleti, v intervalech nula, sedm a 42 dní. **Testováno na subjektech na hladkost, jemnost, zářivost, svěžest a světlost ,měřeno vizuálním odborníkem v intervalech 2, 4 a 7 dní. Zpevňují oční gel Napomáhá zlepšovat vzhled citlivých očních partií pomocí zvýšení pevnosti a pružnosti pleti.* Pomáhá snižovat opuchlost kolem očí.* *Zlepšuje pružnost a pevnost pleti okolo očí a snižuje opuchlost v průměru o 45 % po 7 dnech podle vizuálního měření, kutometru a subjektivních výsledků dotazníků. Hydratační oční krém Napomáhá snížit výskyt vrásek okolo očí* Klinické testování prokázalo výrazné zlepšení hydratace pleti během osmi hodin.** *Klinicky testováno na subjektech pomocí Visio skeneru na zjištění drsnosti pleti, v intervalech nula, sedm a 42 dní. **Testované na subjektech, u kterých se měřily úrovně hydratace pleti v osmihodinových intervalech. V porovnání s původním stavem vykazovala pleť po osmi hodinách u 100 % subjektů výrazně vyšší hydrataci.

13 Klinické testy produktu
Tvrzení Výsledky klinických testů Denní hydratační krém Napomáhá snížit výskyt vrásek už za 7 dní* Klinicky testované za účelem prokázat, že pleť je už za sedm dní jasnější a na dotyk je jemnější a hladší.** Klinicky dokázaná dvojitá hydratace pleti během osmi hodin.*** *Klinicky testováno na subjektech pomocí Visio skeneru a zpětného foto inženýrství na zjištění drsnosti pleti, v intervalech nula, sedm a 42 dní. **Klinicky testováno na subjektech pomocí Visio skeneru na zjištění drsnosti pleti, v intervalech nula, sedm a 42 dní. 96 % subjektů prokazovalo zlepšení hladkosti, měkkosti, zářivosti a svěžesti po sedmi dnech. 93 % prokazovalo zlepšení světlosti během sedmi dnů. ***Testované na subjektech, u kterých se měřily úrovně hydratace pleti v osmihodinových intervalech. V porovnání s původním stavem vykazovala pleť po osmi hodinách u 100 % subjektů dvojnásobnou hydrataci. Hydratační krém s ochranným faktorem SPF30 Napomáhá snížit výskyt vrásek už za 7 dní* Dvojitá hydratace pleti během osmi hodin** Tento produkt dokazuje, že pleť je už za sedm dní jasnější a na dotyk je jemnější a hladší.*** **Testované na subjektech, u kterých se měřily úrovně hydratace pleti v osmihodinových intervalech. V porovnání s původním stavem vykazovala pleť po osmi hodinách u 100 % subjektů dvojnásobnou hydrataci. ***Testováno na subjektech pomocí Visio skeneru v intervalech nula, sedm a 42 dní. V průměru byla pozorována 46% změna na pleti subjektů na základě různých parametrů, které byly sledovány.

14 Klinické testy produktu
Tvrzení Výsledky klinických testů Výživný noční krém Napomáhá snížit výskyt vrásek už za 7 dní* Klinické testy prokázaly, že pleť už po sedmi dnech vypadá hladší a na dotyk je jemnější.** Poskytuje výrazné zlepšení celkové pleti a světlosti už za 7 dní.** Klinicky dokázaná dvojitá hydratace pleti během osmi hodin.*** *Klinicky testováno na subjektech pomocí Visio skeneru a zpětného foto inženýrství na zjištění drsnosti pleti, v intervalech nula, sedm a 42 dní. **Klinicky testováno na subjektech pro zjištění měkkosti, hladkosti, zářivosti, jasného vzhledu a světlosti , měřeno vizuálním odborníkem pro klasifikaci v intervalech dvou, čtyř a sedmi dní. 100 % subjektů prokazovalo zlepšení hladkosti, měkkosti, zářivosti a svěžesti po sedmi dnech. 97 % subjektů prokazovalo zlepšení světlosti a jasnosti během sedmi dnů. ***Testované na subjektech, u kterých se měřily úrovně hydratace pleti v osmihodinových intervalech. V porovnání s původním stavem vykazovala pleť po osmi hodinách u 100 % subjektů dvojnásobnou hydrataci. Čisticí jílová maska s mátou Klinické testování se provádělo za účelem zlepšení vzhledu pórů už po jednom použití.* *Testováno na subjektech, měření výskytu pórů vizuálním expertem okamžitě po aplikaci. Průměrné zlepšení po okamžitém použití bylo 35 %.

15 Zkušenost Herbalife Všechny produkty obsahují optimální směs aloe, vitamínu B3 a antioxidačních vitamínů C a E a zároveň bylinné složky a rostlinné výtažky. VĚDECKÝ ZÁKLAD ALOE LUXUSNÍ ZKUŠENOST BYLINNÉ SLOŽKY VITAMÍN B3 ROSTLINNÉ VÝTAŽKY VITAMÍN C VITAMÍN E

16 Aloe Vitamín B3 Vitamín C Vitamín E
Bohatý na antioxidanty napomáhá zpomalit a zvrátit proces stárnutí a jeho známky. To protože vitamín C, který je známý jako kyselina askorbová, je klíčový pro produkci kolagenu, proteinu, který podporuje růst buněk a cév a přispívá k pevnosti kůže. Potřebný pro procesy zajišťující zdravou pokožku, např. produkce buněčné energie a DNA oprava poškození způsobeného např. UV zářením Zklidňuje a hydratuje, je používáno po staletí díky skvělým účinkům na kůži. Vitamín E Vitamín C Aloe Vitamín B3 Antioxidant, který pomáhá chránit vaši pokožku. Antioxidanty jsou chemické látky, které neutralizují oxidační efekty volných radikálů, které mohou ničit kolagen a způsobit suchou kůži a vrásky.

17 Bez sulfátů Co jsou sulfáty? Proč je nepoužíváme?
Tyto často používané čisticí chemické látky jsou naprosto bezpečné pro kůži, a proto jsou součástí mnoha produktů pro pleť a vlasy. Proč je nepoužíváme? Sulfáty mohou způsobit podráždění a záněty pleti u citlivých jedinců, stejně tak připravují pleť o přírodní oleje. Co místo nich používáme? V Herbalife SKIN Zklidňujícím čisticím přípravku s aloe, Rozjasňujícím čisticím přípravku s citrusy a v Ovocném peelingu s okamžitým účinkem nejsou sulfáty. Namísto sulfátů používáme čisticí chemické látky z jablka a kokosu.

18 Dermatologicky testováno
Kdo je dermatolog? Dermatolog je vyškolený a plně kvalifikovaný doktor Co dělá dermatolog? Dermatolog se specializuje na diagnózu a léčbu problémů týkajících se kůže, vlasů a nehtů Co znamená dermatologicky testováno? Dermatologicky testováno znamená, že produkty byly testovány na kůži. Protokoly byly zkontrolovány kvalifikovaným dermatologem.

19 Podmanivé vůně od předních výrobců
Svěží a ostré tóny Grapefruit Svěží a ostré tóny Mandarinka Jemné a sladké tóny Aloe Jemné a sladké tóny Aloe Dřevité a ovocné tóny Stopy šťavnatého pomeranče Dřevité a ovocné tóny Rozjasňující čisticí přípravek s citrusy Povzbuzující bylinkový toner

20 Režim péče o pleť pro ženy
Režim denní péče o pleť Dosáhněte rychle viditelných výsledků tím, že budete dodržovat každodenní režim péče o pleť KROKY RÁNO VEČER 1 OČISTIT Zklidňující čisticí přípravek Aloe (pro normální až suchou pleť) Vyhlazující citrusový čistící prostředek (pro normální až mastnou pleť) Zklidňující čisticí přípravek Aloe (pro normální až suchou pleť) Vyhlazující citrusový čistící prostředek (pro normální až mastnou pleť) Povzbuzující bylinkový toner 2 TONIZACE Povzbuzující bylinkový toner Sérum proti vráskám Sérum proti vráskám 3 OŠETŘIT Zpevňující oční gel 4 CÍL Denní hydratační krém nebo Hydratační krém s ochranným faktorem SPF 30 Hydratační oční krém 5 HYDRATACE Výživný noční krém KAŽDÝ TÝDEN HLOUBKOVÉ ČIŠTĚNÍ Ovocný peeling s okamžitým účinkem (1-3krát za týden) ČIŠTĚNÍ Čisticí jílová maska s mátou (1-3krát za týden)

21 Režim péče o pleť pro muže
OČISTIT, OŠETŘIT, HYDRATOVAT Vaše 3 kroky ke zdravé a hebké pleti, která bude jen vybízet k polibku JEDNODUCHÉ JAKO 1, 2, 3! KROKY 1 OČISTIT 2 OŠETŘIT (NEPOVINNÉ) 3 HYDRATOVAT PRODUKT ZKLIDŇUJÍCÍ ČISTÍCÍ PŘÍPRAVEK S ALOE NEBO ROZJASŇUJÍCÍ ČISTICÍ PŘÍPRAVEK S CITRUSY SÉRUM PROTI VRÁSKÁM A HYDRATAČNÍ OČNÍ KRÉM HYDRATAČNÍ KRÉM S OCHRANNÝM FAKTOREM SPF 30 NEBO DENNÍ HYDRATAČNÍ KRÉM

22 Zklidňující čisticí přípravek s aloe Normální až suchá pleť.
CO JE TO ZA PRODUKT Jemný čistící prostředek pro každodenní použití zanechá vaši pleť čistou, jemnou a hladkou CO TO DĚLÁ Jemně odstraňuje nečistoty, přebytečný olej a lehký make-up, zanechává pleť čistou a hebkou. ZÁKLADNÍ TVRZENÍ Aloe změkčuje a hydratuje pleť Odstraňuje přebytečnou mastnotu, nečistoty a lehký make-up z pleti, aniž by ji podráždil KDY A JAK HO POUŽÍVAT Používejte ráno a večer. Jemně vmasírujte do navlhčené pleti, Omyjte teplou vodou a osušte KROK 1 VYČISTIT ZÁKLADNÍ SLOŽKY Aloe, vitamín B3, vitamín C a E, čistící látky z kokosu

23 Rozjasňující čisticí přípravek s citrusy Normální až mastná pleť.
CO JE TO ZA PRODUKT Jemný prostředek na každodenní čištění zanechává vaši pleť čistou, hebkou a hladkou CO TO DĚLÁ Jojobové perličky vyhlazují a odstraňují nečistoty, přebytečnou mastnotu a zanechávají pleť čistou ZÁKLADNÍ TVRZENÍ Klinicky testované, aby ukázalo redukci kožního mazu už po jednom použití*. KDY HO POUŽÍVAT Používejte ráno a večer. Jemně vmasírujte do navlhčené pleti, omyjte teplou vodou a osušte. ZÁKLADNÍ SLOŽKY Vitamín B3, vitamín C a E, aloe, pomerančové/citrusové oleje a čistící látky z jablka KROK 1 VYČISTIT *Prokázána významná redukce úrovně kožního mazu v ošetřované oblasti o 57, 6 % (průměrně).

24 Povzbuzující bylinkový toner Vhodný pro všechny typy pleti
CO JE TO ZA PRODUKT Zanechává pleť svěží a čistou, připravuje pleť na hydratační produkty CO TO DĚLÁ Hydratuje pleť, osvěžuje unavenou pleť, aniž by ji vysušoval nebo podráždil. ZÁKLADNÍ TVRZENÍ Aloe v toneru hydratuje a osvěžuje unavenou pleť, aniž by ji vysušovalo nebo podráždilo. KDY HO POUŽÍVAT Používejte ráno a večer. Jemně jím postříkejte tvář a pro hloubkové čištění aplikujte pomocí odličovacího tamponu. KROK 2 TONIZACE ZÁKLADNÍ SLOŽKY Vitamín B3, antioxidační vitamíny C a E, aloe a síran hlinito-draselný

25 Sérum proti vráskám Vhodné pro všechny typy pleti
CO JE TO ZA PRODUKT Sérum napomáhá redukovat vrásky CO TO DĚLÁ Napomáhá potlačovat viditelné známky stárnutí, vrásky a zlepšuje měkkost, hladkost, zářivost a jasný vzhled pleti. ZÁKLADNÍ TVRZENÍ Napomáhá snížit výskyt vrásek už za 7 dní* Klinické testy prokázaly výrazné zlepšení v měkkosti, hladkosti, zářivosti, jasném vzhledu a světlosti pleti, a to jen za sedm dní** KDY HO POUŽÍVAT Používejte ráno a večer – jemně vmasírujte do kůže poté, co aplikujete čistící prostředek a tonikum, avšak předtím, než použijete hydratační prostředek. KROK 3 OŠETŘIT ZÁKLADNÍ SLOŽKY Vitamín B3, vitamíny C a E, aloe, výtažek z kaštanových semínek a peptid * Klinicky testováno na subjektech pomocí Visio skeneru a zpětného foto inženýrství na zjištění drsnosti pleti, v intervalech nula, sedm a 42 dní.. **Klinicky testováno na subjektech pro zjištění měkkosti, hladkosti, zářivosti, jasného vzhledu a světlosti měřením vizuálním odborníkem pro klasifikaci v intervalech dvou, čtyř a sedmi dní

26 Zpevňující oční gel KROK 4 Vhodný pro všechny typy pleti CÍL
CO JE TO ZA PRODUKT Oční gel hydratuje pleť v okolí očí CO TO DĚLÁ Minimalizuje vrásky kolem očí ZÁKLADNÍ TVRZENÍ Napomáhá zlepšovat vzhled citlivých očních partií pomocí zvýšení pevnosti a pružnosti pleti.* Pomáhá snižovat opuchlost kolem očí* KDY HO POUŽÍVAT Používejte ráno, jemně vmasírujte malé množství do oblasti okolí očí, a nechte vstřebat KROK 4 CÍL ZÁKLADNÍ SLOŽKY Vitamín B3, antioxidační vitamíny C a E , aloe a výtažek z okurky *Zlepšuje pružnost a pevnost kůže v oblasti očí a omezuje opuchlost v průměru o 45 % po 7 dnech, jak dokazuje vizuální hodnocení, kutometr a subjektivní výsledky dotazníků.

27 Hydratační oční krém Vhodný pro všechny typy pleti
CO JE TO ZA PRODUKT Hydratační krém minimalizuje výskyt vrásek okolo očí CO TO DĚLÁ Pomáhá minimalizovat výskyt jemných vrásek okolo očí. Tato oblast obsahuje malé množství potních a tukových žláz, a proto je velmi náchylná k dehydrataci. ZÁKLADNÍ TVRZENÍ Napomáhá snížit výskyt vrásek okolo očí* Klinické testování prokázalo výrazné zlepšení hydratace pleti během osmi hodin** KROK 4 CÍL KDY HO POUŽÍVAT Používejte odpoledne, jemně vmasírujte malé množství do oblasti okolo očí a nechte vstřebat ZÁKLADNÍ SLOŽKY Vitamín B3, vitamíny C a E, aloe, olej z makadamových ořechů, výtažek z okurky a peptid *Klinicky testováno na subjektech pomocí Visio skeneru na zjištění drsnosti pleti, v intervalech nula, sedm a 42 dní.. **Testované na subjektech, u kterých se měřily úrovně hydratace pleti v osmihodinových intervalech. V porovnání s původním stavem vykazovala pleť po osmi hodinách u 100 % subjektů dvojnásobnou hydrataci..

28 Denní hydratační krém Vhodný pro všechny typy pleti
CO JE TO ZA PRODUKT Všestranný hydratační prostředek zanechává pleť hydratovanou a zářivou CO TO DĚLÁ Hydratuje a zajišťuje jasnost pleti a zároveň potlačuje známky stárnutí. ZÁKLADNÍ TVRZENÍ Napomáhá snížit výskyt vrásek už za 7 dní* Klinicky testován, aby se prokázalo, že pleť je už za sedm dní jasnější a na dotyk je jemnější a hladší** Klinicky prokázáno, že zdvojnásobuje hydrataci pleti po dobu osmi hodin*** KDO HO POUŽÍVAT Používejte ráno po aplikaci čistícího prostředku a tonika, jemně vmasírujte do kůže ZÁKLADNÍ SLOŽKY Vitamín B3, vitamíny C a E, aloe, výtažek z kaštanových semínek a peptidy KROK 5 HYDRATACE * Klinicky testováno na subjektech pomocí Visio skeneru a zpětného foto inženýrství na zjištění drsnosti pleti, v intervalech nula, sedm a 42 dní. **Klinicky testováno na subjektech pomocí vizuálního odborníka v intervalech nula, sedm a 42 dní. 96 % subjektů prokazovalo zlepšení hladkosti, měkkosti, zářivosti a svěžesti po sedmi dnech. 93 % prokazovalo zlepšení světlosti během sedmi dnů *** Testované na subjektech, u kterých se měřily úrovně hydratace pleti v osmihodinových intervalech. V porovnání s původním stavem vykazovala pleť po osmi hodinách u 100 % subjektů dvojnásobnou hydrataci.

29 Hydratační přípravek s ochranným faktorem SPF30
Vhodný pro všechny typy pleti CO JE TO ZA PRODUKT Hydratační prostředek poskytuje široké spektrum ochrany proti UVA a UVB záření CO TO DĚLÁ Chrání pleť před slunce, hydratuje ji, zanechává ji zářivou, jemnější a hladší za pouhých 7 dní‡ ZÁKLADNÍ TVRZENÍ Napomáhá snížit výskyt vrásek už za 7 dní * Zdvojnásobuje hydrataci pleti během osmi hodin** Pleť je už za sedm dní jasnější a na dotyk je jemnější a hladší *** KROK 5 HYDRATACE KDY TO POUŽÍVAT Používejte ráno po aplikaci čistícího prostředku a tonika, jemně vmasírujte do kůže ZÁKLADNÍ SLOŽKY Vitamín B3, vitamíny C a E, aloe, olej ze slunečnicových semínek, olej z makadamových semínek, olivový olej, olej ze sezamových semínek a výtažek z plamatky zelné * Klinicky testováno na subjektech pomocí Visio skeneru a zpětného foto inženýrství na zjištění drsnosti pleti, v intervalech nula, sedm a 42 dní. ** Testované na subjektech, u kterých se měřily úrovně hydratace pleti v osmihodinových intervalech. V porovnání s původním stavem vykazovala pleť po osmi hodinách u 100 % subjektů dvojnásobnou hydrataci. ***Testováno na subjektech, měřeno vizuálním odborníkem v intervalech 2, 4 a 7 dní. Změna byla pozorována u 46 % subjektů, byly měřeny různé parametry.

30 Výživný noční krém Vhodný pro všechny typy pleti
CO JE TO ZA PRODUKT Tento bohatý, luxusní krém napomáhá potřebné hydrataci pleti v noci. Díky dlouhodobé hydrataci se probudíte s jemnější a hladší pletí CO TO DĚLÁ Hydratuje a zároveň bojuje proti viditelným známkám stárnutí. ZÁKLADNÍ TVRZENÍ Napomáhá snížit výskyt vrásek už za 7 dní* Klinické testy prokázaly, že pleť vypadá hladší a je na dotyk jemnější už za sedm dní** Poskytuje výrazné zlepšení celkové pleti a světlosti už za 7 dní** Klinicky dokázaná dvojitá hydratace pleti během osmi hodin*** KDY HO POUŽÍVAT Používejte po aplikaci čistícího prostředku, tonika a séra, jemně vmasírujte do kůže KROK 5 HYDRATACE ZÁKLADNÍ SLOŽKY Vitamín B3, vitamíny C a E , aloe, olej ze slunečnicových semínek, olej z makadamových semínek, olivový olej, olej ze sezamových semínek a výtažek z plamatky zelné * Klinicky testováno na subjektech pomocí Visio skeneru a zpětného foto inženýrství na zjištění drsnosti pleti, v intervalech nula, sedm a 42 dní. **Klinicky testováno na subjektech pro zjištění měkkosti, hladkosti, zářivosti, jasného vzhledu a světlosti měřením vizuálním odborníkem pro klasifikaci v intervalech dvou, čtyř a sedmi dní. 100 % subjektů prokazovalo zlepšení hladkosti, měkkosti a jasného vzhledu během 7 dní. 97 % subjektů prokazovalo zlepšení zářivosti a světlosti. *** Testované na subjektech, u kterých se měřily úrovně hydratace pleti v osmihodinových intervalech. V porovnání s původním stavem vykazovala pleť po osmi hodinách u 100 % subjektů dvojnásobnou hydrataci.

31 Ovocný peeling s okamžitým účinkem Vhodný pro všechny typy pleti
CO JE TO ZA PRODUKT Díky peelingu okamžitě dosáhnete exfoliací hladší a zdravěji vypadající pleti CO TO DĚLÁ Odstraňuje odumřelé buňky, pleť pak bude vypadat zdravěji ZÁKLADNÍ TVRZENÍ Peeling bohatý na antioxidanty se semínky z bobulí pro exfoliaci, která napomáhá získat měkkou, hladkou pleť Pleť po použití peelingu vypadá zdravěji KDY TO POUŽÍVAT Jemně vmasírujte do navlhčené kůže pomocí krouživých pohybů (vyhněte se oblasti očí). Omyjte teplou vodou a osušte. Poté aplikujte tonikum, sérum a hydratační prostředek. Používejte 1-3krát týdně dle potřeby. ZÁKLADNÍ SLOŽKY Vitamín B3, antioxidační vitamíny C a E, aloe, čistící látky z kokosu, perličky na exfoliaci a borůvková semínka NEZBYTNÉ KAŽDÝ TÝDEN

32 Čisticí jílová maska s mátou Vhodné pro všechny typy pleti
CO JE TO ZA PRODUKT? Bohatá krémová maska odstraňuje nečistoty a absorbuje přebytečnou mastnotu CO TO DĚLÁ Připravuje pleť na to, aby lépe přijala výhody ostatních produktů ZÁKLADNÍ TVRZENÍ Klinicky testované, že zlepšuje vzhled pórů po už po prvním použití * KDY HO POUŽÍVAT Aplikujte po čistícím prostředku, nechte masku 5-10 minut působit, omyjte teplou vodou, osušte. Poté aplikujte sérum a hydratační prostředek. Používejte 1-3krát dle potřeby. NEZBYTNÉ KAŽDÝ TÝDEN ZÁKLADNÍ SLOŽKY Vitamín B3, vitamín C a E, aloe, bentonitový jíl, rozmarýnový olej, mátový olej *Testováno na subjektech, měření výskytu pórů vizuální expertem okamžitě po aplikaci. Průměrné zlepšení po okamžitém použití bylo 35 %.

33 Proč je SKIN tak skvělý? Co je nového a lepšího?
Klinicky testované produkty – výsledky už za 7 dní *! Klinické testy prokázaly zdravěji a mlaději vypadající pleť za 7 dní. Inteligentní výživa pro vaši pleť – obohacená 15 vitamíny a bylinami Jedna řada přípravků pro pleť pro každého – všechny typy kůže Bez přidaných parabenů a sulfátů Dermatologicky testováno Vůně vyvinuté předními výrobci vůní Luxusní bohatá textura Nový praktický obal Ideální režimy pro všechny *Výsledky platí pro Sérum proti vráskám, Výživný noční krém, Denní hydratační krém, Hydratační krém s ochranným faktorem SPF 30, Hydratační oční krém a Zpevňující oční gel.


Stáhnout ppt "Ukažte rozzářenou, hladší, mladě vypadající pleť za 7 dní*"

Podobné prezentace


Reklamy Google