Šablona:III/2Číslo materiálu:VY_32_INOVACE_TOS_411 Jméno autora:Václav Kulhánek Datum vytvoření: Předmět:TOS Tematická oblast:Barmanství Téma:Dělení MN Obor vzdělání:65-42-M/01 Hotelnictví Popis způsobu použití výukového materiálu ve výuce: Výukový materiál určený pro výuku předmětu TOS dle ŠVP. Jedná se o prezentaci v programu PowerPoint, která slouží k předvedení činností barmana a seznámení se všemi informacemi, které barman potřebuje. Druh učebního materiálu:Prezentace PowerPoint Ověřeno ve třídě:HŠ3.A
Druhy MN, dělení podle: způsobu přípravy v šejkru v míchací sklenici v mixéru přímo do skla
Druhy MN, dělení podle: gastro uplatnění základní báze pre-diner after-diner vodka gin rum tequila whisky cognac ostatní
Druhy MN, dělení podle: obsahu alkoholu teploty nealkoholické (Virgin) alkoholické studené teplé
Druhy MN, dělení podle: obsahu cukru objemu krátké (Short do 10cl) dlouhé (Long, 15cl - 35cl) suché polosuché sladké
Druhy MN, dělení podle: druhu (technologického postupu) bowle cocktail collins crusta fancy fizz flip frappé grog julep lemonade milk-shake pousse café punch shooter sour ...
Křížovka
Řešení křížovky
Zdroje Literatura:BAR, Alexander Mikšovic, ISBN Obrázky:v každém obrázku je hypertextový odkaz na jeho zdroj Pozadí: