Plantea Nabídka spole č enských akcí Plantea, s. r. o.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Beckiland Firemní párty.
Advertisements

Nová inspirace pro Váš interiér
Nabídka odpoledních klubů od října 2013 Společnost DUHA – integrace osob s mentálním postižením.
KONGRESOVÉ CENTRUM Aktuální nabídka pronájmů pro rok 2013.
Ajovna U Velkého šálku Čajovna U Velkého šálku. Jak to všechno začalo  Láska k čaji  Dědictví- ideální místo pro čajovnu  Zahrada aneb,,mini plantáž“
 Výroba kvalitních pneumatik  Kvalita a záruka to je BARUM.
Najdete nás také na facebook.com/teticky
Datum konání pátek 4. a sobota 5.února 2011 od 9:00 do 18:00 hodin Místo konání Adalbertinum ČSA 300/22 Hradec Králové Velký a malý sál Vstupné pro veřejnost.
Svatba v 11:00 hodin.
stravovacích zařízení
Pokračujte zde. P ř edstavení restaurace Restaurace Na Ostrově a celý areál sídlí na vyjímečném místě v přírodě, dostupné několik minut přímo z centra.
Návštěva areálů pro studenty středních škol V rámci FIS Mistrovství světa v klasickém lyžování.
specialista na firemní květinový servis
Kdo je velitelem? Co vyrábí? Jaká má pravidla? kde má sídlo? Zajímavosti? Caibrday systems comporeisen ® Black Bar ®
Otevírací doba: Pondělí 8:00 - podle štamgastů Úterý 8:00 - dle únavy obsluhy Středa 9:00 - slavíme do rána Čtvrtek 8: :00 Pátek 1:00 - NON STOP.
Pension Aspen Penzion Aspen se nachází na malebném místě v centru turistického střediska Harrachov v Krkonoších. Lokalita poskytuje krásný výhled na Čertovu.
1.SK Rouchovany. Vážení podnikatelé,majitelé a vedoucí firem,milí přátelé naše organizace 1.SK Rouchovany pořádá v sobotu 16. února 2008 v pořadí již,,7.fotbalový.
PC-Pajoška Firma vznikla Hystorie firmy: Firma byla založena roku 1998 začínali jsme jako malá neznámá firma ale dnes už jsme všude známí.
KONGRESOVÉ CENTRUM Aktuální nabídka pronájmů pro rok 2013.
POZVÁNKA na devátý ročník Festivalu sportu, hudby, tance a moderního umění cup Hořice na Šumavě 2005.
Inovační technologie v odborných předmětech a odborném výcviku
Prezentace třídy Jsme akční, máme rádi vše nové a zajímavé.
Ahoj všichni, kdybyste se někdy dostali do blízkosti Kyjova, zajeďte se podívat na tento areál. Je to nově postaveno v roce mlýn s expozicí, restaurace,
Fiktivní firma OLYPRINT, spol. s r. o. ...víc než jen tisk.
Fiktivní firma Five for you s.r.o.. Co nabízíme? 5-ti chodové menu přizpůsobené vašemu přání a životnímu stylu. To co prospívá jednomu, může škodit druhému.
KV. Kurzy, s.r.o. Nabídkový katalog pro rok 2010.
E X H I B I C E PLESOVÁ SEZONA ROKU 2008 Pořádáte maturitní nebo firemní ples? Máte již zamluvený termín a chybí Vám v programu předtančení standardního.
hrající široké spektrum žánrů pro pobavení posluchačů každého věku
Pyžamová párty ze dne V rámci zprostředkování kontaktu se společenským prostředím provozujeme v pečovatelské službě bezplatný Klub třetího.
Fiktivní firma DG a SOŠE v Kralupech nad Vltavou
H otel Venus leží v samotném srdci lázeňské čtvrti, několik málo kroků od Mlýnské a Sadové kolonády. Moderní ráz hotelu se snoubí s více než stoletou.
Vestavěné skříně, nábytek na míru, dveře, truhlářské a tesařské práce.
Vaše budoucnost s FM GROUP
Klepnutím lze upravit styl předlohy podnadpisů. HOTEL PARK OSTRUŽNÁ Nově postavený horský hotel v krásném prostředí lyžařského, turistického a cykloturistického.
MVS v prostředí SK ČR možnost objednat knihu nebo kopii má pouze registrovaná knihovna možnost objednat knihu nebo kopii má pouze registrovaná knihovna.
Mőbel nábytek Pavla Matoušková. Ceník některého sortimentu Postel se sendvičovou matrací 12999,- Manželská posel s pružinovou matrací 30000,- Obývací.
VELKÝ ZVĚRIME x VELKÝ VÝBĚR KRMIVA Ale můžete přijít i s nemocnými. Zvířaty které vám ošetří Kateřina Koulová. Dobrý den jmenuji se Petra Mašková a mám.
Představujeme vám LP catering & events s.r.o. moderní, dynamickou, stále rostoucí společnost působící na gastronomickém trhu nejen po celém Moravskoslezském.
COPACABANA V PRAZE Beachvolejbalové firemní menu 4 kroky k úspěchu.
KOŇSKÁ SHOW Taková „MALÁ“ Na skok do Skal O co tu běží? Křtiny nové haly Slavností přestřižení pásky Ukázka jezdeckého umění Zábava.
aneb doučovací večery pro přátele
Mobilní salón krásy
Z Mostu Hudba k tanci a poslechu Zkušenosti s vystupováním na podobných akcích Široký repertoár (pop, rock, disco, ale i dechovky.
Cena dle ceníku, který je na našich internetových stránkách Popřípadně domluva po telefonu
Prezentace služeb Pokoje 4* Restaurant Catering.
Masarykovo gymnázium je škola, která doká ž e p ř ipravit všechny své studenty na jakoukoliv vysokou školu. Pokud vás baví se u č it,nebo jste pilní a.
VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ 1148/09 Kutná Hora ŽADATEL: Denisa Divišová
Hotel U 7 Jelenů. Náš hotel Vám nabízí saunu, vířivky, relaxační bazén, plavecký bazén, posilovnu, animační program a také Miniclub. To je vše s té volnočasové.
Ročník:3./4. Vzdělávací obor: M/01 Hotelnictví Předmět:Software hotelového provozu Tematický okruh:Práce s HSW Téma:HSW Banketing Jméno autora:Jaroslav.
B Jméno autora:Václav Kulhánek Datum vytvoření: Předmět:TOS Tematická oblast:Barmanství Téma:Druhy barů Obor vzdělání:65-42-M/01 Hotelnictví Popis.
Raut.
O malé i velké dětičky, se postarají naše. Jsme Tetičky a už 8 let pomáháme vytvořit úsměv na dětských tvářích. Baví nás pořádat dětské oslavy, programy.
Marketingová komunikace prostřednictvím umění Korporátní image.
Hudbasse, s. r. o. No music = no life. No music = no life … už žádný promeškaný koncert Hlavní nabídka: Pop Rock Metal Hip – Hop Elektronická hudba.
Ústav vs. Komunitní služba Domov Háj. Objekt Pětipatrová budova. Rodinný dům. Je běžné žít na ubytovně nebo v hotelu? Napořád? ústav komunitní služba.
MAJAKOVSKÉHO SÁL RAISŮV SÁL SPOLEČENSKÝ SÁL.
Motivační dopis cíl dopisu: zapůsobit získat pozvání na rozhovor obsah dopisu: vysvětlení zájmu o práci forma dopisu: krátký text zásady při psaní: stručnost,
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiáluVY_JAROSLAV_HRUZA_SPOLECENSKA_SETKANI_ZADANKA_NA_INVENTAR_CATERING_PREZE NTACE_10 Název školyStřední.
Jezdecké potřeby Bolero. Historie naší firmy ● Naše firma vznikla v roce Cílem založení této firmy je zpříjemnění životů jak Vašich, tak životů.
Technika obsluhy – Příprava a obsluha rautu Název školySŠHS Kroměříž Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Autor Mgr. Ivana Hašová Název šablonyIII/2 –
Technika obsluhy – Vinárny
LP catering & events s.r.o.
Qcomputer Vítejte u qcomputer
OSTATNÍ HOSTINY Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu
Technika obsluhy – Společenská setkání
Slavnostní hostiny Rozdělujeme podle dvou základních kritérií
DEN OTEVŘENÝCH DVEŘÍ ZŠ Klecany
Horácká galerie Nové Město na Moravě
Ústav vs. Komunitní služba
ABC, s.r.o. - nabídka 2006 Josef Novák
Transkript prezentace:

Plantea Nabídka spole č enských akcí Plantea, s. r. o.

Plantea Seznámení se spole č ností Nabízíme Vám kompletní nabídku společenských akcí. Přejete si oslavit narozeniny, svatební hostinu, firemní ples, raut a to vše ve velkém stylu? Jste na správné adrese, jsme schopni Vám zabezpečit vše, co si přejete! K dispozici máme dvě překrásné budovy, plně vybaveny pro plesy, party či rauty…

Plantea Co vše s naší firmou m ůž ete získat?  občerstvení,  hudební doprovod,  květinová výzdoba,  konferenciér,  překladatel,  obsluha,  vypůjčení společenských oděvů.

Plantea M ůž ete si vybrat z t ě chto budov 50 – 100 hostů10 – 60 hostů Velký, malý sál, bazén, 3 taneční terasy, …. Velký, malý sál, 2 taneční terasy

Plantea Chcete si prohlédnout Interiér? velký sál malý salón

Plantea Svatební hostiny s hudebním doprovodem

Plantea Kolik m ě bude stát pronájem budovy? Nabízíme Vám velice levný pronájem: 77 000,- Kč/den menší budova 110 000,- Kč/den větší budova den se počítá jako 24 hodin, přičemž záleží na Vás od jaké doby budete chtít budovu k dispozici…

Plantea Podmínky pro objednání ob č erstvení Cena je individuální podle objednaného množství. Výběr sortimentu jídla záleží pouze na Vás, tedy přesně, co Vám a Vašim hostům chutná. Můžete si vybrat z široké nabídky, kterou najdete v příloze svého mailu, kde jsou uvedeny ceny každého pokrmu na osobu.

Plantea Hudební doprovod Podle vašeho gusta:  klasická hudba  staré české lidové písničky  pop music  svatební symfonie záleží na domluvě

Plantea Doufám, že se Vám naše nabídka líbila a že si u nás vyberete. Těšíme se na spolupráci s pozdravem naše firma Plantea, s. r. o. ! nashledanou