Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Ahoj všichni, kdybyste se někdy dostali do blízkosti Kyjova, zajeďte se podívat na tento areál. Je to nově postaveno v roce 2004 - mlýn s expozicí, restaurace,

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Ahoj všichni, kdybyste se někdy dostali do blízkosti Kyjova, zajeďte se podívat na tento areál. Je to nově postaveno v roce 2004 - mlýn s expozicí, restaurace,"— Transkript prezentace:

1

2 Ahoj všichni, kdybyste se někdy dostali do blízkosti Kyjova, zajeďte se podívat na tento areál. Je to nově postaveno v roce 2004 - mlýn s expozicí, restaurace, vinný sklep, domky pro hosty, petang, minigolf, koně, kozy, bazén, staré zemědělské stroje. Moc se nám to líbilo. Posílám pár fotek. Karel

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13 Bukovanský mlýn je rozhledna v podobě větrného mlýna. Lopatky mlýna však nejsou poháněny větrem, nýbrž je pohání motor. Kromě funkce rozhledny slouží stavba jako muzeum a galerie, v dolní části mlýna je možné pořádat společenské akce. Rozhledna se nachází v obci Bukovany, vzdálené přibližně pět kilometrů od městečka Kyjov.

14

15 Hotel Bukovanský mlýn*** je postaven na vrcholu kopce mezi obcemi Bukovany a Ostrovánky u Kyjova. Větrný mlýn postavený v roce 2004 byl v roce 2007 doplněn o stylový hotelový areál s atraktivní nabídkou pro firmy, zájezdy i individuální turisty. Zájemci z širokého regionu mohou využít Bukovanského mlýna během některé z akcí v rámci kalendáře akcí, stejně jako pro rodinné události (narozeniny, svatby apod.). Celý areál je vystavěný v tradičním stylu moravského Slovácka se stylovými rustikálními interiéry navozujícími neopakovatelnou atmosféru. Toto kouzelné místo přitahuje každoročně tisíce návštěvníků, kteří se rádi vracejí zpět. Navštivte Bukovanský mlýn i Vy!

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27


Stáhnout ppt "Ahoj všichni, kdybyste se někdy dostali do blízkosti Kyjova, zajeďte se podívat na tento areál. Je to nově postaveno v roce 2004 - mlýn s expozicí, restaurace,"

Podobné prezentace


Reklamy Google