Fakulta informatiky MU Brno

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
ERASMUS INTENZIVNÍ PROGRAMY V INŽENÝRSKÝCH VĚDÁCH Intenzivní programy jako jeden z nástrojů internacionalizace VŠ Martina Hudečková Mezinárodní oddělení.
Advertisements

Fakulta veterinární hygieny a ekologie
Co by měl student vědět na začátku studia PEF MZLU v Brně
Příprava učitelů na Přírodovědecké fakultě UP v Olomouci
Západočeská univerzita v Plzni
Bakalářský studijní obor Marketing a obchod
Informace o studiu na KITTV 2011/2012
Technická 2896/ Brno tel.: fax: Ústav jazyků
INOVACE V PODNIKU Inovace předmětu v rámci studijního oboru
Fakulta elektrotechnická
Postřehy ze studijního pobytu, aneb Fulda 2004 (Socrates Erasmus)
Střední průmyslová škola Hranice. Budova SPŠ na Studentské 1384.
Elektrotechnické a elektronické systémy v dopravě (ESD)
Vysoká škola chemicko- technologická v Praze. Bakalářské studium Magisterské studium Doktorské studium Celoživotní vzdělávání Studium v zahraničí.
KOMUNIKAČNÍ A INFORMAČNÍ SYSTÉMY
O fakultě... Fakulta vznikla 1. ledna 1991 rozdělením Fakulty strojní a elektrotechnické na dvě samostatné fakulty. Fakulta elektrotechniky a informatiky.
VYBER SI, MÁME CO NABÍDNOUT Široká nabídka bakalářských a navazujících magisterských oborů zahrnující i obory s unikátním postavením na ekonomických.
Masarykova Univerzita Pedagogická Fakulta.
Bakalářský studijní program Elektrotechnika Obor  Aplikovaná a komerční elektronika Oborová katedra  Katedra elektroniky.
Spolupráce střední školy se sociálními partnery Ing. Jiří DLAPAL.
Výuka Informačních technologií na DFJP
Střední škola informatiky a služeb LCA Dvůr Králové nad Labem.
stránka.
Zkušenosti z vyučování chemické teorie a jeho administrativa v e-prostoru Masarykovy univerzity Pavel Kubáček Katedra fyzikální chemie.
Modernizace studia aplikované matematiky na PřF Univerzity Palackého v Olomouci na PřF Univerzity Palackého v Olomouci Streamlining the Applied Mathematics.
1 Ing. Krajíček Jan Jak dál v zapojení odborníků z praxe Jak dál v zapojení odborníků z praxe Mezinárodní odborný seminář PRAXE A.
Úvod Proč studovat informatiku?
Katedra počítačů ČVUT FEL
Vybrané statistické údaje, zájem o studium technických oborů Josef Beneš CSVŠ, v.v.i. SPAV Spolupráce technických fakult veřejných vysokých škol s podniky.
Vybrané statistické údaje zájem o studium technických oborů Josef Beneš CSVŠ, v.v.i. SPAV Spolupráce technických fakult veřejných vysokých škol s podniky.
Vybrané statistické údaje zájem o studium technických oborů Josef Beneš CSVŠ, v.v.i. SPAV Spolupráce technických fakult veřejných vysokých škol s podniky.
VYSOKÁ ŠKOLA PODNIKÁNÍ, a.s., OSTRAVA PREZENTACE K DS LABEL SEMINÁŘ RADY VŠ
Obor: Kybernetika a měření Jaké studium zajišťují katedry typ obor stud./rok bakalářské Kybernetika a měření 150 magisterské Kybernetika a měření - RT,
Kolejní 2906/ Brno Vysoké učení technické v Brně Fakulta elektrotechniky a komunikačních technologií Institut experimentálních.
Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
Vítejte na Přírodovědecké fakultě
Vítejte na Přírodovědecké fakultě

Fakulta informatiky Masarykova univerzita Brno. Fakulta informatiky MU Brno Brno – univerzitní město Masarykova univerzita – druhá největší univerzita.
Kvalitativní výzkum v pedagogických vědách: posílení profesních kompetencí absolventů Opera č ní program Rozvoj lidských zdroj ů Evropský sociální fond.
1 Spolupráce při realizaci projektů inovací na ESF MU Mgr. David Póč, Oddělení pro strategii a rozvoj.
Brno 2008 INFORMAČNÍ SYSTÉM MASARYKOVY UNIVERZITY Katalog pro ECTS label Instrukce k plněním katalogu.
MASARYKOVA UNIVERZITA PEDAGOGICKÁ FAKULTA Vítejte na zápise ke studiu na Pedagogické fakultě MU! 1/6.
Modernizace studia aplikované matematiky na PřF Univerzity Palackého v Olomouci na PřF Univerzity Palackého v Olomouci Streamlining the Applied Mathematics.
Vilniuská univerzita Vilniaus universitetas 26. května – 15. června 2015 stáž v projektu Okna vědy dokořán Michaela Uchočová Hinc itur ad astra.
Jméno Příjmení Konference IDS – Žďár nad Sázavou NABÍDKA VZDĚLÁVÁNÍ A STÁŽÍ V OBORU DOPRAVNÍ TELEMATIKY Ing. Martin Langr, Ph.D.
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně Se sídlem v Uherském Hradišti, Studentské nám
KATEDRA CHEMIE Fakulta pedagogická Západočeské univerzity v Plzni 2016.
FILOZOFICKÁ FAKULTA OSTRAVSKÉ UNIVERZITY FILOLOGIE filozofie Historické vědy Psychologie Filologie HISTORICKÉ VĚDY psychologie filozofie Sociologie.
OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost 1 Název projektu: Tvorba modulárního systému udělování zápočtů v bakalářském studiu za účelem motivace studenta formou.
Představení Obchodně podnikatelské fakulty v Karviné Slezské university v Opavě Michal Tvrdoň – proděkan pro vědu a výzkum Zasedání Vědecké rady SU OPF.
Studenti studentům JMÉNO. Fakulta informatiky a statistiky  Fakulta financí a účetnictví  Fakulta mezinárodních vztahů  Fakulta podnikohospodářská.
Studium na AF MENDELU Ing. Petr Dostál, Ph.D.
Univerzitní informační systém podpora hlavní činnosti univerzity
Vlastní myšlenkou Vlastní cestou.
Ostravská univerzita (1991 → )
Fakulta jaderná a fyzikálně inženýrská ČVUT Nabízíme nové studijní zaměření Fyzika a technika termojaderné fúze Nové studijní zaměření, které FJFI ČVUT.
ČVUT Fakulta elektrotechnická
Zpráva o studiu za rok 2015 Zdeňka Chmelíková
Zpráva o studiu za rok 2016 Zdeňka Chmelíková
Fakulta bezpečnostního inženýrství Vysoká škola báňská – Technická univerzita Ostrava vyhlašuje v rámci rozvojového projektu „Analýza studia.
Cisco Networking Academy
O nás Univerzita s TRADICÍ – založena 1999
Přírodovědecká fakulta UJEP
Kreditní systém studia
PROFIL FAKULTY Vzdělávací činnost Vědeckovýzkumné aktivity Bc. studium
Zpráva o studiu za rok 2013 Zdeňka Chmelíková


Aplikovaná elektronika
Transkript prezentace:

Fakulta informatiky MU Brno univerzitní město Masarykova univerzita druhá největší univerzita v ČR Fakulta informatiky založena 1994 první samostatná fakulta informatiky v ČR

Moderní škola špičkové technické vybavení Wi-Fi pokrytí, 200 pracovních stanic vybrané přednášky v angličtině ochotné studijní oddělení kamera v bufetu video záznamy přednášek

Akční akademici přístupní vyučující světová třída

Dobré uplatnění velká poptávka po absolventech mnoho IT firem přímo v Brně: Red Hat, Siemens, Honeywell, Logica, IBM, ... nejvyšší nástupní platy (v porovnání s ostatními fakultami) Zdroj: Uplatnění absolventů Masarykovy univerzity 2003-2004 v praxi

Spolupráce s průmyslem průmysloví partneři školy: ANF DATA, IBA CZ, Javlin consulting, Seznam.cz, SUSE LINUX, Trusted Network Solutions možnost spolupráce během studia (bakalářské, diplomové práce) přednášky lidí z průmyslu

Vysoká flexibilita a samostatnost kreditový systém: sami si volíte skladbu předmětů povinné, volitelné předměty možnost zápisu předmětů z jiných fakult Jaké si to uděláte, takové to máte. délka, intenzita, složení studia

Informační systém MU administrativa e-learning komunikace http://is.muni.cz Technologie, o kterých se jinde mluví, na MU fungují

Studium: co očekávat? matematika a teoretické základy důraz na pochopení nikoliv na učení velkého množství faktů Linux, angličtina nikoliv: nejnovější vývojové prostředí pod Windows, detaily o aktuálním hardwaru

Studium: organizace 3 roky bakalářské studium 2 roky navazující magisterské studium studijní programy: Infromatika, Aplikovaná informatika členěno na obory (12 bakalářských oborů, 15 magisterských oborů) násludují ochutnávky...

Studium: bezpečnost Jak zabezpečit kreditní kartu? Důvěřujete programům, které řídí vaše auto (letadlo, raketoplán)? Jak ověřit, že program opravdu dělá, co dělat má?

Studium: sítě Jak počítat na 100 počítačích zároveň? Může být přednášející oddělen od posluchačů oceánem? Chcete se podílet na vývoji nejnovější síťových technologií?

Studium: grafika

Laboratoře možnost zapojit se do výzkumu účast na letních školách, konferencích zajímavé bakalářské a diplomové práce

Další možnosti studium v zahraničí: možnost vycestovat na 1 semestr (Erasmus), uznání kreditů filmový festival divadlo programátorské soutěže