ALI A IVI Sociální sítě. Typy sociálních sítí Facebook- nejvíce používaný Lidé Spolužáci Twitter My space Bebo Jaiku.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
představujeme vám SLIDEPLAYER.CZ
Advertisements

Jak ovlivňuje můj život současná technika
Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpočtu ČR. Provozováno Výzkumným ústavem pedagogickým v Praze.
Sociální sítě Střední odborná škola a Střední odborné učiliště
Zabezpečení přístupu  Hesla nejjednodušší a bez jakékoliv konkurence i nejrozšířenější způsob identifikace uživatele.
David Nespěšný Laboratoř informačních technologií.
Sociální sítě.
Prostor pro pokročilé vzdělávání vzdělanější, kvalitnější a také úspěšnější absolvent Cíl Projekt spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním.
Google spouští Vyhledávání v reálném čase globálně.
Seznam v iPhone Podrobný návod jak mít od seznamu v iPhone Jakub Dlouhý
Studijní informační systém (SIS)
Regionální knihovna Karviná na Facebooku Praha listopad 2010.
Základní informace o bezpečnosti na internetu +práce se soubory PREVIEW VYUČOVACÍHO PROJEKTU.
Studijní informační systém (SIS)
Tvorba PF
EU peníze školám“ Projekt DIGIT – digitalizace výuky na ISŠTE Sokolov reg.č. CZ.1.07/1.5.00/ III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT.
Digitální výukový materiál zpracovaný v rámci projektu „EU peníze školám“ Projekt:CZ.1.07/1.5.00/ „SŠHL Frýdlant.moderní školy“ Škola:Střední škola.
!NÁSTRAHY INTERNETU! Kyberšikana sociální sítě
Základy práce s počítačem
Bezpečnost a hygiena PC
Sociální sítě II Výpočetní technika. jméno autoraMgr. Petr Jonáš název projektu Modernizace výuky na ZŠ Česká Lípa, Pátova ulice číslo projektuCZ.1.07/1.4.00/
Sociální síť Sociální síť, zvaná též společenská síť, komunitní síť či komunita, anglicky social network, je propojená skupina lidí, kteří se navzájem.
Založení účtu na Google.com Výpočetní technika. jméno autoraMgr. Petr Jonáš název projektu Modernizace výuky na ZŠ Česká Lípa, Pátova ulice číslo projektuCZ.1.07/1.4.00/
Komunikace – internet (chat, skype) Bohumil Bareš.
Sociální sítě I Výpočetní technika. jméno autoraMgr. Petr Jonáš název projektu Modernizace výuky na ZŠ Česká Lípa, Pátova ulice číslo projektuCZ.1.07/1.4.00/
Zahraniční křesťanské internetové společenské sítě Jan Šedo koordinátor projektu signály.cz konference Křesťané a internetové společenské sítě
Proveď odhad své rychlosti při chůzi a běhu do schodů.
Řešitel: Jméno Příjmení Spoluřešitel: Jméno Příjmení.
1. Pokud mě někdo na chatu požádá o sdělení adresy a telefonu  Pošlu mu je teprve, až on mi pošle svoje Pošlu mu je teprve, až on mi pošle svoje 
Digitální výukový materiál zpracovaný v rámci projektu „EU peníze školám“ Projekt:CZ.1.07/1.5.00/ „SŠHL Frýdlant.moderní školy“ Škola:Střední škola.
RRRR.C.P.B. jsou začáteční písmena RallyeCross Petr Bílek PPPPetr Bílek jezdí RallyeCross v divizi 1.A se Škoda Fabia 1,6 VRS.
SOCIÁLNÍ SÍTĚ.
Spustit Konec Sára Výšková 7.A. Stisknutím kláves Ctrl + Alt + Delete se vám objeví ikona. Menu.
SPORT & SOCIAL MEDIA Tomáš Hodboď
Sociální sítě Štěpán Hýža.
 1 krok jsou podrobnosti o účtu zvolte si heslo zvolte si přezdívku napište křestní jméno napište příjmení vyplňte datum narození a pohlaví.
Sára nováková 5c. Kolik je na klávesnici čísel  
Tvorba posterů *1* - Co je to poster? *2* - Jak vypadá?
Elektronická pošta Informatika 5. třída.
CO O FACEBOOKU (FB) NEVÍTE
VY_I/2_INOVACE_71_Bezpečnost na internetu Bezpečnost na internetu Miroslav Kaňok.
SOCIÁLNÍ SÍTĚ.
Sociální sítě Sociální síť, je propojená skupina lidí, kteří se navzájem ovlivňují. Sociální síť není tvořena na základě zájmů, vazeb nebo z podobných.
Sociální sítě a čas strávený na nich. Ptali jsme se na otázky: 1) Jaké sociální sítě používáte? 2) Myslíte, že jsou sociální sítě užitečné? 3) Ovlivňují.
Hesla. Vlastnosti silného hesla  Délka  Minimálně 8 znaků  Ideálně 14 znaků  Různé typy znaků  Písmena malá i velká  Číslice  Symboly (i mezera)
Sociální sítě v našem životě Umíte používat Facebook?
V YUŽÍVÁNÍ SOCIÁLNÍCH SÍTÍ Loučková, Hrabinová, Jurášková.
Chraňte si svá data. Úvod  Každý si pod názvem chraň si svá data představí něco jiné  V této prezentaci vám ukážu jak předejít zneužití dat a ztrátě.
Název: Internet DUM:VY_32_INOVACE_VII_3_11 Šablona číslo: VII.Sada číslo: 3.Pořadové číslo DUM:11. Autor:Mgr. Milan Žižka.
1 Jak si zabezpečit profil na Facebooku. 2 Zabezpe č ení profilu na Facebooku Na Facebooku klikni na ikonku Účet (vpravo nahoře) a vyber si možnost Nastavení.
Kyberšikana – co s tím?. Zamyslete se, co všechno se o vás může někdo cizí dozvědět z internetu?  Jméno?  Věk?  ?  Telefonní číslo?  Adresu.
Orbis pictus 21. století Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky Instrukční soubor 1.
Tomáš Seidl 1 c. Prezentace Podání většího množství informací v krátkém čase. Co je k dobré prezentaci třeba? Kvalitní vystupování Dokonalá prezentace.
Anotace: Prezentace je určena žákům 5. ročníku, slouží k seznámení žáků s internetem, jeho nejčastější používání, varování před některými nástrahami a.
IKT SOCIÁLNÍ SÍTĚ Zpracovala: Mgr. Věra Kreuzová Speciální základní škola, Česká Kamenice, Jakubské nám. 113, příspěvková organizace.
Formy komunikace na internetu. 1. Elektronická pošta -  Jeden z nejstarších způsobů komunikace na internetu  - odděluje v ové adrese.
SOCIÁLNÍ SÍTĚ.
Tenisový klub Písečná – závazná přihláška do tenisové školy
Marketingová strategie 2018 Jižní Čechy Pohodové
NEPROFESIONÁLNÍCH KLUBŮ
Sociální sítě a jejich rizika Adéla Kotrlová
SOCIÁLNÍ SÍTĚ.
SOCIÁLNÍ SÍTĚ Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název školy
Sociální sítě a multimédia v Hrádku nad Nisou
Týmové práce 2015: Tester adaptérů
VÝTAH Mgr. Michal Oblouk.
Závazná přihláška do Tenis & Padel školy Písečná:
Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu VY_32_INOVACE_21-09
Využití sociálních sítí v komunikaci organizace
Etiketa pro firmu a úřad
Transkript prezentace:

ALI A IVI Sociální sítě

Typy sociálních sítí Facebook- nejvíce používaný Lidé Spolužáci Twitter My space Bebo Jaiku

Facebook

Heslo Nejčastější používané hesla: football Iloveyou Vaše jméno a příjmení

Kvalitní heslo Mělo by obsahovat: Číslice Malá i velká písmena

Pár rad na závěr To co sdílíte na sociálních sítích může být použito proti vám proto: Pozor na to, koho si přidáváte do přátel! Zkontrolujte si nastavení Důležité je kvalitní heslo Dávejte pozor na to odkud se přihlašujete!

Děkujeme za pozornost