Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prostor pro pokročilé vzdělávání vzdělanější, kvalitnější a také úspěšnější absolvent Cíl Projekt spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Prostor pro pokročilé vzdělávání vzdělanější, kvalitnější a také úspěšnější absolvent Cíl Projekt spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním."— Transkript prezentace:

1 Prostor pro pokročilé vzdělávání vzdělanější, kvalitnější a také úspěšnější absolvent Cíl Projekt spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky Advanced learning space

2 Chceme znát Vaše názory chceme lépe rozumět studentům PROTO pořádáme dotazníkové šetření mezi studenty všech fakult, týkající se především hodnocení poskytovaného vzdělávání. Ale také nám jde o posílení komunikace student-pedagog, chceme si více rozumět, více si naslouchat a lépe se chápat. elearning.fm.tul.cz Přihlásit se jako do LIANY – jmeno.prijmeni Organizátoři průzkumu studentům garantují absolutní anonymitu a zaručují, že uživateská jména budou použita pouze pro slosování výher. Ale pozor, losováni budou ti, kteří vyplní všechny části dotazníku. Jednotlivé části dotazníku nemusejí být vyplněny naráz najednou, ale je možné je vyplnit postupně ve chvílích volna. deset Flashdisků 4GB vylosujeme v polovině dubna Heslo jako k mailu

3 Stačí – vybrat si kurz Feedback a vyplnit

4 Klikněte, prosím, taky na http://als.tul.cz V aktualitách je anketa Téma - NAHRÁVAT či NENAHRÁVAT přednášky na web


Stáhnout ppt "Prostor pro pokročilé vzdělávání vzdělanější, kvalitnější a také úspěšnější absolvent Cíl Projekt spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním."

Podobné prezentace


Reklamy Google