VÍTE, KDE BYLO NEJVÍCE ALKOHOLIKŮ. NA TITANIKU

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Špatný den ? Klikni si, dej nohy na stolec, a jaký byl. Den blbec.
Advertisements

VTIPY ZE ŠKOLNÍCH LAVIC.
Krátký film TRUTNOV a.s. Uvádí.
KRÁTKÉ Allez les Filles… ALE DOBRÉ.
Nová slova Chapter 6. Kdo je tady? Kdo má domácí úkol?
Vy nejste děti, vy jste rošťáci.
20 Nej vtipů.
Modální slovesa a jejich opisné tvary
Konverzace Máte psa nebo k očku?. Kdo je tady? Kdo má domácí úkol?
Vytvořil: Mgr. Renáta Pokorná VY_32_Inovace/6_
Manželský pár hraje golf. Ona odpaluje a... míček letí až do statku ležícího hned u dráhy... kde rozbije jedno okno a prolítne dovnitř!
"Haló, volám ohledně toho hlídacího psa, co jsme od vás koupili
Mladá, hezká, nastávající učitelka musí dělat část svých zkoušek přímo ve třídě s dětmi. Přemýšlí, co by dala dětem za úkol, aby děti po nějaký čas zaměstnala,
Mlada, hezka, nastavajici ucitelka musi delat cast svych zkousek primo ve tride s detmi. Premysli, co by dala detem za ukol, aby deti po nejaky cas zamestnala,
,,Marcelko,jak ti dnes dařilo v autoškole?“ ptá se jedna přítelkyně druhé.,,Skvěle! Zítra to zkusím s otevřenýma očima.“
Tohle je jeden z u,který pošli svým přátelům kterým chceš udělat radost a popřát jim krásný příjemný den! Pěkně se posadíme,dáme si kafíčko a jedeme,trochu.
V bříšku těhotné ženy byla dvě miminka.
MATEMATIKA pro 1. třídu ZŠ
Co je to smíšený pocit? Když se vám tchýně zabije ve vašem úplně novém autě.
Pár jde do lesa. Ona: Mám takový blbý pocit, že mě chceš přefiknout
Smích léčí Uzdravme se dnes Smích léčí Uzdravme se dnes.
Nedočkavý šéf sleduje hodinky... Už nevěří, že jeho nejlepší pracovník dorazí včas, aby dokončil jednu důležitou zprávu nutnou pro schůzi, která za chvíli.
Jeníček a Mařenka Třídění Odpadu. Žili, byli Jeníček a Mařenka v jednom činžovním domě, kdesi za sedmero horami a sedmero řekami.
Všechno to začalo na náměstí S panem Andersenem a starostou.
Mini tisk Ilegální prodej světel Natka začala prodávat chemické světla za 35*kč.Byl o to velký zájem,ale dala slib Petrovi, že mu prodá 5 světel za 100*kč,
Proč mají spermie ocásek?
Vtipy.
Jde zajíc za hadem a říká: "Hade promiň, že jsem se ti včera posmíval, že nemáš nohy... ", Had odpoví: "To je v pohodě... " a zajíc na to: "Jo? Tak ruku.
Jaký je rozdíl mezi tchýní a miminem
Už žádní falešní sobi! A když dárky, tak pro všechny… a hlavně ne ty falešné sobi.
Jazyk a jazyková komunikace Český jazyk a literatura Mluvnice jazyka českého na 1. stupni ZŠ Věty tázací VY_32_INOVACE_02 Sada 22 Základní škola T. G.
Dej dvojku červeného měj hezký večer a.
Číslo v digitálním archivu školyVY_32_INOVACE_TVAR_04 Sada DUMTvarosloví Předmět Český jazyk Název materiáluPád podstatných jmen 3 Anotace Žáci v jednoduchých.
VTIPY 3 "Jak můžeme rozdělit šest jablek mezi sedm trpaslíků?" ptá se paní učitelka žáků. Přihlásí se Pepíček: "Upečeme štrůdl!"
DANI :-) Víte, jak zabavit blondýnu? Nakreslete na zem křídou čáru a řekněte, ať ji podleze.
Jak zahnat nudu? Autor: :D Datum: Web: Desatero proti nudě.
Karle, vy jste sourozenci? Ne, bratři.
Začínáme besedou na téma Co s odpadem a zkoušíme recyklaci papíru Touto besedou nás provázel pan učitel Jan Kopřiva. Naučili jsme se tu i papír vyrobit.
Název školy:Základní škola, Husova 276, Podbořany, okres Louny Autor:Mgr. Dagmar Sachsová Název:VY_32_INOVACE_125_PODSTATNÁ_JMÉNA Téma: Druhy podstatných.
"Pepíčku, jak zní rozkazovací způsob od slovesa mlčet
Černý humor.
Tohle je jeden z u,který pošli svým přátelům kterým chceš udělat radost a popřát jim krásný příjemný den! Pěkně se posadíme,dáme si kafíčko a jedeme,trochu.
Příběh pro všechny tvrdě pracující
Konverzace: Popište někoho!. Kdo je tady? Kdo má domácí úkol?
VÝUKOVÝ MATERIÁL ZPRACOVANÝ V RÁMCI PROJEKTU MODERNÍ ŠKOLA Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.400/ ZÁKLADNÍ ŠKOLA ÚSTÍ NAD LABEM, HLAVNÍ 193,
„A teď mi děti řekněte, čím jsou vaši tatínkové a kde pracují. Tak třeba ty Pepíčku.“ „Prosím, můj tatínek je úředník a pracuje jako prostitut.“ „Prosím.
mail.com Miláčku, ty jsi úžasný milenec – jsme spolu jen dva týdny a já jsem už ve třetím měsíci !
Časopis Lentilky Díl 1.
Tatínkovi bohužel holicí strojek po měsíci přestal fungovat, tak se radil s maminkou, co se s tím dá dělat. Ta si nebyla jistá, a proto zavolali.
PřIjímací řízení na GJŠ
Reklamace Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Lucie Barillová. Dostupné z Metodického portálu ISSN
Autor: Mgr. Vlasta Šujanová Název : VY_32_INOVACE_29CJ_5_PŘÍMŘEČ
ŽELVA DANUŠKA ŽELVA STEPNÍ.
Mlada, hezka, nastavajici ucitelka musi delat cast svych zkousek
Manželský pár hraje golf. Ona odpaluje a
Nedočkavý šéf sleduje hodinky...
Otázky pro průběžnou práci
PŘÍMÁ ŘEČ posouvá děj čtenář nebo posluchač se lépe vcítí do děje
V bříšku těhotné ženy byla dvě miminka.
Trochu legrace neuškodí :-)
Proč mají spermie ocásek?
VY_32_INOVACE_19 19 Vím, co čtu IV. autor: Mgr. Jana Kobylková
Něco málo o nás milých, krásných a nepřekonatelných tchýních
LVK Sobota ráno Karolína Siřínková
Jezevčí vrch Jezevčí vrh.
Nejdřív jsme si ukázali, co kočička s pejskem do dortu všechno dali.
KRÁTKÉ Allez les Filles… ALE DOBRÉ.
VY_32_INOVACE_ČJ.5.B Název školy: ZŠ Štětí, Ostrovní 300 Autor: Mgr. Štěpánka Beranová Datum: Jazyk a jazyková komunikace, Český jazyk.
Nedočkavý šéf sleduje hodinky...
Transkript prezentace:

VÍTE, KDE BYLO NEJVÍCE ALKOHOLIKŮ. NA TITANIKU VÍTE, KDE BYLO NEJVÍCE ALKOHOLIKŮ? NA TITANIKU! POTOPILI LOĎ, JEN ABY SI LOKLI.

Omluva po telefonu V ředitelně zadrnčí telefon a ozve se podivný hlas. ˝Omluvte syna, má chřipku!˝ ˝Kdo volá?˝ zajímá se ředitel školy. ˝Přece můj táta!˝

Mařenka přijde do zeleniny a zeptá se : "Máte tunu hrášku Mařenka přijde do zeleniny a zeptá se : "Máte tunu hrášku?" Nemáme, odvětí prodavač. Druhý den se Mařenka znovu zeptá, jestli už došla tuna hrášku. Ne, nedošla. To se opakuje několik dnů. Nakonec to prodavač řekne vedoucímu a ten hrášek v tak velkém množství objedná. Po 10 ti dnech pak na otázku Mařenky máte hrášek prodavač odpoví, že má. "To je ale kuliček, co?!", opáčí Maruška.

Ptá se máma Pepíčka: "Proč krmíš slepice čokoládou Ptá se máma Pepíčka: "Proč krmíš slepice čokoládou?" On odpoví: "Aby mi snesly Kindrvejce."

Paní učitelka: "Nezapomněli jste na slib, že v sobotu a v neděli uděláte někomu 2x radost?" "Já jsem nezapomněl," povídá Honzík. "V sobotu, když jsem přijel k babičce, ta měla radost! A v neděli když jsem odjížděl, měla radost ještě větší!"

Ve škole si vysvětlují základy první pomoci Ve škole si vysvětlují základy první pomoci. "Co bys dělal Jindřichu, kdyby tvůj bratříček spolkl klíč?" ptal se pan učitel. Jindřich: "Vlezl bych domů oknem!"

Kluci se vrátili z výletu, na kterém se o sebe museli postarat sami se vším všudy. Maminka se ptá Pepíčka: "A kdo z vás vařil?" "Vojta přece." "Vojta? On to umí?" "No, vařit umí. Akorát, že jíst se to nedá."

"Pepíčku," ptá se babička, "která holčička je ve vaší třídě nejvíc oblíbená?" - "Jednoznačně Adélka, babi." - "A proč jednoznačně, Pepíčku?" - "Protože se od ní celá třída nakazila spalničkami."

Zvířátka v lese mají schůzi a medvěd v čele povídá: "Sešlo se mi tady spoustu stížností, že mezi námi žije jedno zvířátko, které nás všechny nemožně otravuje a obtěžuje svým kvákáním. Nechci toto zelené otravné stvoření jmenovat, ale je jisté, že bychom s ním měli něco udělat." V tom se ze zadních řad ozvě protivný kuňkavý hlas, povstane žába a křičí: "Jasněé, známé, krokodýl, vyhoďte ho z lesá!"

Petříkův tatínek zaklepe u souseda: "Tak jakpak, sousede, už jste udělal synovi úkol z matematiky?" "Ano." "A nedal byste mi ho, prosím, opsat?"