Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Tatínkovi bohužel holicí strojek po měsíci přestal fungovat, tak se radil s maminkou, co se s tím dá dělat. Ta si nebyla jistá, a proto zavolali.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Tatínkovi bohužel holicí strojek po měsíci přestal fungovat, tak se radil s maminkou, co se s tím dá dělat. Ta si nebyla jistá, a proto zavolali."— Transkript prezentace:

1

2

3

4 Tatínkovi bohužel holicí strojek po měsíci přestal fungovat, tak se radil s maminkou, co se s tím dá dělat. Ta si nebyla jistá, a proto zavolali babičce, která pracovala v obchodě a má s tím zkušenosti.

5

6 Jak myslíte děti, že to dopadne?
Tatínek zajel tedy do obchodu a vyčkával, jak reklamace dopadne. Jak myslíte děti, že to dopadne?

7 Tatínek tedy zajel do obchodu, kde zjistili, že se závada nedá odstranit, a tak mu vrátili peníze.
Protože to ale byl dárek, vybral si nový holicí strojek. Měl velkou radost, že se vše vyřešilo.

8 Povyprávěj, jestli někdo ve vašem okolí reklamoval výrobek a zda byla reklamace úspěšná.

9 Zahrajte si ve třídě na obchod.
Každá dvojice si připraví svůj obchod – název, logo, dva tři výrobky (cena). Pro výrobky si připraví malou prezentaci. Po prezentaci všech skupin si každý vybere výrobek (výrobky), který(é) by si zakoupil. Učitel vyhodnotí skupinu, která získala nejvíce hlasů. Žáci mohou též vyhledat ve slovníku slovo konkurence a seznámit se s ním.

10

11 http://www.clker.com/clipart-3167.html dívka
Zdroje obrázků: [ cit ]. Dostupné pod licencí Public domain na WWW: dívka děti muž dort strojek telefon babička chlapec s otazníky smajlík smajlík s otázníkem


Stáhnout ppt "Tatínkovi bohužel holicí strojek po měsíci přestal fungovat, tak se radil s maminkou, co se s tím dá dělat. Ta si nebyla jistá, a proto zavolali."

Podobné prezentace


Reklamy Google