Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

-Jistě velmi oblíbený prostředek ke sdělování informací kamarádům BEZPLATNĚ. -Většina mladých lidí již viber v telefonu stažený mají, ale pro ty co ne…..:D.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "-Jistě velmi oblíbený prostředek ke sdělování informací kamarádům BEZPLATNĚ. -Většina mladých lidí již viber v telefonu stažený mají, ale pro ty co ne…..:D."— Transkript prezentace:

1

2 -Jistě velmi oblíbený prostředek ke sdělování informací kamarádům BEZPLATNĚ. -Většina mladých lidí již viber v telefonu stažený mají, ale pro ty co ne…..:D -Je velice užitečný a pro jeho uživatele nabízí spoustu nálepek a širokou škálu smajlíků. Některé samolepky se dají stáhnout zdarma ale ty originálnější jsou placené:

3

4

5

6

7 Přes viber se dají posílat i obrázky a můžete si v kolonce doodle nakreslit svůj originální obrázek. Služba viber nabízí i možnost hlasové zprávy.

8 DOODLE

9 KONEC -DOUFÁM ŽE VÁS MŮJ ČLÁNEK NEUSPAL :D -ČERPÁNÍ:Google


Stáhnout ppt "-Jistě velmi oblíbený prostředek ke sdělování informací kamarádům BEZPLATNĚ. -Většina mladých lidí již viber v telefonu stažený mají, ale pro ty co ne…..:D."

Podobné prezentace


Reklamy Google