BELBOG s.r.o. BEZPEČNOSTNÍ AGENTURA PREZENTACE FIRMY.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
HOSPODÁŘSKÁ KOMORA ČESKÉ REPUBLIKY - Pevný bod ve světě podnikání Zastupování zájmů v EU Jak obhajovat zájmy podnikatelů v Bruselu? Praha I.Voleš,
Advertisements

Sportovní centrum pro mládež v areálu ZŠ Vrchlického a Sokolovská Námět projektu IPRM : - Atraktivní a kvalitní život v Liberci - Rozvoj infrastruktury.
Sektorové dohody. 2 Co to je Sektorová dohoda? Sektorové dohody = unikátní nástroj sektorových rad umožňující významně ovlivnit rozvoj lidských zdrojů.
Co s trhem SBS aneb trh SBS je trh jako každý jiný
Zhodnocení projektu plk. Mgr. Pavla KOPECKÁ Vedoucí Preventivně informační odbor Policejní prezidium ČR.
1 HK ČR, workshop a 2. exkurze Integrovaná střední škola Cheb Projekt AKONA (Výstavba kooperační sítě v oblasti automatizace za.
POLICIE ČESKÉ REPUBLIKY
Doc. Dr. Ing. Miloš Kvarčák Návrhy na dlouhodobý záměr FBI
SK Joudrs Praha je mladý, ambiciózní sportovní klub, který již pět let patří mezi špičkové softballové kluby v České republice. Členskou základnu našeho.
Návštěva areálů pro studenty středních škol V rámci FIS Mistrovství světa v klasickém lyžování.
Ww Česko Marocká Smíšená Obchodní Komora
OBRANA A BEZPEČNOST ČR Centrum pro virtuální a moderní metody a formy vzdělávání na Obchodní akademii T. G. Masaryka, Kostelec nad Orlicí.
STRATEGIE KOMORY PODNIKŮ KOMERČNÍ BEZPEČNOSTI ČR 2014/2015.
Hospodářská komora hlavního města Prahy Partnerství je součást zdravého podnikání Prezentace pro Městskou část Praha 13.
Podnikatelské prostředí: Mezoprostředí
Národní tým expertů ECVET Národní tým expertů ECVET Šíření a podpora evropského nástroje pro zvýšení kvality mobilit ECVET a jeho zavádění.
Pobytové středisko Zastávka
Marketing a sport Ing. Petr Hedrlín.
Dům zahraničních služeb Vypracovala: Eva Jermanová.
Boj proti fotbalovému násilí filosofie, právní rámec a role jednotlivých subjektů Ivan Langer ministr vnitra.
HOSPODÁŘSKÁ KOMORA ČESKÉ REPUBLIKY - Pevný bod ve světě podnikání KRAJSKÁ HOSPODÁŘSKÁ KOMORA LIBEREC Od počátečního vzdělávání k dalšímu vzdělávání
Rozdělení (sebe)obrany (sebe)obrana ProfesníBranněbezpečnostníVšeobecnáSystémová Mgr. Ing. Alois Konečný, psycholog a soudní znalec sebeobrana.
Rozdělení (sebe)obrany
Motivační program.
ČESKÝ VOLEJBALOVÝ SVAZ Czech Volleyball Federation.
Prezentace pro ESPG Daniela Černá
Akademie sportovního aerobiku Radky Hanákové
VEŘEJNÁ EKONOMIKA A SPRÁVA
SPOLUFINANCOVÁNO Z PROSTŘEDKŮ EVROPSKÉHO FONDU PRO REGIONÁLNÍ ROZVOJ
Vize softballových soutěží. Co chceme ? Co je cílem ? Pozvednout a rozšířit povědomí o softballu Vytvořit mediální obraz našich nejvyšších soutěží Vytvořit.
374 – Poradenské centrum pro Rating MSP Hospodářská komora hlavního města Prahy Svoboda Jiří, , ESF – JPD.
Číslo projektu: CZ / /0316 Název projektu: Poradenské a informační centrum pro malé a střední podniky Žadatel: Vzdělávací institut Partner:Hospodářská.
Zkušenosti s internacionalizací klastrů v projektu Clusters Cord 23. října 2012 Dana Krejsová, RRA ÚK. This project is implemented through the Central.
Spolupráce neziskového sektoru Zlín –
VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ 1148/09 Kutná Hora ŽADATEL: Denisa Divišová
Golden Gas Technologies s.r.o.
Czech Business Center Regensburg- Místo pro česko- německou spolupráci
Zkušenosti získané při realizaci projektu Brandýský Matýsek o.s.
Řešení pro obchodní Centra Bezpečnostní a Informační služby B.G.S., s.r.o. TECHNOLOGY - PCO CENTRÁLNÍ PULT OCHRANY - PATROL CONTROL SYSTÉM - STRÁŽNÝ V.
MIC Akcelerátor Michal Hrabí
Observatoř trhu práce a konkurenceschopnosti Propagace řemeslných a technických oborů Centrum mezinárodního obchodu (CMO) při RHK Brno Integrace.
Nová pravidla bezpečnosti na fotbalových stadionech Ivan Langer ministr vnitra Praha
Marketingová komunikace prostřednictvím umění Korporátní image.
Kanadská obchodní komora v České republice Březen 2016.
Obchodní komora Navan „Jsme tu pro podnikání“. Irská obchodní komora Největší obchodní organizace v Irsku členů v 59 komorách Sociální partner.
G7, a.s. Litvínov Váš spolehlivý dodavatel pohonných hmot!
© NSZM ČR Národní síť Zdravých měst ČR Setkání Zdravých měst a realizátorů MA21 v Kraji Vysočina Jihlava, 12. ledna 2015.
Ekonomika a management atletických klubů. Ekonomika ČAS Česká atletika s.r.o. Česká atletika, s. r. o., je marketingovou agenturou Českého atletického.
SK Slavia Praha pozemní hokej Nejstarší a nejúspěšnější klub v ČR
Školy, státní organizace, organizace mládeže, občanská sdružení, cestovní kanceláře, tzv. „outdoorové“ firmy rozvíjející a využívající aktivity v přírodě.
Meath Local Sports Partnership - Committed to the development of sport in Meath Místní sportovní partnerství Meath.
Domněnka Pavla Pěnkavy Na počátku:  jak se identifikovat  jak se sdružovat  jak na sobě pracovat  jak se posilovat  jak se chránit  jak se prezentovat.
Regionální hospodářská komora Zlínského kraje Projekty přeshraniční spolupráce Kroměříž
Mezioborovým vzděláváním ke zvýšení bezpečnosti seniorů 29. října 2015 Republikový výbor pro prevenci kriminality.
Projekt lokalizační a záznamová zařízení LZZ - policejní vozidla nového tisíciletí Praha, 12. února 2009.
Neziskový sektor. Neziskový sektor Cílem neziskových organizací je uspokojení řady lidských potřeb: Ochrana lidských práv Ochrana přírodního prostředí.
Sdružení AMIGA - Agency for Migration and Adaptation
ŽOFÍNSKÉ FÓRUM Armáda a bezpečnost, nová role zbrojního průmyslu
Dotace Jihomoravského kraje Vodní záchranné službě Českého červeného kříže 10. srpna 2011.
Prioritní osa 2 Terciární vzdělávání, výzkum a vývoj OPERAČNÍ PROGRAM VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST PhDr. Kateřina Pösingerová, CSc.
Tel:
POLICIE ČESKÉ REPUBLIKY
BSE České Budějovice o. s.
Zhodnocení projektu plk. Mgr. Pavla KOPECKÁ Vedoucí
Liberecký kraj a nestátní neziskové organizace
Člen skupiny HAVEX 1.
Krajský metodický kabinet BEZPEČNOSTI A OCHRANY OSOB A MAJETKU
Zrealizované projekty z Fondu pro vnější hranice v rámci ročních programů FVH 2007, ročního programu FVH 2008 realizovaných v roce 2009.
Podpora technického vzdělávání v Kraji Vysočina
„Cesta k městu“ STRATEGIE PRO MLÁDEŽ PO KARVINSKU
Transkript prezentace:

BELBOG s.r.o. BEZPEČNOSTNÍ AGENTURA PREZENTACE FIRMY

Proč firmu Belbog? Náš tým je tvořen profesionály Máme dlouholetou praxi Zkušenosti získané při službě v bezpečnostních složkách policie a armády ČR Naše zkušenosti jsou postaveny na spolupráci s leasingovými společnostmi, exekutory, právníky, bankami a jinými institucemi Na trhu se pohybujeme od roku 2006 Jsme členy České Komory Detektivních Služeb a Hospodářské Komory České Republiky

O nás Vznik v roce 2006 Majitel firmy p.Lukáš Pilc Bývalý zaměstnanec Ministerstva obrany OSVČ od roku 2001 Od roku 2001 udělena koncese,,ostraha a ochrana osob a majetku“ a,,služby soukromých detektivů“ Prezident a svazový trenér Českého svazu Sambo Trenér mládeže a seniorů – Judo, Sambo a Combat Sambo – Klub Sport Dynamo Milovice Jednatel spol. Lumito s.r.o. – vlastník fitness centra Kentaur Zvolen do zastupitelstva města Milovic, později radní města Milovic

Naši zaměstnanci Naši zaměstnanci jsou složeni z vysoce kvalifikovaných odborníků, kteří prošli speciálním výcvikem. Každý z nich prošel státními složkami, nebo se věnoval bojovému umění na profesionální úrovni. Tento tým lidí je neustále školen a seznamován s novými technologiemi a postupy.

Poskytujeme tyto služby: Zajištění neoprávněně drženého majetku – servis leasingovým společnostem Doprovody a ochrana vozidel Ochrana a doprovod osob Ochrana a ostraha objektů či jejich částí Pořadatelská činnost - zabezpečujeme sportovní a společenské akce, setkání V.I.P.osobností Pátrání Detektivní činnost Speciální služby Zásahový tým Ochrana proti nezákonným odposlechům Zabezpečení bezpečnostním systémem Zabezpečení počítačového vybavení firem i jednotlivců

Reference mezinárodní sportovní akce Final Four MS v bojovém a policejním SAMBU Soutěž českomoravského poháru Rallye Fulnek Milovický Gladiátor 2008 Kongres ODS 2008 FIS NORDIC WSC Liberec 2009

Sponzoring dětský sportovní oddíl juda a samba - Sport Dynamo Milovice Český svaz sambo a sambo combat mezinárodní folklorní festival 2007 Milovický gladiátor 2008

Odkazy spolupracujeme

Kontakty majitel Lukáš Pilc GSM: web: manažer Marcel Bubeník GSM: