Vaše osobní advokátní kancelář Buďte připraveni se bránit!

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Obchodní akademie, Náchod, Denisovo nábřeží 673
Advertisements

Kudy vlastně putují peníze
Úřad vlády České republiky Modernizace elektronických knihoven Informačního systému ODok Úřadu vlády Úřad vlády České republiky.
 Příspěvek v rámci konference Student Business Forum 2011  Fakulta informatiky a managementu Univerzita Hradec Králové  autor: JUDr. Milan Plíšek Advokátní.
Úvodní studie pro Q&X Trading (Technica Solutions)
Informační systém Patricie specializované řešení pro Advokátní kanceláře.
Doučování Bc. Jiří Švec Doučování Předměty: ◦ Účetnictví  Převážně pro studenty obchodních akademií, středních a vyšších odborných škol.
Advokátní kancelář Černotová & Halšková
Úvodní studie pro Q&X Trading (Tomáš Klinský, Technica Solutions)
Rozhodčí soud pro zdravotnictví Externí přezkum nároků z veřejného zdravotního pojištění JUDr. Ondřej Dostál, Ph.D., LL.M. České zdravotnické fórum Centrum.
Význam informací v podnikání
RODINA A FINANČNÍ KRIZE
VaV pro praxi: ochrana výsledků VaV, licencování patentů a know-how a podpora spolupráce s průmyslem, komunikace výsledků VaV a motivace k zapojení do.
Hodnocení přístupnosti soutěžních webů aneb proč se vyplatí myslet na přístupnost webů veřejné správy RNDr. Hana Bubeníčková, Mgr. Radek Pavlíček, duben.
Mediace Specifické metody SP LS 14. Pojem, cíle, legislativa Metoda rychlého, kultivovaného mimosoudního řešení konfliktů a sporů (co je konflikt ?proč.
Číslo-název šablony klíčové aktivityIII/2–Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Tématická oblastOdborné předměty – Dopisy a tabulky podle ČSN.
Firemní právník Softwarová publikace pro zvýšení právní jistoty Vašeho podnikání snadná a rychlá ovladatelnost 2x ročně aktualizace HOTLINE zdarma obsah.
Fiktivní firma Five for you s.r.o.. Co nabízíme? 5-ti chodové menu přizpůsobené vašemu přání a životnímu stylu. To co prospívá jednomu, může škodit druhému.
On-line řešení Vašich tiskovin. Dnešní trendy v produkci dokumentů  Kratší životní cyklus dokumentů  Menší tiskové objemy ale více druhů  Krátké dodací.
Číslo-název šablony klíčové aktivityIII/2–Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Tématická oblastOdborné předměty – Dopisy a tabulky podle ČSN.
Rozvoj nehlasových služeb Současnost a budoucnost mobilních sítí
Moc soudní Pavel Šuranský.
ŽIVNOSTENSKÝ ZÁKON Upravuje vstup do podnikání. POJMY ŽIVNOST Soustavná činnost provozovaná samostatně, vlastním jménem, za účelem dosažení zisku a za.
KPD – právní analýza JUDr. Jakub Dohnal, Ph.D.. PROBLÉM - je komplexní situace ANALÝZA PROBLÉMU – má pomoci najít nejlepší řešení pro klienta Př.: Jediný.
Příprava novely autorského zákona Celostátní porada vysokoškolských knihoven Hradec Králové Vít Richter Národní knihovna ČR
Digitální výukový materiál zpracovaný v rámci projektu „EU peníze školám“ Projekt:CZ.1.07/1.5.00/ „SŠHL Frýdlant.moderní školy“ Škola:Střední škola.
Vykonavatelé vlastnického práva státu
Aneb Jak (ne)prodat městský pozemek uvádějí Lidl Tábor &
Setkání k mezinárodnímu projektu „S uživateli sociálních služeb a nizozemskou expertízou k systémovým změnám“, , Chodská Bc. Jana Nožičková,
Datové schránky a konverze dokumentů Zákon o eGovernmentu
Škola: Střední škola právní – Právní akademie, s.r.o. Typ šablony: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Projekt: CZ.1.07/1.5.00/
Nabídka na malou franchisu NA PRODEJ KLIENTŮ NA BYTY FINANČNÍM PORADCŮM (okresní obchodní zastoupení) Dana Kožíšková.
Změny Tarifu PID od ROPID – Regionální organizátor Pražské integrované dopravy.
Konference Internet ve státní správě a samosprávě Hradec Králové 2 – 3. dubna 2007.
Zajištění připravenosti veřejné správy na aplikaci SŘ Informace na internetových stránkách MV Informace na internetových stránkách MV Možnost pokládat.
Příklady OPH P9 – P10 Změna a zánik závazků. Náhrada škody.
Příklady OPH P9 – P10 Změna a zánik závazků. Náhrada škody.
Právnické výpočty Adam Ptašnik 2006
Mediace Specifické metody SP LS 14. Pojem, cíle, legislativa Metoda rychlého, kultivovaného mimosoudního řešení konfliktů a sporů (co je konflikt ?proč.
ROZVOD © Zdeňka Králíčková, 2009.
Specializovaná elektronická média pro veřejnou správu Solón Deník veřejné správy.
Eurotel Internet. Vyberte si připojení k internetu přesně podle svých potřeb! Získáte: Neomezený přístup za paušál Připojení vhodné i pro bezpečný přístup.
Komunikace v obchodním styku – poptávka
Vaše osobní advokátní kancelář Buďte připraveni se bránit!
Právní možnosti při zakládání firemního zastoupení v SRN Prof. Dr. Arsène Verny, M.E.S. Advokát v ČR a SRN Sdružení českých podniků v Německu.
1 Stáže studentů v advokátních kancelářích poskytujících pro bono služby Pro bono junior.
Klára Hajošová, Michal Novák, David Kodálik
Řešení sporů – úvod I. konzultace Naděžda Rozehnalová.
REKLAMACE. Projekt: CZ.1.07/1.5.00/ OAJL - inovace výuky Příjemce: Obchodní akademie, odborná škola a praktická škola pro tělesně postižené, Janské.
Deregulace nájemného v bytech RPG Deregulace nájemného v bytech RPG.
Základní kapitál Základní kapitál je peněžní vyjádření souhrnu peněžitých i nepeněžitých vkladů, které společníci společnosti poskytují.
Rodinné právo Otázky manželství Vztahy mezi rodiči a dětmi Vztahy vznikající při NRP Zákon o rodině Zákon č. 94/1963 Sb. v platném znění.
Z Á K O N, kterým se upravují některé otázky související s poskytováním plnění spojených s užíváním bytů nebytových prostor v domě s byty, (sněmovní tisk.
Důvody vypsání výběrového řízení na připojení města k internetu 1) Firma Logicprim s.r.o. neplní dlouhodobě smluvní závazek na záložní bezdrátové připojení.
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích Ústav podnikové strategie Autor bakalářské práce: Martina Moravcová, DiS. Vedoucí bakalářské.
Veřejná služba 2017.
Vlastnictví Mgr. Michal Oblouk.
ORGÁNY PRÁVNÍ OCHRANY A SANKCE
VYJÁDŘENÍ K DOPISU ZE DNE DOPLŇUJÍCÍ INFORMACE K PROJEKTU
Exportujte do zahraničí, ale obchodní spory řešte v ČR
Ministerstvo obrany Inspekce ministra obrany
PBSNPB22 Probační a mediační služba
Finanční správa zkouška
Místní poplatky Školení obcí Olomouckého kraje listopad 2017 Novela zákona č. 565/1990 Sb., o místních poplatcích (dále jen „ZMP“) s účinností od 1. 7.
Bc. Jiří Švec Doučování Bc. Jiří Švec
Osnova předmětu Právní systém v ČR, typy právních dokumentů.
Náhrada nákladů řízení
HYPOTÉKY Odesílání obchodů na zpracování před konce roku 2015
OCHRANNÁ VÝCHOVA © Radovan Dávid, 2012.
Transkript prezentace:

Vaše osobní advokátní kancelář Buďte připraveni se bránit!

Potřebuji se oddlužit. Hrozí mi exekuce. Potřebuji navýšit výživné na dítě. Nechtějí mi reklamovat poškozené zboží. Chci vrátit zboží zakoupené na internetu.

Pojišťovna mi nechce vyplatit pojistku. Majitel mi často zvedá nájem a hrozí mi vystěhováním. Co mám dělat? Uzavřel jsem nevýhodnou smlouvu a nevím jak z ní ven. Co mám dělat? Hrozí mi vysoké pokuty, bodový odečet a nevím, jak se bránit?

Potřebujete rychle právní radu? Potřebujete pomoc advokáta? Jste v těžké životní situaci?

Ochráníme Vás. Prosadíme Vaše práva. Poradíme, jak vyřešit jakýkoli problém.

Web pravo24.eu byl vytvořen pro každého. Za přijatelný měsíční poplatek získáte svého osobního advokáta. Ten Vám pomůže kdykoli budete potřebovat. Nebuďte už na své problémy sami!

Možnost odeslat až 7 unikátních dotazů právní povahy. Na dotaz bude reagováno elektronicky, nejpozději do 24 hodin. ZÁKLADNÍ TARIF Cena: 199,- Kč/měsíc

ZÁKLADNÍ TARIF + Můžete požádat právního poradce o sepsání dokumentu právní povahy, reklamace nebo reakce na obdržený dopis právní povahy 1x měsíčně v komunikaci s FO a PO. (nevztahuje se na sestavení dokumentu v komunikaci se soudy nebo úřady státní zprávy) TARIF PROFI Cena: 490,- Kč/měsíc

ZÁKLADNÍ TARIF + Můžete požádat právního poradce o sepsání dokumentu právní povahy, reklamace nebo reakce na obdržený dopis právní povahy 2x měsíčně v komunikaci s FO a PO, veřejnou správou, soudy,… Osobní konzultace s právním poradcem 1x měsíčně na 1 hodinu. Nárok na sepsání písemného právního úkonu, jako je žaloba, návrh na rozvod a další 1x ročně TARIF BUSSINES Cena: 1500,- Kč/měsíc

ZÁKLADNÍ TARIF + Můžete požádat právního poradce o sepsání dokumentu právní povahy, reklamace nebo reakce na obdržený dopis právní povahy 3x měsíčně v komunikaci s FO a PO, veřejnou správou, soudy,… Osobní konzultace s právním poradcem 2x měsíčně na dobu 1 hodiny. Nárok na sepsání písemného právního úkonu, jako je žaloba, návrh na rozvod a další 7x ročně. TARIF TEXAS

Dále máte 7x ročně nárok na sestavení smlouvy či dohody v rámci občanskoprávních, pracovně právních vztahů, obchodní smlouvy, sestavení objednávky a další. Na Vaše přání je možné sepsat složitější smlouvu, která bude upravovat obchodní vztahy v objemu i několika desítek nebo stovek milionů bez omezení počtu stran. Máte možnost kompletního zastoupení právním poradcem před soudem. V rámci paušálu hradí společnost Kč za všechny řešené případy v jednom kalendářním roce. TARIF TEXAS Cena: 5000,- Kč/měsíc

Budeme hájit Vaše práva. Neváhejte nás kontaktovat na mailu: