Turecko 2015 17.5.-24.5. Muratli-Tekirdag. Účastníci Aneta Preisslerová Filip Vítek Filip Chmelík Petr Kristen Mgr.Zuzana Jedličková Mgr.Jana Volejníková.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Londýn.
Advertisements

účastníci: Z.Jedličková, P.Hatrik D.Chvátalová, V.Huňová. K. Vraštilová.
UKRAJINA.
Výlet do Anglie 14. až 19. března 2010.
M O D L I T B A M U Ž E PANE BOŽE. Chodím každý den do práce a dřu 8 hodin, zatím, co má žena si pěkně sedí doma. Chci, aby věděla, co musím vydržet.
Vojtěch Šolta student septimy
NÁVŠTĚVA SLOVENSKA 17. – 22. března 2013.
8.6. – Bratislava Střední škola slaboproudé elektrotechniky Praha 9 Stredná odborná škola elektrotechnická Bratislava.
VILLA REAL DE SANTO ANTONIO Portugalsko Cesta: - odjezd z LBC 14:00 (autobusem) -p ř íjezd do Prahy 15:10 - odjezd z Prahy v 17:15 vlakem,
Ve středu jsem se svými spolužáky a s učiteli vyrazil na přátelskou návštěvu do Polska. Cesta trvala asi 4 hodiny a vedla do.
Rumunsko Termín: Účastníci: Petr Chlad Marek Spilko
Polsko – Škola v polských Jankowicích. Natálie Kučerová.
V neděli odpoledne jsme šli na Kalvárii. Když jsme vycházeli kopec, viděli jsme kapličky, ve kterých byly sochy atd.. Kalvárie je významné poutní.
Nizozemí Účastníci: Barbora Jurčíková, Jindřiška Štrymplová,
Školní výlet – Praha 2013/14.
Adapťák A Kaplan, Černá, Jarý, Babováková.
Většinu cesty jsme jeli vlakem Vypadal asi takhle:
Adaptační kurz
Estonsko Účastníci: Angelika Spilko Kateřina Hemková Tereza Vaňhová
Bára Kahánková Nikol Košíková Natálie Nytrová
ESTONSKO ÚČASTNÍCI: VERONIKA BURIANOVÁ KATEŘINA HEMKOVÁ ANGELIKA SPILKO TEREZA VAŇHOVÁ UČ. ZUZANA JEDLIČKOVÁ UČ. VĚNCESLAVA DRÁBKOVÁ.
3.5. – Zájezd do Londýna. První den :  V osm hodin jsme se sešli ve škole. Jen co jsme zkontrolovali potřebné věci, vyrazili jsme o půl desáté.
ŠKOLNÍ VÝLET C1.A.
Návštěva Srbska Květen Naše cesta Sloup => Kragujevac 872 km (cca 14hod.) Výjezd – Příjezd –
Doprovod: Mgr. Martina Dvořáčková Mgr. Radka Dolíhalová
Rodičovská schůzka 25. dubna 2013.
Geologická exkurze ve Vysokých Tatrách. Čtvrtek Večer jsme odjížděli z Blanska vlakem do Brna a z Brna rychlíkem do Ostravy. Zde následovalo jedno-hodinové.
NÁVŠTĚVA IRSKA 3. – 9. května 2014.
Když maminka jednoho dne večer chystala večeři,
LYŽÁK A + KVI. Jak to začalo... -Náš lyžařský výcvik byl zahájen Všichni jsme se usadili do autobusu a vyrazili směr Benecko. -Po příjezdu.
DELEGACE V GALANTĚ UBYTOVÁNÍ STRAVA KONFERENCE ZASTÁVKA V BRATISLAVĚ.
Máchovo jezero 16. – 20. června Naše společné týdenní putování začalo v pondělí na libereckém vlakovém nádraží. Rozloučili jsme s rodiči, naložili.
Turecko místo mých snů Václav Starý 4. Ročník
Evropa – Střední Evropa
Školení Špindlerův Mlýn – „Tento projekt je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky.“
ANGLIE Termín: – Místo pobytu: Torquay Cena: Kč (doprava, ubytování v rodinách, strava, výuka v jazykové škole pojištění). V.
C ZECH R ECREATION Petra Blažková, Zuzana Čejková, Ondřej Durkáč, Martin Hošek, Martin Vass.
Neděle: po příjezdu a obědě (rizoto) jsme si udělali procházku do Plas. Krásnou cestou podél vody jsme dorazili do tohoto starobylého města, prohlédli.
Den 1. Náš dobrodružný výlet jsme započali 8.září odjezdem od našeho gymnázia, kde na nás čekaly první potíže, a to sklerotičtí spolužáci, kteří zapomněli.
Comenius Portugalsko červen Neděle Příjezd do Aveira Ubytování v rodinách Individuální program.
jsme jely do Tunisu na dovolenou. Poprvé jsme zažily let letadlem a byla to krása, letušky byly příjemné a stevard nám udělal foto pilotní kabiny.
Cesta vlakem Brzy ráno jsme se vydali vlakem směr Praha. Žáci se rozdělili do skupin a nastoupili do kupé. V Praze jsme vystoupili a na ubytování jsme.
TOM Kamarádi Pacov Autor: Verča Hřebíková JARNÍ TÁBOR –
Mýma očima Roman Lavička student kvarty školní studentský pobyt Anglie 2005.
 Do Prahy jsme jeli autobusem v 10:35 hod. od,,Mléčných lahůdek“. Jeli jsme tam 93 minut. Cesta byla docela dlouhá. Autobus nás dovezl na konečnou zastávku,,Florenc“
Zámek Hluboká nad Vltavou
 Po příjezdu na Petřínskou rozhlednu se půjdeme podívat do zrcadlového bludiště, do hvězdárny a pak se rozhlédneme z rozhledny na Prahu.  Z Petřínské.
Polsko
Anglie a Paříž pro základní školy
Partnerství škol Bremen El Médano Šumperk jsme v Šumperku uvítali naše přátele z Brém a El Médana. Po dojemném shledání jsme se vydali na.
– * V sobotu jsme vyjeli v 18:00 z Břežan * směr Londýn * Jeli jsme asi 18 hodin. * Seznámili jsme se i z druhou školou.
MÝMA OČIMA ADÉLA ŠÍPKOVÁ STUDENTKA PRVNÍHO ROČNÍKU ANGLIE- 2002/ ŠKOLNÍ ZÁJEZD.
Téma: Nejoblíbenější školní aktivita Zpracovala: Kristýna Veverková Třída: 2.A Střední škola diplomacie a veřejné správy.
Zájezd do Vídně Zájezd komentují Barbora Štychová a Lenka Škáchová Ve dnech 18. – absolvovaly 8. a 9. třídy zájezd do Vídně.
Po stopách UNESCO památek Střední škola a Vyšší odborná škola cestovního ruchu Senovážné náměstí České Budějovice.
RODINNÁ DOVOLENÁ- LIPNO ZPRACOVALI :PAVLA LEITGEBOVÁ, LÁĎA MACHÁČ, KUBA POSPÍŠIL.
TERMÍN: – Zájezd do Anglie začal od obchodu COOP pár metrů od školy ve Francově Lhotě v 6:30 Naše trasa byla dlouhá přibližně 1700km Projížděli.
Anglie Natálie Kováčiková Anna Valíčková. Proč jsme vůbec jeli do Anglie? Do Anglie jsme cestovali díky projektu Čtení a cizí jazyky zajímavě Potkali.
VÝLET DO PRAHY PROSINEC 2013.
Pracovní stáž v Londýně
Mýma očima PETR SCHWARZ student sekundy ANGLIČTINA V TURECKU 2016
Praxe - Anglie 2015 Veronika Bartáková.
Heute Nachbarn, morgen Freunde – interkultureller Schüleraustasch
Plánovaný odjezd: Kulturní dům Vrdy – 6:00 hod.
Cyklistický kurz 2016 Modrý pramen.
NAŠE PRÁZDNINY V LLORET DE MAR
Zájezd do Českého Švýcarska
Zájezd do itálie Adam Havlík 4.A.
LVK Sobota ráno Karolína Siřínková
Poznávací zájezd do Říma
Transkript prezentace:

Turecko Muratli-Tekirdag

Účastníci Aneta Preisslerová Filip Vítek Filip Chmelík Petr Kristen Mgr.Zuzana Jedličková Mgr.Jana Volejníková Pavel Hatrik

17.5. Odjezd Student Agency do Prahy Odlet Srbskou společností do Bělehradu Odlet z Bělehradu do Istanbulu Z autobusového nádraží v Istanbulu odjezd do Muratli V Muratli rozdělení do rodin

18.5. Ráno jsme šli se svými hostiteli do školy Děti se s námi fotily a dávaly nám věci zdarma Ve 12:00 jsme šli domů na oběd, potom jsme se vrátili zpět do školy a tam byli až do 15:00 Zbytek dne jsme měli s rodinami (mě rodina vzala do Tekirdagu)

19.5. Brzy ráno jsme jeli do Istanbulu V Istanbulu jsme se podívali do mešity a prošli si kousek Istanbulu Pak jsme jeli lodí a tam jsme měli i oběd Večer jsme měli v Istanbulu rozchod na nákupy

20.5. Ráno jsme šli na chvíli do školy a potom jsme šli na snídani s vládou do parku Po snídani jsme šli do Ataturkova domu a potom na program který pro nás připravila škola Večer měla být párty,ale začalo pršet takže se to přesunulo na čtvrtek

21.5. Celý den jsme měli program určený školou Večer byla závěrečná párty Párty se konala v Tekirdagu

22.5. Ráno nás rodiny odvezly do Tekirdagu,kde jsme se rozloučili a jeli jsme do Istanbulu,kde jsme byli ubytováni v hotelu Prošli jsme si mešitu a město a podívali jsme se do místního parku

23.5. Ráno jsme se jeli podívat na Egyptský bazar (trh s kořením),pak jsme šli do mešity a potom jsme se trajektem podívali do asijské části Istanbulu Večer jsme měli rozchod a balili jsme věci domů

24.5. Ráno jsme šli ještě do města a pak nás čekala dlouhá cesta domů