Školní žákovský parlament

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Třídění odpadu na naší škole
Advertisements

ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA KOPIDLNO
ZŠ T.G.MASARYKA ŠKOLNÍ PARLAMENT 2011/2012.
Radost pod modrou oblohou I.kategorie(3.,4.,5.roč.)
Gymnázium, Praha 8, Ústavní 400
Tento materiál byl vytvořen v rámci projektu Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost. Projekt MŠMT ČREU PENÍZE ŠKOLÁM Číslo projektuCZ.1.07/1.4.00/
Školní parlament. ČLENOVÉ ŠP žáci tříd, z každé třídy hlavní parlamenťák a jeho zástupce v letošním školním roce nás je 28 SETKÁVÁME SE 1 x za.
ŠKOLNÍ DRUŽINA Školní družinu mohou děti navštěvovat denně od 6,00 hod. do 17, 00 hod. Prožijí zde čas plný her, soutěží a zábavy.
ZŠ JANOVICE ŽÁKOVSKÁ RADA. VOLBY DO ŽÁKOVSKÉ RADY zástupci 4. až 9.třídy zástupci 4. až 9.třídy každá třída si zvolí své dva zástupce se svým třídním.
JK Padlý kvítek Rok 2013.
 V září jsou žáci rozděleni do oddělení, kterých je celkem 5. Prvňáčci a předškoláci se seznamují se školou, klubovnami, jídelnou a školním řádem.
 Školní parlament má na naší škole dlouhou tradici.  Ve školním parlamentu působí většinou 2 zástupci z každé třídy (3. – 9. ročník).  Parlament vede.
Název projektu: Všechno v mém životě souvisí „MINIPODNIKY“ Registrační číslo: CZ.1.07/1.1.00/ Všechno v mém životě souvisí AC Education s.r.o. |
Město Okres Litoměřice
MěVG Klobouky u Brna.
ZŠ a MŠ Olšovec, příspěvková organizace Vzdělávací materiál, šablona – Inovace a zkvalitnění výuky směřující k rozvoji čtenářské a informační gramotnosti.
Kdo jsme ? Jsme skupina mladých a aktivních lidí, kterým není lhostejné dění ve škole, a umožňujeme svým členům podílet se na spolupráci se školou.
VYHLÁŠENÍ VÝSLEDKŮ VÝTVARNÁ SOUTĚŽ K MEZINÁRODNÍMU DNI ZVÍŘAT 2012.
Žákovská prezentace Následující práce, je prací žáka (žáků) ZŠ T. G. Masaryka Jihlava. Je určena pouze jako prezentace výsledků práce žáků školy
9.A.
ZŠ T. G. Masaryka, Jihlava - Ondřej Partl
Žákovská prezentace Školní dílo
Na vlně První republiky
Jmenuji se Pavel Hanzal. Bydlím v Chebu v centru města. Je mi 15 let. Nejdříve jsem chodil na 6. ZŠ v Chebu. Jelikož jsem dyslektik, tak jsem přešel na.
Školní parlament 2014/15. Naše školní jídelna Stará jídelnaNová jídelna smutnáveselá nemodernímoderní šedábarevná tuctováelitní Bez nápadunápaditá.
3. Třída ZŠ a MŠ Sivice.
ZIMNÍ OLYMPIJSKÉ HRY I. stupeň ZŠ KNĚŽMOST
Markéta Králíková Mé studium na 4.ZŠ v Chebu.
Naše třída 9.A.
Žákovská prezentace Následující práce, je prací žáka (žáků) ZŠ T. G. Masaryka Jihlava. Je určena pouze jako prezentace výsledků práce žáků školy
Den ve škole Hrát Cíle: - Nedostat poznámku - Nemít problém - Nedostat špatnou známku Autoři.
Jaké bylo naše 1.pololetí ? ZŠ Hudcova, t ř ída 6.B.
MGVsetín Ráj na Zemi.
Zde najdete : 1,historie 2,současnost 3,naše šatny 4,jídelna.
Vypracovaly: Lucie Hotařová a Michaela Brabencová
Gymnázium a Obchodní akademie Bučovice
Masarykovo gymnázium. ISIC  Tento rok jako první se zaváděj nový trend v podobě ICIS KARET  Je velice všestraná..  Slouží k zadávání obědnávek na oběd.
EVROPA VE ŠKOLE 2015 Český Krumlov
2012. magnesia litera ambice.
Školní parlament 2014/15.
ZŠ Školní náměstí 100/5.
9.A.
Masarykovo gymnázium Vsetín
HERBY Žákovský minipodnik z Mladé Boleslavi. ÚVOD a PŘEDSTAVENÍ ◦ Název: Herby ◦ Školní rok: 2014/15 ◦ Sídlo: Mladá Boleslav ◦ Adresa: Základní škola.
KTV PRŽNO Leden Podněty a připomínky k obsahu sdělení v KTV můžete zasílat na mailovou adresu: případně telefonicky na č
Vítejte na zápisu prvňáčků na 31.ZŠ. Gymnastika Házená Lední hokej Judo Běh na lyžích Basketbal Cvičení pro předškoláky Posilovna Aerobic Sportovní aktivity.
T VO Ř IT Č ASOPIS NÁS BAVÍ. Jmenuji se Jolana Jančová a chodím do čtvrté třídy Základní školy a mateřské školy v Olešnici. Moje zájmy jsou: jízda na.
Téma měsíce: Kniha-můj přítel Téma měsíce: Kniha-můj přítel Školní družina ZŠ Na Smetance Praha 2 měsíc Březen Po dlouhé a studené zimě se všichni radujeme.
Žákovská samospráva “Žák není nádoba, jež se má naplnit, ale pochodeň, která se má zapálit.“ - Sokrates ŠKOLSKÝ PARLAMENT.
Jak to u nás chodí? schůzky každý čtvrtek v 7,00 hodin v učebně fyziky každý člen ŽP má svou funkci ze schůzky vedeme zápis, který tvoří zapisovatelka.
Vítáme Vás na AG Dotazy Mgr. Jan Košárek, ředitel AG
ZŠ T. G. Masaryka Otrokovice
Naše škola 1.
ZŠ JANOVICE ŽÁKOVSKÁ RADA.
Autor: Mgr. Radana Marelová
ZŠ Staré Město.
Vítáme Vás ve třídě 4.B .
Autor: Mgr. Jitka Šteflová Název: VY_32_INOVACE_06_Školní místnosti
PARLAMENT NA ZÁKLADNÍ ŠKOLE A MATEŘSKÉ ŠKOLE ANGEL V PRAZE 12
DEN OTEVŘENÝCH DVEŘÍ ZŠ Klecany
Školní parlament ZŠ Písnická
ZŠ Rakovského Rakovského 3136/1, Praha 4 - Modřany
Moje škola ZŠ TGM IVANČICE Šimon Kocáb.
Zš tgm IVANčice Daniel Binko.
Mrglmrgllmrrgll ? MRGL ! MGRGLGRMGRLGRL !!!
PANDAMENT.

ČÍST JE STEJNĚ KRÁSNÉ A ZDRAVÉ JAKO BĚHAT...
Talent okresu Prachatice ročník Vítejte ve Vimperku
SKIP – 2019 aneb Od valné k valné
Transkript prezentace:

Školní žákovský parlament ZŠ TGM OTROKOVICE 2014/2015

Členové ŠP 2.A Radek Navrátil, Evjáková Andrea 2.B Tomáš Vykydal, Martina Buchtová 2.C Diana Halámková, Sofie Dvorská 3.A Ondřej Žák, Adriana Fusková 3.B Vlastimil Jursa, Barbora Valčíková 3.C Ondřejová Nela, Horsák Daniel 4.A Kateřina Nekorancová, Michaela Drábková 4.B Lucie Koberová, Daniel Bačík 5.A Valerie Škáchová, Anna Janotová 6.A Michaela Geržová, Petra Kovařčíková 6.B Robin Kopčilová 8.A Helena Čermáková, 8.B Kristýna Horňáková, Alžběta Rafajová Mgr.Pavlína Herentinová Mgr.Alžběta Baroňová

Kde a kdy se scházíme? ŠP se schází v 7:00 hodin ráno v pátek v naší školní klubovně. Připravujeme akce, které se budou konat vždy v nejbližší době.

Naše úspěchy ● Po velké námaze se nám podařilo vybavit školní klubovnu, ve které se scházíme nejen my, ale i ostatní žáci zde mohou trávit čas o velkých přestávkách. ●Máme zde různé společenské hry, které si rádi hrajeme.

Otevření školního klubu

Akce ŠP za tento rok Podzim:-Soutěž Šatna plná pořádku -anketa Jak se ti líbí vybavení školních učeben -prodej červených stužek na pomoc nemocným HIV Zima: -zimní obrázková soutěž Jaro: -dotazník o nejoblíbenějších jídlech ve školní jídelně -dotazník o vybavení školy -poslední sběr papíru-výtěžek na nákup zařízení na změnu zvonění -Jarní písmenková soutěž

Tabulka hodnocení pořádku v šatnách

Prodej červených stužek Podzimní akce Prodej červených stužek

Schůzka s ředitelkou školy

Zimní akce Obrázková soutěž

Jak se ti líbí zařízení školy? Vyhodnocování ankety Jak se ti líbí zařízení školy?

Soutěž o nejlépe vyzdobený stromeček

Co plánujeme do budoucna? -rádi bychom přispěli na nákup zařízení, které nám místo zvonku bude hrát příjemnější melodii. -o prázdninách by mělo dojít k rekonstrukci školních šaten, místo uzavřených šaten budou instalovány skříňky. -chtěli bychom zopakovat písmenkovou soutěž, která se setkala s velkým úspěchem. … a ještě co nás napadne

Alžběta Rafajová Helena Čermáková Lucie Koberová Barbora Valčíková Dnes se vám představily: Alžběta Rafajová Helena Čermáková Lucie Koberová Barbora Valčíková Nela Ondřejová

KONEC Za Školní parlament ZŠ TGM Otrokovice ve šk. roce 2014/2015 vytvořily Helena Čermáková, kristýna horňáková a Alžběta rafajová.