Úvod Zhodnocení realizace cílů projektu z pozice českého partnera Jméno:doc.Ing.Milan Mikoláš,Ph.D. Instituce:VŠB –TU Ostrava Ostrava 30.3.2015.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Doporučení pro přípravu žádosti;
Advertisements

Praktické informace k programu Škola pro udržitelný život.
Projekt Svazu na podporu meziobecní spolupráce v ČR Projektový tým Svaz měst a obcí ČR Ostrava, 04. listopadu 2013.
Formy dějepisného vyučování Přednáška č. 7 ZS AR 2013/2014.
INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ
Žádost o grant Co je v žádosti napsáno, musíte se dodržet Žádost se porovnává s údaji v monitorovací zprávě Ze žádosti vychází kontrolní orgány Příručka.
Univerzita Mateja Bela v Banskej Bystrici Fakulta prírodných vied Katedra environmentálneho manažérstva Klub ekologické výchovy, o.s. Praha Podmínky a.
Třítýdenní odborná stáž v holandských opravárenských firmách Střední škola zahradnická a technická Litomyšl.
Oprogram Vkonkurenceschopnost Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Inovace výuky veterinárních studijních programů v oblasti bezpečnosti.
PRŮBĚŽNÉ VÝSTUPY PROJEKTU Hrajeme si s řemesly CZ.1.07/1.1.06/ Operační program:Vzdělávání pro konkurenceschopnost Prioritní osa:Počáteční vzdělávání.
Rozvoj e-learningu v oblasti vzdělávání pedagogů v Moravskoslezském kraji CZ.1.07/1.3.05/ Ing. Marek Bumbálek Krnov
Centrum pro regionální rozvoj ČR
Evropský sociální fond - jedinečná příležitost k financování rozvoje lidských zdrojů ve výzkumu a vývoji Projekt Centrum manažerských dovedností ve vědě.
Systém dalšího vzdělávání pracovníků výzkumu a vývoje v MS kraji a jeho realizace Projekt A6 Rozpočet a plánování tvorby projektů a jejich následná realizace.
CRR ČR pobočka Olomouc 1 pobočka CRR ČR pro NUTS II Střední Morava se sídlem v Olomouci Centrum pro regionální.
Závěrečná monitorovací zpráva a její zpracování v Benefitu.
Osnova kurzu – modulu A3 PŘÍPRAVA PROJEKTU
Hradec Králové. -Vyplňuje se prostřednictvím aplikace Benefit7 ( zadost.cz) – elektronická MZ. zadost.cz -Přílohy k MZ se přikládají.
Modernizace studia aplikované matematiky na PřF Univerzity Palackého v Olomouci na PřF Univerzity Palackého v Olomouci Streamlining the Applied Mathematics.
PLÁNOVÁNÍ CELOROČNÍ VÝUKOVÉ AKTIVITY UČITELE EKONOMICKÝCH PŘEDMĚTŮ
C8 – hodnocení kvality výsledků VaV Osnova kurzu C8 – hodnocení kvality výsledků VaV Jana Hančlová Ekonomická fakulta VŠB-Technická univerzita Ostrava.
CRR ČR, Společný technický sekretariát, Olomouc, ul. Jeremenkova 40B, , | tel.: | fax: +420.
OPPS ČR-PR Operační program přeshraniční spolupráce Česká republika-Polská republika Seminář pro žadatele Zpracovala: Jana Bartošková.
ICHNOS Plus – INTERREG 4C Ing. Petr Pavlinec – kraj Vysočina.
Technologické Inovační Centrum Akční plán RIS ZK – aktivity TIC Lenka Kostelníková Seminář „Inovace a technologie v rozvoji regionů“, Brno
Opava Systém dalšího vzdělávání pracovníků výzkumu a vývoje v Moravskoslezském kraji a jeho realizace OP RLZ Opatření 3.2 Registrační číslo.
Technická univerzita v Liberci LIBEREC I Studentská 2 Inovace vzdělávání v oboru čeština jako druhý jazyk (CZ.1.07/2.2.00/ ) podpořeného z.
EHP a Norské fondy Fond pro bilaterální spolupráci na národní úrovni Vlastimil Vaněk Ministerstvo financí ČR.
Osnova kurzu Modul B6 – Informační podpora projektového řízení Ing. Martina Čaputová VŠB-TUO 1.Cíl kurzu Absolvováním kurzu získáte: a) znalost základních.
Didaktika přírodopisu 2 Mgr. Libuše VODOVÁ Katedra biologie PdF MU.
Modernizace studia aplikované matematiky na PřF Univerzity Palackého v Olomouci na PřF Univerzity Palackého v Olomouci Streamlining the Applied Mathematics.
Ing. Marek Šmíd, MBA Institut pro veřejnou správu Praha
Prezentace k řešení projektu FRVŠ 1013/2011/F5/b - "Příprava nového kurzu Technika odborné práce" Řešitel: Doc. R. Chlup, PhD. (ÚFaR FFUK) Spoluřešitelé:
Projekt IVOŠ Inovace a modernizace vzdělávacích programů VOŠ Operační program: Vzdělávání pro konkurenceschopnost Oblast podpory: Vyšší odborné vzdělávání.
I N V E S T I C E D O R O Z V O J E V Z D Ě L Á V Á N Í.
Zájmové sdružení právnických osob OK4Inovace Workshop pro zástupce ORP Olomouckého kraje
Cross-Border Cooperation Austria – Czech republic Programming period Cross-Border Cooperation Austria – Czech republic Programming period
Seminář pro žadatele OP LZZ - Mezinárodní spolupráce: Shrnutí, doporučení, diskuse 29. červenec 2008 Praha.
Lenka Kšanová (Praha, duben 2016) Výzva dodatkových aktivit- finanční část.
Bilaterální fond na programové úrovni opatření „B“ Ministerstvo financí – Odd. realizace, monitorování a hodnocení - CZP2 Seminář pro příjemce grantů MGS.
Vytrvalostí a dalším vzděláváním k vyšším kompetencím v oblasti tělesné kultury a zdravého životního stylu SPORTEM PRO LEPŠÍ ŽIVOT Vzděláváním k vyšším.
Publicita v projektů financovaných z ESF v rámci Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost Seminář pro žadatele.
Formy dějepisného vyučování Přednáška č. 7 ZS AR 2014/2015.
Pracovní schůzka aktérů integrace - příprava navazujícího projektu „Jihomoravské regionální centrum na podporu integrace cizinců 2010“ 30. září 2009 EVROPSKÝ.
3. Setkání koordinační skupiny , Krajská hospodářská komora kraje Vysočina 2011: Společně na trhu práce Vysočina – Dolní Rakousko, reg. č. M00190.
Kurikulum G Mgr. Lucie Hučínová-Slejšková, PhDr. Stanislava Krčková.
1 Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Monitorovací indikátory 3.2 Seminář pro příjemce 4. výzva GG
Srpen 2013 Společné setkání  zahájení plánování v Děčíně 2006–2008  projekt „Komunitní plánování sociálních služeb města Děčína“ 2013–2015  projekt.
1 Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost P U B L I C I T A 17. března 2010 INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ TATO PREZENTACE JE FINANCOVÁNA.
Pracovní setkání v rámci připravovaného IPo s názvem „Podpora přírodovědného a technického vzdělávání na středních školách v Jihomoravském kraji“ 1.
Monitorovací zprávy projektů realizovaných v OP LZZ z hlediska obsahu Seminář pro příjemce.
Výroční zprávy Rady vlády pro udržitelný rozvoj 7. zasedání Pracovní skupiny pro udržitelný rozvoj regionů, obcí a území RVUR 31. březen 2010.
VŠICHNI MÁME STEJNOU CESTU
Math Exercises for You (Math4U)
Česká republika v Evropském výzkumném prostoru 2 (CZERA 2)
Ekonomika malých a středních podniků
Krajský akční plán vzdělávání Středočeského kraje
Příjemce Vysoká škola báňská – Technická univerzita Ostrava
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost
MAPLIMAT Modernizace studia aplikované matematiky
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost
vzdělávaní pro konkurenceschopnost Monitorovací indikátory
Postup při proplácení dotace ve vazbě na eliminaci rizik z přezávazkování/nedočerpání Programu Olomouc Zlín
Bilaterální fond na programové úrovni opatření „B“
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Věcná část řízení projektu (seminář pro příjemce – 1. a 2. výzva)
ZÁVĚREČNÝ SEMINÁŘ 2. GLOBÁLNÍCH GRANTŮ JIHOMORAVSKÉHO KRAJE V RÁMCI OPERAČNÍHO PROGRAMU VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST
Nové přístupy k využití ict ve výuce přírodovědných předmětů na základních, středních školách CZ.1.07/1.1.07/ CZ.1.07/1.1.07/
Prezentace KAP Jihomoravského kraje
Klíčové aktivity projektu
Výzva dodatkových aktivit- finanční část
Transkript prezentace:

Úvod Zhodnocení realizace cílů projektu z pozice českého partnera Jméno:doc.Ing.Milan Mikoláš,Ph.D. Instituce:VŠB –TU Ostrava Ostrava

Úvod Zhodnocení realizace cílů projektu z pozice českého partnera Příprava projektu Schválení a začátek realizace projektu Úvodní konference Rybnik účast -přednášky -exkurze

Úvod Zhodnocení realizace cílů projektu z pozice českého partnera Popis aktivit projektu 1. Organizace konference otevření a propagace projektu. 2. Vypracování a uvedení do provozu webové platformy projektu. 3. Popis vybraných oblastí z hlediska geologie, přírodních hodnot, organizačních a kulturních parametrů na základě dostupných informací. 4. Fotografická a grafická dokumentace oblasti. 5. Analýza shromážděných materiálů. 6. Vypracování učebních osnov. 7. Vypracování a publikace e-booka. 8. Výběr přednášejících pro vyučování (přednášky a cvičení). 9. Rekrutace studentů. 10. Organizace kurzů českého jazyka pro příští studenty a učitele. 11. Příprava skriptu a dalších didaktických materiálů 12. Vyučování pracovní setkání. 14. Účast ve dvou vědeckých konferencích. 15. Absolvování stáže a získání diplomů pro některé studenty didaktického cyklu. (podrobnosti v příloze 10)

Úvod Zhodnocení realizace cílů projektu z pozice českého partnera Mílniky Vypracování webové platformy projektu Popis vybraných oblastí Fotografická a grafická dokumentace oblasti Analýza shromážděných materiálů Vypracování učebních osnov Vypracování elektronického výukového materiálu Výběr přednášejících pro vyučování Rekrutace studentů Organizace kurzů polského jazyka Příprava a publikace skript Vyučování Absolvování stáže a získání osvědčení Realizace závěrečné konference

Úvod Zhodnocení realizace cílů projektu z pozice českého partnera Web stránka spolczech.vsb.cz Počet stažení e-výukového materiálu (manuálu) z webové stránky Plan: 450 stažení Skutečnost : 1316 návštěv a stažení Počet kompaktních materiálů : skript pro účastníky plánovaný počet: 150 ks skutečnost: 150 ks Počet návštěv na stránkách portálu plán: 2000 návštěv skutečnost: 3808 návštěv

Úvod Zhodnocení realizace cílů projektu z pozice českého partnera Kontrola projektu CRR Moravskoslezského kraje – 2kontroly na místě Zaslané 3 monitorovací a 2 finanční dílčí zprávy Žádost prostřednictvím vedoucího partnera o prodloužení projektu – důvod ušetření finančních prostředků z jazykového kurzu

Publicita projektu Monografie v českém a polském jazyku v tištěné a elektronické formě Letáky, plagáty (propagace Aluminum VŠB 2014, FOR ARCH Praha, Hornický ples Ostrava, konference Krakow,) Masovokomunikační prostředky (yotube vsb ostrava, časopis Akademik, zaslané do týdenníku Horník,předpoklad vysílání v televizi Prima v dubnu 2015)

Úvod Zhodnocení realizace cílů projektu z pozice českého partnera Další propagace projektu Výuka Fotodokumentace Elektronické skripta Tištěné skripta Pravidelná inovace webové stránky projektu

Úvod Zhodnocení realizace cílů projektu z pozice českého partnera Děkuji za pozornost