ČISTOTA A OPRAVDOVOST JE DŮLEŽITÁ Spolu s Bohem – někdo tě sleduje! Slavkov, 10.5.2015 1.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
…žiji podle Božích přikázání? …daruji peníze pro misii…?
Advertisements

„Báseň“ Zastav se v tichu….
Jen se dívej na ptáčky 1. Jen se dívej na ptáčky, jejich přání Bůh zná, ty jsi víc, nežli oni, říká Pán. Ref: Nezoufej, neboť tvůj život má ve svých rukou.
Malí andělé.
ČR pro Ježíše Termíny ŠVM v Malenovicích pro školní rok 2005/06 ŠVM II. AC/ECM - první víkend druhý víkend druhý.
Jeden rok můžete být nejlepšími přáteli,
…rádi bychom viděli Ježíše… (?) Jan 12, Někteří z poutníků, kteří se přišli o svátcích klanět Bohu, byli Řekové. 21 Ti přistoupili k Filipovi,
Jirka Pospíšil, AC Vyškov, POSLÁNÍ CÍRKVE A KŘESŤANŮ Jirka Pospíšil, AC Vyškov,
V Bibli je napsán příběh, kdy Ježíš šel na horu se svými učedníky, aby jim vysvětlil některé velmi důležité věci. Toto je velmi volná parafráze toho,
Je jméno důležité? Jméno - bylo výrazem buď nějaké význačné vlastnosti osoby, jíž bylo dáno, nebo nějakých zvláštních okolností, za nichž se ona osoba.
Pro tebe Někdo na tomto světě tě miluje tak moc, že by pro tebe zemřel.             
24. Josef se dal poznat svým bratrům. Nikdo z vás nezůstane v mém otroctví, jen muž, který pohár ukradl.
Dosáhni cíle!.
Jeden rok můžete být nejlepšími přáteli,
Jak zvěstovat evangelium Obrněné Boží vojsko
Ty musíš jít 1. Ty musíš jít tam do údolí, samoten jít, ač nemáš sil. Všemocný vládce nedovolí, aby tě přítel zastoupil. 1. Ty musíš jít tam do údolí,
Děkuji... Děkuji... Děkuji... Děkuji... Děkuji....
COS UDĚLAL TY. Mučen a popliván Já jsem na kříži byl Před svody satana Abych tě ochránil Život mi Otec vzal A co ty mě jsi dal?
1. Zpívej, že lásku a Boha znáš a že Bůh tebe zná. A když se zlého cos přihodí, on že tě pozvedá. Zpívej mu žitím svým, zpívej, že on dal ti jistotu radost.
Obstát na bitevním poli
Vyrobilo Centrum pro katechezi v Olomouci,  Je plné radosti = jásavý chvalozpěv. Vyrobilo Centrum pro katechezi v Olomouci, 2013.
Světem běžím 1. Světem běžím dál jen s Tebou, věčný Pane můj, na cestu mi svítí slovo Tvé. Pokrm můj, můj nápoj je vždy konat vůli Tvou, zbraní mou je.
Křídla života Umění jednat přináší praktické výhody při nejrůznějších skupinových procesech. Řídíte-li jednání, je vaší úlohou stanovit agendu, řídit diskusi.
1. Hospodine, k tobě stále | pozdvihuji duši svou, | nadějí kotvím v tvé skále, | když se vlny zloby dmou. | Nechť se ze mne netěší | nepřítel v mém zahanbení,
...přijď království Tvé... Ef : Odložte dřívější způsob života, staré lidství, které hyne klamnými vášněmi, obnovte se duchovním smýšlením, oblecte.
Rodina byla nepohostinná a odmítla anděly nechat v místnosti pro hosty
Hledání ztracené pravdy 1.Pravda Boží – zjevená v Písmu...já jsem cesta, PRAVDA i život. 2.Pravda jako skutečný stav věcí (pozemských)
Jen tak, pro radost, Ti posílám jednu malou vločku
KRÁLŮ KRÁLI, JÁ TĚ CHVÁLÍM, SRDCE MÉ TI DÁVÁ DÍK, PŘED TEBOU SE VŠECHNO SKLÁNÍ V POKOJI A RADOSTI. MRAČNA SMUTKU V TOBĚ MIZÍ, RADOST TVÁ MĚ NAPLNÍ. KRÁLŮ.
 © Centrum pro katechezi Olomouc.  Modlitba je setkání s Bohem.  Modlitba je rozhovor.  Modlitba je základní kámen naší víry. Vyrobilo Centrum pro.
Minulá noc noc Minulá noc noc Ležím, začínám na Tebe myslet a čekám na Tebe. Jak se náhle přiblížíš k mojí posteli, toužím, abych Tě co nejdřív mohla.

1. Dáváš lásku, jíž je tolik třeba k zahojení dávno starých ran, dáváš Slovo srdce s denní vůní chleba, jež nás vede k tobě ze všech stran.
Charakteristika Zachea: 1.hříšník 2.malý 3.bohatý.
Marta a Marie. Příběh o lásce Boha k člověku - Vztah z Boží strany beze zbytku naplněný - Vztah, který se máme snažit naplňovat i z naší strany - Vztah.
Papež František: Modlitba musí být smělá a neodbytná Centrum pro katechezi Olomouc, 2014Centrum pro katechezi Olomouc, 2014.
MILUJI TĚ MILUJI TĚ PANE, MILUJI TĚ MNOHEM VÍC,
Ve tvých nádvořích je lépe než kdekoliv jinde Proč by mělo být křesťanům (člověku) lépe v Hospodinových nádvořích, než kdekoliv jinde ? Jak to vypadá.
KAMARÁD NewFoton.
ÚSMĚV.
CHVÁLÍM DEN, KDY JSI PŘIŠEL K NÁM, PORAZIL SMRT, ZACHRÁNIL JSI NÁS, V RADOSTI TEĎ ŽIJEM V TOBĚ DÁL. PRÁZDNÝ KŘÍŽ A PRÁZDNÝ HROB, ŽIVOT VĚČNÝ PRO NÁS BYL.
Upozorňujeme, že se šíří nový virus... CNN. JEDINÝ ČLOVĚK HO DOKÁŽE ODEVZDAT MILIÓNŮM, PROTOŽE SE PŘENÁŠÍ OHROMNĚ RYCHLE Z JEDNÉ OSOBY NA DRUHOU.
1. Slyš kdo to stojí u dveří a volá: | Duše, otevři
Ref.: Nám, Pane, dal jsi Slovo své, Ducha svého dej nám též.
Pro svého miláčka na dobré ráno ….. Já a Ty Jsme my.
UŽITEČNÉ MYŠLENKY.
1. Svatý, svatý, svatý | Pán Bůh všemohoucí
1. Moudrosti poklad z nebe | je Slovo Boží nám, | jímž k poznání nám sebe | podává Pán Bůh sám. | Však plné zjevení | je v Kristu Boží tváře | k našemu.
Neviditelná realita – cesta k záchraně Vyškov, Viktor Baláž.
P ř ítel Přítel to je nejkrásnější věc, co můžete mít a nejlepší věc, kterou můžete být.
Když jsi se narodil, plakal jsi a všichni okolo Tebe se usmívali.
AC Slavkov u Brna, Spolu s Bohem... Žij život bez strachu!!! AC Slavkov u Brna,
1. Svou lásku, pramen vody čisté | Kristus mne právě zjevuje | a jeho odpuštění jisté | teď z kříže ke mně směřuje. | Já na Krista tak pamatuji, | když.
1.
To k tobě promlová Bůh … prostřednictvím Ducha Svatého.
HAPPY END …no comment... KRIZE SVĚTOVÉHO EKOSYSTÉMU.
JIRKA POSPÍŠIL, AC BUČOVICE. CÍRKEV TU JE PRO DRUHÉ A NE PRO SEBE !!! TŘÍSKA V OKU – ZRCADLO DUŠE JIRKA POSPÍŠIL, AC BUČOVICE.
Když jsi se narodil, plakal jsi a všichni okolo Tebe se usmívali.
Máš dost síly plavat proti proudu?
Zamyšlení nad jedním velmi zajímavým pozdravem
Přítel.
Přítel.
Malí andělé.
Boží vůle IV. – Vstup a vytrvání v Boží vůli
VAŠE NÁBOŽENSTVÍ NENÍ DŮLEŽITÉ Překlad:
Malí andělé.
Biblické verše....
Malí andělé.
Když jsi se narodil, plakal jsi a všichni okolo Tebe se usmívali.
Pane, prosím tě….
Transkript prezentace:

ČISTOTA A OPRAVDOVOST JE DŮLEŽITÁ Spolu s Bohem – někdo tě sleduje! Slavkov,

ČISTOTA A OPRAVDOVOST JE DŮLEŽITÁ - někdo tě sleduje Jsou místa, kde každá špína je dost čistá! J 17, 15 Neprosím, abys je vzal ze světa, ale abys je zachoval od zlého. … 17 Posvěť je pravdou; tvoje slovo je pravda. Čistota, opravdovost? 2

ČISTOTA A OPRAVDOVOST JE DŮLEŽITÁ - někdo tě sleduje Existence neviditelných skutečností 3

ČISTOTA A OPRAVDOVOST JE DŮLEŽITÁ - někdo tě sleduje Existence neviditelných skutečností 4

ČISTOTA A OPRAVDOVOST JE DŮLEŽITÁ - někdo tě sleduje Existence neviditelných skutečností 5

ČISTOTA A OPRAVDOVOST JE DŮLEŽITÁ - někdo tě sleduje Existence neviditelných skutečností 6

ČISTOTA A OPRAVDOVOST JE DŮLEŽITÁ - někdo tě sleduje Existence neviditelných skutečností 7

ČISTOTA A OPRAVDOVOST JE DŮLEŽITÁ - někdo tě sleduje Achan a kořist 8 Joz 7, 10 Hospodin řekl Jozuovi: „Vstaň! Co je s tebou, že jsi padl na tvář? 11 Izrael zhřešil. Přestoupili mou smlouvu, kterou jsem jim vydal. Vzali z věcí propadlých klatbě, kradli, zatajili to a uložili mezi své věci. 12 Proto nemohou Izraelci před svými nepřáteli obstát a obracejí se před svými nepřáteli na útěk…

ČISTOTA A OPRAVDOVOST JE DŮLEŽITÁ - někdo tě sleduje Achan a kořist 9 upřímnost, pravdivost/ opravdovost x pokrytectví, tichá neposlušnost, lež, dvojí život, skrytá nenávist/ neodpuštění,

ČISTOTA A OPRAVDOVOST JE DŮLEŽITÁ - někdo tě sleduje Kořist? 10 špinavé prádlo, kostlivec ve skříni tajné účty, vkladní knížky, tajná vrátka

ČISTOTA A OPRAVDOVOST JE DŮLEŽITÁ - někdo tě sleduje Co když se na to nepřijde? Timoteovi 5:24 Hříchy některých lidí jsou zjevné, ještě než dojde k soudu; u jiných vyjdou najevo až na soudu. Mt 6,6 … a tvůj Otec, který vidí, co je skryto, ti odplatí. Lk 12:33 … Opatřte si … poklad v nebi, kam se zloděj nedostane a kde mol neničí. 34 Neboť kde je váš poklad, tam bude i vaše srdce.

ČISTOTA A OPRAVDOVOST JE DŮLEŽITÁ - někdo tě sleduje Závěr 12 Jak se chováš, když si myslíš, že tě nikdo nevidí? Jak se chováš, když si myslíš, že druhého nepotřebuješ?

ČISTOTA A OPRAVDOVOST JE DŮLEŽITÁ - někdo tě sleduje Závěr 13 Co není vidět, je důležitější, než to, co vidět je!

ČISTOTA A OPRAVDOVOST JE DŮLEŽITÁ - někdo tě sleduje Závěr 14 Žij vírou! Zaměř se na to, co Bůh považuje za důležité! Bůh ti je na blízku, povzbuzuje tě a sleduje jako dobrý trenér, jak bojuješ!