MIMOŘÁDNÉ ZASTUPITELSTVO MĚSTA ORLOVÁ

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Založení družstva © Mgr. Iva Jermanová, advokátka.
Advertisements

Bydlení v obecních bytech
Dokumentace k zajištění BOZP
Česká republika-demokratický stát
PSYCHICKÉ STAVY.
Volby VY_32_INOVACE_29-12 volební systémy.
Exkurze RUDi Tábor.  Byli jsme na exkurzi ve firmě Rudi.Hned na začátku exkurze nás přivítal majitel Daniel Růžička.Šli jsme do první místnosti, kde.
 Příspěvek ze státního rozpočtu ČR (na úhradu volební kampaně a na činnost strany)  Členské příspěvky  Dary a dědictví  Příjmy z pronájmů a prodeje.
Česká republika – demokratický stát
1. Ideologie strany Jiří Krutílek předseda strany Věci veřejně Vyškov.
PhDr. Josef Duplinský, CSc. PhDr. Zuzana Hadj Moussová
Legislativní proces návrhu zákona
Moc zákonodárná VY_32_INOVACE_ 06 - Moc zákonodárná.
TRÉNINK KOMUNIKAČNÍCH A PREZENTAČNÍCH DOVEDNOSTÍ V OBLASTI VELETRHŮ SPORTOVNÍ SOUKROMÁ ZÁKLADNÍ ŠKOLA.
Prezentace pečovatelské služby
Alena Gajdůšková - senátorka Talent marketingových komunikací.
Vybrali jsme si problém letního kina v Rumburku, protože si myslíme že je ve špatném stavu. (Nepromítá se, rozbité sedačky, atd..)
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Šablona: III/2 č. materiálu: VY_32_INOVACE_PEK256.
Workshop SFDP - Telč 2007 Fotogrammetrické firmy v České republice - průzkum současného stavu Ing. Jindřich Hodač Ph.D. Bc. Tereza Klečková Telč, 22. -
Střední odborné učiliště zemědělské a služeb, Dačice, nám. Republiky 86 Název projektu: Zvýšení kvality profesní přípravy žáků SOU Dačice Registrační číslo.
Digitální výukový materiál zpracovaný v rámci projektu „EU peníze školám“ Projekt:CZ.1.07/1.5.00/ „SŠHL Frýdlant.moderní školy“ Škola:Střední škola.
Schvalování zákonů v ČR
Autor: Autor: MSc. Marcela Vojáčková MSc. Marcela Vojáčková Zpracováno: Ročník (obor) 2. ročník (Hotelnictví) M/01 2. ročník.
První zaměstnání Petr Machala.
Profesní etika JUDr. Maxim Tomoszek.
Exekutiva a justice VkO 9.
Podnikatelský záměr: farmářský obchod Výsledky dotazování.
PATOLOGICKÉ ROZHODČÍ DOLOŽKY I ČÁST. DĚLENÍ A) mohou způsobit přímo neplatnost doložky B) působí spíše problémy v zahájení či postupu v řízení.

AKVIZICE AKVIZICE. Co si odvezete Zaměříme se na překážky na cestě ke zvýšení obratu a rozšíření portfolia Budeme hledat cestu jak spolupracovat i s největšími.
Dělba státní moci 1. Zákonodárná moc
POLITICKÝ SYSTÉM ČR Zadání práce pro žáky 8. ročníku. Výchova k občanství Téma: POLITIKA.
Číslo projektuOP VK Název projektuModerní škola Název školySoukromá střední škola podnikání a managementu, o.p.s. PředmětObčanská nauka (klíčová.
Milí spolupracovníci a spolupracovnice, Pokračujte … Zúčastněte se proto této dotazníkové akce pro zaměstnance. Můžete posoudit Vaše potěšení z práce,
Oblíbený předmět Public Relations Koudelová Lenka, 1.A.
III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT VY_32_ INOVACE _ 14 Jméno autora: Mgr. Marcela Chalúpková Datum: říjen 2012 Ročník: 7. Vzdělávací.
Budování užitečného webu - nezbytná výbava městských webů. Ing. Radovan Necid starosta.
Volby. Politická strana – organizace, která sdružuje občany s podobnými představami o řízení státu, - strany se snaží získat co nejvíce hlasů ve volbách,
PREZENTACE.  Základní principy prezentace  Příprava prezentace  Struktura prezentace  Závěr.
DEMOKRACIE. Co je to demokracie? Rozhodněte o pravdivosti následujících tvrzení: 1)Demokracie je ideál, s nímž většina politiků nesouhlasí. 2)V demokracii.
MĚSTSKÝ ÚŘAD VALAŠSKÉ KLOBOUKY STAVEBNÍ ODBOR DEN OTEVŘENÝCH DVEŘÍ 13. A 20. BŘEZNA 2013.
Jednání řídícího výboru - Modernizace KNL
Nová koncepce systému odměňování za výkon funkce členů zastupitelstev ÚSC Ing. Tomáš Pösl Vedoucí oddělení kontroly Odbor veřejné správy, dozoru a kontroly.
ZŠ Masarykova, Masarykova 291, Valašské Meziříčí Martin Havlena
VYJÁDŘENÍ K DOPISU ZE DNE DOPLŇUJÍCÍ INFORMACE K PROJEKTU
Volby do poslanecké sněmovny v ČR
Analýza vnitropodnikového komunikačního systému ve vybraném podniku
Porada ODK se zástupci orgánů veřejné správy
TEORIE PRÁVA hra pro dva týmy
Autor: Mgr.Renata Viktorinová
Základní škola Ústí nad Labem, Anežky České 702/17, příspěvková organizace   Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název projektu: „Učíme lépe a moderněji“
Veterinární a potravinářská legislativa
Výchova k občanství Moc výkonná
Statistika Průměry časových řad ANOA Mgr. Darina Vichrová.
Autor: Mgr. Ludmila Dvořáková VY_32_INOVACE_04_Parlament ČR
EU_32_sada1_13_SV_Prezidentské volby_Cup
Maria.
Milí spolupracovníci a spolupracovnice,
Analýza vnitropodnikové komunikace ve vybraném podniku
Návštěva Záchranky u nás v Pardubičkách
ČESKÁ REPUBLIKA Název školy: Základní škola Karla Klíče Hostinné
Výchova k občanství Volby jako základ demokracie
VOLBY V ČR.
Číslo projektu Číslo materiálu název školy Autor Tématický celek
NÁZEV ŠKOLY: Střední odborné učiliště a Základní škola AUTOR: Bc
Expertní skupina pro snižování administrativní zátěže podnikatelů
Ateliérová tvorba Aneta Šrubařová - VB /2006.
Vzdělávací oblast: Člověk a společnost
III. Setkání se starosty obcí
Společně pro Telč – Piráti a Zelení
Transkript prezentace:

MIMOŘÁDNÉ ZASTUPITELSTVO MĚSTA ORLOVÁ Bez faktů nejsou argumenty 29. května 2015

Mimořádné zastupitelstvo Jako opoziční zastupitelé Města Orlová jsme požádali o svolání mimořádného zastupitelstva, na základě ověřených informací, které usvědčují dva zastupitele z Hnutí ANO z nepravdivých vyjádření na 5. zasedání zastupitelstva Města Orlová (ZZMO). Jednání Mgr. Bc. Renáty Potyšové a Ing. Josefa Hájka je mimořádně neetické a je důležité, abychom vyjádřili svůj nesouhlas s tímto jednáním.

Mimořádné zastupitelstvo Orlová Než si zopakujeme co se událo na 5. ZZMO připomeňme si první zastupitelstvo ve volebním období 2014-2018 a co nám tehdy řekl pan poslanec Hájek: „Nám v Praze vyčítají, že Ano nemá program. Babiš to říká jasně, máme program, který se skládá: Nebudeme krást, nebudeme lhát, budeme pro Vás pracovat. To je i motto hnutí ANO v Orlové“.

Mimořádné zastupitelstvo Na 5. ZZMO vše začalo vystoupením hosta pana Bohdana Svorníka, který řekl: „ Jedna z našich pohnutek, která nás k tomu vede, že firma která projevuje zájem o stavbu tady tohohle toho záměru (stavba náměstí), je firma, která Vám pane poslanče pronajímá kancelář. Děkuji“.

Mimořádné zastupitelstvo Reakce pana poslance Hájka byla: „Já jenom pro vysvětlení, mám kancelář pronajatou od bytového družstva Orlová. Bytové družstvo Orlová, tedy“. Pan Svorník doplnil svou řeč: „Podle informací z poslanecké sněmovny, kterou jsme žádali dle zákona 106, tak bytové družstvo Orlová, Vám kancelář nepronajímá“.

Mimořádné zastupitelstvo K tématu se vyjádřila i paní místostarostka Potyšová: „Já bych si dovolila do toho vstoupit, protože jsem sama podepisovala smlouvu panu Hájkovi, ještě v pozici vedoucí správního oddělení a má opravdu pronajatou kancelář ve třetím nadzemním podlaží. Čtvereční metry si už dneska nepamatuji“.

Mimořádné zastupitelstvo Veškeré proslovy jsou za sebou řazeny chronologicky. Záznam zastupitelstva najdete na http://www.mesto-orlova.cz/cz/mesto/videokronika/22-v-radne-zastupitelstvo-mesta-orlove.html . Inkriminované události se dějí v časovém rozmezí 1:33:35 až 1:35:45. Opoziční zastupitelé se dohodli na ověření daných údajů a požádali o vyjádření poslaneckou sněmovnu.

Mimořádné zastupitelstvo Orlová Odpověď potvrdila slova pana Svorníka

Mimořádné zastupitelstvo Smlouva mezi družstvem a panem Hájkem, nebo poslaneckou sněmovnou neexistuje! Potvrdilo se tedy, že pan poslanec Hájek a paní místostarostka Potyšová na 5. ZZMO lhali. Proč to udělali? Co za tím může být? A budeme tyto praktiky omlouvat a tiše tolerovat? Nebo se opravdu budeme držet hesel jako: „Více etiky, do politiky“?

Mimořádné zastupitelstvo Připomínáme jedno z hesel z předvolebního letáku hnutí ANO Orlová – „Budeme prosazovat a kontrolovat: Přehled pronájmů k možnosti kontroly nakládání s pronajatými prostory“

Mimořádné zastupitelstvo Jednou z možností proč nám nemluvili pravdu je, že majitel firmy Silexim, pan Břetislav Škuta, přispěl do pokladny hnutí ANO v roce 2014 částkou 9.753,- Kč.

Mimořádné zastupitelstvo Pro jistotu výpis z rejstříku firem:

Závěrem – otázky pro Vás Proč zapomněli lidé z hnutí ANO na své heslo, že nebudou lhát? Opravdu takové jednání vadí jen opozičním zastupitelům nebo i orlovským občanům? Jsme opravdu schopni pro zachování svých postů popřít etické normy chování? Co Vám příště nebude vadit?

DĚKUJEME ZA POZORNOST KSČM Orlová www.kscmorlova.cz NEZÁVISLÍ Orlová www.nez-orlova.cz „VOLÍM ORLOVOU“ www.volimorlovou.cz