VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ 1148/09 Kutná Hora ŽADATEL: Denisa Divišová

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Kde a proč máme málo místa Městská knihovna Šumperk 2009.
Advertisements

Hodnocení ředitelů škol zřizovaných Pardubickým krajem
Sportovní centrum pro mládež v areálu ZŠ Vrchlického a Sokolovská Námět projektu IPRM : - Atraktivní a kvalitní život v Liberci - Rozvoj infrastruktury.
Dobrovolnictví v Soběslavi Akce je součástí projektu NSZM ČR „Dobrovolnictví a veřejná služba v obci - jak na to?“ podpořeného finančními prostředky z.
Dům dětí a mládeže Valašské Klobouky, okres Zlín.
ŘÍZENÍ LIDSKÝCH ZDROJŮ Vzdělávání, kvalifikace, rozvoj
Projekty v Jednotném programovém dokumentu pro Cíl 2 (příklady - Priorita 2) Jednotný programový dokument pro Cíl 2
MAS Lužnice, o.s. Příprava strategie MAS Lužnice na období
Jak změnit obecní knihovnu v informační centrum obce Metodický návod výstup z projektu Knihovna – informační centrum obce.
... ve vztahu k životnímu prostředí. dobrovolné začleňování ekonomických, sociálních a environmentálních aspektů do činnosti člověka obec nebo město,
CENTRUM SOCIÁLNÍCH SLUŽEB PRUNÉŘOV. Investor: Město Kadaň, Mírové náměstí 1, Kadaň 43201, Ústecký kraj Projektant: Ing. Jiří Kučera, Mírové náměstí 117,
21. dubna 2008 Výbor pro strategii a rozvoj STRATEGICKÝ PLÁN OBCE LIBČANY.
ArtParty uvádí. CM (Community Music ltd.) je nezisková organizace zaměřená na moderní hudbu. Sídlí v Londýně a úspěšně působí již od roku Cílem.
PREZENTACE akcí MC KAŠPÁRKOV o.s., podpořených v roce 2012 městem Rosice Mateřské centrum KAŠPÁRKOV o.s.
ZŠ Dambořice příspěvková organizace
1 OPERAČNÍ PROGRAM ŽIVOTNÍ PROSTŘEDÍ pro období MINISTERSTVO ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ
Odborné školství a další vzdělávání v Libereckém kraji KRAJSKÁ KONFERENCE UNIV 2 KRAJE – LIBERECKÝ KRAJ 10. listopadu 2011.
Komunitní centrum Římskokatolické farnosti Olešnice
Představení klubu manažerů
Podpora přípravy projektů NNO pro příští programovací období 2007 – 13 Chceme zpracovat takové projekty NNO, jejichž cíle jsou společné více organizacím.
S POLUPRÁCE SE SOCIÁLNÍMI PARTNERY OTROKOVICE,
Gymnázium Děčín. StudentUčitelé Škola Rodiče ŠkolaRodiče Student.
Víceúčelové kulturní centrum Jan Kučera Odbor strategického rozvoje 4. června 2008.
Jindřichův Hradec, Školní a veřejné knihovny – spolupráce v regionu Konkurence? Ne! Spolupráce …
Filipova Huť – žádost o dotaci na dodělání úprav ubytovny.
Zámek Lukavec … … a jeho využití
0350 – Podpora nových vzdělávacích metod v systému vzdělávání ČMKOS Žadatel: ČMKOS Partner: AIVD Mgr. Dušan Martinek
Komunitní a otevřená škola
NIPOS – Lenka Lázňovská.  Velký okruh subjektů poskytujících veřejné služby v kultuře, a to zejména v oblasti veřejné osvěty a edukace. Jsou naplněním.
Informační a poradenské centrum v Havlíčkově Brodě a spolupráce s veřejnými knihovnami Modelový program podpory slaďování profesního a rodinného života.
1 Operační program Výzkum a vývoj pro inovace Programovací období
Centrum pro rodinu a sociální péči, Brno
III.1.1. Diverzifikace činností nezemědělské povahy opatření je zaměřeno na realizaci jednotlivých aktivit ve venkovských oblastech v rámci diverzifikace.
JIHOČESKÁ HOSPODÁŘSKÁ KOMORA Další možnosti podpor ROADSHOW Možnosti podpor pro podnikatele v období dubna – 15. května 2015.
Květen Historie sociálního podniku Vznik v červenci 2005 v sekci sociálně podnikatelských aktivit Ligy 16 pracovních míst pro cílové skupiny osob.
Plán rozvoje Kamarádi Stochov Vize Krátkodobý plán na příští rok 2006 Střednědobý plán do r.2010 Dloouhodobý plán do r.2025.
Byly jsme jako škola zařazeni do IPRM Děčína. V rámci projektu Modernizace sportovišť ZŠ Kamenická, ZŠ Vrchlického a ZŠ Komenského náměstí, Modernizace.
Vzdělání a vzdělanost a podpora zaměstnanosti
BUDOUCNOST Úspěch pro každé dítě. Ve znamení inkluzivního vzdělávání.
Projekt klubu „gWay“ na Ukrajině. Proč projekt gWay? projektem klubu „gWay“ chceme reagovat na současné potřeby celé Ukrajiny a konkrétně jednoho regionu.
MAP Trutnovsko Vyhodnocení dotazníkového šetření MŠ , Havlovice MAP Trutnovsko.
Marketingová komunikace prostřednictvím umění Korporátní image.
Operačního programu Vzdělávání pro konkurenceschopnost v Ústeckém kraji Most
Pavel Rada Regionální rozvojová agentura Východní Moravy Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií Dotace pro neziskové organizace z EU.
Zdravé MAS = aktivní a vzdělaný venkov Ing. Marta Krejčíčková, MAS Rozkvět zahrady jižních Čech Ing. Václav Kolář, MAS Blanský les – Netolicko, o.p.s.
Metodický postup pro zavedení CSR do strategie vybrané veřejné vysoké školy Lucie Háková (ČZU) Lucie Susanyiová (ČZU) Anna Cibulková (UK) Lenka Bednárová.
Strategický plán rozvoje statutárního města Jihlavy „JIHLAVA – MĚSTO PRO ŽIVOT“ 17. prosince 2013.
Výzva č. 32 – školení pro žadatele OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost Oblast podpory 2.1 Vyšší odborné vzdělávání Mgr. Martina Jedličková.
Dotační možnosti ve zdravotnictví v rámci ESIF programové období
Strategie komunitně vedeného místního rozvoje MAS Podřipsko Vzdělávání.
Systém trvale udržitelného rozvoje podnikání pro město Aš Skupina 4.
Název projektu: „Výstavba pavilonu E v MŠ Pod Hájem„ Registrační číslo projektu: CZ.1.15/3.2.00/ SEZNAMTE SE S PROJEKTEM „Výstavba pavilonu E v.
Pracovní schůzka aktérů integrace - příprava navazujícího projektu „Jihomoravské regionální centrum na podporu integrace cizinců 2010“ 30. září 2009 EVROPSKÝ.
Ing. Sylva Sládečková, Magistrát města Ostravy, 11. dubna 2016.
Komunitní školy - kulturní, vzdělanostní a prorodinná centra v malých obcích Mgr. František Eliáš.
Chytrý Jihomoravský kraj ?
Analytická část MAP pro SO ORP Český Brod
Integrovaný regionální operační program
Sdružení AMIGA - Agency for Migration and Adaptation
Regionální inovační strategie Libereckého kraje
CENTRUM PRO TRÁVENÍ VOLNÉHO ČASU VE FRYMBURKU
Informace o výzvě pro školy
Prioritní osa 2 Terciární vzdělávání, výzkum a vývoj OPERAČNÍ PROGRAM VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST PhDr. Kateřina Pösingerová, CSc.
Operační program životní prostředí
Společenská odpovědnost v Rodinném pivovaru BERNARD
Krajský akční plán vzdělávání 1 ÚK
Setkání kariérových poradců
XIV. ROČNÍK KRAJSKÉ KONFERENCE
Kariérové poradenství a podnikavost
NÁRODNÍ PROGRAM ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ V ČR
Transkript prezentace:

VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ 1148/09 Kutná Hora ŽADATEL: Denisa Divišová Klub Alfa VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ 1148/09 Kutná Hora ŽADATEL: Denisa Divišová

Proč se chci stát nájemcem Sedlecká 670 Pořádání benefičních představení Produkce kulturních, společenských a vzdělávacích akcí Otevření Salsa dance club Provozování Alfa klubu pro neziskové organizace

Produkce benefičních aktivit Zájmová dílna Česká 199, U nás Prosím věnujte pozornost následujícímu odkazu. Obsahuje veškeré informace. http://zajmovadilna-kutnahora.webnode.cz/ Prostor pro ostatní neziskové organizace v mikroregionu produkovat benefiční aktivity

Produkce kulturních, společenských a vzdělávacích akcí Hudební produkce Koncertní produkce Divadelní produkce Tanec Prostor pro prezentaci dětí a mládeže Besedy Vzdělávání mládeže i dospělých

Otevření Salsa dance club Salsa čtvrtky. Pro začátek Profesionální vedení tanečních kursů Kursy pro různé druhy pokročilosti Pravidelné taneční setkávání Pořádání tanečních soutěží

Pro a proti Znalost prostředí Zájem o taneční vzdělávání ve městě Poloha objektu V těsné blízkosti vzdělávacích zařízení, centrum města Existence neziskových organizací ve městě, které mohou prostory využít. Zastaralost a nedostatečnost vybavení (vysoké náklady na topení, chybějící zvuková aparatura apod.) Poloha objektu Centrum obytné zóny, nesnadný přístup vozidlům

Otázky Převažuje při hodnocení nabídek faktor vhodnosti podnikatelského záměru pro město nebo výše nabídnuté ceny? Bude se město (majitel) starat o objekt a jeho technickou způsobilost? Kde je aparatura, která v prostorech byla v roce 2000? Zajistí město rekonstrukci objektu?

Hlavní obtíže pro žadatele nájmu a řešení Při současném technickém vybavení je měsíční provoz nerentabilní. Kupříkladu pouze zateplení stojí 800 Kč/ den. Nemluvě o chybějícím zvukovém zázemí. Měsíční provoz objektu při pravidelném fungování by stála více než 50 000,- Kč. Investuje-li město do svého majetku a uzpůsobí ho současným požadavkům, umožní nájemci vytvořit místo ke kulturnímu, společenskému setkávání, tak, jak o tom je v KH stále voláno. Prostor, kde si budu moci poslechnout hudbu co mám rád, místo kam si kamarádky půjdou zatančit, objekt, kde můžou prezentovat své schopnosti mladí našeho města.

Projekt Alfa Club Náš projekt chceme realizovat v rámci „ Prostředí pro vzdělávání, benefici a inovace“ Cílem našeho programu je prostřednictvím zajištění kvalitního zázemí pro realizaci, organizaci a řízení vzdělávání, sociální rozvoje a dalších aktivit souvisejících s rozvojem enviromentálního i sociálního podvědomí zvýšit tyto aktivity v našem regionu. Hlavní těžiště našeho projektu spatřujeme v rekonstrukci stávajícího objektu bývalého Alfa clubu na moderní benefiční, sociální a vzdělávací centrum , kde budeme moci realizovat volno aktivity pro mládež – jazyky koníčkem, kreslení, keramika apod., benefiční akce – výstavy, koncerty, vzdělávání pracovníků, Chceme vytvořit středisko poskytující komplexní služby – Internetová kavárna – spolupráce s hendikepovanými občany , výstavy, kroužky pro děti, vzdělávání dětí a dospělých ( přednášky) . Chceme tak přispět k rozvoji našeho regionu

Enviromentální vzdělávání Zaměření : Zvyšování podvědomí dětí a mládeže k udržitelnému rozvoji a ochraně životního prostředí Vzdělávání zaměstnanců podniků a firem v regionu Oblast vzdělávání : Třídění odpadů Snižování nákladů na odpady Využívání odpadů apod. Ochrana ovzduší Ochrana vod a nakládání s vodami EMS 14000 Plnění legislativních požadavků z hlediska životního prostředí

Zajištění Předpokládá se : Spojení s neziskovými organizacemi Zajištění odborných lektorů Zajištění některých aktivit z vlastních zdrojů