Lucie Pekařová Mária Szabová Kristýna Kovářová Barbora Novotná

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Rádi bychom Vám představili jedinečnou novinku na trhu s krmivem pro psy. Rádi bychom Vám představili jedinečnou novinku na trhu s krmivem pro psy.
Advertisements

KONICA MINOLTA a veřejné zakázky
Drama – vývoj a rozdělení
další použitelné obrázky (fotky, novinové články, mapy, grafy... k Československu)
Byl pozdní večer, první máj,
VY_32_INOVACE_ Tržní mechanismus.
Životní cyklus organizace Strategická rozhodnutí Strategická rozhodnutí.
Obecné poučení o literatuře
Křížová cesta u Kuksu Příběh naděje a utrpení člověka V blízkosti barokního areálu v Kuksu na Trutnovsku byla v sobotu 4. října 2008 otevřena křížová cesta.
1 Obchodní akademie, Ostrava-Poruba, příspěvková organizace Vzdělávací materiál/DUMVY_52_INOVACE_01/A3 AutorIng. Marie Grygarová Období vytvořeníZáří 2012.
Výrobek a jeho životní cyklus
HMOTNÉ A DUŠEVNÍ VLASTNICTVÍ
Nové razítko pro velké zakázky razítko s otiskem Printy 4911, 4912 a 4913 za cenu, kterou znáte…
Tento Digitální učební materiál vznikl díky finanční podpoře EU- OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost. Není –li uvedeno jinak, je tento materiál zpracován.
Zatmění slunce Sluneční zatmění může vzniknout jen jestliže je Měsíc v novu.Proč ale nevzniká při každém novu?Je to tím,že rovina dráhy Měsíce není totožná.
Po skončení základní školy dva roky studoval na pedagogickém oddělení městské hudební školy v Praze. Rok pracoval jako pomocný dělník, potom absolvoval.
HOSPODÁŘSKÝ PROCES.
HOMEWORKING V Praze Práce z domova Přednášející: Jana Malá předsedkyně představenstva Moravská ústředna Brno, d.u.v.
Základy marketingu šestá přednáška
Technika (z řeckého techné – řemeslo, umění) je základní označení pro složku lidské kultury, která zaručuje schopnost nebo dovednost v kterémkoli oboru.
Obecné poučení o literatuře
Devětsil Mgr. Lucie Rusová
Marketingové prostředí
Design tužkou a ve 3D Design oděvu VY_32_ZAZNAM_Design1r0104 Hana Děcká.
LOGISTICKÉ SYSTÉMY /14.
POZNÁMKA: Pokud chcete změnit obrázek na tomto snímku, vyberte obrázek a odstraňte ho. Potom klikněte na ikonu Obrázek v zástupném textu a vložte vlastní.
Oborová brána TECH tech.jib.cz Seminář „Okna oborů dokořán! Proč a jak využívat oborové brány & jak dál v CPK? “ Praha, NTK PhDr. Lenka Hvězdová.
K diskusi Rebranding Rebranding.
Zsv. Gymnázium Vítězslava Nováka Husova 333/II, Jindřichův Hradec Název dokumentu: Ročník: Autor: Gymnázium Vítězslava Nováka Husova 333/II, Jindřichův.
Zpracováno: Autor: Mgr. Dobruše Fajkusová
,,Konceptové umění je předně umění, jehož hlavním materiálem jsou myšlenky a koncepty, stejně jako například materiálem hudby jsou zvuky.‘‘ Harry FLYNT.
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Šablona:III/2Č. materiálu:VY_32_INOVACE_437.
2 JAK FUNGUJE TRH.
Oslavte osmé narozeniny společnosti TianDe 8.narozeniny kosmetiky TianDe.
Vzdělávací oblast: Jazyk a jazyková komunikace Vyučovací předmět: Český jazyk a literatura Ročník: 6. ročník Anotace: Autorská pohádka výklad pojmu.
Lucie Dušková G a OA Chodov
Tuhé těleso, moment síly
Michal Viewegh * 31.Března 1962 Praha.
PAMÁTKY UNESCO Martin VRZALA.
ŘÍZENÍ RIZIK I Finanční rizika Tržní riziko je pravděpodobnost změny hodnoty podniku, způsobené změnou tržní hodnoty rizikového faktoru. Kreditní riziko.
Trh práce a politika zaměstnanosti
○ Narodil se 6.února 1905 v Praze. ○ A zemřel 31.řijna1980 v Praze. ○Byl český divadelní a filmový herec, dramatik, filmový scénárista a spisovatel.
Surrealismus.
2 JAK FUNGUJE TRH.
NEZAMĚSTNANOST, INFLACE
Apoštolská 1. Prosíme Tě dej nám Pane sílu,
IMPRESIONISMUS, SYMBOLISMUS, DEKADENCE
Název školy: Střední odborná škola stavební Karlovy Vary, Sabinovo náměstí 16, Karlovy Vary Autor: ING. JANA KOVAŘÍKOVÁ Název materiálu: VY_32_INOVACE_03_VÝSTAVBA.
Kodexy Výtvarná dílaSochy & plastiky Věda & vynálezy ČLOVĚK - VYNÁLEZCE - GÉNIUS „Mezi malířstvím a sochařstvím neshledávám jiný rozdíl, nežli že sochař.
MLÁDÍ Narodil se 14. července 1939 v Plzni. V mládí se toužil stát malířem a po ukončení školní docházky se v Praze neúspěšně pokoušel o studium výtvarného.
Možnosti a překážky digitálního fundraisingu Pavla Gomba, UNICEF ČR.
Projekt Zelené profese. Obnova lesa rešerše Návštěva lesa m n.m. Toho musím mít.
ŠABLONA 32 VY_32_INOVACE_03_32_DRAHÉ KOVY. Anotace: Prezentace může sloužit jako výkladové, opakovací učivo. Autor: Mgr. Martin Palát Jazyk: Čeština Očekávaný.
Anotace: Materiál je určen pro žáky 9. ročníku, slouží k výkladu nového učiva Použité zdroje Datum: Ročník: 9. Vzdělávací oblast: Jazyk a jazyková.
Novalis. Název školy:Střední škola sociální PERSPEKTIVA a Vyšší odborná škola, s.r.o. Adresa:Mírová 218/6 Dubí III - Pozorka Název projektu KLÍČE K POZNÁVÁNÍRegistrační.
Ministerstvo průmyslu a obchodu
Tisková konference Informační kampaně státu kvalitně a efektivně: „Metodické kuchařky“ pro veřejné zakázky na komunikaci a marketing 2. března 2017.
Dějiny filmu Marek Matějka.
Karlovarský kraj Strategie
NEZAMĚSTNANOST, INFLACE
Název školy Gymnázium, střední odborná škola, střední odborné učiliště a vyšší odborná škola, Hořice Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Název materiálu.
Trhy kulturního dědictví a umění
Statické mechanické zkoušky tvrdosti
Osvobozené divadlo VY_12_INOVACE_Rů_I_16
Historie marketingu
ZÁKLADNÍ ŠKOLA, JIČÍN, HUSOVA 170
Základní škola Ústí nad Labem, Anežky České 702/17, příspěvková organizace   Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Název projektu: „Učíme lépe a moderněji“
SVÉDSKO 1.
Chci vám říci - DĚKUJI !.
Zázrak přírody Vlna - Arizona
Transkript prezentace:

Lucie Pekařová Mária Szabová Kristýna Kovářová Barbora Novotná Jakub Žídek

Sila vyhrať vojny a bitky Magická síla Sila vyhrať vojny a bitky Liečivé účinky “Slzy bohov” Láska - Egypťania Nebeskí duchovia Vina / nevina

Vzestup diamantů 1880 – založení De Beers Mining comp. 1888 – monopol De Beers Consolidated Mines ltd. 1893 – strategie CSO Central Selling Organization

Strategie CSO Roztřídění a evaluace Roční objem a cena Příprava „krabiček“

200 – 300 000 USD 1 000 000 USD 130 partnerů 200 diamantů Ber nebo nech být

Strategie CSO Stimulace a řízení poptávky Řízení toku surových diamantů Distribuce méně atraktivních kusů

Vzestup a pád diamantů 1902 - 90% svět. produkce a distribuce diamantů 1927 – majoritní vlastník Ernest Oppenheimer 1930 – krize – pokles cen diamantů 1938 – spolupráce s mkt agenturou N.W.Ayer

Hledání správného apelu Symbol bohatství Symbol lásky Diamant je věčný

Cíl propagace Přidat diamantu emoční hodnotu Psaní a přepis scén Hollywoodských filmů diamanty jako spojení mezi mužem a ženou v romantickém vtahu Darování diamantů filmovým hvězdám propagovaly je jako symboly nezničitelné lásky Umisťování příběhů a fotografií celebrit do novin a časopisů zdůrazňovali propojení diamantů a romance Placení módních návrhářů Vystupovali v rádiu, kde mluvili o trendovosti Zadávání zakázek umělcům Malovali reklamní obrázky , diamanty zobrazovali jako unikátní umělecká díla

Diamanty jsou věčné Kampaň Světla a stíny Hudba Karl Jenkins http://www.youtube.com/watch?v=8pU6WQXkiOU http://www.youtube.com/watch?v=n4s1c1DBAds http://www.youtube.com/watch?v=4vXHm8TzLzE

Pokud to ještě někdo nepochopil

Krvavé diamanty

Jaký pocit ve Vás evokuje slovo DIAMANT? Do jaké míry luxus? Do jaké míry vzácnost?

Přírodní a umělý diamant Bez rozdílu: shodný vzhled i složení Přírodní: Jeho přirozený vznik trvá tisíc let Hodnota Umělý – kulturovaný: Rychlost vzniku Nedrancujeme přírodu

Není snadno nahraditelný Fakta o diamantu Není likvidní Není snadno nahraditelný Není vzácný

Závěrečný slajd: tady hodím nějakou poznámku typu, že tak jako tak, diamanty jsou krásné a nosit je by nám uričtě nevadilo))))))

Ďakujeme za pozornosť !