Labradorský retrívr.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
KAŠMÍRSKÁ KOZA.
Advertisements

N ĚMECKÝ BOXER Alias,,rozplácnutý miláček“. S TAVBA TĚLA Velikost: psi-57-63cm feny-53-59cm Váha: psi-nad 30kg feny-nad 25kg Boxeři mají velmi silnou.
Zlatý retrívr (golden retriever)
Hynek Moliš Králík domácí
Schopnost zvířat léčit
Jack russel teriér.
Plemeno rozšířené v centru a na pobřeží západní Afriky. Celosvětově oblíbený druh v zoo, vhodný k rekultivaci zanedbaných pozemků. Je to nenáročné masné.
První zmínky jsou z roku 1400, samostatným plemenem uznáno v roce 1962 ve švýcarského kantonu Wallis. Plemeno ovcí s kombinovanou užitkovostí maso - vlna.
Kočky Perské kočky.
Kristýna Mašková Ragdoll.
Kokršpaněl.
Jezevčíci Alice Žáčková.
Velký münsterlandský ohař
Honza M. 3.A. Anglický setr byl vyšlechtěn v 19. století na území Velké Británie, avšak prvopočátky vývoje plemene sahají až do roku Jedním z hlavních.
Pes …a jeho plemena.
Walliserská ČERNOKRKÁ koza
Můj pejsek Dino Dino je maďarský ohař Dino je maďarský ohař.
Small Munsterlander. byl vyšlechtěn v Německu, v kraji Münsterland, odkud pochází jeho pojmenování. Vznikl začátkem 20. století cílenou selekcí ze španělských.
Typy konstituce Konstituce tvrdá, zdravá, silná, pevná:
Nejznámější plemena koní
Psi – Mé hobby Co se mi na psech líbí a proč jsem si je vybrala na svoji prezentaci Původ psů Anatomie těl psů Chování psů Smysly psů Srsti psů Dělení.
Slovenský kopov.
Pejsci.
Anglický plnokrevník Martina Kotíková.
Jan Mačina.  Objevil se už ve 14. století ve Velké Británii  Nejprve byl užíván k vyslídění a nahánění zvěře při lovu se sokolem  Je schopen přinést.
Historie vzniku plemene - legendy - předchůdci plemene - pojmenování plemene Vlastnosti - míry - barvy Charakter.
CHOV KOZ.
Kavalír king charles španěl. Původ a historie plemene Podobné typy španělů můžeme dohledat již v 15. století. Důkazem jsou nesčetné malby, kde byli tito.
Labrador, labrador retriever
POHYBOVÁ SOUSTAVA SVALY
KLÍČOVÉ ÚDAJE Země původu: Peru Doba vzniku: starověk Původní využití: společník Využití dnes: společník Průměrná délka života: 11 – 12 let Další jména:
Atlas psů Iveta Nováková 8.A rok 2008.
KLÍČOVÉ ÚDAJE Země původu: střední Afrika Doba vzniku: starověk Původní využití: lovecký pes Využití dnes: společník Průměrná délka života: 12 let Další.
Jagdteriér.
S AMOJED. Rasa Samojed  Země původu je Rusko  Hmotnost je kg  Výška cm  Barva sněhově nebo krémově bílá  Velmi staré plemeno sibiřského.
KANÁRSKÝ CHRT-PODENGO
Bavorský barvá ř Původ: Podstatně lehčí a menší varieta hannoverského barváře, vyšlechtěná z něj v druhé polovině minulého století v Bavorských Alpách.
ZÁKLADNÍ ŠKOLA OLOMOUC příspěvková organizace MOZARTOVA 48, OLOMOUC tel.: , ; fax:
Nejznámější světová plemena, jejich historie a moderní užití
KLÍČOVÉ ÚDAJE Země původu: Izrael Doba vzniku: starověk Původní využití: pária, mrchožrout Využití dnes: dobytkářský pes, stopař, hlídač, zachránce, společník.
KLÍČOVÉ ÚDAJE Země původu: Itálie Doba vzniku: starověk Původní využití: lovecký pes-honič, slídič Využití dnes: lov drobné zvěře Průměrná délka života:
BORDER KOLIE Hedvika Kočendová R1.A kellyamuninka.blog.cz.
Jak bych vyučoval o krkavcovitých ptácích
Kočky.
Nejznámější plemena koní
ROTTWEILER.
Název školyStřední odborná škola a Gymnázium Staré Město Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ AutorIng. Zdeněk Pilka Název šablonyIII/2.
Tundry a polární oblasti Živočichové (2)
Jack russel teriér.
LIDSKÉ RASY (PLEMENA) 8. ročník.
IBIZSKÝ CHRT (Podenco Ibicenco) Pár chytrých otázek:
Siamská kočka Plemeno kočky.
Jack Russell Terier. Historie  Předchůdce tohoto teriéra je Parson Russellimu, má však kratší nohy  Také rád noruje => díry na vašich záhonkách.
Bulteriér.
Psovité šelmy.
Savci 1 VEJCORODÍ A ŽIVORODÍ Základní škola Choltice, okres Pardubice - "Učíme se pro život" Šablona: č. III/2 Inovace a zkvalitnění výuky pomocí ICT.
VLK OBECNÝ Tereza Mičkova 8.A. OBSAH Zařazení Jak vypadá ? (obecné informace) Rozdíly mezi psem a vlkem Zajímavostí Obrázky Zdroje.
Barva těles. Barva neprůhledného tělesa je určena tím, jakou složku bílého světla těleso odráží a jakou pohlcuje. Žlutý citrón odráží žluté světlo, ostatní.
LIDSKÉ RASY.
PSÍ PLEMENA Bernardýn, milý obr.
VY_32_INOVACE_15_Kočka domácí
Náš mazlík Husky Autor: David Pšenička.
Slovenský Čuvač Anna Daňková
CHARAKTERISTIKA Mgr. Michal Oblouk.
Atlas psů.
SAVCI CHARAKTERISTIKA.
AUTOR: Mgr. Šárka Jandová NÁZEV: VY_32_INOVACE_6C_10
Základní škola T. G. Masaryka Blatná,
Bílý švýcarský ovčák. Povaha plemene Je velice inteligentní a snadno se učí novým povelům. V rodině je klidný a přátelský společník, jeho vztahy s dětmi.
Domácí mazlíčci Základní škola a Mateřská škola Kateřinice, okres Vsetín projekt č. CZ.1.07/1.4.00/ Č. DUMu: VY_12_INOVACE_01_03_Člověk a příroda.
Transkript prezentace:

Labradorský retrívr

Úvod Labradorský retrívr je plemeno psů původem z Newfoundlandu.

Tělesná charakteristika Hmotnost 27-36 kg Psi: 56-57 cm na šířku Feny : 54-56 cm na šířku černá žlutá (světle smetanová až liščí červeň) játrová/čokoládová

Vzhled Mají mohutnou stavbu těla Silný a hluboký hrudník Široká lebka S přibývajícím věkem tloustnou.

Povaha a schopnosti Labrador má velmi milou a přátelskou povahu Je bystrý a oddaný Velice dobře se cvičí, rád pracuje a plní povely s velkou radostí

Srst Srst je krátká,hustá a přilehlá Podsada je hustá a jemná Díky srsti je přizpůsoben na plavání a na zimu Péče o srst není náročná

Vhodné sporty Díky výborným schopnostem aportovat jsou pro labradory vhodné agility nebo aportování. Mezi jeho sporty samozřejmě musí být i plavání.

Odkazy http://krasny-labradorsky-retrivr.blog.cz/ http://neviditelnypes.lidovky.cz/tiskni.aspx?r=p_zviretnik&c=A081210_180540_p_zviretnik_dru http://cs.wikipedia.org/wiki/Labradorsk%C3%BD_retr%C3%ADvr#mediaviewer/Soubor:Labradorsk%C3%BD_Retr%C3%ADvr.jpg