Vysoká Škola Ekonomická v Praze Národohospodářská fakulta Obor: Národní hospodářství Autor: Ondřej Vostal Ruská ropa v ČR Metodika získání a zpracování.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
KULATÝ STŮL Metodiky práce v náhradní rodinné péči
Advertisements

Didaktika tělesné výchovy Pedagogická fakulta JU v ČB KTVS
Passport PhDr. Ivana Reznerová Centrum informačních a knihovnických služeb Odbor informační podpory studia a výzkumu
Zpracování seminárních a kvalifikačních prací
Michal Dvouletý obor Finance a daně
Vysoká škola ekonomická v Praze Národohospodářská fakulta Obor: Národní hospodářství Autor: Ondřej Vostal Ruská ropa v ČR Ano či Ne ?
Regionální politika v České republice a Evropské unii 5 Národní rozvojový plán ČR Evropský sociální fond Praha & EU: Investujeme do vaší budoucnosti.
Komunikační techniky užívané v komunikaci sluchově postižených studentů s vyučujícími na vysoké škole Lenka Doležalová Brno, 2007.
Škola: Střední škola právní – Právní akademie, s.r.o. Typ šablony: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Projekt: CZ.1.07/1.5.00/
Mechanismy evaluace kulturních služeb
PŘÍKLAD * SOUČÁST POMŮCKY
1 INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ Dobré zkušenosti s partnery z aplikační sféry INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ Dobré zkušenosti s partnery z aplikační.
Národní lesnický program II pro období Klíčová akce 8 ROZVÍJET MONITORING LESŮ Tomáš Vrška VÚKOZ, v.v.i. – oddělení ekologie lesa Brno.
Úvod do managementu 1. seminář
Chemický průmysl Opakování Kontrola úkolů na zkoušení
Vyhledávání českých regionů a měst uživateli Google autor bakalářské práce: Markéta Návratová vedoucí bakalářské práce: doc. Dr. Ing. Jiří Horák BAKALÁŘSKÁ.
Tisková konference: „Ministr bude jednat o přerušení dodávky surové ropy z Ruska“ Martin Říman - ministr průmyslu a obchodu Pavel Švarc – generální ředitel.
WAP 2.0 v XHTML a WAP CSS, Autor: Miroslav Klíma Vedoucí práce: PaedDr. Petr Pexa kvalitní web na display mobilního telefonu…
Marketingový informační systém MIS. MIS  systém činností, vytvořených za účelem shromažďování, analýzy a vyhodnocování informací, nezbytných pro kvalitnější.
Škola: Střední škola právní – Právní akademie, s.r.o. Typ šablony: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Projekt: CZ.1.07/1.5.00/
Modul C1 - Systémy právní ochrany duševního vlastnictví
Systém dalšího vzdělávání pracovníků výzkumu a vývoje v MS kraji a jeho realizace Projekt A6 Rozpočet a plánování tvorby projektů a jejich následná realizace.
Vzdělávací oblast:Ekonomické vzdělávání Tematická oblast:Marketing a řízení hotelu Název vyučovací oblasti: Marketingový Informační systém Ročník / obor.
Účel a cíle zřízení TPS z pohledu MZe Praha Ing. Pavel Sekáč, Ministerstvo zemědělství Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje.
C8 – hodnocení kvality výsledků VaV Osnova kurzu C8 – hodnocení kvality výsledků VaV Jana Hančlová Ekonomická fakulta VŠB-Technická univerzita Ostrava.
Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích Pedagogická fakulta Katedra informatiky Akademický rok: Studijní obor: Výpočetní technika a informatika.
Daniel Jakubík Repozitář vědeckých prací.
PhDr. Stanislava Bícová, CSc. Centrum informačních a knihovnických služeb VŠE v Praze Dostupnost zahraniční literatury a elektronických informačních.
Iniciativa EQUAL v ČR. Iniciativa EQUAL Samostatná forma pomoci ze strukturálních fondů týkající se mezinárodní spolupráce při prosazování nových prostředků.
KONFERENCE „VĚDA, MANAGEMENT A LIDSKÉ ZDROJE“ SENÁT PARLAMENTU ČESKÉ REPUBLIKY 1. PROSINCE 2011 HLAVNÍ SMĚRY PROJEKTU NAKI „ EFEKTIVNÍ METODIKY PODPORY.
Vysoká škola ekonomická v Praze Národohospodářská fakulta Obor: Národní hospodářství Autor: Ondřej Vostal Ruská ropa v ČR Základní pojmy.
Ekonomika elektronické podatelny Tomáš Lechner Vysoká škola ekonomická, Praha Fakulta národohospodářská Katedra práva.
Příprava učitelů ekonomických předmětů pro střední školy a VOŠ Prof. Ing. Ondřej Asztalos, CSc.
CODEXIS Mgr. Alena Doláková Centrum informačních a knihovnických služeb Odbor informační podpory studia a výzkumu
Tres consulting s.r.o. Mánesova Praha Průzkum engagement -E-dotazník -Vyhodnocení.
Ekonomika veřejného sektoru
Tvorba e-learningové aplikace pro výuku obchodního práva na oborech s ekonomickým zaměřením Jindřiška Šedová a kol. Masarykova universita Ekonomicko-správní.
Postup při empirickém kvantitativním výzkumu
Mgr. Karla Hrbáčková Metodologie pedagogického výzkumu
Chemický průmysl ČR Přírodovědný seminář – chemie 9. ročník Základní škola Benešov, Jiráskova 888 Ing. Bc. Jitka Moosová.
Vývoj maloobchodního trhu s pohonnými hmotami Jan Mikulec výkonný ředitel ČAPPO Petrol Summit 2015.
Porovnání regulovaných cen v EU a situace v plynárenství Seminář SVSE Ing. Jiří Gavor, CSc., Ing. Vladimír Štěpán ENA s.r.o.
Seminář k doktorskému studijnímu programu Zlín.
Skupina UNIPETROL Člen skupiny PKN Orlen Martin Růžička Úsek výzkumu a vývoje.
ČESKÝ STATISTICKÝ ÚŘAD | Na padesátém 81, Praha 10 | czso.cz1/X Informace pro prezidenta republiky Praha, 7. října 2014 Závazný systém zjišťování.
Ekonomika veřejného sektoru František Svoboda, Konzultační hodiny: čtvrtek, 13-15, kancelář 414
Úvod do zpracování rešerší I. Mgr. Drahomíra Dvořáková
Vyhledávání informací Zdroj: pixabay.com. ÚVODEM  Seznámení  Cíl semináře  Zpětná vazba  Prezentace Vaše zkušenosti?
KULATÝ STŮL k budoucnosti financování zdravotnictví v ČR Ing. Ondřej Mátl, MPA, MSc. koordinátor projektu Úřad vlády ČR 11. června 2007.
Prof. Ing. Hana Machková, CSc. Rektorka
Informační zdroje pro STM
Obchodní akademie, Střední odborná škola a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky, Hradec Králové Autor: Ing. Veronika Poláčková Název materiálu:
Passport PhDr. Ivana Reznerová
Průvodní list Šablona: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT   Vzdělávací materiál: Prezentace Určen pro: 3. ročník oboru Ekonomika podnikání.
Obchodní akademie, Střední odborná škola a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky, Hradec Králové Autor: Ing. Veronika Poláčková Název materiálu:
Problematika dlouhodobé nezaměstnanosti v ČR
Chemický průmysl ČR Určeno pro: žáky 2.ročník středních škol
První zpracování odborných zdrojů Tématické rešerše
Jméno přednášejícího Datum workshopu
Letní škola EkoInkubátor
CODEXIS Mgr. Alena Doláková
Ekonomika veřejného sektoru
Vzdělávání pro konkurenceschopnost
Passport PhDr. Ivana Reznerová
Kurz 1FU191 Metodologický seminář
průběžná zpráva z 2. etapy sběru dat
Passport Centrum informačních a knihovnických služeb
Základní škola a Mateřská škola, Šumná, okres Znojmo OP VK 1
OECD iLibrary Centrum informačních a knihovnických služeb
Samostatná odborná práce H/01 Podkovář a zemědělský kovář
Transkript prezentace:

Vysoká Škola Ekonomická v Praze Národohospodářská fakulta Obor: Národní hospodářství Autor: Ondřej Vostal Ruská ropa v ČR Metodika získání a zpracování informací

Základní informace Rozličné seminární práce Z webu

Hlavní zdroje zpráv Rešerše zpravodajských webů Porovnání s ČSÚ MERO ČR, a.s. UNIPETROL, a.s. Česká rafinérská, a.s.

Hlavní zdroje statistických dat ČSÚ MERO ČR, a.s. UNIPETROL, a.s. Česká rafinérská, a.s. PARAMO, a.s.

Metodika zpracování 1. Zmapování problematiky prostřednictvím zpravodajských informací 2. Hledání informací v odbornější literatuře 3. Srovnání s trendy/statistikou vše zaměřeno především na nedávné opakujícíse výpadky dodávek ropy z Ruska