Kozt KOZTliveCZ prenatál aneb „Jak jsme se prezentovali v roce 2003“ (c) Honza Mareš.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Poznáním k udržitelnému rozvoji regionu Místo, kde žijeme
Advertisements

Pěvecký sbor Ptáčata V pěveckém sboru Ptáčata zpívají žáci tříd pod vedením Mgr. Jany Wichrové, korepetitorem sboru je Mgr. Dana Kusinová. Ptáčata.
Život na dolním toku Moravy 2. setkání tentokrát ve Vedrovicích nedaleko Moravského Krumlova.
ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA KOPIDLNO
VY_ 32_INOVACE_Čj.Žá.13.
1. konference o bezpečnosti jaderného úložiště. Neovlivní stavba jaderného úložiště prašnost v oblasti? •N•Nijak výrazně. Neočekáváme že to bude problém.
Základní škola Slavičín-Vlára Školní knihovna aneb naše Školní informační centrum.
KULTURNÍ AKCE ŠKOLY Aleš Březina 3.A prosinec 2009.
Osoby ,které studovaly naše gymnázium
SK Joudrs Praha je mladý, ambiciózní sportovní klub, který již pět let patří mezi špičkové softballové kluby v České republice. Členskou základnu našeho.
Byl to týden plný zajímavých události,ne jen ze života Modré ústřice ale taky ze života Růžového šneka. Po roce se opět konal skvělý seminář v Divišově.
DĚTSKÝ SVĚT Pro n nn nás od 5 do 80 let POČÍTAČŮ VĚK VESELÉ PSANÍ NA POČÍTAČI HRANÍ POČÍTAČOVÁ SENZACE VYTVÁŘENÍ PREZENTACE
Prezentace Neoficiálních Klientských Internetových Stránek Společnosti DUHA.
Seminář o mořských rybách Dne jsme navštívili restauraci Na hradbách, kde byl pro nás připraven seminář o pokrmech z mořských ryb. Tato akce.
Všem lidem na celém světě přeji…
Renesanční hudba (15. – 16. st.)
PROM Ě NY V HUDB Ě aneb HUDENÍ „ Ž ÁNRY“ & „STYLY“
Univerzitní křesťanské hnutí Představení Univerzitní křesťanské hnutí UKH je součástí IFES (International Fellowship of Evangelical Students)– Mezinárodního.
Začali to Finové Do České republiky se florbal dostal třemi různými cestami. Vůbec první setkání s florbalem v České republice se událo díky výměnnému.
Školní rádio  Školní rádio je jednou z aktivit, ve které se snažíme informovat žáky ZŠ Kravsko o akcích, aktivitách školy, o úspěchu žáků v soutěžích.
Vytvořila Nina Kravčenková 2014
ICT – 2 – 3 – 36 HV Dětský sbor Anotace: Prezentace slouží k procvičení poslechových dovedností dětí a zopakování pojmů z hudební výchovy. Prezentace.
Sbormistr dirigent Řídí pěvecký sbor ( dětský, mužský, ženský, smíšený) Zodpovídá za nacvičení a provedení díla (skladby)
Základní vzdělávání – Člověk a umění – Hudební výchova
Píseň a její přeměna Od počátku k dnešku
G A L A K O N C E R T tělocvična ZŠ Novosedlice, VE PROSPĚCH DĚTÍ POSTIŽENÝCH VLNOU TSUNAMI V JV ASII.
Občanské sdružení Abertamy Staletími k budoucnosti - Ryžovna
Evangelický kostel, Havířov – Bludovice , 17:00 hod
Oficiální webové stránky pěveckého sboru při ZUŠ Velké Meziříčí
Hallowenský den Valašské Meziříčí Plakát.
1. Duše moje chválu stále zpívá o veliké lásce tvé, duše moje chválu stále zpívá a o veliké té lásce tvé. Já radost mám, že zpívat smím, že jsi, Jezu,
Poutníci v Mladé Boleslavi –
Sloup 26.června hostil žáky, kteří tam nastoupili do měšťanky v roce 1944 a sešli se na svém srazu.
Projektový den- kompozer. Úvod Na úvod jsme se všichni odebrali do počítačové učebny, kde jsme se rozdělili do dvojic. Pan učitel nás seznámil s dnešním.
ZŠ Václava Havla Poděbrady
Dětská sobotní škola Les liens de la Grâce Los eslabones de la Gracia Pouta milosti.
Hudební výchova Inovace výuky na Gymnáziu Otrokovice formou DUMů CZ.1.07/1.5.00/ Autor: Mgr. Michal Mynář.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je PhDr. Bohumila Fillová. ANOTACE Soubor slouží k seznámení žáků s západočeským městem Tachovem.
Život v regionech Petr Machala.
VY_32_INOVACE_1D.9.10 Autor: Kateřina Vyčichlová Projekt Škola do života CZ.1.07/1.4.00/ Dějepis, 9. třída ZŠ Základní škola Kutná Hora, Kremnická.
PŮVOD PLANET.
Základní škola Václava Havla. Historie Škola byla založena v září 1989 pod názvem základní škola Na ValechŠkola byla založena v září 1989 pod názvem základní.
Základní škola Přimda. Poloha ZŠ Přimda se nachází ve městě Přimda, okres Tachov, Plzeňský kraj. Přimda se nachází v pohoří Český les.
Do dalšího roku jsme vkročili o5 se změnou v sestavě, avšak doufáme že se změnou pro vás posluchače a pařiče příjemnou… Z našeho hnízda vylétl koncem.
Zkušenosti s pracovním uplatněním uživatelů Domova Horizont Mgr. Lenka Kortová – sociální pracovnice Domova Horizont.
V prostorách Kulturního domu v Ostravě Petřkovicích se uskutečnil dne již 11. ročník krajského dne seniorů. Toto setkání se neslo v duchu 25.
Projekt Tvůrčí psaní ve výuce humanitních předmětů reg. č. CZ.1.07/1.3.48/ Centrum pro kulturní a sociální studie, spolek.
SEMAFOR VY_32_INOVACE _427_SEMAFOR Mgr. Jablečníková Jarmila ZŠ Nádražní 683 Horní Slavkov III/2.
Kaštanová mise 4.A ZŠ Rokycany Ul.Míru 64 Rokycany, (Mgr.Lucie Popovičová)
P. uč. Zelinková a P. uč. Solnařová MATEMATIKA X MATEMATIKA.
Katedrála - živý organismus Projekt připravovaný studenty Biskupského gymnázia v Hradci Králové pod vedením p. učitelky H. Melicharové Prezentace.
Osnova pro pedagogy MŠ a ZŠ a studenty středních pedagogických škol Vypracovala Mgr. Dominika Valešková.
Test k ověření znalostí z HV
Financováno z prostředků ESF a státního rozpočtu ČR
BANKA V ROCE 2020 PODLE MÝCH PŘEDSTAV
DIGITÁLNÍ UČEBNÍ MATERIÁL
PROJEKTY FINANČNĚ PODPOŘENÉ SKIP VELKÁ MORAVA
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola a Mateřská škola Halže,
PODĚKOVÁNÍ Žákovský parlament moc děkuje všem, kteří se zapojili do charitativní akce konané ve prospěch Dětského domova Velké Heraltice.
8. ZŠ Most Vítězslava Nezvala 2614.
ZŠ Staré Město.
90.
Setkání bývalých občanů Dolního Dvora žijících nyní v Německu dne 18
Základní škola a Mateřská škola
Číslo materiálu: VY 32 INOVACE 11/07 
Adventní koncert Adventní koncert Adventní koncert
ZŠ T. G. Masaryka Blatná, okres Strakonice
Adventní koncert Adventní koncert Adventní koncert
Název: Středověká hudba VY_32_inovace_HV6789_13 Oblast: Hudební výchova Stručná anotace: Materiál je určen k seznámení žáků s hudbou období středověku,
Prezentace je určena pro výuku hudební výchovy ve 2. ročníku
Transkript prezentace:

kozt KOZTliveCZ prenatál aneb „Jak jsme se prezentovali v roce 2003“ (c) Honza Mareš

kozt Smíšený komorní sbor z Tachova T KO T ko z Z

kozt Jak jsme vznikli Na podzim roku 1996 oslovila skupinka bývalých členů Tachovského dětského sboru paní Janu Válovou, která vede přípravné sbory při TDS, aby jim pomohla založit nový pěvecký sbor. Díky ochotě paní Válové se v říjnu uskutečnily první zkoušky a začal vznikat Smíšený komorní sbor. Počet členů se v krátké době zvýšil, a tak bylo možné pustit se i do náročnějších skladeb. Dnes pod stálým vedením Jany Válové navštěvuje sbor zhruba 25 členů ve věku od 18 do 30 let. Mužskou část momentálně tvoří 4 zpěváci, zbytek jsou dívky a ženy.

Co jsme zač aneb stručná charakteristika Zpíváme pro radost svou i ostatních starou muziku (světskou i duchovní), současné skladby, spirituály a úpravy lidových písní - převážně acapella. Vystupujeme na kulturních akcích v plzeňském regionu, zejména v Tachově a Mariánských Lázních.

Účastníme se i výměnných koncertů např. s německými mužskými sbory z Bärnau, Parksteinu a Flossenbürgu nebo se smíšeným pěveckým sborem Labyrint z Prahy. S mužským sborem z blízkého příhraničního městečka Bärnau udržujeme trvalé kontakty a přátelství.

Ani jsme se nenadáli, už je nám 5 let 23. listopadu 2002 jsme úspěšně oslavili 5 let existence našeho sboru. Uspořádali jsme velkou akci se spoustou dobré muziky a legrace

Tahle paní za nás může Naši posluchači ji většinou vidí jen tak, jak je vidět na snímku. To ovšem neznamená, že by nebyla pro sbor důležitá. Právě naopak! Ano, je to opravdu ta osoba, která je otočená zády ke všemu dění v sále. Kdyby nebylo jí a jejího elánu, těžko bychom se dopracovali k popularitě, kterou, jak neskromně přiznáváme, máme v celém přilehlém okolí.

pochází z Milevska. Má bohaté sborové zkušenosti z několika pěveckých sborů, kterými prošla: MDS Milevsko, Dívčí sbor gymnázia Milevsko, Vysokoškolský dívčí sbor při PF v Českých Budějovicích a Tachovský ženský sbor. V současné době působí jako učitelka na ZŠ Kostelní a také na Základní umělecké škole v Tachově. Vede přípravné sbory Tachovského dětského sboru - Cvrčci a Plamínek. Naše sbormistryně Mgr. Jana Válová