POMÁHEJ BLIŽNÍMU SVÉMU

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Ježíšův dar lidstvu (Z pohledu vědy) Ježišová smrť Z pohľadu vedy.
Advertisements

U holiče Jeden muž, stejně jako každý jiný měsíc, šel k holiči. Začali spolu hovořit o různých věcech....a najednou... hovořili o Bohu.
6. Hospodin plní slib Abrahámovi - narodil se mu syn Izák
Něco na Vánoce a Nový rok
JÁ A MOJE ŽENA.
Člověk náhle zemřel... Najednou uviděl, jak se k němu blíží Bůh - s kufrem v pravici. -Synu, přišel čas, musíme jít... Člověk se zeptal: - Proč tak.
Žena Když Bůh stvořil ženu, byl už 6 den, pozdě v noci.
Jednoho dne paní, která měla tři dcery, všechny moc dobře vdané, se rozhodla vyzkoušet své dva zetě a Motoflashe jak ji mají rádi.
Tak kdy již přijde je ta naše maminka? ??
Medvídek Pú.
Caine - Slon Bojíte se, že jste opravdu vznikli z opice? Nevadí! U nás na faře je dost místa pro všechny! Bojíte se, že jste opravdu vznikli z opice?
Člověk zašeptal: „Bože, promluv ke mně.“ A zazpíval slavík. Ale člověk neslyšel.
Ježíši, s námi zůstávej 1. Zůstávej s námi Ježíši, ať stále o tom vím, že ruka má je v ruce tvé a život můj je darem tvým. Ref.: Ježíši s námi zůstávej,
Zněl pláč 1. Zněl pláč noci té, když se narodil a měl jenom tu stáj a bez nároků žil. Zněl pláč noci té, tam Bůh našel nás, kde pláč je nám domovem. 1/5.
Zněl pláč 1. Zněl pláč noci té, když se narodil a měl jenom tu stáj
DRAMATIZACE VE VÝUCE FYZIKY ANEB UČITEL JE HEREC S JISTÝM ANGAŽMÁ A NEJISTÝM KONCEM.
Poprvé spolu Poprvé, když jsem uviděla Chary. Tak se mě pomalu zastavil dech. Zamilovala jsem se do ní na první pohled. Naše první seznámení v Benátkách.
Z truhly moudrosti krále Šalamouna 1. Napiš jméno krále a jeho manželky z dnešního příběhu. ACHAB A JEZABEL 2. Jak se žilo Izraelitům za vlády tohoto krále?
Události narození Ježíše Krista Více očima Vyškov
Příběhy M 06 Jeden muž a jedna žena šli k sexuologovi na terapii.
Kéž je radost a láska zmrtvýchvstalého Ježíše stále s vámi, ve vás a mezi vámi, abychom se všichni stali pravými svědky lásky jeho Otce ke světu. „Neboť.
Věta vedlejší příslovečná podmínková
Rodina byla nepohostinná a odmítla anděly nechat v místnosti pro hosty
Šel jsem na preventivní prohlídku a zjistil jsem, že jsem nemocný:
Dopis od Boha.
O červené Karkulce Zpracoval: Jan Krejčí.
1. Kristus Pán když na smrt šel, Kristus Pán když na smrt šel, kázání on pověděl, kázání on pověděl.
Minulá noc noc Minulá noc noc Ležím, začínám na Tebe myslet a čekám na Tebe. Jak se náhle přiblížíš k mojí posteli, toužím, abych Tě co nejdřív mohla.
Všechno to začalo na náměstí S panem Andersenem a starostou.
Zeptej se sám sebe: „Mám utéct?“.
1. Ty jsi nás, Pane, volal a jasný byl tvůj hlas. My poznali, že vážně zveš k sobě také nás. Díky, že jsi mluvil k nám, Pane, mluv i dál, pomáhej, by každý.
Moudra pana Horníčka !.
Neděle pěkná jako tulipán, a proto není radno býti sám, říkáme vesele, dneska jen v kostele vítáme zrovna vás. Slečna jde v džínách, to se nedělá, jít.
STOLNÍ TENIS.
Růžová Karkulka Autor: JIŘÍ UHERKO.
Medvídek Pú.
Autorka : Eliška Šťastná
P u s i n k y Jednej se mnou laskavě, můj pane. Žádné srdce na světě není vděčnější za laskavost než moje milující srdce.
Ježíši, s námi zůstávej 1. 1/2 Zůstávej s námi Ježíši, ať stále o tom vím, že ruka má je v ruce tvé a život můj je darem tvým. Refr.: Ježíši s námi zůstávej,
Nevěřící Tomáš sestaveno s využitím obrázků Henryho Martina Český text: kanan.cz Copyright © Henry Martin Used by Permission.
Křesťanská myšlenka a činnost Minulou neděli jsem šel s manželkou do kostela, když jsem uviděl jednu nešťastnou osobu v roztrhaných šatech. Jedni se na.
Pár vtípků.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Javorník, okres Jeseník REDIZO: NÁZEV: VY_32_INOVACE_334_Zájmena AUTOR: Mgr. Šárka Kubáčková ROČNÍK, DATUM: 7.,
Jaký je naše tělo Kontrola
JAK SE VIDÍ ŽENY. Jak stárneme, my ženy přibíráme na váze. To je tím, že shromažďujeme v hlavě mnoho informací.
O zlé koze vyprávění podle obrázkové osnovy.
1. Přijď Ježíši nejmilejší, | těšit věrné, kteří zdejší nesou těžkost | a kříž svůj, | žádám tě Ježíši můj, Ježíši můj.
Pedagogická fakulta Masarykovy university v Brně Katedra pedagogiky
Z truhly moudrosti krále Šalamouna 1. Kdo byl Náman? BOHATÝ PÁN, GENERÁL VOJSKA 2. Čím trpěl Náman? MALOMOCENSTVÍM 3. Kdo poradil Námanovi, jak se uzdravit?
Z truhly moudrosti krále Šalamouna 1. Byl Elíša stejného ducha jako Eliáš? ANO 2. Kdo přišel za Elíšou? VDOVA 3. Oč byl požádám Elíša? ABY POMOHL VDOVĚ.
1. Šly z rána ke hrobu Marie Magdaléna a matka Jakuba a ještě jedna žena, sobě pro útěchu, mrtvému na památku, šly z rána ke hrobu dva dny po Velkém pátku.
Je to trochu divné jak se to stalo. I když nejsi věřící, měl(a) by jsi se na to podívat.
Vyrobilo Centrum pro katechezi v Olomouci, Středem a vrcholem mše svaté je eucharistická modlitba. Eucharistická modlitba Centrum pro katechezi.
Z truhly moudrosti krále Šalamouna 1. Byli Izraelité v babylonském zajetí stále? NE 2. Jaký byl perský král Kýros? DOBRÝ, CHOVAL PŘÍVĚTIVĚ, POMOHL IZRAELSKÉMU.
KROUŽEK MALÝ KUCHTÍK (1. – 3. ročník).
Opakujeme vedlejší věty 3 Český jazyk 2. stupeň 1 Eva Beranová, Základní škola, Čapkova 126, Klatovy VY_32_INOVACE_06_Opakujeme vedlejší věty 3.
mail.com Miláčku, ty jsi úžasný milenec – jsme spolu jen dva týdny a já jsem už ve třetím měsíci !
Etiketa = pravidla slušného chování
PřIjímací řízení na GJŠ
NÁZEV ŠKOLY BRÁNA, základní škola a mateřská škola  Kollárova 456, Nová Paka ČÍSLO PROJEKTU CZ.1.07/1.4.00/ NÁZEV PROJEKTU Rozvoj čtení a.
NA JEDNÉ LODI Základní škola a mateřská škola Nesovice, příspěvková organizace; CZ.1.07/1.4.00/ III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím.
SKLOŇOVÁNÍ PODSTATNÝCH JMEN
Šel jsem na preventivní prohlídku a zjistil jsem,
Křesťanská myšlenka.
Děti jsou DAR... jak je MILOVAT ?!?
Vtipy na téma SKLERÓZA
Šel jsem na preventivní prohlídku a zjistil jsem,
Pane, prosím tě….
Šel jsem na preventivní prohlídku a zjistil jsem,
Transkript prezentace:

POMÁHEJ BLIŽNÍMU SVÉMU Minulou neděli jsem šel s manželkou do kostela. Když vtom jsem uviděl jednu nešťastnou osobu v roztrhaných šatech. Jedni se na ni jen dívali, druzí odvrátili tvář s odporem ...

Tehdy jsem si vzpomněl na našeho pana faráře, na jeho kázání, abychom dali najíst hladovějícim, šaty otrhaným ... Vnitřní hlas mi říkal, abych šel a dotkl se té nešťastné osoby... Měla tělo pokryté roztrhanými hadry, své věci ve dvou igelitkách ...

A ten vnitřní hlas mi stále našeptával: „Vystrč k ní ruku a dotkni se jí...! Byl jsem tak trochu na vážkách a znova se ozval ten podivný hlas: „Vystrč k ní ruku a dotkni se jí...! ... a v tom momentě jsem neodolal nutkání...

...a v příštím okamžiku i moje manželka vystrčila ruku a dotkla se mě...

... no, a pár nejbližších týdnů asi do kostela nepůjdu ...