Bakalářský obor STM-ECTS Manažerská informatika. Vidíte své budoucí uplatnění spíše v managementu a řízení, než v čistě inženýrské/technické pozici? Chcete.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Obchodní akademie ELDO, o. p. s.
Advertisements

Katedra ekonomiky, manažerství a humanitních věd Baví vás práce s lidmi, chcete rozhodovat o nových projektech a řídit jejich realizaci? Chcete-li být.
Inovace, inovační projekty a úloha klastrů (obecný náhled) Ivo Vondrák VŠB - Technická univerzita Ostrava
Obchodní akademie ELDO, o. p. s.
Přemýšlíte, kam po maturitě? Přemýšlíte, co studovat? Přidejte se k nám!
SYSTÉMOVÉ INŽENÝRSTVÍ A INFORMATIKA
ŘÍZENÍ LIDSKÝCH ZDROJŮ Vzdělávání, kvalifikace, rozvoj
Kurz DEP 507.  N Ekonomika a podnikání  N Finančnictví a bankovnictví  N Cestovní ruch  N Obecně právní činnost  N.
Představení bakalářských oborů – Uchazeči NÁRODOHOSPODÁŘSKÁ FAKULTA.
Den otevřených dveří na Národohospodářské fakultě pro obor Národní hospodářství 5. ledna 2013.
Držitel certifikátu kvality ISO 9001 a ISO
Obor Podnikání – délka vzdělání tohoto oboru je 2 roky dosažené vzdělání: střední vzdělání ukončené maturitní zkouškou forma tohoto vzdělání je denní studium.
Masná 18, Praha 1 z pohledu studentů školy
Fakulta elektrotechnická
Katedra ekonomiky, manažerství a humanitních věd Baví vás práce s lidmi, chcete rozhodovat o nových projektech a řídit jejich realizaci? Chcete-li být.
„Inovace výstupů, obsahu a metod bakalářských programů vysokých škol neuniverzitního typu.“ CZ.1.07/2.2.00/ Výstupy z učení u ekonomických oborů.
Magisterský obor Ekonomika a řízení elektrotechniky a energetiky.
R VY a Aplikovaná informatika Aplikovaná informatika Prezentace studijních oborů 2013.
Matematické metody v ekonomii (MME)
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích VŠTE BEZ BARIÉR Registrační číslo: CZ.1.07/2.2.00/ Číslo a název oblasti podpory: Oblast.
Bakalářský studijní program Elektrotechnika Obor  Aplikovaná a komerční elektronika Oborová katedra  Katedra elektroniky.
VEŘEJNÁ EKONOMIKA A SPRÁVA
stránka.
Příprava odborníků pro oblast inovačního podnikání Pavel Švejda Asociace inovačního podnikání ČR Seminář Inovační potenciál ČR, AIP ČR.
Fakulta zdravotnických studií
1 Pedagogické kolegium Program 1. Reakreditace předmětů Reakreditace předmětů 2. Akreditace nových předmětů a zneaktivnění předmětů Akreditace.
Studijní program Ekonomika a management
Buďte vítáni na Fakultě podnikohospodářské Vysoké školy ekonomické v Praze.
KONFERENCE „VĚDA, MANAGEMENT A LIDSKÉ ZDROJE“ SENÁT PARLAMENTU ČESKÉ REPUBLIKY 1. PROSINCE 2011 HLAVNÍ SMĚRY PROJEKTU NAKI „ EFEKTIVNÍ METODIKY PODPORY.
Opava Modulární systém studijních programů na vysokých školách v Moravskoslezském kraji a jeho realizace OP RLZ Opatření 3.2 Registrační číslo.
Reaktorová fyzika I pro 3. ročník zaměření TTJR, JEŽP a JZ
Katedra počítačů ČVUT FEL
1 Pedagogické kolegium Program 1. Dislokace fakulty v souvislosti s dostavbou rajské budovy Dislokace fakulty v souvislosti s dostavbou.
Vybrané statistické údaje, zájem o studium technických oborů Josef Beneš CSVŠ, v.v.i. SPAV Spolupráce technických fakult veřejných vysokých škol s podniky.
1 Pedagogické kolegium Program 1. Dislokace FPH v rajské budově Dislokace FPH v rajské budově 2. Informace o setkání studentů s vedením.
Obor: Kybernetika a měření Jaké studium zajišťují katedry typ obor stud./rok bakalářské Kybernetika a měření 150 magisterské Kybernetika a měření - RT,
Příprava odborníků pro oblast inovačního podnikání; vysoké školy a inovace Pavel Švejda Asociace inovačního podnikání ČR INOVACE 2007 Plenární sekce 4.
Navazující magisterský obor STAVEBNÍ MANAGEMENT. Potřeba manažerských dovedností Řídí cca polovina absolventů % (podle doby ukončení studia) Vedoucí.
Katedra počítačů ČVUT FEL Program STM Obor Web a Multimédia (garant oboru: prof. Jiří Žára)
Personální strategie mezinárodní firmy
Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné Slezská univerzita v Opavě Zájem o studium na Obchodně podnikatelské fakultě v Karviné se zaměřením.
Stručná prezentace Vysoké školy sociálně-správní v Havířově.
Vysoká škola polytechnická Jihlava – veřejná vysoká škola (vznikla v červnu 2004 na základě zákona č. 375/2004 Sb.) – neuniverzitní vysoká škola (celosemestrální.
Problematika IDS na Dopravní fakultě Jana Pernera Univerzity Pardubice doc. Ing. Pavel Drdla, Ph.D. Univerzita Pardubice, Dopravní fakulta Jana Pernera.
Jméno Příjmení Konference IDS – Žďár nad Sázavou NABÍDKA VZDĚLÁVÁNÍ A STÁŽÍ V OBORU DOPRAVNÍ TELEMATIKY Ing. Martin Langr, Ph.D.
Univerzita Karlova v Praze, Přírodovědecká fakulta.
V rámci projektu OPVK „Centrum pro podporu přírodovědných a technických věd: Technická a přírodovědná laboratoř pro děti a mládež Zlínského kraje“ zveme.
2009 STUDIJNÍ PROGRAM: Ekonomika a management STUDIJNÍ OBOR: PRŮMYSLOVÉ INŽENÝRSTVÍ Ústav průmyslového inženýrství a informačních systémů doc. Ing. David.
Vysoká škola sociálně správní, Havířov. jedna z nejmladších soukromých vysokých škol v ČR státní souhlas od listopadu 2007 výuka zahájena v září 2008.
Seminář k doktorskému studijnímu programu Zlín.
OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost 1 Název projektu: Tvorba modulárního systému udělování zápočtů v bakalářském studiu za účelem motivace studenta formou.
Povolání, které je uplatnitelné v každé době … Program: Hospodářská politika a správa Obor: Účetnictví a daně.
Obor Podniková ekonomika Ústav podnikové ekonomiky.
… 32 Základní informace ÚSTAV KONSTRUOVÁNÍ - ÚK tel.: fax:
PORADENSKÉ CENTRUM ZF JU V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH Bohumila Voženílková Zdeněk Štěrba Katedra rostlinné výroby Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích.
Analýza manažerských dovedností ve vybraném podniku
Fakulta zdravotnických studií
Vlastní myšlenkou Vlastní cestou.
Podrobnosti na KVS – doc. Manlig, Ing. Zelený, Ing. Vavruška
Ústav řízení dopravních procesů a logistiky
Ostravská univerzita (1991 → )
Fakulta jaderná a fyzikálně inženýrská ČVUT Nabízíme nové studijní zaměření Fyzika a technika termojaderné fúze Nové studijní zaměření, které FJFI ČVUT.
ČVUT Fakulta elektrotechnická
Autor bakalářské práce : Karel Ibehej Vedoucí bakalářské práce: Ing
PROFIL FAKULTY Vzdělávací činnost Vědeckovýzkumné aktivity Bc. studium
České Budějovice, červen 2016
FAKULTA STROJNÍHO INŽENÝRSTVÍ UNIVERZITY JANA EVANGELISTY PURKYNĚ V ÚSTÍ NAD LABEM
ČVUT v PRAZE Fakulta dopravní ÚSTAV LETECKÉ DOPRAVY PROFIL STUDENTA
Studijní obor Management sportu
Obchodně podnikatelská fakulta v Karviné
Transkript prezentace:

Bakalářský obor STM-ECTS Manažerská informatika

Vidíte své budoucí uplatnění spíše v managementu a řízení, než v čistě inženýrské/technické pozici? Chcete rozvíjet své dovednosti a znalosti tímto směrem? Proto nezapomeňte, že existují: magisterský obor Ekonomika a řízení elektrotechniky a energetiky bakalářský obor Manažerská informatika

Výhody ekonomicko- manažerského studia na FEL  Spojení techniky a ekonomiky má, podle zkušeností řady úspěšných manažerů, velkou perspektivu. Naši absolventi jsou v praxi velmi žádaní v různých oblastech podnikání. Inženýrské systémové myšlení a dobrá znalost elektrotechniky a informatiky spolu s ekonomickým vzděláním jim poskytují významnou konkurenční výhodu v praxi.  Jako student ekonomického oboru se seznámíte s manažerskými a ekonomickými disciplínami, které využijete v lukrativním zaměstnání, stejně jako při vlastním podnikání.  Jedná se o finanční management, finanční a vnitropodnikové účetnictví, statistickou analýzu dat, marketing, operační výzkum, logistiku, systémové inženýrství a rozhodování, právní aspekty podnikání a další.

STM – Manažerská informatika  Návaznost magistr EK1/EK2 – profilující doporučené předměty - Povinně volitelné pro profilování na zaměření v mag. studiu - Volitelné - doporučené, výběr např. z: EK1-Ekonomika řízení energetiky EK-2 Ekonomika a řízení v elektrotechnice

UPLATNĚNÍ ABSOLVENTŮ EKONOMIKY A ŘÍZENÍ ELEKTROTECHNIKY A ENERGETIKY

Kde nás najdete? Vaše dotazy Vám rádi zodpovíme i osobně na katedře ekonomiky, manažerství a humanitních věd. Zikova patro, Praha 6 - Dejvice, vchod Kloknerovým ústavem proti východu z metra „Dejvická“ Podrobnější informace naleznete na internetových stránkách katedry.

Těšíme se nashledanou Katedra ekonomiky, manažerství a humanitních věd