Cesta za dobrodružstvím..

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
odloučené pracoviště Perunova 6 „Škola Perunka“ - 1. stupeň ZŠ
Advertisements

Vítáme Vás na dni otevřených dveří. Milé děti, doufáme že se vám u nás bude líbit.
Obchodní akademie ELDO, o. p. s.
NABÍDKA ZÁJMOVÝCH KROUŽK Ů pro školní rok 2012/2013.
Den otevřených dveří 15.ledna 2009
ZŠ Kostomlaty pod Milešovkou
Beckiland Firemní párty.
Gymnázium, Praha 8, Ústavní 400
Gymnázium, Jablonec nad Nisou, U Balvanu 16
Obchodní akademie ELDO, o. p. s.
Sportovní gymnázium, Plzeň, Táborská 28
Volitelné předměty ve 3. ročníku
Ve středu jsem se svými spolužáky a s učiteli vyrazil na přátelskou návštěvu do Polska. Cesta trvala asi 4 hodiny a vedla do.
Základní škola Komenského 1326 je škola pro žáky mentálním postižením a s pohybovým Základní škola Komenského 1326 je škola pro žáky mentálním postižením.
střední odborná škola služeb
TRÉNINK KOMUNIKAČNÍCH A PREZENTAČNÍCH DOVEDNOSTÍ V OBLASTI VELETRHŮ
Kdo jsme? Jsme sportovní soukromá škola, která, přestože má sportovní zaměření, je otevřená všem, kteří chtějí kvalitní základní.
Vítáme vás na Vánočním koncertě s jarmarkem Žádáme všechny příchozí, aby dbali své vlastní bezpečnosti!
PROČ CHODIT NA MASARYKOVO GYMNÁZIUM VSETÍN ?!
MěVG Klobouky u Brna.
PRAHA Praha 2006  Taková malá fotečka z Václaváku.  Nejsme na ní sice všichni, je tam jen pár lidiček který seděli pod sochou Sv.Václava.
Masarykovo Gymnázium Vsetín
Masarykovo gymnázium.
VE ŠKOLE Základní škola Karviná – Nové Město tř. Družby 1383 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT VY_32_INOVACE_681_2TR_PRV Autor: Mgr. Jana.
Základní škola DR.Miroslava Tyrše
Masarykovo gymnázium Barbora Ondruchová.
ZŠ T. G. Masaryka, Jihlava - Ondřej Partl
Masarykovo gymnázium Vsetín
Plzeňská Kladno. Stručná historie škola zahájila svoji činnost 1. září 1984 s názvem Sportovní škola po listopadu 1989 se škola začala transformovat.
Prima A setkání s rodiči 18.června 2007 aula školy.
Mýma očima Roman Lavička student kvarty školní studentský pobyt Anglie 2005.
Masarykovo gymnázium Vsetín
1.C + 1.D setkání s rodiči 18.června třídní učitelé : 1.C - Mgr.Marie Kokešová 1.D – Mgr.Alena Melicharová třídní schůzky 2x ročně – listopad,duben.
Žákovská prezentace Následující práce, je prací žáka (žáků) ZŠ T. G. Masaryka Jihlava. Je určena pouze jako prezentace výsledků práce žáků školy
Masarykovo gymnázium, SZŠ a VOŠZ Vsetín
Historie školy Původně zde byla v roce 1976 otevřena Zvláštní škola internátní v nově otevřených prostorách Na Vizině 28 ve Slezské Ostravě. V současné.
doc. Ing. Šárka Kročová, Ph.D.
Co se mi líbí a nelíbí ve škole
MGVsetín Ráj na Zemi.
Masarykovo gymnázium. ISIC  Tento rok jako první se zaváděj nový trend v podobě ICIS KARET  Je velice všestraná..  Slouží k zadávání obědnávek na oběd.
Prezentace určená k propagaci MGV
MG Vsetín vím,kam jít..
NAŠE ŠKOLA.
Masarykovo gymnázium je škola, která doká ž e p ř ipravit všechny své studenty na jakoukoliv vysokou školu. Pokud vás baví se u č it,nebo jste pilní a.
PROČ JÍT NA MG VSETÍN? Budeš mít všeobecný přehled o čemkoliv
2. ZŠ Dobříš se představuje e- Twinningu. Vítejte uprostřed brdských lesů u nás na Dobříši!
MASARYKOVO GYMNÁZIUM VSETÍN
Základní škola Přimda. Poloha ZŠ Přimda se nachází ve městě Přimda, okres Tachov, Plzeňský kraj. Přimda se nachází v pohoří Český les.
Měření osvětlení na škole Odpovídá normám? Jan Zajíček, Adam Kiška
Masarykovo gymnázium Vsetín
Masarykovo gymnázium Pozvánka na školu.
Vítejte na zápisu prvňáčků na 31.ZŠ. Gymnastika Házená Lední hokej Judo Běh na lyžích Basketbal Cvičení pro předškoláky Posilovna Aerobic Sportovní aktivity.
MOJE VYSNĚNÁ ŠKOLA.
TVOŘIVĚ DO SVĚTA - vzdělávací program, který je alternativou klasickému pojetí vyučovacího procesu - Základní škola a mateřská škola Třinec, Kaštanová.
Stav svazkového školství k červnu Fyzické stavy dětí ve věku od 1 roku do 14 let v jednotlivých obcích Vernířovice, Rapotín, Sobotín, Petrov nad.
Procházka naší školou. Budova 2.stupně Budova 1.stupně.
ASISTENTSKÝ POBYT COMENIUS
Rodičovská schůzka září 2017.
Staré Město zsstmesto.cz
ERASMUS 2011 – Belgie – Liège Michaela Wiesnerová
Naše škola 1.
ZŠ Staré Město.
Autor: Mgr. Jitka Šteflová Název: VY_32_INOVACE_06_Školní místnosti
NÁZEV ŠKOLY: Speciální základní škola, Chlumec nad Cidlinou,
Vyšší odborná škola ekonomická, sociální a zdravotnická, Obchodní akademie, Střední pedagogická škola a Střední zdravotnická škola, Most, příspěvková.
Mrglmrgllmrrgll ? MRGL ! MGRGLGRMGRLGRL !!!
Studenti, vítejte! Jméno učitele.
Vítejte milí žáci/studenti!
Setkání kariérových poradců
Zástupce ředitelky školy
Transkript prezentace:

Cesta za dobrodružstvím.. MG VSETÍN Cesta za dobrodružstvím..

Proč MG Vsetín? Především zde najdete spoustu milých a přátelských lidí, tak jak se to povedlo mě. Čekala jsem od gymnázia dobré studijní podmínky, nové zkušenosti a zatím mě nic nezklamalo. Věřte mi, že nuda vám tady taky nehrozí. Velké plus tady u nás je, že nemáme šatny ale skřínky! SKVĚLÉ OBĚDY!

UČEBNY? Budete v nich trávit dost času, tak se nebojte, poznáte je sami 5 světových jazyků? Není problém! (Angličtina povinná +Španělština/Francouzština/Němčina/Ruština) Specializované učebny Posluchárny: Chemie, Fyziky, Dějepisu, Zeměpisu Laboratoře: Fyzická, Chemická, Biologická I tělocviky jsou zábavné už jen tím, že vvětšinou tak půl odinou strávíte docházením na daná místa výuky, pokud nejsme v tělocvičně. Ani počítačů tu není nazbyt, máme k dispozici 3 učebny.

Ve školní jídelně máme možnost volby tří obědů 1 oběd vždy bez vyjímky vegetariánský Možnost navolení obědů z pohodlí domova přes stránky Pokud máte strach z nedostatku času na obědy, tak nemusíte mít - Obědové přestávky bez vyjímky trvají hodinu.

Nejúžasnější na škole je školní bufet Pokud odoláte obrovským řadám o velké přestávce, budete to tu zbožňovat jako já Párek v rohlíku jen za 13,- Kč? Mňam! Dokonce tu seženete i sešity

Čeká vás tu samozřejmě i plno zábavy, čas strávený s vaší třídou patří jako jeden z nejpříjemnějších zde na škole Máte k dispozici nespočet zájmových kroužků ( Pěvěcký, Divadelní sbor..) Gympl se nachází skoro ve středu Vsetína, takže hned po ruce máte park, obchodní centrum a plno jiných možností.

K dispozici je stolní fotbálek a školní knihovna jako útočiště Velkou výhrou na našem Gymnáziu je velice oblíbený automat s kávou,čokoládou atd...

POJĎTE ZA NÁMI! Seznámit se s jednou z nejlepších škol z okolí, neváhejte a poznejte její okolí a prostředí sami! Nebudete litovat :-).