Jak být mladí, zdraví, půvabní a bohatí,

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
FARNÍ CHARITA Karlovy Vary
Advertisements

Masáže Liberec Svlečená 12 Liberec Tel:
N ORMÁLNÍ JE NEKOU Ř IT Ž ALOUDÍKOVÁ, I., H RUBÁ, D. P D F A LF MU BRNO Výchova ke zdravému životnímu stylu a nekuřáctví na I.stupni ZŠ.
Pachira Optimální životní styl.
Vaše budoucnost s FM GROUP
a získat tak vše pomocí vytváření sítí Jak vytvářet všestranně prospěšné vztahy.
Phyto Life ™ - Chlorophyll (chlorofyl)*
 Facebook. Facebook vlétl na č eský internet doslova jako uragán. B ě hem velice krátké doby si tato komunitní sí ť vytvo ř ila statisíce fanoušk ů,
 Výukový materiál vytvo ř en v rámci projektu EU peníze školám „U č íme aktivn ě “  Registra č ní č íslo CZ.1.07/1.4.00/  Č íslo materiálu: VY_32_INOVACE_.
DM.  Dlouhodobý majetek  Dlouhodobý majetek je svým charakterem ur č en k dlouhodobému pou ž ívání ve firm ě (déle ne ž jeden rok) a zárove ň  musí.
Boukalová Kate ř ina Pavelková Petra O RGANIZAČNÍ STRUKTURY.
2014 / 2015 COLLEGIUM Jak pomoci rádc ů m s budováním autority Má ň a 2.víkend: Collegium.
2012 / 2013 Psychologie Komunikace Zuzana Psychologia.
KAŽDÝ Z VÁS SE NARODIL JAKO VÍTĚZ! VZPOMEŇTE SI NA SVÉ SNY, NIC NEBYLO NEMOŽNÉ!
Vykazování ošetřovatelské péče v pobytových zařízeních sociálních služeb 25. února 2015 Ing. Iva Merhautová, MBA.
Přístupy k péči o staré občany v zahraničí a u nás.
Kostelec nad Černými lesy příspěvková organizace zřízena Městem Kostelec nad Černými lesy Kontakty: tel: webové.
Období vzniku: duben _inovace_FG.9.48 Autor : Vladimír TesaříkČlověk a svět práce, finanční gramotnost, nové auto.
Veřejné finance Mgr. Oldřich Hájek. Financování školství  Školství – důležité odvětví veřejného sektoru  Školství:  Měří, hodnotí a tvoří lidský kapitál.
Definice, základní pojmy
Formy a druhy sociálních služeb. Sociální služby Činnost zajišťující pomoc a podporu osobám za účelem sociálního začlenění nebo v rámci prevence před.
Sisel International je společnost, která světu přináší: Zdraví, Krásu, Dlouhověkost a kvalitu Sisel Kaffe. Nyní jsme již na 40 trzích světa a skvěle využíváme.
Využití informačních technologií při řízení obchodního řetězce Interspar © Ing. Jan Weiser.
Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Název projektu: Inovace magisterského studijního programu Fakulty ekonomiky a managementu Registrační.
Trh, ekonomika. ekonomická činnost výroba spotřeba obchod, směna.
Koordina č ní skupina Rodiny, d ě ti a mládež Zámek "Od analýz ke koordinaci sociálních služeb v D ěč ín ě " CZ.1.04/3.1.03/ “ 3. Komunitní.
Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu : CZ.1.07/1.5.00/ Šablona:III/2č. materiálu:VY_32_INOVACE_12.
Vzdělávací program v oboru dětské lékařství MUDr. Jana Mathonová, prim. dětského oddělení Kroměřížské nemocnice a.s.
Téma 1. Charakteristika finančního řízení 1. Cíle finančního řízení 2. Hlavní oblasti finančního managementu 3. Finanční rozhodování podniku 4. Finanční.
UDRŽITELNÝ ROZVOJ JAKO PRINCIP POLITICKÉHO ROZHODOVÁNÍ.
Anotace Ročník8. Druh materiáluPrezentace Pomůcky Cíl (inovace)Prezentace slouží k učivu o vitaminech, k zápisu do sešitu a k aktivnímu ověření znalostí.
Název školy: Základní škola Pomezí, okres Svitavy Autor: Olga Kotvová Název: VY_62_INOVACE_0801_ŽIVOTNÍ Ú. Téma: Pojem _ŽIVOTNÍ ÚROVEŇ Číslo projektu:
Roa. a) Jedná se o obří, asi devět metrů vysoké plovoucí bóje. Ty se komíhají na vlnách a právě tento pohyb vytváří elektrickou energii, která je pak.
Sociální zabezpečení Sociální služby Mirka Wildmannová Katedra veřejné ekonomie Ekonomicko-správní fakulta MU BRNO.
Zpracoval Ing. Jan Weiser Dispoziční řešení prodejen.
Dotkněte se inovací CZ.1.07/1.3.00/ Životospráva rodiny.
Hospodářský proces Hospodářský proces. Hospodářský proces Hospodářský proces rozdělujeme na následující fáze: a) výroba b) rozdělování a přerozdělování.
Vzdělávací oblast: Člověk a společnost
2 Marketingové koncepce
Poziční analýza školy Mgr. Miloslav Hubatka.
ZÁKLADNÍ ŠKOLA ÚSTÍ NAD LABEM, HLAVNÍ 193,
Služby I. Z á k l a d n í š k o l a Z r u č n a d S á z a v o u
TNH 2 – 1. seminář Finanční trh a peníze
Digitální učební materiál
Zákon o sociálním podnikání
Josef Středula, předseda ČMKOS
Podstata marketingu.
Příjmy z kapitálového majetku
Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu
VY_32_INOVACE_18_12_Zdravý životní styl
STANOVENÍ OSOBNÍCH CÍLŮ A KROKY K JEJICH DOSAŽENÍ
Chování zákazníka Zahrnuje všechny činnosti, které zákazník uskutečňuje v souvislosti s nákupem a užitím zboží nebo služby.
Charakteristika primární péče
Výchova ke zdraví VY_32_INOVACE_20_20_zdravý životní styl.
AUTOR: Mgr. Alena Bartoňková
Goethe-Institut Praha S knížkou do života (Bookstart) 23. října 2017
Základy pracovního práva a sociálního zabezpečení v ES
Cena pro nového distributora Profit za nového distributora
Finanční trh a peníze TNH 2 (S-5)
SOS-Kinder- und Jugendhilfen
Předpověď živelních pohrom
Jilemnický Krakonoš
Cena pro nového distributora Profit za nového distributora
ČVUT, Fakulta stavební | 126MSFN - Český stavební trh
Domy na půl cesty ve středočeském kraji
Střední škola obchodně technická s. r. o.
Seminář o stavebním spoření
Martin VLASTNÍK, vedoucí oddělení politiky nerostných surovin
Vzdělávání a příprava na digitální budoucnost z pohledu Statutárního města Liberec Mgr. Šárka Prachařová.
Transkript prezentace:

Jak být mladí, zdraví, půvabní a bohatí, Optimální životní styl Pachira Jak být mladí, zdraví, půvabní a bohatí, zkrátka po všech stránkách spokojení

Proč název Pachira? Legenda tvrdí, že strom Pachira, běžně znám jako strom peněz, přináší bohatství a prosperitu. Mistry Feng Shui byla tato rostlina doporučována jako symbol peněz a úspěchu, kterou charakterizuje pět velkých zelených listů na tenké větvičce. Strom se obvykle skládá z pěti propletených kmenů. Toto proplétání je také zdůvodněno na základě teorie Feng Shui. Listy přinášejí peníze a propletené kmeny slouží jako klec - tím jsou peníze polapeny ve svém domě.  Společnost Pachira staví svoji filozofii na tom, aby vám pomohla dosáhnout Optimální životní styl. A to nejen finanční bohatství, ale i bohatství zdraví, přátelství, inteligence a uspokojení. Proto společnost zvolila název Pachira – strom, který je se svými pěti listy a pěti propletenými kmeny ideálním symbolem pěti faktorů Optimálního životního stylu.  

5 faktorů optimálního životního stylu pachira Fyzické zdraví Emocionální zdraví Intelektuální zdraví 5 faktorů optimálního životního stylu pachira Sociální zdraví Duševní zdraví

Intelektuální faktor = trénink mozku učením se novým věcem – například „základy finanční gramotnosti“, tj. jak se ekonomicky zajistit v dnešní době, kdy již zaměstnání není jistotou. Patří sem i zájem o kulturu, koníčky … Fyzický faktor se týká vašeho těla a zahrnuje stravovací návyky, cvičení. Vše, co vede k celkovému zdraví, tedy i ke štíhlé postavě, k pleti bez vrásek, k vitalitě, k dobré náladě … Emocionální faktor souvisí s náladou. Těžko se budeme cítit skvěle, pokud budeme muset řešit například problémy spojené s vyděláváním peněz…  Sociální faktor je schopnost udržovat zdravou komunikaci s přáteli, rodinou, sousedy nebo kolegy.  Duševní faktor zahrnuje smysl cíle v životě, schopnost cítit dobrou vůli k ostatním. V podstatě stále platí: Každý den alespoň jeden dobrý skutek.  

Jak skloubit vše dohromady? Smysluplný život Zdravé finance Zdravý organizmus vztahy Jak skloubit vše dohromady? 3. Mluvíte se svými známými a pomáháte jim vybudovat penězovod. Jak? 2. Investujete trochu peněz do svého zdraví a vzhledu… 1.Začnete o sebe pečovat 4. Ukážete jim JAK a PROČ začít o sebe pečovat = učíte se a učíte JAK a PROČ investovat trochu peněz do svého zdraví a vzhledu …PROČ mluvit o svých výsledcích a JAK pomáhat dalším lidem budovat jejich (tedy i váš) penězovod…. Vztahový marketing

1.krok: Nejdříve pomozte sobě 2.krok: Pomozte dalším Vyzkoušejte na sobě revoluční produkty, které právě přicházejí na evropský trh Proč revoluční? Produkt je založen na zcela novém léčebném konceptu, orodietologii: Vstřebávání účinných látek ústy – sliznicí se dostávají přímo do krevního oběhu – efektivní a šetrné k žaludku i k aktivním látkám Spojení toho nejlepšího z aromaterapie + fytoterapie + mikro- výživy Zohlednění biorytmu buněk: ranní –denní – noční dávkování

orogranule – zhmotnění orodietologie Tento exkluzivní patentovaný objev je výsledkem 20-ti leté práce výzkumných a vývojových týmů Dr.Gaetana Zanniniho a mezinárodních univerzitních center. Orogranule jsou 100% přírodní Technologie produktu = Koncept sněhové vločky

Orogranule®: nový biologický komplex účinnost produktu proti stárnutí - (orogranule) antioxidant a přísady proti stárnutí jednotlivě Spojení přísad,kdy je dopad větší než u souhrnu jednotlivých přísad Výživa z orogranule je: rychlejší účinnější bezpečnější koncentrace(g/L reakce-složení)

Cesty k dobrému zdraví Pachira cesty: Nutriční potřeby těla se během dne mění Tři Pachira cesty vytvořené tak, aby sledovaly přirozené rytmy a cykly těla Ranní cesta Denní cesta Večerní cesta

Pachira cesty Ranní cesta Umožňuje buňkám rychle se zotavit zpět na svoji optimální úroveň energie a obrany a připravit se v ideálním stavu na řešení škodlivých vlivů dne. Denní cesta Koriguje úroveň antioxidantů z důvodů únavy nebo přehnané svalové stimulace a stimuluje adrenal, podporuje odolnost vůči únavě, zkrácení doby nutné pro zotavení a řízení fyzické i duševní činnosti. Večerní cesta Pomáhá zotavit se z duševní námahy dne, obohacuje buňky o energii a nutriční prvky, zvyšuje úroveň ochrany proti antioxidantům a zlepšuje kvalitu a délku spánku, čímž umožňuje úplné obnovení energie na následující den.

Pět programů Pachiry

Pachira Renew je určen k obnovení těla na buněčné úrovni, aby se mohlo samo bránit účinkům stárnutí, slunce, kouření a znečištění.

Pachira Flex je navržen na ochranu, obranu a posílení oslabených a bolavých kloubů, snížení a zmírnění stavu při bolestivých kloubech, zlepšení pohyblivosti a posílení chrupavky.

Pachira Relax Cílem programu je zlepšit náladu a povzbudit noční odpočinek, což je zásadní při snaze o snížení škodlivých vlivů stresu.

Pachira Energy byl navržen ke zlepšení fyzické i intelektuální vitality, zvýšení odolnosti vůči únavě, zkrácení doby nutné pro zotavení, kontrole stresu a povzbuzení nočního odpočinku.

Pachira Slim je navržen tak, aby znovu naučil tělo správné rovnováze mezi hmotností a postavou, a aby ovlivňoval metabolické hodiny, které, pokud jsou jednou nesprávně nastavené kvůli špatným stravovacím návykům, nedostatku pohybu stresu, mohou vést k nad- měrné váze a nadměrnému ukládání tuku.

Naše první zkušenosti Všechny produkty jsou silnými antioxidanty (ranní dávka stejná) Viditelné výsledky: Energy a Relax účinky do 15 minut. Bolesti kloubů (Flex) mizí po10 dnech, viditelně vypnutější pleť po měsíci (Renew) a každý měsíc 1 dírka na pásku (Slim) Všechny produkty díky silicím zabraňují virózám – lepší než nějaké bonbóny proti bolesti v krku apod. Příjemný pocit v ústech. Ideální je produkty kombinovat: Základem je Renew, protože předchází degenerativním změnám organizmu způsobených nejen „stářím“, ale i agresivním životním prostředím a hektickým způsobem života. Renew + Slim = zabrání vráskám, které doprovázejí hubnutí, mizí celulitida ! Energy + Flex= ocení zejména aktivní sportovci Jediná výjimka – nepoužívat dohromady Energy a Relax – účinky jsou kontraproduktivní

Jak nakupovat Výhodně Za odměny? Zaregistrujete se jako „nezávislý obchodní partner“ a koupíte si přes internet alespoň 2 ks za € 130 (ušetříte € 20 – produkt vyjde na 65 € místo na 75 €) – v tomto případě si s prvním nákupem kupujete současně licenci (za € 35) na šíření produktů za odměny… JAK šíříte produkty ? Nabídnete stejnou možnost: Nákup 2 produktů (místo jednoho) se slevou a možností odměn za osobní doporučení produktů… A pomůžete s prvním nákupem

Balíček odměn Krátkodobý příjem Maloobchodní prodej: rozdíl mezi maloobchodní cenou a členskou-nákupní cenou marže 10 € Marže 9 € za „preferovaného klienta“ – nakupuje si sám prostřednictvím vašich webových stránek, které jsou součástí registrace plus 12% z obratu – marže i provize se vyplácejí 1x měsíčně Bonus 20% z prvního nákupu osobně sponzorovaného obchodního partnera plus…

12% z obratu slabší poloviny binární matrice („pavouka“), Střednědobý příjem 12% z obratu slabší poloviny binární matrice („pavouka“), do které se zařazují všechny kontrakty podle data registrace. Provize max. € 24.000 za měsíc vy 100 CV (Řazení kontraktů provádí počítač nebo můžete řadit sami) Rozdíl 100 (300 – 200) se převádí do dalšího měsíce Provize 12 % z 200 CV

Dlouhodobý příjem Bonus ze struktury - je kalkulován na základě provizí vyplacených nižším úrovním: Podle kvalifikace je poskytován bonus 15 - 50% z provizí vytvořených osobně sponzorovanými (první linie) a 8% z 2-7 úrovně pod vámi. (Druhá linie je složena z osobně sponzorovaných první linií, třetí je složena z osobně sponzorovaných druhou linií atd.) Bonus pro seniorské pozice - měsíční bonus ve výši 1000 až 10000 € Kalkulace provize je k půlnoci posledního dne měsíce, 5 dní na úpravy a vyplácení provize 10.dne následujícího měsíce. Vše, co je třeba, abyste se stali aktivním, je osobní objem 100CV (nákup 2 produktů za 130). Vše, co je třeba k vyplacení provize, je být aktivním a mít minimálně jednoho osobně sponzorovaného aktivního obchodního partnera během doby, za kterou je provize kalkulována.

Je chytré být „nezávislým obchodním partnerem“? Důkaz v krizi – využijte výhody současné finanční situace. Padesátiletá historie přímého prodeje. 16 mld. € a v EU stále roste Zaměření se na životní styl – naše priority se mění, poptávka po lepším způsobu života se zvyšuje. Bezpečné místo – finanční situaci máte pod kontrolou Žádný šéf, žádná kniha docházky – jste pánem svého času a čas nejsou jen peníze – čas je život Kdokoliv starší18 let, nerozhoduje vzdělání, zdravotní stav… Nejsou potřeba žádné zvláštní dovednosti ani investice Činnost v 16 zemích Evropy Cestování & neomezený potenciál v €

Nadace Pachira dává prostor pro naplnění opravdového smyslu v životě. Je důležité dávat část zpět těm, co mají menší štěstí. Výlučně se zaměřuje na zlepšování života dětí v Evropě každoročními charitativními příspěvky* Společnost Pachira ráda přispívá 50c z každého prodaného programu do Nadace Pachira. Kromě toho se aktivně osobně podílí na dobrovolnické činnosti a vybízí všechny své členy, aby věnovali svůj čas pomoci změnit a často i zachránit dětský život. *UNICEF spolupracuje s vládami států, agenturami OSN a partnery v soukromém sektoru usilujících o vybudování světa, ve kterém všechny děti žijí důstojně a v bezpečí. Pomáhá těm, které zastihl válečný konflikt, přírodní katastrofy a stará se o děti postižené nebo osiřelé HIV/AIDS pandemií. *SAVE THE CHILDREN je největší nezávislá dětská organizace měnící život ve 120-ti zemích. Zajišťuje a ochraňuje právo dětí na stravu, ubytování, zdravotní péči, vzdělání a svobodu bez násilí a zneužívání.

Vedení společnosti Pachira, Dr. Zannini je odborníkem na všeobecnou chirurgii, anesteziologii a klinickou farmakologii, je autorem více než 90-ti vědeckých publikací a členem rodiny zakladatelů mezinárodní farmaceutické a chemické společnosti (Group Zambon). V r.2003 založil Laboratories Doctor Gaetano Zannini a Zanniniho Institut výzkumu biomedicíny v St.Raphael na jihu Francie. které má více než 40-ti leté zkušenosti v oboru zdraví, přizvala do vedení uznávaného lékaře doktora Gaetano Zannini. Pachira je založena na špičkové technologii jak z hlediska své nabídky produktu, tak i z hlediska infrastruktury, kterou je dodáván.   pachira-international.com laboratoireszannini.com