Všeobecné informace Firma se skládá z Telefónica Czech Republic, a.s. a z dceřiných společností.. Společnost je hlavním dodavatelem fixních telekomunikačních.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Ing. Dan Jiránek primátor Statutárního města Kladna.
Advertisements

1 Zpracování dokladů ve firmě ClassFin při outsourcingu účetnictví Po odeslání daňových dokladů v digitální podobě od klienta do firmy Classfin dojde neprodleně.
Placení daní I Mgr. Karel Šimek
Placení daní I Mgr. Karel Šimek
ISC Communication Czech a.s.
Možnosti využití Tísňové péče
Komunikace v malé neziskové organizaci AIESEC ČZU Praha Ondřej Fišer, Markéta Klucová.
Provolba v mobilních sítích 2N ® NetStar.
Czech POINT Tereza Šístková xsist02.
Advokátní kancelář Černotová & Halšková
Obecní úřad jako správce daně.
Produktová prezentace Euphony
Pojištění krátkodobých pohledávek se splatností do dvou let Mezinárodní strojírenský veletrh Brno
Smlouva o zabezpečení krizové komunikace
D I G I T Á L N Í V Ý Z V Y ING. JAN ŠTĚPNIČKA PRAHA - 6. PROSINCE 2013 TRENDY VÝSTAVBY BEZDRÁTOVÝCH TELEKOMUNIKAČNÍCH SÍTÍ ARBOR, spol. s r.o.
Ing. Jaroslav Holý Služba sledování změn.
GTS CZECH, a.s. pro MD Access, a.s.. GTS a MD Access  GTS poskytuje komplexní nabídku hlasových, datových, internetových, operátorských a integrovaných.
Michal Pluta Česká spořitelna, a.s. IX / 2008
UPOMÍNKA – dodavatel zasílá upomínku odběrateli, pokud faktura nebyla ve lhůtě splatnosti uhrazena. Jedná se o specifický druh pobídky, která je zaměřena.
Ekonomická gramotnost Hypotéky a spotřebitelské úvěry.
Copyright © 2011, atlantis Microsoft Lync ™ Stručný úvod do podnikové komunikace.
Prezentace 1 Kontaktní centrum Statutárního města Ostravy provozované společností OVANET a.s. červen 2009.
Čerpání z EU fondů a optimalizace nákladů na vybavení firmy v oblasti informačních a komunikačních technologií Lukáš Sedláček Jan Bílek Ústí n. Labem,
Název školyStřední odborná škola Luhačovice Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ AutorIng. Mirka Vlažná Název šablonyVI/2 – Inovace.
Škola: Střední škola právní – Právní akademie, s.r.o. Typ šablony: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Projekt: CZ.1.07/1.5.00/
– pokročilejším funkce. Seznam Ukládání do adresáře.
Telekomunikace 14TC Semestrální práce:
Finance v IS MU Miroslav Křipač
Studijní IS a internetový prodej služeb Dana Koláčková
Upomínky a penále Dynamics NAV J.Skorkovský, KPH.
Telefonování přes Internet
Chci nabízet připojení WiFi. Malá domácí síť Nabízí možnost připojení kdekoli v bytě, nebo domě V zahraničí se nabízí v balíčku s připojením ADSL. Ukažme.
AirPackage s.r.o. Zakladatel: Jan Falta. Podnikatelský záměr  prodej technického řešení pro bezpilotní stroje  dominantní dodavatel technologie na trhu.
Osobní bankrot - Insolvence -
Představení projektu Rozvoj strojnické výroby - KOVO UNI s.r.o.
ISDN Backup 2N ® NetStar. Základy o záloze ISDN linek: Záloha odchozích a příchozích hovorů pomocí nezávislé trasy (GSM/UMTS) Podpora.
Vymáhání pohledávek.
SIM hunting (Vyhledání volné SIM) 2N ® NetStar.
Odpověď na upomínky Odpověď na upomínky - individuální dopis, který vyhotovuje odběratel. Na upomínky je nutné odpovědět co nejdříve. Obsah odpovědi, pokud.
24. září 2008 DŮVĚRNÉ benson oak Projekt BROOK: Rekapitalizace Diskusní materiál pro setkání s Komerční bankou.
Digitální výukový materiál zpracovaný v rámci projektu „EU peníze školám“ Projekt:CZ.1.07/1.5.00/ „SŠHL Frýdlant.moderní školy“ Škola:Střední škola.
ACCELERATE TO INCREASE OUR LEADERSHIP July 24, 2006 A CCELERATE TO INCREASE OUR LEADERSHIP Telefónica O2 Czech Republic, a.s. Finanční výsledky za.
SIM hunting (Vyhledání volné SIM) 2N ® NetStar.
ABRA JE CHYTRÉ ŘEŠENÍ PRO ROSTOUCÍ OBCHODNÍ SÍTĚ PETR KUCHAŘ ŘEDITEL DIVIZE BUSINESS DEVELOPMENT, SPOLUZAKLADATEL, VÝZNAMNÝ AKCIONÁŘ.
JISTOTA VÝKONNOST VSTŘÍCNOST ORIENTACE NA BUDOUCNOST.
V ČR roste počet dlužníků
Vymáhání pohledávek Leona Novotná.
Společnost Eurotel pro státní správu. 2 Silný partner pro veřejnou správu ›Společnost Eurotel poskytuje dlouhodobě všem zákazníkům profesionální servis.
1 Cenová úroveň roku 2003, vývoj cen pro OZ 1. a 2. etapy otevírání trhu, problematika LDS – stručné shrnutí a úvod dalšího bloku Asociace Energetických.
Telefónica O2 - informační a komunikační řešení
Insolvenční zákon Insolvenční zákon Od 1. července 2007 začala v České republice platit nová právní úprava řešící problémy.
Petráčková Jozová Cézová
Pracovní schůzka ekonomů příspěvkových organizací Centrální nákupy CEJIZA, s.r.o. Ing. Alena Oslizlová – ekonom společnosti.
Číslo projektuCZ.1.07/1.5.00/ Název školyGymnázium, Soběslav, Dr. Edvarda Beneše 449/II Kód materiáluVY_62_INOVACE_21_19 Název materiáluLeasing.
1 Tisková konference ČLFA, 11. února 2016 Komentář k výsledkům za r Spotřebitelské úvěry (údaje za členské společnosti ČLFA)  objem nově poskytnutých.
Šablona: III/2 Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím ICT Vzdělávací materiál: Prezentace – zápis pro žáky Určen pro: 2. ročník oboru Ekonomika a.
Kyberšikana Denisa Opatrná ČJL+AJ. Centrum pro rodiče a děti Google  Je dostupné na
„Prezentace práce jednotlivých týmů a jejich členů“ Prezentace a komunikace informací – 4SA426.
Správní řízení ve věci oprávnění k poskytování zdravotních služeb
Telefónica Czech Republic a.s.- co vše pro vás děláme Miroslav Hořejší
Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Název školy: SOU a ZŠ Planá, Kostelní 129, Planá Vzdělávací oblast: Ekonomie Předmět: Finanční gramotnost Tematický.
Telekomunikační a informační infrastruktura
Způsob vedení a evidence v podnikatelské činnosti
Telefónica Tato firma, která rozhodně nebyla považována za favorita tendru, je v české kotlině v podstatě neznámá - největší trhy má ve Španělsku a zemích.
Způsob vedení a evidence v podnikatelské činnosti
Riskuj Písemná a elektronická komunikace – NEPRAVIDELNOSTI PŘI PLNĚNÍ KUPNÍCH SMLUV.
Seminář pro příjemce podpory z OP VK
O2 Duo Mobil Praha, 3. dubna 2007.
HYPOTÉKY ODHAD SNÍŽENÍ ZDARMA SAZEB
V rámci Operačního programu Zaměstnanost
Transkript prezentace:

Všeobecné informace Firma se skládá z Telefónica Czech Republic, a.s. a z dceřiných společností.. Společnost je hlavním dodavatelem fixních telekomunikačních služeb a je jedním ze tří poskytovatelů služeb v oblasti mobilní telefonie v České republice

Pohledávky za pololetí k červnu 2012 Odložené daňové pohledávky 666 mil.,-Kč Splatné daňové pohledávky 39 mil.,-Kč Pohledávky ,-Kč Celkem ,-Kč

Porovnání s rokem 2011 Pohledávky celkem ,-Kč Pohledávky za půl roku 2012 jsou ,-Kč Vyšší pohledávky v roce 2012, ale nesplacené pohledávky jsou převedeny z roku 2011

V roce 2012 došlo k mírnému poklesu na telekomunikačním trhu a převážně dominovaly hlasové a datové služby Vzhledem k tomu, že došlo k mírnému poklesu v poskytování telekomunikačních služeb, tak nemůžeme správně říci, jestli došlo k vzrůstu či poklesu pohledávek, údaje máme totiž za půl roku Není dáno, že když je mírný pokles na telek. trhu musí být i pohledávky nižší

Postupy vymáhání pohledávek Doba splatnosti vychází ze Všeobecných podmínek Mobilní služby – 18 kalendářních dnů Fixní služby – 22 kalendářních dnů Pohledávky se upomínají SMS Automatické nebo osobní obvolávání Písemná upomínka

K částečnému či úplnému omezení služeb zákazníka dochází až po několikerém upozornění všemi upomínacími nástroji Poplatky jsou dle Všeobecných podmínek a platného ceníku: znovu zapojení po omezení odchozích hovorů z důvodu neplacení – 60Kč znovu zapojení po úplném vypojení pro neplacení – 594Kč znovu zapojení po úplném vypojení pro neplacení pevné linky Kč

Ve výjimečných případech a ze závažných důvodů můžeme sjednat se zákazníkem splátkový kalendář K soudnímu a exekučnímu řízení přistupuje Telefónica ČR pouze v případě, pokud selžou všechny ostatní nástroje vymáhání a zákazník nereaguje na naše upozornění, ani na vymáhací aktivity našich partnerů