Zvěrolékař každého druhu

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Den jak den 1. Den jak den toužím jít za Tebou, být Tvojí, Pane můj. Být jen stín, v Tobě žít duši svou, být Tvojí, Pane můj. Ref: Lásko ty věčná, s námi.
Advertisements

Bůh je dobrý Pán, u něho svůj domov mám. On mě miluje, jako nikdo na světě. 1. Bez hranic je jeho láska, každý den ji potkávám. Hnedle.
Okořín Nicola Čutková.
Dobrý den! Budu vám vyprávět příběh o olympijských hrách!
Český jazyk 3.třída Ostrov pokladů-Jiří Žáček- práce s textem
Školení internetového vyhledávače. Co je to internetový vyhledávač Aplikace na internetu,která dokáže podle klíčového slova najít internetovou.
Školení internetového vyhledávače. Co je to internetový vyhledávač Aplikace na internetu, která dokáže podle klíčového slova najít internetovou.
PODSTATNÁ JMÉNA ( ČESKÝ JAZYK - 8. ROČNÍK )
Přehlídka nejlepších podnikatelských záměrů. Druh a předmět činnosti Průzkum trhu a marketingový plán Obchodní strategie Finanční plán Přehlídka nejlepších.
MŠ Chodovická, Praha 9 třída BROUČEK …pořád se něco děje…
Co a proč Radka Mužíková. Co stojí v centru mého zájmu? Co hýbe mým srdcem? To je tím CO, tím hlavním CO v mém životě: Život, bytí, existence Člověk jako.
Identifikátor materiálu: EU – ICT2- 1/34 Název materiálu:Obrázky z rukou Autor:Monika Bezdíčková Vzdělávací oblast: Umění a kultura Předmět: Výtvarná výchova.
20tého října roku 2012 bylo k večeru krásné počasí, nedalo mi to a musel jsem jít na procházku k našemu rybníčku.
Elektronická daňová přiznání z WinFASu Ondřej Suk Skalský Dvůr
Práce se soubory a OchraNA OSOBNÍCH DAT
Moje Firma Zvěrolékařka Dobrý den.Mé jméno je Veronika Borbášová.
Prezentace třídy Jsme akční, máme rádi vše nové a zajímavé.
Člověk a příroda Zeměpis Zeměpis v praxi Pohyby Země VY_32_INOVACE_02 Sada 7 Základní škola T. G. Masaryka, Český Krumlov, T. G. Masaryka 213 Vypracoval:
PROJEKT: Vzdělávací internetové kluby PROJEKT: Vzdělávací internetové kluby Jméno: Adéla Švehlová Jméno: Adéla Švehlová Téma: Příroda a já Téma: Příroda.
Botanická zahrada Dalovice Virtuální procházka reálným areálem.
KrIsTýNa VoLáNkOvÁ Mé StUdIuM nA 4.ZŠ v ChEbU.
Jen tak, pro radost, Ti posílám jednu malou vločku
Podmínky života na Zemi 5.ročník
Technologie.
VELKÝ ZVĚRIME x VELKÝ VÝBĚR KRMIVA Ale můžete přijít i s nemocnými. Zvířaty které vám ošetří Kateřina Koulová. Dobrý den jmenuji se Petra Mašková a mám.
Volba povolání.
Tvar, velikost a pohyby Země
„Opravdový přítel je ten, kdo ti nabídne ruku a dotkne se tvého srdce“
Psí Svět.
Tak zase Josefové slaví 19.března svátek. Již několik roků jsem jim touto cestou blahopřál a tak i letos malé přání, v tom jejich těžkém životě. Bohužel,
Kdo jsem Zdenka Suchánková Jsem pátá zleva.
Mobilní salón krásy
Kam si vyšlápli turisté z Nepomuku Červenec 2014 prázdninové.
Jak by si definoval slovo hrdina? Co podle tebe musí člověk dělat, aby si ho označil jako hrdinu? Znáš nějakého hrdinu ve světě? Ve svém okolí? Promysli.
1. Ozvi se , Pane můj. | Já toužím znát tvou vůli
1. Noc v širý už padá kraj a slunce v mraků dál zapadlo zvečera, A hvězdný padá třpyt, že šťastni můžem být, vypráví důvěra, a hvězdný padá třpyt, že šťastni.
MOJE RODINA Josef Novák.
Co je to štěstí…..
Jako přispívající občan do našich obecních internetových stránek, bych rád všem, kteří si rádi moje příspěvky četli poděkovat a také všem občanům naší.
Kam si vyšlápli turisté z Nepomuku Leden 2015 PF 2015.
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu Vzdělávací oblast:Člověk a příroda Předmět:Fyzika Ročník:8. ročník Klíčová slova:Energie Autor:Mgr. Lucie.
1. Nechť nám srdce plní radost, | upřímného vděku ctít! | Otec v nebi zve nás dětmi, | tak můžeme šťastni být. | Vždy veselo vždy veselo, každodenně slunka.
Projekt:Vzdělávací internetové kluby Jméno:Jakub Michálek Téma:Příroda a já.
Vám dávám nový příkaz 1. /:Vám dávám nový příkaz svůj:
Rozhovor s paní učitelkou Pavlou Jemelíkovou. 1.Na naší školu jste nastoupila teprve nedávno. Představte se nám, prosím. Bydlím v Krupce, učím 7. rokem,
TVAROSLOVÍ – PŘÍDAVNÁ JMÉNA ORLÍ JITČINA ZELENÝ ZIMNÍ HLADKÁ SESTŘIN MALÉ OTCŮV ZLÝSLANÁ HUSTÉ PSÍ CHYTRÝ.
Název školy: Základní škola Pomezí, okres Svitavy Autor: Simona Valachová Název: VY_32_INOVACE_0505_evakuace Téma: Evakuace Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/
Abf- auta DaNnDy. Historie firmy Naše firma byla zložena v listopadu roku 2011 Naše firna se nachází v Korlupech, v malé vesnici v Jihomoravském kraji.
NÁZEV ŠKOLY: ZAKLADNÍ ŠKOLA KOLÍN V., MNICHOVICKÁ 62 AUTOR: Mgr. Iva Zatřepálková, OBDOBÍ: leden 2012 NÁZEV: VY_32_INOVACE_13_CJ4_Čtení s porozuměním TEMA:
Zpracovala: Mgr. Monika Dvořáková Speciální základní škola, Česká Kamenice, Jakubské nám. 113, příspěvková organizace.
INTERNET Pro 5. ročník.
Chci být zvěrolékařkou
Anotace : Výuka předmětu Člověk a příroda Autor : Mgr. Zuzana Šimotová
Les a voda Les i s vodou je důležitá pro nás, živočichy,
SLOVESNÝ ZPŮSOB PODMIŇOVACÍ
Den jak den 1. Den jak den toužím jít za Tebou, být Tvojí, Pane můj. Být jen stín, v Tobě žít duši svou, být Tvojí, Pane můj. Ref: Lásko ty věčná, s námi.
DUM I. / 20. zvířata v naší přírodě
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Vysoké Mýto, Knířov
Najdete na Skupina A – obr. č. 1 Najdete na
NÁZEV ŠKOLY: Masarykova základní škola a mateřská škola Melč, okres Opava, příspěvková organizace ČÍSLO PROJEKTU: CZ.1.07/1.4.00/ AUTOR: Mgr. Zdeňka.
Sociální pozice a role. Zdroj obrázků:
Jednotky času Kalendář
NÁZEV ŠKOLY: Masarykova základní škola a mateřská škola Melč, okres Opava, příspěvková organizace ČÍSLO PROJEKTU: CZ.1.07/1.4.00/ AUTOR: Mgr. Zdeňka.
Základní škola, Hořice, Husova 11 VY_32_INOVACE 1_60
Najdete na Skupina A – obr. č. 1 Najdete na
Najdete na Skupina A – obr. č. 1 Najdete na
Autor: Mgr. Anna Dyková Název: VY_32_INOVACE_19_Voda pro život
Odpady a příroda.
Vánoční přání pro radost
Marek Barták ZŠ a MŠ Ludgeřovice
Transkript prezentace:

Zvěrolékař každého druhu Dobrý den přectavuji vám svojí firmu Zvěrolékař každého druhu léčíme zvířata (např. psi ještěři koně) máme internetové stránky www.zverolekař.cz další informace najdete na druhé straně.

Tihleti dva byli hodně nemocní ale mi jsme je vyléčily.

A zase tihle byli odvezení jako malí od matky teť si vedou u nás dobře.

Neskákej!

Koně jsou veselí jenom ve volné přírodě.

Západ slunce je pro koně nejlepší lék .

Naše firma je velká a máme hodně funkcí Naše firma je velká a máme hodně funkcí. Například máme zvěrimex v jedné budově. Já léčím zvířata, hodně jsem se učila abych mohla být zvěrolékař. Jeden náš člověk vymýšlí léky pro zvířata.Jakub vévoda nám dělá katalogy o zvířatech. Mohli byste se s námi spojit na číslo:312263695 mobil :607794786