Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Www.seznam.cz Školení internetového vyhledávače. Co je to internetový vyhledávač Aplikace na internetu, která dokáže podle klíčového slova najít internetovou.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Www.seznam.cz Školení internetového vyhledávače. Co je to internetový vyhledávač Aplikace na internetu, která dokáže podle klíčového slova najít internetovou."— Transkript prezentace:

1 www.seznam.cz Školení internetového vyhledávače

2 Co je to internetový vyhledávač Aplikace na internetu, která dokáže podle klíčového slova najít internetovou stránku Existuje celá řada vyhledávačů, které jsou obecně rozděleny do dvou skupin Fulltextové katalogové

3 Tady na to klikni Sem se zadává text, který bude vyhledáván Tlačítko HLEDEJ aktivuje hledání Na seznamu.cz je možné si rovněž vytvořit e-mail.

4 Fulltextové a katalogové vyhledávače Fulltextové Vyhledávají podle skutečného obsahu stránek, které mají uložené na svých discích. Vyhledávače: Zahraniční:google.com,yahoo.com,altavista.com České:seznam.cz,atlas.cz,najdi.to, quick.cz Katalogové Vyhledávají podle informací, které o stránce obsahuje katalog.


Stáhnout ppt "Www.seznam.cz Školení internetového vyhledávače. Co je to internetový vyhledávač Aplikace na internetu, která dokáže podle klíčového slova najít internetovou."

Podobné prezentace


Reklamy Google