Vsetín Vsetín je město, ve kterém žiji. Na Vsetínu se mi líbí, že je to malé město a všichni se tu v podstatě skoro známe. Město je obehnané lesy a kopcovitými.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Mateřská škola POHÁDKA,Zábřeh ČESKÁ REPUBLIKA „PROSTŘEDÍ,VE KTERÉM ŽIJEME“
Advertisements

Navštivte hlavní město České republiky
Hlavní město Praha Beznosková Šárka INFORMACE UBYTOVÁNÍ ZAJÍMAVOSTI
 Pod záštitou: Ústeckého kraje.  ZÁKLADNÍ ŠKOLA ÚSTÍ NAD LABEM, MÍROVÁ 2734/4, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE PROJEKT ÚSTECKÉHO KRAJE: EKO-ECHO - Kouty krajiny.
Jižní Evropa Státy: Itálie, Portugalsko, Řecko, Španělsko, Chorvatsko, Srbsko, Černá Hora, Albánie.
Připravila Jarmila Havelková
Prvouka – 2.ročník ZŠ „ČR a hlavní město Praha“
Základní škola, Ostrava – Poruba, Porubská 831, příspěvková organizace
PROJEKT EU - PENÍZE ŠKOLÁM Registrační číslo projektuCZ.1.07/1.4.00/ Název projektuModerní škola Šablona III/2Inovace a zkvalitnění výuky prostřednictvím.
PROČ CHODIT NA MASARYKOVO GYMNÁZIUM VSETÍN ?!
Náš kraj - Moravskoslezský kraj
49.1 Zlínský kraj – poznáš jeho dominanty?
Zlínský kraj - procvičování
PRAHA Praha 2006  Taková malá fotečka z Václaváku.  Nejsme na ní sice všichni, je tam jen pár lidiček který seděli pod sochou Sv.Václava.
KrIsTýNa VoLáNkOvÁ Mé StUdIuM nA 4.ZŠ v ChEbU.
Masarykovo gymnázium.
Yeovil NEJMENŠÍ FOTBALOVÉ MĚSTO V BRITÁNII. Yeovil MĚSTO Malé, hezké město jihovýchodně od Londýna Malé, hezké město jihovýchodně od Londýna Městečko.
CHUDOBA.
VY_32_INOVACE_ 18_ Praha (1) (2) (SADA ČÍSLO 6). INFORMACE PRO UČITELE Jméno autora výukového materiálu: Bc. Milena Švermová Datum (období), ve kterém.
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu Vzdělávací oblast:Člověk a příroda Předmět:zeměpis Ročník:9. ročník Klíčová slova:Česká republika, spotřební,
SLOVENSKO Martin Schwarz.
Úvod Kroměříž je okresní město ve Zlínském kraji. Leží na řece Moravě. V městě žije tisíc obyvatel. V roce 1997 byla Kroměříž vyhlášena nejkrásnějším.
MÍSTO,KDE ŽIJI JE VSETÍN
Nigérie je krásná a velká zem. Nigérie leží v západní Africe.
Masarykovo gymnázium, SZŠ a VOŠZ Vsetín
„Opravdový přítel je ten, kdo ti nabídne ruku a dotkne se tvého srdce“
Mé studium na 4.ZŠ v Chebu Michaela Bernardová.
MÍSTO, KDE ŽIJI - BOBRKY Bobrky jsou část města Vsetína
STŘELNÁ zdroj: strelna.cz zdroj: strelna.cz
Město ve kterém žiji Žiji ve městě Vsetíně. Není to zrovna velké město, ale také není nejmenší. Ve Vsetíně jsem se narodil a žiji zde už 16 let. Není tu.
Masarykovo gymnázium. ISIC  Tento rok jako první se zaváděj nový trend v podobě ICIS KARET  Je velice všestraná..  Slouží k zadávání obědnávek na oběd.
Prezentace určená k propagaci MGV
MG Vsetín vím,kam jít..
NAŠE ŠKOLA.
PROČ JÍT NA MG VSETÍN? Budeš mít všeobecný přehled o čemkoliv
Karolinka-město ve kterém žiji
Místo kde žiji: Lhotsko
7 DIVŮ SVĚTA.
VY_32_INOVACE_03_Jihomoravský kraj. Jméno: Vendula Báčová Ročník: 4. Období vytvoření: srpen 2011 Téma: Jihomoravský kraj Anotace: Učivo je podáno formou.
EVROPA Stát, který jsem si vybral(a) a doporučuji ho i vám navštívit Název mé fiktivní cestovní kanceláře JMÉNO: TŘÍDA DATUM.
Masarykovo gymnázium Vsetín
Vsetín Město ve kterém žiji
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Vysoké Mýto, Knířov ŠABLONA: I/2 Inovace a zkvalitnění výuky směřující k rozvoji čtenářské a informační gramotnosti VZDĚLÁVACÍ.
Zlínský kraj – opakování VY_32_Inovace_01KR-3 Mgr.Lenka Krčmářová ZŠ a MŠ Nedašov.
N ÁRODNOSTNÍ MENŠINY NA ÚZEMÍ Č ESKÉ REPUBLIKY Jana Hřebíčková 4.B.
SLOVENSKO SLOVENSKO Krásná země Geografická poloha Slovenská republika je vnitrozemský stát nacházející se ve střední Evropě Slovenská republika je vnitrozemský.
Naše kraje a jejich zajímavosti Vlastivěda 4
Anotace Žáci se pomocí prezentace učí orientovat v ČR. Učí se poznávat, posuzovat a chránit krajinu, ve které žijí. Seznamují se krásami naší vlasti a.
Název školy: ZÁKLADNÍ ŠKOLA SADSKÁ Autor: Mgr. Blanka Žánová Název DUM: VY_32_Inovace_ Města Zlínského kraje Téma: Česká republika jako součást Evropy.
Základní škola a Praktická škola Dvůr Králové nad Labem EU-OPVK-CZ.1.07/1.4.00/ :III/2 VY_32_INOVACE_02-06 ZEMĚPIS NA II. STUPNI ZV-LMP (Z) Téma:
Praha – hl- město ČR Praha je největší a nejvíce obydlené město České republiky Patří mezi nekrásnější města světa Je sídlem prezidenta, vlády a parlamentu.
Jezdecké potřeby Bolero. Historie naší firmy ● Naše firma vznikla v roce Cílem založení této firmy je zpříjemnění životů jak Vašich, tak životů.
ŠPANĚLSKO. něco o Španělsku ● Rozloha: km² ● Hlavní město: Madrid ● Počet obyvatel: mil ● Úřední jazyk: španělština, katalánština ●
Česká republika Zlínský kraj. Anotace: Materiál slouží k seznámení s jedním z krajů České republiky (Morava) – Zlínským krajem.
Československo, Česko a Slovensko Autoři: Veronika Hlávková Jana Kamenická Nikola Košařová Natálie Pokorná.
Zlínský kraj Vypracovali: Jan Balák a Lenka Kohoutová.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola T. G. Masaryka, Bojkovice, okres Uherské Hradiště AUTOR: Mgr. Iva Drgáčová NÁZEV: VY-32-INOVACE-07-Zlínský kraj- Zlínsko TÉMATICKÝ.
Název školy: Základní škola a Mateřská škola při dětské léčebně, Janské Lázně, Horní promenáda 268 Autor: Mgr. Věra Voborníková Datum: Název:
Čím chci být, až vyrostu Jonáš Dej.
SLOVENSKO 2016.
Dostupné z Metodického portálu ISSN
Název projektu: ZŠ Háj ve Slezsku – Modernizujeme školu
VY_52_INOVACE_40_Členění území ČR
Čím chci být, až vyrostu Tomáš Fryčka.
Název školy: Základní škola Pomezí, okres Svitavy
Velká města České republiky.
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ a MŠ Čestlice
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Dolní Benešov
Název školy: MŠ a ZŠ Veselí nad Moravou, Kollárova 1045
ZŠ Hladké Životice okres Nový Jičín, příspěvková organizace
Transkript prezentace:

Vsetín Vsetín je město, ve kterém žiji. Na Vsetínu se mi líbí, že je to malé město a všichni se tu v podstatě skoro známe. Město je obehnané lesy a kopcovitými útvary a to dodává našemu městu opravdovou krásu. Na Vsetíně se mi nejvíc líbí nově zrekonstruované náměstí mezi Střední zdravotnické školy a Masarykova gymnázia Vsetín, na kterém si můžete v těžkých dnech posedět, popřemýšlet a relaxovat. vsetínské náměstí

Masarykovo gymnázium je škola, kterou právě navštěvuji. Musím říct, že se mi tu zatím líbí. Jídlo je dobré, učitelé jsou příjemní a se spolužáky vycházím dobře. Na škole se mi nejvíce líbí hodiny praktik biologie ( jsou velice zajímavé) a hodiny informatiky, protože je tu zábava a alespoň se naučím pracovat s webem, prezentací apod. Školu jsem si vybrala, protože si myslím, že je to dobrá volba, která by mi mohla pomoct vystudovat obor, o který se zajímám, také kvůli dobré pověsti školy.

Zlínský kraj Zlínský kraj je podle mého názoru opožděný ve srovnáním například s Ostravou nebo Brnem, ale celkem se mi tu líbí. Když se řekne Zlínský kraj, vybavím si hokej a politiku. Myslím si, že náš kraj je celkem odříznutý od medií a nic moc se u nás neděje. Ve Zlíně se mi nejvíce líbí domky postavené Tomášem Baťou, zakladatelem obuvnické firmy Baťa.

Morava je známá především pěstováním a výrobou vína, slivovice atd. a nálezama z pravěkých období. Morava Moravská krajina se mi velice líbí, dlouhé, rozsáhlé planiny, vysoké lesovité kopce dodávájí Moravě tu pravou krásu. Nejoblíbenější místo na Moravě pro mě je Brno, byla jsem tu sice párkrát, ale doufám, že se tu v budoucnu odstěhuju.

Česká Republika Česká Republika je krásná země, je tu mnoho přistěhovalců, ale taky mnoho mladýh lidí odtud odchází do světa. Já bych tu určitě zůstala. Nejen, že máme krásnou a obdivuhodnou přírodu, ale také si myslím, že v oblasti ekonomické jsme na tom celkem líp než v ostatních některých zemí. Našim hlavním městem je Praha, centrum historie naší republiky. Opravdovou krásou Prahy je podle mého názoru Orloj a Karlův most - 2 historické skvosty.

Evropa Evropa je hodně rozmanitá. Je tu spoustu různých národností, tradic, jazyků, měn, kultur a všeho možného. Monako - krásné knížectví, které se rozléhá na Azurovém pobřeží. Symbolem monaka je nádherná příroda a luxus. Barcelona - druhé největší město ve Španělsku známé předevší díy fotbalu, ale taky bohaté historie.

Monako Barcelona

Země Země je ještě víc pestřejší než Evropa. Jsou tu státy, které plýtvají surovinami např. vodou, např. USA a jsou tu státy, které mají značně nízký úbytek těchto surovin, např. Afrika Čína - stát, který "vládne" naší Zemi. Čína je velmi bohatý stát, v Číně se všechno vyrábí a pak rozváží dál do světa. USA - stát plný emigrantů, fastfoodů a slavných osobností.

Čína USA

ZDROJE Velká většina textu je vymyšlená a podána svými slovy. Děkuji za pozornost. Vypracovala: Klára Paroušková Třída: 1.B