Zeleň v Březnici. Důvody: Toto téma jsme si vybrali,protože bydlíme v Březnici nebo jeho okolí. Důvody: Toto téma jsme si vybrali,protože bydlíme v Březnici.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Klíčová aktivita: 03 Člověk a příroda 2. Přírodovědný pobyt 4. skupina.
Advertisements

Přírodovědný projekt 2. tříd
NEPOŘÁDEK V NAŠICH LESÍCH
Reportáže Fotodokumentace
VÝLET DO HISTORIE (tentokrát do jeskyně Pekárna) červen 2011 Zdeňka Chaloupková.
Nekupujme si jejich životy! Martin Balvín Matěj Dvořák Pavel Kořínek.
Anketa se konala při zahájení kampaně Město Stromů v Krnově na podzim 2008 Anketa o vztazích občanů k životnímu prostředí.
Bezpečně do školy aneb Děti mění svět. Kde získat další prostředky? Například: grantový program Nadace Partnerství Na zelenou grantový program Nadace.
Prezentace k soutěži „CHCEME ČISTÉ MĚSTO“ vyhlášené městem Karlovy Vary kategorie: základní školy.
Grafika Martina Fabianová, Lyra. … rozhodla jsem se zúčastnit se grafické části VZSST z trošku jiné stránky, tak doufám, že mě s tím hned nevykopnete.
Zlepšování jakosti.
NESEPARUJ SE!!! SEPARUJ!!! ZŠ Vyškov Letní pole.
Logo.
Výprava za skřítkem Zavadílkem B. Cestou skřítka ZAVADÍLKA jsme se vydali hledat MÝTINU.
Program Ekoškola je mezinárodní vzdělávací program, který v České republice organizuje sdružení Tereza. Jeho cílem je, aby žáci zlepšili prostředí ve.
Proč se i já musím přičinit o to, aby Země vzkvétala?
Zeleň „Den Země”. Na tomto obrázku je vidět udržovanost trávníků a okolních stromů.
Úvod. školní: příprava na předmět Databázové systémy praktický: webové aplikace databázové systémy základy vývoje webových aplikací od návrhu databáze.
Lesnické práce Těžba,doprava,prořezávky, zapůjčení místností.
Kam s ním? Stromovka Když jsme přišli do Stromovky, hned na prvním rohu byl koš, což je v pořádku. Šli jsme však po vedlejší, dlouhé cestě, která odpadkovými.
H R Á T K Y S P Ř Í R O D O U. Gymnázium Rýmařov připravilo zábavnou soutěž s ekologickou tematikou plnou zajímavých úkolů pro třídy všech škol v našem.
Za předpokladu použití mapy Polska a psacích potřeb
Koňská farma Vysoká CHRASTAVA. Po příjezdu a dobrém obědě procházka a průzkum okolí.
URČOVÁNÍ STROMŮ modul – Prostředí školy
Příroda a já Otázky.
Žákovské zastupitelstvo Újezd nad Lesy
Klíčová aktivita: 03 Člověk a příroda 3. Přírodovědný pobyt Pec pod Sněžkou - penzion Zákoutí 3. skupina.
Základní struktura projektu Evropský sociální fond Praha & EU: Investujeme do vaší budoucnosti Název projektu: Kvalitní vzdělání je efektivní investice.
Příjemce Základní škola, Třebechovice pod Orebem, okres Hradec Králové Registrační číslo projektuCZ.1.07/1.1.05/ Název projektu Digitalizace výuky.
?? NUDÍTE SE ?? !!POKUD ANO TAK!! ZMAČKNĚTE DALE Dále.
Terénní cvičení Statistické šetření a získávání dat na příkladu socioekonomických aspektů Jičína Bc. Kateřina Smrčková.
Adriana Holková, Barbora Možíšová a Adéla Literáková
Cesta za pokladem.
ZŠ Nová Ves Soutěžní družstvo: hoši
Náš výlet jsme započali okolo deváté hodiny na nádraží v Pardubicích, odkud nás trolejbus společně dovezl ke kolejím, kde jsme se ubytovali.
Projektový den 8.A Zaječí skok nejstarší přírodní rezervace na Vysočině (botanická a jiná zkoumání)
Naučná stezka okolím naší školy Obr. 1 Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Jana Míková. Dostupné z Metodického portálu
Životní prostředí a jeho ochrana. Co je životní prostředí? Prostor, ve kterém žijeme. ŽP – přírodní (louka, les, hory, řeky…) – umělé = vytvořené člověkem.
Výsadba dřevin Návrh výboru pro životní prostředí září 2015.
Sára Motyčková 9.B 2015/2016 Název úkolu: Životní prostředí - Jak se vám žije ve Veselí nad Moravou? Číslo úkolu: 28 Zadání úkolu: Vytvoř a následně zpracuj.
Projekt Zelené profese. Obnova lesa rešerše Návštěva lesa m n.m. Toho musím mít.
Žákovská samospráva “Žák není nádoba, jež se má naplnit, ale pochodeň, která se má zapálit.“ - Sokrates ŠKOLSKÝ PARLAMENT.
- Návrhy a realizace interiérů - Netradiční dlažby - Návrhy zahrad a její realizace - Celoroční údržba zahrad - Kácení a řez ovocných stromů Tel.: 733.
DOBŘÍ(Š) V POZNÁNÍ aneb interaktivní poznání historie, kultury a přírody na Dobříši.
Multitechnik divize II, s.r.o. Na příkopech 1782, Chomutov Vybudování chodníku v ul. F. Chlouby Ing. Kamil Šlachta, Louny 2010.
ZÁVĚREČNÝ SEMINÁŘ 2. GLOBÁLNÍCH GRANTŮ JIHOMORAVSKÉHO KRAJE V RÁMCI OPERAČNÍHO PROGRAMU VZDĚLÁVÁNÍ PRO KONKURENCESCHOPNOST
Řešené území – vnitrobloky ulice Kosmonautů. Inventarizace dřevin.
VY_32_INOVACE_Vac_II_10 Střední Afrika Název projektu: OP VK Registrační číslo: CZ.1.07/1.4.00/ OP Vzdělání pro konkurenceschopnost.
Projekt finanční gramotnosti
Nezpevněné cesty Nedostatečné osvětlení Lavičky bez košů Projekt nemůže pokrývat celou revitalizaci vnitrobloku, protože ne všechny pozemky jsou ve.
Znečištění půdy ZŠ Strossmayerovo nám.4, Praha 7 9. ročník ZŠ
Projekt Mikroklima v okolí školy
Barevný svět odpadků naše výtvarné pokusy o zpracování odpadu různého druhu tříděného podle barev do prostorových kreací.
Ukázka zpracování referátu.
Park Jiřího Karena Na Třebešíně
Čím chci být až vyrostu? Dominik Werdich.
Obhajoba diplomové práce
Místo pro život - Dětské hřiště v Nečíni
Den Země 3.A – 25. dubna.
OCHRANA PŘÍRODY Chráněná území ČR
Vibrační reproduktor zvukem budoucnosti?
Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích
Prezentace a obhajoba zadaného tématu
Zuzka Mallátová – Gibraltar 2017 dovolená
ANALÝZA TÉMA: “ODPADY“ ANALÝZA OTÁZKY ANALÝZY KDO ZJIŠŤUJE
Název školy: Dětský domov, Základní škola praktická, Praktická škola a Školní jídelna, Dlažkovice 1, příspěvková organizace Třebívlice Autor: Olga.
Dětské hřiště „MEZI DOMY“
Není včela jako včela. V červnu prvňáčci ze školní družiny navštívili ve Východočeském muzeu výstavu Včely za všech ú(h)lů. Dozvěděli se množství informací.
PTÁCI OKOLÍ LIDSKÝCH SÍDLIŠŤ
Odpady a příroda.
Transkript prezentace:

Zeleň v Březnici

Důvody: Toto téma jsme si vybrali,protože bydlíme v Březnici nebo jeho okolí. Důvody: Toto téma jsme si vybrali,protože bydlíme v Březnici nebo jeho okolí. Cíle: Zdokumentovat a popsat zeleň v Březnici. Cíle: Zdokumentovat a popsat zeleň v Březnici.

Realizace a způsob práce: Pozorovali jsme zeleň v Březnici a zakreslovali místa zeleně do mapy. Realizace a způsob práce: Pozorovali jsme zeleň v Březnici a zakreslovali místa zeleně do mapy. Používali jsme fotoaparát,mapu,psací potřeby a otázky. Používali jsme fotoaparát,mapu,psací potřeby a otázky. Zakreslovali jsme do mapy místa zeleně ve většině rozsáhlostí,po cestě,kterou jsme šli. Zakreslovali jsme do mapy místa zeleně ve většině rozsáhlostí,po cestě,kterou jsme šli. Problémem bylo málo fotoaparátů a málo času!! Problémem bylo málo fotoaparátů a málo času!! Výhody naší skupinové práce byly ty,že jsme se dozvěděli více o zeleni v okolí Březnice i v Březnici. Výhody naší skupinové práce byly ty,že jsme se dozvěděli více o zeleni v okolí Březnice i v Březnici.

Závěr: Závěr: Zjistili jsme,že v Březnici je hodně zeleně v poměrně dobrém stavu. Zjistili jsme,že v Březnici je hodně zeleně v poměrně dobrém stavu. Projekt se nám líbil,protože byl naučný a dělali jsme ho v přírodě. Projekt se nám líbil,protože byl naučný a dělali jsme ho v přírodě. Naše návrhy na zlepšení : Více zeleně podél cest. Méně kácení stromů.Více košů na odpadky,aby lidé nevyhazovali odpad do přírody!!! Naše návrhy na zlepšení : Více zeleně podél cest. Méně kácení stromů.Více košů na odpadky,aby lidé nevyhazovali odpad do přírody!!! A to je asi vše!!! A to je asi vše!!!