Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Není včela jako včela. V červnu prvňáčci ze školní družiny navštívili ve Východočeském muzeu výstavu Včely za všech ú(h)lů. Dozvěděli se množství informací.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Není včela jako včela. V červnu prvňáčci ze školní družiny navštívili ve Východočeském muzeu výstavu Včely za všech ú(h)lů. Dozvěděli se množství informací."— Transkript prezentace:

1 Není včela jako včela. V červnu prvňáčci ze školní družiny navštívili ve Východočeském muzeu výstavu Včely za všech ú(h)lů. Dozvěděli se množství informací o životě včel, včetně detailů z biologie a anatomie. Formou hry si vyzkoušeli život včelí matky, včelího trubce a včely dělnice v jejich proměnách života. Zjistili, jak se spolu včely dorozumívají a čím jsou užitečné. Vystaveny byly různé druhy úlů, včetně úlu s živými včelami. Dětem se výukový program moc líbil.

2 V úle s panem průvodcem.

3 Vše začíná na louce.

4 Medomet na stáčení medu.

5 Včelí úly.

6 Včelí roj.

7 Živé včely.

8 Včelí dělnice.

9 Model žihadla.

10 Anatomie včely.

11 Krmení včelí královny.

12 Osvěžení u kašny.

13 Na zmrzlině.

14 Nádvoří pardubického zámku.

15 Se slečnou bětuškou.


Stáhnout ppt "Není včela jako včela. V červnu prvňáčci ze školní družiny navštívili ve Východočeském muzeu výstavu Včely za všech ú(h)lů. Dozvěděli se množství informací."

Podobné prezentace


Reklamy Google