CYGNI SOFTWARE, spol s r.o Opletalova 23, 110 00 Praha 1 O společnosti Partnerské společnosti Zaměření na IT v energetice.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Komu je program OKNA určen. Úvodem •Firma TECHNOSOFT byla založena v roce 1996 a jejím předmětem podnikání je od prvopočátku vývoj a prodej software produktů.
Advertisements

Výroba a distribuce elektrické energie
Zdeněk Hruška Analytik přípravy provozu
Skupina E.ON Czech Business Unit koncernu E.ON Energie.
TRH S ELEKTŘINOU TRH S ELEKTŘINOU E URO E NERGIE CZ, spol.s r.o. E URO E NERGIE CZ Pokyny pro ovládání prezentace: Pokyny pro ovládání prezentace: Prezentace.
Systémy řízení v reálném čase – nezbytná podpora obchodování
Oprávněný zákazník na liberalizovaném trhu s elektřinou v ČR
Transparentní stanovení ceny elektrické energie v České republice Martin Říman (MPO) Petr Koblic (BCPP) Jiří Šťastný (OTE)
Nové technologie při správě a řízení soustavy ČR
NET Genium software pro výstavbu a provoz informačního portálu Martin Vonka
Úloha OTE ve spolehlivosti dodávek energie na trhu ČR
KP-Win SQL přehled nových funkcí programu
Informační systémy Tomáš Maděra.
INSTAR ITS Předávání dat z LDS dodavatelsky, co odběratel může žádat po dodavateli Aleš Kij INSTAR ITS Ostrava, a.s. 5.listopadu 2003 AEM.
Smluvní vztahy a registrace u Operátora trhu s elektřinou, a. s
Představení společnosti Od roku 2005 se skokově zvyšuje spotřeba i ceny elektřiny a zemního plynu v České republice a v široké veřejnosti panuje názor,
XXIII. - SEMINÁŘ ENERGETIKŮ Jelenovská nad Valašskými Klobouky 22. – 24. ledna 2013 XXIII. - SEMINÁŘ ENERGETIKŮ Jelenovská nad Valašskými Klobouky 22.
Představení Energetické burzy Praha
IS DIS Zdeňka Fialová. Obsah 1.Základní informace 2.Využití 3.DIS POV 4.Ukázka 5.Související problémy.
Technické prostředky k zabezpečení provozování systémů OTE Vojtěch Szaló AEM SUCS.
Energetická účinnost a změna klimatu Kontrola emisí Podpora výroby elektřiny z obnovitelných zdrojů energie konference EPEE, , Praha Josef.
MoodleMoot.cz 2011, Ostrava, PragoData Consulting, s.r.o. 1 Moodle a okolní svět Ing. Marek Kocan.
Rozvoj „Trhu OTE“ Kamil Rudolf Praha „Trh OTE“ = ??? „Trh OTE“ = veškeré registrované nákupy nebo prodeje elektřiny v systému OTE; min. jedna.
Liberalizovaný trh s elektrickou energií
Lokální distribuční soustavy, data pro IS operátora trhu
Hodnocení a současné podoby modelu trhu s plynem – vývoj a výsledek, dopad na velké zákazníky Jitka Kafková MVV Energie CZ s.r.o. Agora Flora, Chrudimská.
Podnikání na Internetu letní semestr 2004 Jana Holá VIII.
Řízení ekonomiky a technicko-provozní agendy zdravotnického zařízení
25. srpna EUro Finance Consulting EUFC CZ s.r.o. Analýza celkové energetické spotřeby Libereckého kraje Liberec, 25. srpna 2009.
Rok 2003, novinky v provozu OTE pro rok 2004, dopad na oprávněné zákazníky Ing. Miroslav Marvan Seminář AEM Spotřebitel energie v roce 2003, výhled na.
Otevírání trhu s elektřinou základní pravidla a informace
Taures, a.s. Základní informace o společnosti. Obsah Základní informace o společnosti Typické projekty Vybrané reference Pracovní příležitost Co nabízíme.
Předávání dat a komunikace s OTE
Práce operátora trhu – roční zkušenost Ing. Miroslav Marvan Seminář AEM „Otevření trhu s elektřinou – první rok zkušeností a jak dále“ 5. března 2003.
Zubní víla s. r. o. ERP Money S5.  Robustní  Výkonný  Bezpečný  Pro větší společnosti  Řeší specifické požadavky  Garance nejvyšší kvality  Jazykové.
Špička v každém směru IT 3 Podpora obchodování s elektrickou energií SOAP komunikace Seminář AEM 30. května 2006.
ASP a.s. ASP a.s. ASP a.s. je mezinárodní softwarová společnost zaměřená na komplexní implementaci a maintenance FM systémů společností a institucí. 
Informační systém operátora trhu Sdružení velkých spotřebitelů energie Miroslav Řehoř.
AEM 20. Listopadu 2003 Operátor trhu s elektřinou - činnosti, přeshraniční přenosy, burza.
 P1 - Strategické plánování  P2 - Systém managementu jakosti a legislativy  P3 - Řízení informací  P4 – Audity.
1 Zabezpečení dlouhodobé spolehlivosti přenosu v podmínkách mezinárodního trhu s energií Poděbrady 18. a 19. března 2003.
Ing.K.Šimeček Stav otvírání trhu s energií v ČR z pohledu SVSE Září 2002.
Pravidla přeshraničního přenosu Ing. Pavel Šolc, ČEPS, a.s.
Vliv novelizované legislativy na činnost OTE Miroslav Marvan IX. jarní konference energetických manažerů Poděbrady 15.března 2005.
Typové diagramy dodávek – současný stav, praktická aplikace Ing
Asociace energetických manažerů a Sdružení velkých spotřebitelů Ing. Aleš Valla Obchodní ředitel MORAVIA ENERGO, a.s. Nová pravidla vyhodnocování odchylek,
Obchodování s elektřinou v ČR a vývoj po vstupu do EU Miroslav Marvan Konference AEM Česká energetika po vstupu do EU 8. září 2004.
Předpokládaná funkčnost trhu s elektřinou v roce 2005 Ing. Miroslav Marvan Asociace energetických manažerů Praha 14. dubna 2004.
Otevření trhu s elektřinou, první rok zkušeností a jak dále AEA – Sdružení velkých spotřebitelů energie 5. března 2003 Praha.
SUBJEKT ZÚČTOVÁNÍ A OBCHODNÍK
Informační systémy Tomáš Maděra. Historie společnosti LCS International, a.s. založeno 1990 česká firma z aložení dceřiné společnosti na Slovensku.
Svatomartinská konference ENERGETIKA Michal Petr Úřad pro ochranu hospodářské soutěže.
Informační systém UNIV 2 Kraje Ing. Marek Kocan , UNIV 2 KRAJE, Ostrava, PragoData Consulting, s.r.o.
ČESKÝ TRH S ELEKTŘINOU BUDE OD PLNĚ LIBERALIZOVÁN
Systém podpory obchodování s elektřinou z KVET zajišťovaný OTE
Projekt „Příprava národního registru vysokoškolských kvalifikačních prací“, Jan Mach Říjen 2006, Olomouc Celostátní porada vysokoškolských knihoven Projekt.
HLAVNÍ ČINNOST Hlavní činností společnosti je obchod s elektřinou a provoz energetických zdrojů. Vyrábíme teplo. Zajišťujeme komplexní dodávky energií.
Průběh otevírání trhu s elektřinou v České republice 1.část Pavel Kašpar Seminář AEM v Praze 14. dubna 2004.
Pozice provozovatele LDS a obchodníka s energií při uplatnění na tuzemském a na evropském trhu Ing. Bohuslav Bernátek Praha
Pohled nezávislého výrobce na trh s elektřinou v ČR a EU Ing. Petr Matuszek Poděbrady
Hodnocení členství ČR v EU z pohledu velké průmyslové energetiky Ing. Petr Matuszek Konference AEM 2005 Praha 14. – 15. září 2005.
Aplikace IT pro energetiku Divize řídících systémů OSC, a. s. Staňkova 18a Brno.
Peníze do vašeho rozpočtu. ALC, spol. s r.o. ALC se zaměřuje na optimalizaci metodik a vývoj softwarových nástrojů na podporu řízení IT a ostatních interních.
ČEZ Energetické služby, s.r.o.. 2 Proč s námi spolupracovat?  pomáháme Vám snižovat energetickou náročnost Vašeho provozu  Vy se soustředíte se na Vaši.
Pražská energetika, a. s. FUNGOVÁNÍ ENERGETICKÝCH TRHŮ Žofín
Energetický průmysl. Co to je? Energetika je průmyslové odvětví, které se zabývá získáváním, přeměnou a distribucí(rozdělování) všech forem energie Jedná.
Webové portály účastníků energetického trhu
Webové portály LDS/MDS
MARKETINGOVÝ PLÁN PRO ROK 2009
KPV/PIS Websol s.r.o. Jaroslav Plzák Lukáš Choulík Tomáš Kraus.
Transkript prezentace:

CYGNI SOFTWARE, spol s r.o Opletalova 23, Praha 1 O společnosti Partnerské společnosti Zaměření na IT v energetice

Produkty Technický informační systém ERÚ Predikce spotřeby Systém Lancelot ®

Plánování strategie dlouhodobé krátkodobé Řízení a sledování Vyhodnocení

Obchodování s elektřinou v systému Lancelot ®

Rozsah uživatelů systému Lancelot ® Lancelot 20 – zájemce na internetu Lancelot 50 – zákazník obch. dispečinku Lancelot 200 – oprávněný zákazník Lancelot 500 – obchodník Lancelot 600 – obchodník (klient serveru) Lancelot 1100 – obchodník v areálu Lancelot 2200 – server OD

Server Lancelot ® 2200

Lancelot ® moduly Základní modul Plánování diagramu Optimalizace nákupu Statistické vyhodnocení diagramu Predikce Nedočerpání Cenotvorba Rozhodovací modul Napojení na DG-C2000 Výpočet plateb ISOD Uživatelské funkce v MS VB Komunikace s OTE Komunikace s ČEPS Alarmy Kontroly Klient L2200

Ukázky práce s diagramy

Import vyúčtování OTE

Export nabídek pro OKO

Export dvoustranných smluv

Významní zákazníci ČEPS, a. s., Praha ČEZ, a.s., Praha Jihočeská energetika, a.s., České Budějovice Jihomoravská energetika, a. s., Brno Moravia Energo, a.s., Třinec Pražská energetika, a.s., Praha Severočeská energetika, a.s., Děčín Severočeské doly, a.s., Bílina ŠKO-ENERGO, s.r.o., Mladá Boleslav Slovenská energetická přenosová soustava, a. s., Bratislava Slovenské elektrárne, a.s., Bratislava Sokolovská uhelná, a. s., Sokolov Transgas, a.s., Praha Vítkovice, a.s., Ostrava Západočeská energetika, a.s., Plzeň