Zvukové léčení pomocí Rife frekvencí

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Symbolické vystoupení z hrobu svých těl a zpřítomnění si Nulového bodu všech Nulových Bodů Prostor NB v NB je vyjádřen bílou barvou okolo obrázku cvičícího,
Advertisements

DECHOVÁ CVIČENÍ.
Co je to Nulový bod? Druhy Nulových Bodů Jak s nimi pracovat?
Akutní bolest - bolesti
JAK CVIČIT S „H“ VIBRACÍ PRO OVLIVNĚNÍ DNA? Praktické rady pro cvičení s FOS=FOP.
To je Tvůj dům 1. Přicházíme dnes Ti chválu vzdát.
Měsíc Měsíc jako vesmírné těleso, zatmění, dmutí moře
Jasnozření a dálkový průzkum Podmínky pro jasnozření Metodika praxe jasnozření.
1. Pán Bůh je láska, dal svého Syna, Pán Bůh je láska, miluje mne
VY_32_INOVACE_2C16 P OSILOVACÍ PROGRAM PRO DNEŠNÍ ŽENY.
SLOUP BOŽSTVÍ V CHDS Co je SLOUP BOŽSTVÍ? Jak s ním pracovat? Jaké jsou možnosti použití?
PŘIJĎ KRÁLOVSTVÍ TVÉ CENTRUM PRO KATECHEZI OLOMOUC, 2014.
Symbolické vystoupení z hrobu svých těl a zpřítomnění si Nulového bodu všech Nulových Bodů Prostor NB v NB je vyjádřen bílou barvou okolo obrázku cvičícího,
Dynamika rotačního pohybu
Ostrava Lukáš 18 7Což teprve Bůh! Nezjedná on právo svým vyvoleným, kteří k němu dnem i nocí volají, i když jim s pomocí prodlévá? 8 Ujišťuji.
Autor: Jorge Luis Borges Listy mého stromu….
Symboly v obřadech křesťanské iniciace
Ve společenství s Matkou Boží
2. neděle adventní/část 2: Modlitba proroků a obrácení srdce.
Tento příběh sa stal už dávno. Jeden muž potrestal svoji pětiletou dcerku, protože stratila jednu cennou věc. Tehdy neměli dostatek peněz.
Tento příběh se stal už dávno. Jeden muž potrestal svoji pětiletou dcerku, protože ztratila jednu cennou věc. Tehdy neměli dostatek peněz.
Bránice. Mechanismus nádechu a výdechu. Vitální kapacita plic
naslouchání Bohu.  Je naslouchání Bohu. Ježíš často také při své modlitbě mlčí naslouchá Otci. – naslouchá Otci.
ZÁSTAVA DECHU A OBĚHU Definice
Vyrobilo Centrum pro katechezi v Olomouci,  Je plné radosti = jásavý chvalozpěv. Vyrobilo Centrum pro katechezi v Olomouci, 2013.
Vítám Vás na další hodině firemních financí. Pokud jste v průběhu našich cvičení došly k některým otázkám, které je nutné objasnit – neváhejte a vneste.
Každému posilování předchází rozcvičení.
Tón, jeho výška a barva.
Zajišťuje děj, který nazýváme dýchání!
Reakce a adaptace oběhového systému na zátěž
M I S E Slovo, které se stalo tělem A Slovo se stalo tělem a přebývalo mezi námi. Spatřili jsme jeho slávu, slávu, jakou má od Otce jednorozený Syn,
Příklady tréninkových jednotek Praha Veličiny používané u tréninkových jednotek A.Délka zátěže (km, čas) B.Intenzita zátěže C.Délka a intenzity.
Slyší neslyšitelné - Zvířata používají sonary
Listy mého stromu V našem životě existují lidé, kteří nás činí šťastnými prostě jen proto, že nám zkřížili cestu. Někteří jdou cestou po našem boku dlouho,
Jirka Pospíšil, KC Vyškov, Boží představy o Tvém životě Jirka Pospíšil, KC Vyškov,
Základní škola T. G. Masaryka, Český Krumlov, T. G. Masaryka 213
Autor výukového materiálu:
Neodkladná resuscitace
NÁDHERNÝ 1. VE TVÉM SRDCI JE SOUCIT A SLITOVÁNÍ,
1. Můj Pane! Tobě cele chci | sloužit z všech sil svých, | jen rozněť Duchem svatým sám | vděčnost v citech mých! | Své srdce v oběť díků rád tobě vydávám;
Hygiena ČISTOTA.
Letnice Jóel 3:1 I stane se potom: Vyleji svého ducha na každé tělo. Vaši synové i vaše dcery budou prorokovat, vaši starci budou mít sny, vaši jinoši.
Elektronický materiál byl vytvořen v rámci projektu OP VK CZ.1.07/1.1.24/ Zvyšování kvality vzdělávání v Moravskoslezském kraji Střední průmyslová.
Dýchací systém.
Adresa školy: ZŠ Třeboň, Na Sadech 375 Jméno autora: Mgr. Jana Písaříková Název: VY_22_INOVACE_446 Nj/8 Číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/ Téma hodiny:
DÝCHACÍ SOUSTAVA.
HAPPY END …no comment... KRIZE SVĚTOVÉHO EKOSYSTÉMU.
MEDITACE HC /P. KONCENTRACE → MEDITACE Koncentrace – DHARANA – soustředění mysli na vnější, nebo vnitřní objekt Umění se úplně ponořit do toho, co právě.
Protahovací cvičení pro oblast krku Výukový materiál č.: VY_INOVACE_32_67_protahovací cvičení – krční páteř Vypracovala: Mgr. Miroslava Spurná Určeno pro.
ZŠ Brno, Řehořova 3 Zdraví a JÁ Výchova ke zdraví ročník III
Practice with Numbers Answer the following questions in Czech. Remember to use the correct case of nouns after numbers. Vzor: Kolik minut má hodina?
Posilovací cvičení - dolní končetiny
Pracovně právní vztahy
Posilovací cvičení - břicho a hýždě
VY_32_INOVACE_04-13 Ročník: VIII. Vzdělávací oblast: Člověk a příroda
HYPROCLOR ED Dezinfekce a čištění dojících zařízení
3. Plíce.
Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu
Učíme se od přírody Obr. : wikimedia
Režim dne I. Z á k l a d n í š k o l a Z r u č n a d S á z a v o u
Smrt Vypracoval: Jakub Polášek Obor: Technické lyceum Třída: 1L
STŘEDNÍ ODBORNÁ ŠKOLA A STŘEDNÍ ODBORNÉ UČILIŠTĚ MĚSTEC KRÁLOVÉ
Škola ZŠ Třeboň, Sokolská 296, Třeboň Autor Mgr. Jaroslav Bartl Číslo
AUTOR: Blanka Petlánová
Obchodní akademie, Střední odborná škola a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky, Hradec Králové Autor: Bc. Martina Jeřábková Název materiálu:
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola a Mateřská škola
PŘEVODY JEDNOTEK ČASU 60 minut 60 sekund 1 hodina 1 minuta 1 h 1 min
Číslo projektu CZ.1.07/1.5.00/ Číslo materiálu VY_32_INOVACE_433_Zvuk
Autor: Jorge Luis Borges Listy mého stromu….
Specifika a požadavky těchto skupin
Transkript prezentace:

Zvukové léčení pomocí Rife frekvencí CHŘIPKA - generálně Zvukové léčení pomocí Rife frekvencí 343, 500, 512, 541, 862, 1000, 1192, 3012, 3423, 10223 Hz 2 x denně 20 – 25 min

Pokyny pro používání: Doporučujeme používat tyto zvukové frekvence, které jsou již smíchané do jednoho sinusového zvukového balíčku při prvních příznacích chřipky. Doba použití je cca 20-25 minut na jedno sezení, které se používá jedenkrát za den až do odeznění nemoci… Po dobu působení zvukového balíčku, nechte v sobě působit ŽE (životní energii) podle metodiky na dalších snímcích. Po skončení cvičení provedeme výměnu ŽE (opotřebovaná za čerstvou) a ukončíme cvičení = léčení s tím, že necháme působit ŽE podle vlastního programu, který impregnujeme do ŽE…

Nabíjení ŽE Nabíjení můžeme provádět: Z MSaL (moře světla a lásky) Přímo z Univerza imaginativně dýcháním celým povrchem těla Add. A) Nabíjení ŽE z MSaL: „Zpřítomňuji si V-IST v CHDS!“ „Ve Jménu Otce, Syna i Ducha Svatého si zpřítomňuji V-MSaL.“ „V-MSaL, vylij prosím Tě do mého Mikrokosmu ŽE a to především do mého MET, CET a DT.“ „ŽE z MSaL prostup a prosviť prosím mé MET, CET, DT a naplň je svým světlem, tak abych byl zdrav … (co nejdříve, aby se mi ulevilo do X minut, hodin, atd).“ „ŽE z MSaL obnovuj se v těchto mých tělech a rovinách těl do mého úplného uzdravení. Děkuji!“

Nabíjení můžeme provádět: Z MSaL (moře světla a lásky) Přímo z Univerza imaginativně dýcháním celým povrchem těla Add. B) Nabíjení ŽE z Univerza: „Zpřítomňuji si V-IST v CHDS!“ „Zpřítomňuji si celé své 3JT jako dutý prostor!.“ „ Zpřítomňuji si V-3JT! “ z tohoto místa v dutém prostoru 3JT pravidelným dechem (plný nádech, prázdný výdech u dynamizace = zhušťování nebo plný nádech a plný výdech, kdy dovnitř čistá energie a ven při výdechu nečistá energie…!!! Podle potřeby nejprve prodýcháme: plný nádech a plný výdech ( min 3x - max 9x) Po prodýchání provádíme naplnění a zhuštění ŽE v dutém prostoru 3JT do hodnoty max 1,5 až 2 násobku hodnoty ŽE zdravého člověka! Je dobré několikrát za den (cca 3x až 4x) v době nemoci vydýchat a znovu obnovit dynamizaci ŽE v 3JT…. Zrychlí se průběh léčení!!!

Po celou dobu cvičení = léčení a práce s ŽE si udržujeme představu, že jsme naprosto zdraví, plní síly a pokud se to někomu z vás nedaří = není schopen, tak si představuje, jak se od minuty k minutě, od hodiny k hodině jeho stav zlepšuje až do představy absolutně zdravého člověka plného síly a zdraví…!!!