3. pracovní seminář internetizace knihoven Michal Šperling Euredis, a. s. Dne: 20.4.2004.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Připravovaná dokumentace
Advertisements

Nový způsob financování RF od roku 2004 Vít Richter Národní knihovna ČR tel , mobil Praha
Podpora meziobecní spolupráce
Podpora dostupnosti a kvality sociálních služeb v Pardubickém kraji Úvodní seminář k projektu Pardubice
PREZENTUJÍCÍ JDTMK Jednotná digitální technická mapa kraje Vysočina Jihlava, Krajský úřad Únor 2008.
Program 1. pracovního semináře Financování internetizace knihoven ze strukturálních fondů Havlíčkův Brod.
Regionální funkce knihoven v roce 2005 a v roce 2006 současný stav, problémy a perspektivy Regionální funkce knihoven listopadu 2005 Národní knihovna.
2. pracovní seminář internetizace knihoven Michal Šperling Euredis, a. s. Dne:
Ing. Šárka Horáková, statutární město Karviná
PODPORA SLUŽEB CESTOVNÍHO RUCHU PRO VEŘEJNÝ SEKTOR grantové schéma Libereckého kraje v rámci Společného regionálního operačního programu Priorita: 4. Rozvoj.
Návrh postupu - výsledky jednání koordinační skupiny 1. Pracovní seminář – Financování internetizace knihoven Havlíčkův Brod.
Případová studie – práce ve skupinách Ing. Jan Škurek, PhDr. Michaela Kubištová Seminář PPP projekty v praxi, Uherské Hradiště 2009.
Partnerství Moravská brána do Evropy Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova: Evropa investuje do venkovských oblastí Prezentace 13. května 2010 Vzdělávací.
Projekt 3.3 „Partnerství pro budoucnost“. Úvodní informace o projektu Projekt byl úspěšně předložen Karlovarským krajem v rámci výzvy SROP, priority 3.
SROP 2.2 Internetizace knihoven Krajský úřad Plzeňského kraje Václav Koudele - Odbor informatiky Krajský úřad Plzeňského kraje Václav Koudele - Odbor informatiky.
Ing. Václav Jirásek Povodí Labe, státní podnik ELLA - INTERREG III.B - CADSES Královéhradecký kraj Aldis, Hradec Králové,
Praktický postup přípravy projektů Internetizace knihoven na krajích Michal Šperling Euredis, a. s. Dne:
POSOUZENÍ VLIVU NA ŽIVOTNÍ PROSTŘEDÍ Podklady k posouzení vlivu akce z hlediska vlivu na životní prostředí (EIA) dle zákona č. 100/2001 Sb., o posuzování.
Program švýcarsko – české spolupráce Fond na přípravu projektů Ministerstvo financí - Národní koordinační jednotka (NKJ)
vedoucí pracovní skupiny
Seminář pro žadatele OPPS ČR-PR 2007 – 2013 Seminář pro žadatele OPPS ČR-PR 2007 – 2013 Zpracovala: Bc. Jana Bartošková Datum: 25. října 2010.
Rozpočet projektu Michal Šperling Euredis, a. s. Dne:
Způsoby podávání projektů na úrovni krajů Příprava financování projektů internetizace knihoven ze strukturálních fondů Havlíčkův Brod, 18. –
SOCIÁLNÍ KAPITÁL JAKO FAKTOR OVLIVŇUJÍCÍ REGIONÁLNÍ DISPARITY A REGIONÁLNÍ ROZVOJ Projekt MMR ČR WD
Jednotná digitální technická mapa studie proveditelnosti
Osnova kurzu – modulu A3 PŘÍPRAVA PROJEKTU
Internetizace knihoven Vít Richter Národní knihovna ČR
EGovernment Zpracoval: Ing. Tomáš Vašica 1 Datum: Aktuální informace k zavádění eGovernmentu Zpracoval: Ing. Tomáš Vašica Dne:
EGON Centrum a technologické centrum kraje Vysočina Petr Pavlinec, vedoucí OI KrÚ.
Koncepce internetizace knihoven Vít Richter Národní knihovna ČR ISSS 2004.
Vzdělávací moduly  systém prakticky zaměřeného vzdělávání  postihuje široké spektrum dovedností potřebných k úspěšnému předkládání a řízení projektů.
Návrh způsobu řešení projektu a přípravy projektové dokumentace 1. Pracovní seminář – Financování internetizace knihoven Havlíčkův Brod.
Povinné přílohy žádosti pro 4. výzvu k předkládání projektů v JPD 2 Mgr. Jakub Benda Magistrát hl. m. Prahy Odbor zahraničních vztahů a fondů EU Oddělení.
Ústav procesního a ekologického inženýrství Fakulta strojního inženýrství Vysoké učení technické v Brně Technická 2896/2, Brno ÚSTAV PROCESNÍHO.
SROP 2.2 Internetizace knihoven Krajský úřad Plzeňského kraje Václav Koudele - Odbor informatiky Krajský úřad Plzeňského kraje Václav Koudele - Odbor informatiky.
Stav příprav na SROP v krajích Příprava financování projektů internetizace knihoven ze strukturálních fondů Ústí nad Orlicí, 20. – Zdeněk Semorád.
1KÚKK, ORR Krajský úřad Karlovarského kraje odbor regionálního rozvoje Ing. Jana Bělohoubková „Internetizace knihoven Karlovarského kraje“
Opatření 2.2. Rozvoj informačních a komunikačních technologií v regionech.
ICHNOS Plus – Feasibility Study Ing. Petr Pavlinec – kraj Vysočina.
KI ISVS MSK pilot spolupráce
Prezentace společnosti GOLFER s.r.o Konference Partnerství pro budoucnost – CÍLOVÝ SYSTÉM ŘÍZENÍ MÍSTNÍHO ROZVOJE STRATEGIE A PROJEKTY.
1KÚKK, ORR Krajský úřad Karlovarského kraje odbor regionálního rozvoje Ing. Jana Bělohoubková Pracovní skupina Specifické oblasti rozvoje (resp.
Podpora projektům EU SF aneb kvalitní podpora pro kvalitní projekty Ing. Jan Knyttl
M O R A V S K O S L E Z S K Ý K R A J 1 Informační a komunikační technologie KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÉHO KRAJE Internet ve státní správě a samosprávě.
Národní koordinační skupina pro digitální vysílání v ČR Ing. Zdeněk Duspiva NKS 2008.
Přístup k veřejnému internetu v knihovnách obcí a měst Vít Richter Knihovnický institut Národní knihovna ČR Tel ISSS 2007.
PRACOVNÍ SKUPINA NOVÉ METODICKÉ TRENDY UDRŽITELNOSTI
TÝDNY VZDĚLÁVÁNÍ DOSPĚLÝCH V LIBERECKÉM KRAJI 2010 pod záštitou MUDr. Přemysla Sobotky předsedy Senátu Parlamentu České republiky a senátora za Liberecko.
Workshop na téma „Realizace politiky přípravy na stárnutí” Pořádaný v rámci projektu „Podpora sociálního začleňování na místní a regionální úrovni“ (reg.
Společná strategie - projektové aktivity JMK a TTSK Seminář pro žadatele z JMK , Hodonín.
Rady pro rozvoj lidských zdrojů - komunikace a koordinace Kamil Ubr, OŠMS Krajského úřadu kraje Vysočina.
MAP rozvoje vzdělávání v ORP Kralupy nad Vltavou 2. Setkání Řídícího výboru 21. června 2016, MÚ Kralupy nad Vltavou.
1 Osnova studie proveditelnosti a analýzy nákladů a přínosů.
Návrh způsobu řešení projektu a přípravy projektové dokumentace
s přípravou a realizací projektů úspor energie
Funkce krajských knihoven při zavádění RDA
Úvodní seminář Klíčová aktivita č. 3
Rozpočet projektu Michal Šperling Euredis, a. s. Dne:
Plán činnosti PS na rok 2009 Náměty na činnost PS
Michal Šperling - EUREDIS
Osnova studie proveditelnosti a analýzy nákladů a přínosů 17. 3
Závěrečná konference projektu
Výjezdní zasedání pracovní skupiny pro evaluaci a HP
Individuální projekt IP 3 „Rozšíření nástrojů pro podporu systému plánování sociálních služeb v Libereckém kraji“ Závěrečná konference k projektu.
Ing. Luděk Sosna, Ph.D. Odbor Strategie Ministerstvo dopravy
Krajský akční plán rozvoje vzdělávání v JčK
Účast na vzdělávání a výkony škol
Krajský akční plán rozvoje vzdělávání v JčK
Návrh dalšího postupu – závěry koordinační skupiny
Workshop na téma „Realizace politiky přípravy na stárnutí”
Transkript prezentace:

3. pracovní seminář internetizace knihoven Michal Šperling Euredis, a. s. Dne:

Program semináře – první den První den : 13:00 – 13:15 Uvítání účastníků – představení programu semináře ( Euredis) 13:15 – 13:30 Prezentace stavu projektu Internetizace knihoven na centrální úrovni (MI) 13:30 – 14:00 Praktické pokyny pro přípravu projektů (Ing. Renata Hrůzová, MMR) 14:00 – 14:30 Příprava implementace SROP na krajích (Mgr. Zdeněk Semorád, Královehradecký kraj) 14:30 – 15:30 Prezentace situace v jednotlivých krajích – rozhodnutí o účasti v projektu( Krajské knihovny ) 15:30 – 16:30 Varianty realizace projektů na krajích, Návrh postupu, praktické pokyny pro přípravu projektů ( EUREDIS )

Program semináře – první den 16:30 – 17:30 Studie proveditelnosti a analýza výnosů a nákladů 18:30 – 19:00 Večeře 19:00 – 20:00 – Vytvoření návrhu dalšího postupu (Koordinační skupina)

Program semináře – druhý den 9:00 – 9:30 – Prezence návrhu strategie postupu Koordinační skupinou, stanovení úkolů (Euredis) 9:30 – 10:00 – Způsoby financování projektů(Euredis) 10:00 – 10:30 – Zhodnocení variant přípravy projektu a způsobu financování ve skupinách (skupiny + Euredis) 10:30 – 11:30 – Prezentace výsledků v jednotlivých skupinách (Euredis) 11:30 – 12:00 – Rekapitulace závěrů, zhodnocení semináře (NK, MK, účastníci)

Michal Šperling Euredis, a. s. Poděbradská 55/88, Praha 9 Tel.: Tel.: