Recyklace 11 20101 RNDr. Ladislav Pospíšil, CSc. 6.12.2010 EXKURZE PETKA CZ.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
TOUR MORAVA, 0. ročník SPRING SCOOTER CLASSICS, Tour Morava není závod. Jde o přátelské jarní putování. Celkem cca 333km rozděleno do.
Advertisements

Nabídka autobusové dopravy
Doprava. Doprava Témata prezentace Dopravní muzeum Dresden DVB dopravní podnik Letiště Drážďany Stavba mostu Waldschlösschenbrücke Turistická atrakce.
Vyhledávání dopravního spojení na internetu
Marketingový výzkum v dopravě Autobusová linka Praha - Brno
Výukový matriál byl zpracován v rámci projektu OPVK 1.5 EU peníze školám registrační číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ Autor:Mgr. Martina Daňková Zpracováno:1.12.
Výukový matriál byl zpracován v rámci projektu OPVK 1.5 EU peníze školám registrační číslo projektu:CZ.1.07/1.5.00/ Autor:Mgr. Martina Daňková Zpracováno:5.12.
Valné shromáždění Asociace U3V červen 2006, Zlín - Kostelec.
Vyhledávání dopravního spojení Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Martin Dlouhý. Vytvořeno dne Nový začátek (New.
Cestovní kancelář Travel Tour
Kokořín Tip na jarní výlet. Kokořín na mapě Hrad Postavil v 14. století Hynek Berka z dubé Hrad vystřídal mnoho majitelů, a teprve v roce 2006 se hrad.
Modernizace výuky na ZŠ Česká Lípa Tyršova VY_52_INOVACE_161_čas-úkoly pro přemýšlivé Vytvořil: Jana Slaboňová Základní škola Dr. Miroslava Tyrše, Česká.
Motivační kurzy 2013 (pro studenty ZRU a ZKUPP) Informace a pokyny k odjezdu web:
Vážení občané, Bydlíte v menší obci? Trápí Vás špatná dopravní obsluha a spojení s městy? Jste odkázáni na automobil či snad na taxi?
INVESTICE DO ROZVOJE VZDĚLÁVÁNÍ
PŘÍRODNÍ POLYMERY Taraxacum kok-saghyz znovu na scéně!
P RAHA pro 5. ročník ZŠ Člověk a jeho svět – Místo, kde žijeme – Praha, hlavní město ČR Mgr. Hana Patschová listopad 2011 VY_32_INOVACE_167.
Téma: O vzdušném obalu naší planety – terenní výprava Dílna č. 11.
Doprovod: Mgr. Martina Dvořáčková Mgr. Radka Dolíhalová
Rodičovská schůzka 25. dubna 2013.
K u d y n a a k c i a c o t a m k d e b u d e a u t e m a l e i j i n a k 112.6km, 1h17min Do centra 113.1km, 1h19min Do Bynova Poslední barák pod lesem,
jmenuji se dráček HASÍK
I N S T I T U T D O P R A V Y VŠB – Technická univerzita Ostrava Fakulta strojní 17. listopadu 15; Ostrava – Poruba tel.: ; 5210
PŘÍRODNÍ POLYMERY PŘF MU PŘÍRODNÍ POLYMERY Taraxacum kok-saghyz znovu na scéně! RNDr. Ladislav Pospíšil, CSc. POLYMER INSTITUTE BRNO spol. s r.o.
PŘÍRODNÍ POLYMERY PŘF MU BÍLKOVINNÁ VLÁKNA I DOPLNĚK 1 PŘÍRODNÍ POLYMERY Bílkovinná vlákna I – KOLAGEN Trochu obrázků na doplnění RNDr. Ladislav.
Meluzíni, Meluzínky, Meluzíňata – bývalí, současní i budoucí dříve než na nás přijde zimní spaní je tu zase hradní hraní LP 2009 Od pátku 30. října do.
Zkvalitnění kompetencí pedagogů ISŠ Rakovník IV/2 Inovace a zkvalitnění výuky směřující k rozvoji matematické gramotnosti žáků středních škol Integrovaná.
Zámek Hluboká nad Vltavou
ÚLOHY O POHYBU.
RECYKLACE TERMOPLASTŮ, TERMOSETŮ A PRYŽÍ
RECYKLACE TERMOPLASTŮ, TERMOSETŮ A PRYŽÍ PŘF MU DOPLNĚK 3_I_ RECYKLACE TERMOPLASTŮ, TERMOSETŮ A PRYŽÍ RNDr. Ladislav Pospíšil, CSc.
Řešení dopravní obslužnosti Odoleny Vody a letiště Vodochody
PRŮMYSLOVÁ ZÓNA nad OEZ Letohrad
Tomáš Markovič, Jan Hirschner. Oči fyzika  “ Vidí to, co je lidským očím odepřeno “ Teplota, osvětlení, zvuková intenzita Vzdálenost, rychlost Zrychlení.
Plánování a organizace veřejné dopravy
1 Slovní úlohy o pohybu úvod Dostupné z Metodického portálu ISSN: , financovaného z ESF a státního rozpo č tu Č R. Provozováno Výzkumným.
12ZADI (cvičení) Marián Svetlík ZS 2011/2012 ZÁKLADY DOPRAVNÍHO INŽENÝRSTVÍ K612 Ústav dopravních systémů K612ZADI Základy dopravního inženýrství CVIČENÍ.
Dopravní dostupnost obcí v okrese Nový Jičín Prezentace ročníkového projektu Dopravní dostupnost obcí v okrese Nový Jičín Autor: Petr BALA Vedoucí: Dr.Ing.
Recyklace MU PŘF 2 DOPLNĚK RECYKLACE TERMOPLASTŮ, TERMOSETŮ A PRYŽÍ RNDr. Ladislav Pospíšil, CSc
Recyklace VUT FCH 2 DOPLNĚK RECYKLACE TERMOPLASTŮ, TERMOSETŮ A PRYŽÍ RNDr. Ladislav Pospíšil, CSc
Plán trasy Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Milan Pobořil, Ph.D.. Slezské gymnázium, Opava, příspěvková organizace.
Integrovaný dopravní systém Moravskoslezského kraje ODIS Terminál Hranečník Ostrava 2015.
Hodnocení krajiny Kateřina Batelková Geografický ústav, Přírodovědecká fakulta, Masarykova univerzita, Brno 7. října 2014.
CYKLOSTEZKAMI PODÉL DUNAJE A VLTAVY „S kolem kolem vody…“ Střední škola a Vyšší odborná škola cestovního ruchu Senovážné náměstí ČESKÉ BUDĚJOVICE.
Demonstrace Sraz účastníků OS v u DOS (nám.W.Churchilla 2, Praha 3) v ulici U Rajské zahrady K budově DOS jedou tramvaje č.5 a č.26.
CHAPS spol. s r.o. Bráfova Brno Tel.: Fax: Internet:
Zpracoval: Mgr. Ondřej Pacina Speciální základní škola, Česká Kamenice, Jakubské nám. 113, příspěvková organizace.
NABÍDKA POZEMKŮ BUŠTĚHRAD RFK Invest, a.s., sídlem Praha 3, Husinecká 10, PSČ , IČ: zaps. v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem.
Jindřichův Hradec pilotního projektu 6 měsíců po zahájení Integrovaného dopravního systému v Jihočeském kraji.
Název školy: ZŠ Štětí, Ostrovní 300 Autor: MGR. SOŇA KYSELOVÁ Název materiálu: VY_12_INOVACE _ Z.8.A. 24_hospodarstvi_cr Ročník: osmý Vzdělávací.
Užití Pythagorovy věty Gymnázium a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Zlín Tematická oblastPlanimetrie Datum vytvoření Ročník2.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Pardubice-Spořilov
Slovní úlohy o pohybu 2 postup na konkrétním příkladu
Kilometr - jednotka délky
RNDr. Ladislav Pospíšil, CSc.
Dopravní podnik města Brna a.s.
Název školy: ZŠ Štětí, Ostrovní 300 Autor: MGR
JÍZDNÍ ŘÁDY AUTOBUSŮ – prezentace k pracovnímu listu Český jazyk Praktická škola jednoletá nebo dvouletá Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li.
RNDr. Ladislav Pospíšil, CSc. POLYMER INSTITUTE BRNO spol. s r.o.
Slovní úlohy o pohybu úvod 1
JIHOMORAVSKÝ KRAJ – PRŮMĚRNÁ RYCHLOST
Příběh o štěstí.
PŘÍRODNÍ POLYMERY Taraxacum kok-saghyz znovu na scéně!
Sdružení dopravních podniků ČR Odborná skupina TRAMVAJE
Wien – Baden: integrace tramvaje se železnicí
ZÁKLADNÍ ŠKOLA PODBOŘANY, HUSOVA 276, OKRES LOUNY
PŘEVODY JEDNOTEK ČASU 60 minut 60 sekund 1 hodina 1 minuta 1 h 1 min
JEDNOTKY OBJEMU A ČASU.
Poznávací zájezd do Říma
Akce bude realizována za finanční podpory Jihomoravského kraje.
Transkript prezentace:

Recyklace RNDr. Ladislav Pospíšil, CSc EXKURZE PETKA CZ

Recyklace Časový plán 14:00 ZAHÁJENÍ AKCE, PŘEVZETÍ SIGNÁLNÍCH VEST DO cca. 15 HODIN EXKURZE TŘÍDÍCÍ LINKA RECYKLAČNÍ LINKA PET LABORATOŘ VÝSTUPNÍ KONTROLY 15:11ODJEZD AUTOBU č

Recyklace :29 Datu m Odkud/Přestup/K am Příj.Odj.Pozn. Spoje Spoj č Autobusové nádraží > 12: detaily si najděte Modřice, náměstí 12:56 >510 vyjíždí z ulice ÚZKÁ ) u TESCA) Celkový čas 27 min, vzdálenost 11 km, cena Základní 24 Kč Dopravní podnik města Brna, a.s.; Brno; info: jede 5.,11.XII.

DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ Vhodné obutí s neklouzavou podrážkou a oblečení (nebezpečí umazání). Nedotýkat se strojů a zařízení. Kdo se z jakýchkoli důvodů necítí schopným cesty z Modřic do PETKA, ať na akci nechodí. Žádny vliv na zkoušku to mít nebude Recyklace

Červená značka = PETKA CZ v areálu Agropodniku Recyklace Autobus č. 49 do Modřice náměstí ODHAD trvání cesty 30 – 45 minut

Recyklace

Recyklace

Recyklace

Recyklace