Poděbradská 93, Pardubice 530 09 Tel: +420 466 415 643-4 Vypracoval: Lukáš Nekola V rámci předmětu: Technologie.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Střední průmyslová škola, Trutnov, Školní 101
Advertisements

Obchodní akademie ELDO, o. p. s.
Odborné studium s širokým uplatněním v účetnictví, správě podnikových financí i ve vlastní podnikatelské činnosti.
Průmyslová střední škola Letohrad
STŘEDNÍ PRŮMYSLOVÁ ŠKOLA TECHNICKÁ
Zapojení školy do projektu T.I.M.E
DEN OTEVŘENÝCH DVEŘÍ 14. leden 2012 SPŠ Perspektivní studijní obory: denní čtyřleté maturitní obory pro absolventy ZŠ, určené pro dívky i pro chlapce.
Obchodní akademie ELDO, o. p. s.
Začlenění a úloha UNIV 2 ve struktuře regionální odborné školy technického zaměření Ing. Vladimír KEBERT, CSc Ředitel SOŠ a SOU Hořovice.
Úvodní stránka.
NABÍDKA UČEBNÍCH OBORŮ PRODAVAČSKÉ PRÁCE PODLAHÁŘSKÉ PRÁCE.
OBCHODNÍ AKADEMIE A OBCHODNÍ AKADEMIE PRO ZRAKOVĚ POSTIŽENOU MLÁDEŽ, OPAVA, HANY KVAPILOVÉ 20 Kontakty: Tel.: Fax:
VEDENÍ ŠKOLY Ing., Bc. Karel Matějů Bc. Marie Baštová Radka Mazancová
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště Kralupy nad Vltavou.
Nabídka studijních a učebních oborů Školní rok 2012/2013.
Kdo jsme? Jsme sportovní soukromá škola, která, přestože má sportovní zaměření, je otevřená všem, kteří chtějí kvalitní základní.
Kam po ZŠ?.  Splnil/a povinnou školní docházku v délce devíti let, nebo úspěšně ukončil/a základní vzdělávání před jejím splněním,  při přijímacím řízení.
Kam po ZŠ?.  Splnil/a povinnou školní docházku v délce devíti let, nebo úspěšně ukončil/a základní vzdělávání před jejím splněním,  při přijímacím řízení.
Střední škola stavební Jihlava Sociální partnerství zpracoval : PhDr. Pavel Toman únor 2011.
Střední škola a odborné učiliště gellnerova Brno
Soustava vzdělávání po základní škole. základní škola odborné vzdělávání poskytují odborné vzdělání cílem je příprava na povolání všeobecné vzdělávání.
Dělnická 15, Děčín VI Tel.: Střední škola lodní dopravy a technických řemesel, Děčín VI příspěvková organizace Dělnická.
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště, Blansko, Bezručova 33 Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.1.02/ Název projektu:Inovace a modernizace.
„Vybudování centra vzdělávání pro nové i stávající technické obory“ MIEZB.
Úvod Proč studovat informatiku?
Studijní obory  M/001 Strojírenství se zaměřením:  počítačová podpora konstruování  management jakosti  denní forma vzdělávání pro žáky 9. tříd.
Prezentace pro projektovou výuku na DIDI2
DEN OTEVŘENÝCH DVEŘÍ PŘIJÍMACÍ ŘÍZENÍ 2 přihlášky termín odevzdání přihlášek: do termín přijímacích zkoušek: 22. a 23. dubna (náhradní.
Opravář zemědělských strojů
Škola je držitelem certifikátu kvality řízení ISO 9001:2000.
Příprava na výkon povolání
VZDĚLÁVÁNÍ PO SPLNĚNÍ POVINNÉ ŠKOLNÍ DOCHÁZKY Mgr. Blanka Vohníková.
Projekt UNIV 2 Kraje Proměna škol v centra celoživotního učení Program dalšího vzdělávání Obsluha a programování CNC obráběcích strojů Autoři projektu:
Výsledky přijímacího řízení ve školním roce 2011/2012 Krajský úřad Pardubického kraje odbor školství, kultury a tělovýchovy oddělení organizační a vzdělávání.
Střední odborná škola technická, Střední odborné učiliště a Učiliště, Lidická 31, České Budějovice Představuje:
Historie školy Původně zde byla v roce 1976 otevřena Zvláštní škola internátní v nově otevřených prostorách Na Vizině 28 ve Slezské Ostravě. V současné.
Programátor CNC strojů
SOS a SOU, Kladno, U Hvězdy 2279 představuje Otázky demografických změn a poptávky trhu práce - vzdělávání dospělých.
Co a jak po základní škole?
Úvod Proč studovat informatiku?
Význam dalšího vzdělávání na SOŠ TŽ
SOŠ a SOU Šumperk SOŠ a SOU Šumperk.
10. krajské setkání metodiků Podpora přírodovědného a technického vzdělávání na středních školách v Jihomoravském kraji č. CZ.1.07/1.1.00/
Profesní příprava a možnosti zaměstnávání osob s MP Vyhláška č.13 ze dne o středním vzdělávání a vzdělávání v konzervatoři. Podmínky přijetí.
VOŠ, SPŠ automobilní a technická České Budějovice © 2011.
Podpora rozvoje vzdělávání v rámci ROP Střední Morava Mgr. Miroslav Gajdůšek, MBA Vedoucí Odboru školství, mládeže a tělovýchovy Krajského úřadu Olomouckého.
Evropský projekt vzdělávání pedagogických pracovníků Střední odborná škola a střední odborné učiliště, Hradec Králové, Vocelova 1338.
Systém dílčích kvalifikací - cesta k výučnímu listu Střední odborná škola a Střední odborné učiliště technické, Třemošnice, Sportovní 322.
Krajský úřad Pardubického kraje odbor školství a kultury oddělení organizační a vzdělávání Vývoj počtu žáků středních škol, prospěchová stipendia ve školním.
ŠANCE PRO VÁS. STŘEDNÍ ŠKOLA ŽELEZNIČNÍ, TECHNICKÁ A SLUŽEB, ŠUMPERK STŘEDNÍ ŠKOLA ŽELEZNIČNÍ, TECHNICKÁ A SLUŽEB, ŠUMPERK Gen. Krátkého 30 Bulharská.
Spolupráce středních škol a firem v Pardubickém kraji Krajský úřad Pardubického kraje odbor školství a kultury oddělení organizační a vzdělávání.
PŘEDSTAVUJEME STŘEDNÍ ODBORNÉ UČILIŠTĚ ELEKTROTECHNICKÉ V PLZNI
PŘEDSTAVUJEME STŘEDNÍ ODBORNÉ UČILIŠTĚ ELEKTROTECHNICKÉ V PLZNI
Přijímací řízení pro školní rok 2013/2014
elektrotechnických měření
Prospěchová stipendia a vývoj počtu žáků v Pardubickém kraji
INDIVIDUALIZACE VZDĚLÁVÁNÍ A ŠVP
Odborné učiliště Chroustovice, Zámek 1 závěrečná konference
Polytechnické vzdělávání v rámci šap
PHmax ve středním vzdělávání
ŠANCE PRO VÁS.
Prezentace školy SOU Lázně Bělohrad.
Krajský metodický kabinet ELEKTROTECHNIKY
Vyšší odborná škola ekonomická, sociální a zdravotnická, Obchodní akademie, Střední pedagogická škola a Střední zdravotnická škola, Most, příspěvková.
Bakalářský studijní program Elektroenergetika Garant : doc. Ing
Krajský metodický kabinet NÁBYTKÁŘSTVÍ A DŘEVAŘSTVÍ
Setkání kariérových poradců
Setkání kariérových poradců
Setkání kariérových poradců oblasti LOUNY, MOST a CHOMUTOV
Téma Polytechnické vzdělávání a Infrastruktura
Transkript prezentace:

Poděbradská 93, Pardubice Tel: Vypracoval: Lukáš Nekola V rámci předmětu: Technologie ve vzdělávání

Obsah prezentace Základní informace o škole Vyučované obory Nabízené kurzy Spolupráce Vybavení učiliště Foto zařízení a strojů v učilišti Podmínky přijetí Úspěšnost u závěrečné zkoušky 2010/2011 Závěr

Základní informace o škole Zřizovatel: Pardubický kraj Ředitel školy: Mgr. Valenta Zástupce ředitele pro teoretickou výuku: Ing. Branda Zástupce ředitele pro praktickou výuku: Ing. Potůček

Vyučované obory Učební obory – tříleté (výuční list) Mechanik plynových zařízení Mechanik opravář Instalatér Zámečník Kominík Studijní obor – čtyřletý (maturitní zkouška) Mechanik instalatérských a elektrotechnických zařízení budov Nástavbová studia – dvouletá (maturitní zkouška) Technik plynových zařízení a tepelných soustav (denní) Provozní technika se zaměřením na plynárenství (dálkové)

Nabízené kurzy Základní kurzy svařování Plamenem Z-G 1 Elektrickým obloukemZ-E1 Plastových, vodovodních a plynovodních potrubí Rekvalifikační kurzy Kominík Pájení mědi

Spolupráce Se všemi distribučními společnostmi a dalšími 45 podniky Zúčastňujeme se Výstav Odborných přednášek a kurzů Odborné praxe v partnerských společnostech Provádíme a pořádáme Odborná plynárenská vzdělávání Plynárenská praktika Firemní dny Periodická školení Sportovní hry plynárenských a.s.

Vybavení učiliště Zabezpečení studentů Domov mládeže Jídelna Zařízení pro volnočasové aktivity Tělocvična Posilovna Sauna Tenisové kurty Knihovna

Vybavení pro výuku Učebny pro teoretickou výuku Učebny vybavené interaktivní tabulí Počítačové učebny Učebny pro praktickou výuku Učebna plynových spotřebičů Učebna instalatérských zařízení Učebna měření a regulace Svářečské dílny Kovárna Dílna kovoobráběcích strojů

Naše zařízení a vybavení dílny Hydraulické nůžky Soustruhy, frézky, hoblovky, vrtačky, brusky

Dílna pro svařování plemenem a el. obloukem

Učebna pro instalatéry

Regulační stanice plynu Simulace v terénu – výkop, plynovod

Učebna pro kominíky Obor kominík je na SOU Plynárenském vyučován nově od školního roku 2010/2011 Jsou nabízeny rovněž rekvalifikace v tomto oboru

Podmínky přijetí Úspěšná přijímací zkouška – maturitní obor Bez přijímací zkoušky – obory s výučním listem Srovnávací zkouška (při přestupu z jiné školy) Podrobnosti viz přijímací řízení zde: plynarenske.cz/start.htmlhttp:// plynarenske.cz/start.html Dny otevřených dveří (PÁ) (SO) 8-12

Úspěšnost u závěrečné zkoušky 2010/2011

Závěr Naše učiliště – jediné s plynárenským zaměřením v ČR Disponujeme Pedagogy s širokou odbornou praxí zařízeními a pomůckami využívané v moderní praxi Nabízíme kvalitní odborné vzdělání Absolventi jsou velice žádaní na pracovním trhu