3 2 1 0 S T A R T Kliknutím levého tlačítka myši, kdekoli na obrazovce, se Vám zobrazí další informace :-)

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Česká republika a její státní symboly.
Advertisements

Naše obec – Rožmitál p. Tř
Základní škola a Mateřská škola, Pavlice, okres Znojmo OP VK Tematický celek: Prvouka, přírodověda Název a číslo učebního materiálu VY_32_INOVACE_06_01.
CK Topinka Cestovní kancelář, zabývající se dětskou rekreací již od roku 1991 Vám představuje.
MILČOVO KOLEČKO 2013 Amatérský závod k uctění památky bosonožského profesionálního cyklistického závodníka Miloše Hrazdíry, jehož spoluorganizátorem byl.
1. konference o bezpečnosti jaderného úložiště. Neovlivní stavba jaderného úložiště prašnost v oblasti? •N•Nijak výrazně. Neočekáváme že to bude problém.
Atletický klub A. C. Sparta Praha
Vranovská Ves.
Městské lesy Hradec Králové a.s. Příměstské lesy města Hradce Králové a usměrňování požadavků jejich návštěvníků Ing. Milan Zerzán 5. června 2008.
Sporthotel Kurzovní S námi máte vrchol na dosah! NEJČISTŠÍ VZDUCH V ČESKÉ REPUBLICE!
Obec Pavlice.
ÚSTÍ U VSETÍNA.
1.SK Rouchovany. Vážení podnikatelé,majitelé a vedoucí firem,milí přátelé naše organizace 1.SK Rouchovany pořádá v sobotu 16. února 2008 v pořadí již,,7.fotbalový.
Prezentace Klubových výletů Jsme sdružení pořádající výlety od roku Jsou určené především fanouškům Městské hromadné dopravy, avšak i ostatní si.
3.ročník, Bc..  Cvičení pro ženy v rámci studiových hodin a posilovny  Klub aktivních dam  Výživové poradenství  Masáže  Kavárna.
Memoriál L. Kollerta ročník turnaje žáků v kopané o putovní pohár.
Památky Spišská Nová ves
TĚ ZVE NA VÝPRAVU: Občanské sdružení. Jirkův nový domov v horách Kdy: Kde: Josefův Důl v Jizerských horách ( nový domov Jirky Hajníka) Náplň.
Dobrý den, jsem Mgr. Zdeněk Šafář * (Trutnov) Kontakt:
Akce se zúčastnilo asi 60 lidí…
Svazek obcí „Drahanská vrchovina“ tvoří od roku 2003 dvanáct obcí leží západně od města Vyškova, na okraji Drahanské vrchoviny SPOLUPRÁCE OBCÍ MIKROREGIONU.
Základní škola a Mateřská škola Brno, Bosonožské nám.44, příspěvková organizace Zřizovatel školy: Statutární město Brno, Brno – MČ Bosonohy Ředitelka školy:
1 Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova : Evropa investuje do venkovských oblastí „ Kdo za to může – kompletní vzdělávání pro přípravu a realizací.
Základní škola a Mateřská škola Brno, Bosonožské nám
AUTOCAMP VÝR U obce Výrovice (cca 10 km severně od Znojma)
Město a příměstské oblasti Obec, kde žiji. Město Většina obyvatel žije ve městech a v příměstských oblastech. Na předměstích byla postavena velká sídliště.
Příroda a já Otázky.
Akademie sportovního aerobiku Radky Hanákové
VENKOVSKÁ SÍDLA SÍDLA:
Městské informační centrum Liberec. LIBEREC EVROPSKÉ MĚSTO SPORTU 2012 V roce 2011 bylo městu Liberec uděleno prestižní ocenění EVROPSKÉ MĚSTO SPORTU.
Klepnutím lze upravit styl předlohy podnadpisů. HOTEL PARK OSTRUŽNÁ Nově postavený horský hotel v krásném prostředí lyžařského, turistického a cykloturistického.
Stará garda ročník v Hradci Králové disciplína -fleret, kord, šavle všech věkových kategoríí veteránů (AK0, AK1, AK2, AK3) pořadatel -šermířský.
Gmunden Horní Rakousko
Prezentace oddílu kopané Oslovení sponzorů
Patrik Chvátal & Jana Řehořová
CK Sun Family Anna Macáková Zeměpis 8.třída
Tvarůžek František Tělovýchova v letech ČLENOVÉ AKTIVITY STAROSTOVÉ MILNÍKY Klos Josef 1925 Tvarůžek František 1929 OTEVŘENO KOUPALIŠTĚ.
David Maček.  vznik obce  Informace  Sport  Juřičkův Mlýn  Škola  Firmy  STRAVOVÁNÍ, PRODEJNY:
IDENTIFIKÁTOR MATERIÁLU: EU
Skalička 2013 Zpracoval: Matěj Cifr.
Olešnice je trojúhelníkové městečko ležící na Hornosvratecké vrchovině, která je součástí Českomoravské vrchoviny. Je přirozeným centrem severozápadního.
VÝROČNÍ ČLENSKÁ SCHŮZE TENISOVÉHO ODDÍLU T.J.SOKOL DŘEVOHOSTICE
Naučná stezka Petrovské studánky realizováno v rámci 2. výzvy MAS Šumperský venkov Fiche č.2: Vítá Vás vstupní brána Jeseníků II realizátor projektu: o.s.
Nové stránky vytvořeny v rámci realizace projektu Moderní a efektivně řízená obec Dolní Břežany s reg. č. projektu CZ.1.04/4.1./
MA-G 21 Konference pro podnikatelský sektor Náměšť nad Oslavou 15. října 2012 Petr Holý.
IX.ročník uzlovací soutěž o pohár starosty SDH Osek nad Bečvou V sobotu 14. března pořádal náš sbor uzlovací soutěž. Naši obec reprezentovalo družstvo.
Výlet Akademie třetího věku, Totem RDC obor Historie místopis, pod vedením lektora pana Jiřího Oudese, začal na Dešenickém nádraží.
Autoři: Lenka Koudelková, Adéla Vičarová, Radek Študent.
Projekt - Místo, kde žiji. 2. ročník ZŠ Bezno ZŠ VY_32_INOVACE_08 Napiš své jméno a třídu.
Infokanál obce Vigantice. Úřední hodiny OÚ Vigantice: Pondělí: 08:00–11:30 12:30–17:00 Středa: 08:00–11:30 12:30–17:00
P RAKTICKÉ ČINNOSTI Motivační dopis Vypracoval: Lukáš Karlík.
Obec Křinice Obec Křinice Obec Křinice Vám nabízí objekt
Nápověda: Poznal jsi kostel? Kolem kostela je zajímavý, starý hřbitov. Touto vesnicí také protéká čistý potůček. Moje adresa Úvodní stránka 9.
POZVÁNKA T.J. Sokol Domoušice pořádá dne oslavy 120. výročí vzniku Sokola v Domoušicích. 120 let T.J. SOKOL DOMOUŠICE 120 let Program oslav:
NÁZEV ŠKOLY: Střední odborné učiliště a Základní škola AUTOR: Mgr
PLAVECKÉ SOUSTŘEDĚNÍ HOŘICE
Domov - Obce.
Město a příměstské oblasti
Senioři s vnoučaty Velké Losiny 2017.
CHŘIBY.
SVAZEK OBCÍ VÝCHODNÍ KRKONOŠE
Členská schůze dne 8.prosince 2010.
Plavecký klub Děčín.
Infokanál obce Vigantice
KALUMET STARÉHO INDIÁNA
Vzdělávání pro konkurenceschopnost
LVK Sobota ráno Karolína Siřínková
Škola v přírodě Přimda 1. třídy a 3. až 9. třída
SVČ Fokus Nový Jičín Červen 2019 KROUŽKY A KURZY 2019/2020
Obecní úřad Hošťálková
Transkript prezentace:

3

2

1

0

S T A R T Kliknutím levého tlačítka myši, kdekoli na obrazovce, se Vám zobrazí další informace :-)

Dětský cyklistický oddíl Moravec Sokol Benešov M O R A V E C

Všechno "zavinil" pan Jiří Kovář, majitel firmy O.K.BAG, který přesvědčil někdy na jaře roku 2001 tehdejšího starosty obce Benešova Ing. Petra Koudelku, aby byl na Benešově uspořádán v rámci regionálního poháru horských kol jeden z pěti závodů tohoto seriálu. Jelo se na trati, která měla start a cíl na místním fotbalovém hřišti a která vedla do lesa "Na horce". Trať postavil cyklistický specialista pan Milan Šafář z Boskovic, závody se vydařily, celá akce měla jedinou vadu: za Benešov závodil pouze jeden závodník - v kategorii do šesti let Martin Švéda... To se Koudelkovi nelíbilo a na výroční schůzi místního Sokola ohlašuje založení dětského cyklistického oddílu "M O R A V E C" při TJ Sokol Benešov a se svoji manželkou se ujímá jeho vedení. Oddíl byl pojmenován podle bývalého českého cyklisty Vlastimila Moravce - vítěze silničního závodu Míru z roku 1972, který už bohužel nežije – foto na titulní stránce. (vymyslel Koudelka). Na jaře 2002 nová sportovní aktivita dává na vědomí dětem v Benešově a okolí a jejich zájem je potěšující. "Moravec" si na svém počátku položil tři cíle: ● Provádět v létě výlety na kolech do okolí obce ● Účastnit se regionálních závodů horských kol, nad kterými po O.K.BAGu převzali záštitu obce Okrouhlá, Benešov, Žďárná, Suchý, Velenov a Kořenec ● V zimním období nezahálet a jezdit na běžky, chodit do tělocvičny, posilovny....

Dětský cyklistický oddíl Moravec Sokol Benešov M O R A V E C ODDÍLOVÁ HYMNA HORSKÝM KOLEM CESTOU NECESTOU POLEM NEPOLEM JEDU ZA TEBOU KRÁSNÝM HORSKÝM KOLEM VYBAVENÝM SHIMANEM /šimanem/ POJĎ MI NAPROTI LESEM NELESEM POJĎ SI MĚ VYFOTIT JAK TAM NA HORSKÉM KOLE JSEM JAK JSEM ROZTŘESEN DRN DRN……. JEN KOLA ZDOLAJ VÝMOLY PÁLÍM TO LESEM PO POLI LÁN POLE MIZÍ POD KOLY Z KOPCE TO ALE VOSOLÍM CESTOU NECESTOU POLEM NEPOLEM JEDU ZA TEBOU LÉTEM HORSKÝM KOLEM VYBAVENÝM SHIMANEM DOUFÁM ŽE MĚ POCHOPÍŠ ŽE MĚ USLYŠÍŠ ŽE MĚ POTĚŠÍŠ MÍT BUDEŠ RÁDA DOUFÁM ŽE MĚ POCHOPÍŠ A BUDEŠ MÍT RÁDA HUDBA: MIG 21 TEXT: ing. Petr Koudelka

Dětský cyklistický oddíl Moravec Sokol Benešov M O R A V E C BENEŠOV Vesnice Benešov, ve které sídlí cyklistický oddíl Moravec, se nachází na Moravě v blízkosti městečka Boskovice. Rozprostírá na náhorní rovince Drahanské vrchoviny mezi vrcholy Paprčem (721 m.n.m) a Skalkami (735 m.n.m). Obec leží v krajinářsky zajímavém parku Řehořkovo Kořenecko, v katastru obce se nachází také přírodní rezervace Pavlovské mokřady a přírodní památka Horní Bělá. Ve zdravém horském vzduchu se zde během roku vystřídají horké letní dny a v zimě třeskuté mrazy s vysokými závějemi sněhu. Polohu Benešova na mapě naleznete na

Dětský cyklistický oddíl Moravec Sokol Benešov M O R A V E C KONTAKTY OBEC BENEŠOV – zřizovatel oddílu Adresa: Obec Benešov Benešov Benešov u Boskovic IČO: Kontakt: telefon: fax: web: Úřední hodiny: pondělí a středa od hod. od hod ING. PETR KOUDELKA – vedoucí oddílu Adresa: Ing. Petr Koudelka Benešov Benešov u Boskovic Kontakt: mobil: telefon: fax: web oddílu: MARTIN ZEMÁNEK – správce stránek Kontakt: mobil:

C Í L Děkujeme za Vaši pozornost. Více informací naleznete na :-) © 2003 Cyklistický oddíl M O R A V E C Tvorba a grafika: Martin Zemánek Text: ing. Petr Koudelka