8.A. Nikola Horská Ciara Harris Zpěvačka Datum narození: 25.10.1985 Místo narození: Texas Znamení: Štír Ciara Harris Zpěvačka Datum narození: 25.10.1985.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
ASHLEY TISDALE. Údaje  Povolání: Herečka, zpěvačka, producentka, textařka, dabérka  Věk: 24  Datum narození:  Místo narození: West Deal,
Advertisements

Skupina Blue členové: Antony Daniel Costa narozen v Edgware, Middlesex Duncan Mathew James narozen v Salisbury, Wilts Lee Ryan.
Rod podstatných jmen.
Bob Marley.
Word Order & Emphasis Come up with the questions that the following statements answer. Remember that new information usually comes at the end of a sentence.
Tenis Eva Jiránková. Obsah ∞ Koho hledáme? ∞ Proč hrát tenis? ∞ Přihláška KLIK.
Wentworth Miller Herec Datum narození:
Verona “Náhodou” Náhodou, náhodou Lidi potkávaj se náhodou Náhodou, náhodou Všichni potkávaj se - jen tak dál! Náhodou, náhodou My dva potkáme se náhodou.
Rodné jméno: Beyoncé Giselle Knowles
Muž objevil ZBRANĚ a vynalezl LOV
Ella Fitzgeraldová byla americká jazzová zpěvačka. Za svůj život napsala a nazpívala stovky oblíbených písní. Ella Fitzgerald, též nazývána "First Lady.
AC/DC       AC/DC je australská hardrocková skupina, která zaznamenala první vystoupení na Silvestra roku 1973 v Sydney. V červnu 1974 vyšel skupině.
MY FAMILY (slovní zásoba) THIS x THAT, ZÁJMENA
LOL.
Relative Clauses Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Romana Petrová. Dostupné z Metodického portálu ISSN: 
PROJEKT: Vzdělávací internetové kluby JMÉNO: Tamara Matoušková TÉMA: Kdo jsem?
Jak se mu říká? What is he called?.
Handicapované osobnosti
REF: VÍC, VÍC, VÍC, We will sing, sing, sing UCTÍVÁM TĚ KAŽDÝM TÓNEM, ZPÍVÁM And make music with the heavens VÍC, VÍC, VÍC, We will sing, sing, sing MILOSTÍ.
THE WALL Young People and Their Life Style Mladí lidé a jejich životní styl Michaela Hrdličková, č. 251 DS2 – dálkové nástavbové studium, obor Provozní.
herečka a zpěvačka Datum narození: Místo narození: Franklin, Tennessee, USA Znamení: Střelec Miley Cyrus se pravým jménem jmenuje Destiny.
Spice girls Nicolé Adamová.
Keane. Členové kapely: Zpěv:Tom Chaplin Zpěv:Tom Chaplin Piano:Tim Rice-Oxley Piano:Tim Rice-Oxley Bicí:Richard Hughes Bicí:Richard Hughes Keane je britská.
Autorka: Veronika Prouzová
Dara Rolins.
Shakira.
Miley Cyrus.
Nemusela se vrátit brzo she didn't have to be back early.
Blanka Zrníková Jarmila Smilková obsah
Chtěla bych být jako… Zdenka Suchánková. Jako Tereza Kerndlová protože: Je hezká Umí zpívat.
Obsah O Simple Plan Členové Ukázka. Obsah O Simple Plan Členové Ukázka.
Předmět: hudební výchova referát
Daniel Landa.
Good lidičky X) Naďa Štálová Nelinka X) Můj milovaňoučkej pejsánek Nelinka…. Už jí máme šest let… A je vidět že se u nás má dobře….
Tarja Turunen. Obsah Něco o ní Fotky My winter storm Songy z alba.
The Beatles Vypracoval: Bořivoj Kašparovský.
 Povolání: Herečka, zpěvačka, textařka Věk: 19 Datum narození: Místo narození: Los Angeles, Kalifornie, USA Znamení: Ryby Výška: 159 cm.
Avril Lavigne JEDNA BLONDÝNA... JEDNA ZPĚVAČKA....
Časování slovesa BÝT (to be)
Liking in Czech Translate the following sentences into Czech. A number of possible answers will be displayed. Vzor: How did you like the play? Jak se vám.
MADONNA GPJP Klára Šturmová 2.C.
FLORIDA JEHO ZAČÁTKY  Narodil se ve městě Carol City, státu Florida, okolo roků 1979 a 1980, přesné datum je nejasné, ale vychází se z 16 prosince.
Název a adresa školy: Střední odborné učiliště stavební, Opava, příspěvková organizace, Boženy Němcové 22/2309, Opava Název operačního programu:OP.
ZeměpisFilmyČeský jazykHudba
SOCIÁLNÍ SÍTĚ.
Country Taylor Swift. country Taylor Swift Narozená: Povolání:zpěvačka, herečka, textařka, kytaristka Znamení: střelec Místo narození:
1 Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Zdeňka Hrstková. Slezské gymnázium, Opava, příspěvková organizace. Vzdělávací materiál.
Název školy: Základní škola a mate ř ská škola Doma ž lice, Msgre B. Staška 232, p ř ísp ě vková organizace Autor: Mgr. Dana Dufková Název : VY_12_INOVACE_28_Karel.
Elektronické učební materiály - I. stupeň Český jazyk 4 Autor: Mgr. Helena Záděrová 1. Křížovka 2. Nejchytřejší savec 4. Co potřebujeme ze vzduchu 1. Pravé.
Chris Brown. Celým jménem Christopher Maurice Brown Věk: 23 Narození: , Tappahannock Znamení: býk Výška: 183 cm.
 Onika Tanya Maraj lépe známá pod svým uměleckým jménem Nicki Minaj [nyki mináž],je "rapperka" a "textařka" z New Yorku. Narodila se na Trinidadu. 
JAK PROPAST MACOCHA DOSTALA SVÉ JMÉNO
Celým jménem jako Onika Tanya Maraj. Narodila se 8
Celá rodina bydlí v rodinném domě Celá rodina bydlí v rodinném domě. Jelikož bydlí na vesnici a musejí často dojíždět do města, vlastní auto.
P!nk.
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu OPVK
Justin Bieber.
Michael Jackson.
Nouns and verbs Vypracovala Mgr. Eva Pěčková pro
- vlastním jménem Sonny John Moore -je americký producent elektronické hudby, DJ a bývalý frontman kapely From First to Last - narodil se 15. ledna.
Budoucí čas s WILL What will our future look like in five years.
Aník a Maky 5.A Ed Sheeran.
Číslo materiálu: VY 32 INOVACE 19/19
Název školy: Základní škola a Mateřská škola Sepekov Autor:
Katy Perry.
Název projektu: ZŠ Háj ve Slezsku – Modernizujeme školu
Liking in Czech Translate the following sentences into Czech. A number of possible answers will be displayed. Vzor: How did you like the play? Jak se.
Transkript prezentace:

8.A. Nikola Horská Ciara Harris Zpěvačka Datum narození: Místo narození: Texas Znamení: Štír Ciara Harris Zpěvačka Datum narození: Místo narození: Texas Znamení: Štír 8.A. Nikola Horská

Ciara Ciara Harris, celým jménem Ciara a je svobodná a velice půvabná! Ciařina máma sloužila u letectva a její otec v armádě. Chtěla být modelkou poté, co se "zapíše" jako zpěvačka. Ciara nikdy nechodila ven s kamarády, jenom doma studovala do školy a zdokonalovala své taneční kreace, zpívala v dívčí skupině Hear Say, ale vydala se na sólovou dráhu. Objevila se ve videoklipech: "Make It Up With Love" od skupiny ATL, "Vibrate" od Petey Pabla a "Hey Young Girl" od Lloyda. Ciařini oblíbení módní návrháři jsou Gucci, Guess & SouthPole. Ciařin idol je Michael Jackson. Lil' Jon byl producentem jejího debutového singlu "Goodies".Ciara je známá jako první lady "Crunk & B".Michael Jackson

Fotky z videoklipu – Like a boy

Diskografie Ciara má pouze 2 CD a to: Goodies Ciara:The evolution

Ciara - koncerty