Ráno, celý den Ref: Ráno, celý den, andělé nade mnou bdí, můj Pane, ráno, celý den, andělé nade mnou bdí. 1. Když probouzím se v nový den, andělé nade.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Týden Karolínky Tejkalové
Advertisements

Když Bůh je s námi 1/2 Refr.: Když Bůh je s námi, i kdo proti nám? Když Bůh je s námi, nemusím se bát. Refr.: Když Bůh je s námi, i kdo proti nám? Když.
Den jak den 1. Den jak den toužím jít za Tebou, být Tvojí, Pane můj. Být jen stín, v Tobě žít duši svou, být Tvojí, Pane můj. Ref: Lásko ty věčná, s námi.
ČLOVĚK A JEHO SVĚT ORIENTACE V ČASE Jana Štadlerová ZŠ Věšín.
Centrum pro katechezi Olomouc, 2013
To je ten den 1. To je ten den, to je ten den, /:který Pán nám dal:/, radujme se, veselme se, /:pějme píseň chval:/. To je ten den, který Pán nám dal,
Lekce 7.
Já vím.... Já vím... Vím, že láska může bolet i hřát, chci se s tím ale prát Vím, že láska může bolet i hřát, chci se s tím ale prát. Ty jsi neřekl,
V pondělí v 1hodinu mám kroužek s p.uč. Najmanovou a pak mám dramaták s paní učitelkou Machalovou. Pak j du ven bobovat.
Týden Denisy Pechové. V pondělí chodím s Taigym a Jejminou na procházky do parku a do lesa.
Odpověď na otázky 1. Díky, že když se ptáme, máš slovo své, nevíme-li jak dále, dáš slovo své. Mnohý jak světem jdem, štěstí květ hledá v zlém, chtěl by.
Otče náš nebeský Ref: Otče náš nebeský posvěť se jméno Tvé. Přijď Tvoje království, buď vůle Tvá. 1. Všude, kde lid Tvůj se probouzí, tam, kde roste Tvůj.
Adaptační kurz
Zůstaň s námi Ref.: Zůstaň s námi, Pane, když se stmívá, zůstaň s námi, den se nachýlil, zůstaň s námi, už s připozdívá, zůstaň s námi, když ubývá sil.
Věra Machová. Formulujte slovně složené výroky vytvořené z výroků jednoduchých.
ŠKOLNÍ VÝLET C1.A.
NEGACE SLOŽENÝCH VÝROKŮ - cvičení
Příprava na čtvrtletní písemnou práci Vypracovala Petra Antlová.
1. Zůstaň dnes se mnou, rychle kvapí noc, | temnota houstne, přijď mi na pomoc! | Když nikde není možno složit tíž, | slabému pomoz, se mnou zůstaň již!
Centrum pro katechezi Olomouc, 2013
Materiál má žákům pomoci pochopit na základě vlastního úsudku pojmy: - Občanskoprávní vztah - Účastník právního vztahu.
Zpívej se mnou haleluja, zpívej se mnou Pánu dík. Díkem duše pookřívá, Pána díkem oslaví. 1. Že jsem mohl klidně spát, ráno zase zdravý.
1. Přišel na zem konat dílo spásy a lidem bídným s láskou pomáhal,
Přišel na zem 1. Přišel na zem konat dílo spásy a lidem bídným s láskou pomáhal ke svobodě zval zotročené hříchem, můj Pán. Světem šel a lidskou nesl.
Představte si, že vám banka otevře účet s €, Přičemž je třeba dodržet jen 2 pravidla.
1. Z rána, když den se počíná, modlitby tvé buď hodina. Vždyť nevíš, co ti chystá den a máš být stále připraven, Vždyť nevíš, co ti chystá den a máš být.
Mámo, řekni 1. Mámo, řekni, co to máš, jakou knížku v rukách máš, černý obal s křížkem v dlaních schováváš. Řekni proč s ní chodíš spát, chci to tajemství.
Nevěřící Tomáš sestaveno s využitím obrázků Henryho Martina Český text: kanan.cz Copyright © Henry Martin Used by Permission.
Odpusť 1. Odpusť, že dnes tak jako včera jsem Tobě věrnost sliboval, Odpusť, že z rána do večera jsem Tebe skutkem zrazoval. Odpusť, že z rána do večera.
NÁDHERNÝ 1. VE TVÉM SRDCI JE SOUCIT A SLITOVÁNÍ,
36. Má modlitba Má modlitba nemívá někdy slova, když v slzách za Ježíšem přicházím. On však mi říká: „Neplač, zkus to znova, já s tebou budu čelit nesnázím.“
1. Noc v širý už padá kraj a slunce v mraků dál zapadlo zvečera, A hvězdný padá třpyt, že šťastni můžem být, vypráví důvěra, a hvězdný padá třpyt, že šťastni.
Díky 1. Díky za toto krásné ráno, díky za každý nový den.
Já Tobě nyní chválu vzdávám
1. Odpusť, že dnes tak jako včera | jsem tobě věrnost sliboval. | Odpusť, že z rána do večera | jsem tebe skutkem zrazoval, | odpusť, že z rána do večera.
1. Mám v nebi Otce a dobrého Pána, on sám lidské strachy a bolesti zná. On dává mi sílu hned každého rána a já šťasten jdu, kam mne Pán posílá. Já mám.
Byl jsi tam? 1. Byl jsi tam, když byl křižován můj Pán? 2x
1. Někdo mě vede za ruku, | když bojím se jít tmou
NIKODÉMOVA NOC
Polsko
Ref. Bože, jaké jitro, Bože, jaké jitro, Bože, jaké jitro, hvězd až přijde mocný pád.
1. Už svitlo jitro nedělní a už je bílý den. | Pojďte se na to podívat, kámen je odvalen, Pojďte se na to podívat, kámen je odvalen.
Zůstaň s námi Ref.: Zůstaň s námi, Pane, když se stmívá,
1. Kdo ochrany nejvyššího | v skrýši jeho užívá, | ten v stínu všemohoucího | bezpečně odpočívá. | Proto i já říkám Pánu v každý čas | s důvěrností: |
1. Já jdu tam do Boží země, kde vládne jas, já jdu tam do Boží země, kde vládne jas, kde je na věky mír.
1. Když Ježíš, můj Pán, mne potěšuje, tu sklání se níž, tak blízko mi je, že okouším jistotu, obnovu sil. On bezpečně vede mne v nebeský cíl!
1. Brzy přijde den, kdy nás přivítá náš Pán, brzy přijde den, kdy nás přivítá náš Pán, brzy přijde den, kdy nás přivítá náš Pán, haleluja, haleluja, kdy.
1. Díky za toto krásné ráno, | díky za každý nový den, | díky za to, | co už je za mnou | jako těžký sen.
1.Kristův kříž si připomínej, | svoji radost v něm vždy mívej, | chceš-li jemu ke cti žít. | Za Kristem vždy hleď až na kříž! Toho, co tam srdcem spatříš,
Bůh je silou mou 1. Není to náhoda, že život mám, Bůh je silou mou. (2x) Ref: Chci s Vámi být každý den, chci s Vámi být každý den, chci s vámi být každý.
Zdravý životní styl Libor Štrohalm.
Šajtava - středa V noci pršelo, ale ráno to nebylo vidět. Máme lehce odpočinkový den.
HODINY VY_32_Inovace_17VA-2 Vypracovala : Mgr. Alena Vaňková ZŠ a MŠ Nedašov, příspěvková organizace.
1.
Sada 1 Matematika MŠ, ZŠ a PrŠ Trhové Sviny
Den jak den 1. Den jak den toužím jít za Tebou, být Tvojí, Pane můj. Být jen stín, v Tobě žít duši svou, být Tvojí, Pane můj. Ref: Lásko ty věčná, s námi.
VY_32_Inovace_ Části dne, čas Člověk a jeho svět 2.ročník
Mámo, řekni 1. Mámo, řekni, co to máš, jakou knížku v rukách máš, černý obal s křížkem v dlaních schováváš. Řekni proč s ní chodíš spát, chci to tajemství.
Ref.: Ať v našich srdcích stále zní: “Hledej moji tvář“,
Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/
Já chtěl bych tam být 1. V den kdy skončí naše dlouhá cesta, přijde pro nás Ježíš Král. otevřou se brány jeho města, řekne nám: „Tak pojďte dál.“ Ref:
1. Svatá doba, Páně den; | Hospodin buď veleben
NÁZEV ŠKOLY BRÁNA, základní škola a mateřská škola  Kollárova 456, Nová Paka ČÍSLO PROJEKTU CZ.1.07/1.4.00/ NÁZEV PROJEKTU Rozvoj čtení a.
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola Hnátnice, okres Ústí nad Orlicí
Název školy: MŠ a ZŠ, Veselí nad Moravou, Kollárova 1045
Název školy: ZŠ Bor, okres Tachov, příspěvková organizace
Můj Pán všechny volá Ref.: Můj Pán všechny svolá ráno, až se rozední. Můj Pán všechny svolá, ráno v ten den poslední. 1. Uslyšíš pak, jak z hrobů temných.
Název: VY_52_INOVACE_PRV_01   Škola: ZŠ a MŠ Chraštice, Chraštice 44
Apoštol Petr.
1.B paní učitelky Lenky Vítové
Transkript prezentace:

Ráno, celý den Ref: Ráno, celý den, andělé nade mnou bdí, můj Pane, ráno, celý den, andělé nade mnou bdí. 1. Když probouzím se v nový den, andělé nade mnou bdí, můj Pane, nebojím se obtíží, andělé nade mnou bdí. 1/4

Ráno, celý den Ref: Ráno, celý den, andělé nade mnou bdí, můj Pane, ráno, celý den, andělé nade mnou bdí. 2. Samota mne už netíží, andělé nade mnou bdí, můj Pane, nebojím se obtíží, andělé nade mnou bdí. 1/4

Ráno, celý den Ref: Ráno, celý den, andělé nade mnou bdí, můj Pane, ráno, celý den, andělé nade mnou bdí. 3. A když je večer a jdu spát, andělé nade mnou bdí, můj Pane, nemusím se zlého bát, andělé nade mnou bdí. 1/4