SKATEBOARDING a SNOWBOARDING.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Nabídka odpoledních klubů od října 2013 Společnost DUHA – integrace osob s mentálním postižením.
Advertisements

L 04 – Záhlaví / Zápatí § Pojem Záhlaví – Zápatí
OLYMPIJSKÉ HRY.
Server modding.cz uvádí
Voda Stejně jako vzduch, světlo a teplo je i voda neživou součástí přírody a nezbytnou podmínkou života na naší planetě. Vodu přijímáme spolu s potravou,
SPORT Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Lenka Čekalová. Dostupné z Metodického portálu ISSN:  ,
Čas a jeho měření.
Historie zimních olympijských her!!
PODSTATNÁ JMÉNA ( ČESKÝ JAZYK - 8. ROČNÍK )
PLAVÁNÍ.
ROZDĚLENÍ LYŽOVÁNÍ.
< < < < < < < <<< <<<
SKOKY NA LYŽÍCH.
Děkuji... Děkuji... Děkuji... Děkuji... Děkuji....
LYŽOVÁNÍ disciplíny.
STAVEBNICE LEGO SLAVÍ 50 LET
LYŽOVÁNÍ.
BIATLON.
OLYMPIJSKÉ HRY.
Sk8boarding.
Anglický plnokrevník. Historie Anglický plnokrevník vznikl v 17. a 18. století v Anglii, aby uspokojil vášeň šlechty a jejích králů pro koňské dostihy.
LOUIS VUITTON.
KLASICKÉ LYŽOVÁNÍ.
Zimní sporty.
Žákovská prezentace Školní dílo
HISTORIE PLÁŽOVÉHO VOLEJBALU. Začátky První zmínky jsou z 20. let 20. století z USA První turnaj se uskutečnil v roce 1920 v americké Santa Monice V Evropě.
ATLETIKA.
LEDNÍ HOKEJ NA OLYMPIJSKÝCH HRÁCH
Tato prezentace byla vytvořena
Je to ústřední výkonná jednotka počítače.Která čte z paměti instrukce a na jejich základě vykonává ňáký program.
Začínáme v GIMPu Vybíráme rychlou maskou …. Výběr Při manipulaci s obrázkem je často nutné upravit pouze jeho část. K snadné práci nám přitom slouží výběry,
SEVERSKÁ KOMBINACE.
Tak máme tady jaro… …sněží, mrzne… A rádi bysme vás pozvali zase na nějaké to hraní.
Jaký máš postřeh.
Sára nováková 5c. Kolik je na klávesnici čísel  
SKELETON.
Roční období.
Techniky běžeckého a sjezdového lyžování
Lyžařské sjezdové boty
Snowboarding Šárka Kneblová.
Moje osoba.
 Letní koupaliště Ressl je nejstarší ze všech čtyř mosteckých veřejných koupališť. Vzniklo už v 60. letech 20. století.  V roce 2006 prošel areál.
Název školy: Základní škola Podbořany, Husova 276, okres Louny Autor:
SLOVENSKO SLOVENSKO Krásná země Geografická poloha Slovenská republika je vnitrozemský stát nacházející se ve střední Evropě Slovenská republika je vnitrozemský.
Snowboarding. Snowboard  je prkno pevně připnuté k nohám jezdce, určené k sportovnímu využití na sněhu  dlouhé je přibližně cm (mělo by jezdci.
MEZINÁRODNÍ LYŽAŘSKÁ FEDERACE francouzsky Fédération Internationale de Ski jje hlavní mezinárodní organizace lyžařských sportů, bbyla založena během.
Webové stránky zámku. Zámek Červená Lhota Zámek Červená Lhota leží v jižních Čechách, zhruba 20 kilometrů od Jindřichova Hradce, stojí uprostřed rybníka.
NÁZEV ŠKOLY: ZŠ Pardubice - Spořilov AUTOR: Hana Navátilová NÁZEV: VY_32_INOVACE_TĚLESNÁ VÝCHOVA _1.ZIMNÍ SPORTY TEMA: ZIMNÍ SPORTY ČÍSLO PROJEKTU:
Název školy: Základní škola a Mateřská škola Kladno, Norská 2633 Autor: Autor: Mgr. Kateřina Stehlíková Název materiálu: VY_12_INOVACE_CJS.2.Ste.41_Olympiada_.
Výlet Akademie třetího věku, Totem RDC obor Historie místopis, pod vedením lektora pana Jiřího Oudese, začal na Dešenickém nádraží.
Výukový materiál zpracovaný v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu:CZ.1.07/1.4.00/ Šablona:III/2 Inovace a zkvalitnění výuky.
Sport Mgr. Prchalová Zdeňka pro 7. a 10. tř. ZŠS SŠ, ZŠ a MŠ, Karviná.
Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Mgr. Lenka Knotková. Dostupné z Metodického portálu ; ISSN Provozuje.
Lyžování jako sport. Lyže vs. SNOWBOARD Lyžování je zimní sport spočívající v pohybu člověka vlastní silou po sněhu pomocí lyží, páru dlouhých úzkých.
kreslící tablety a plottery
VY_32_INOVACE_14_ZIMNÍ SPORTY_ukázky zimních sportů
NÁZEV ŠKOLY: Základní škola T. G. Masaryka, Bojkovice, okres Uherské Hradiště AUTOR: Mgr. Iva Drgáčová NÁZEV: VY-32-INOVACE-06-Zlínský kraj-krajské město.
N. Petrovičová, A. M. Šimková, T. lányiová, M. MATUŠKOVÁ
SPORT Autorem materiálu a všech jeho částí, není-li uvedeno jinak, je Ing. Lenka Čekalová. Dostupné z Metodického portálu ISSN:  ,
ROMANTISMUS období historizujících slohů tzv.pseudoslohy
Základní škola T. G. Masaryka a Mateřská škola Poříčany, okr. Kolín
Čím chci být až vyrostu M. Krátká.
Název školy: ZŠ a MŠ Zvole Autor: Mgr
Název školy: Speciální základní škola,Louny, Poděbradova 640,příspěvková organizace Autor: Mgr.TAŤÁNA RADIMSKÁ Název materiálu: VY_32_INOVACE_05_III.Vu_ZIMNÍ.
Autor: Kouglová Rita Název : VY_32_INOVACE 14C_10 Téma Zimní sporty
VY_32_INOVACE_
Název: VY_32_INOVACE_ICT_5B_12 Škola:
Plasty- globální problém
Plasty- globální problém
Transkript prezentace:

SKATEBOARDING a SNOWBOARDING

r.1950-přemontovaly kolečka z bruslí na desku surfaře Něco o SKATEBARDINGU Ke vzniku skateboardu přispěly brusle asi v 19. století až do roku 1940, kdy se z bruslí přidělala kola na prkno. r.1950-přemontovaly kolečka z bruslí na desku surfaře

Pokračování jeho historie… Mezi roky 62 a 63 byl patentován první skejt a jeho výrobou se ujaly firmy Makaha, G&S a Val Surf. Skejty byly ploché a kolečka byla z keramiky nebo ze železa. Počátkem 70 let byla kolečka uretanová. Také obuv se začala vyrábět už okolo 70 let. Nastaly i krizové chvilky, kdy byly zrušeny skate parky, továrny už nevyráběly věci týkající se tohoto typu záliby a skoro vše skateboarding zavrhlo.

Ukázky, co jsi v tomto stylu můžete zakoupit! 1)BOTY Máme různé druhy bot od různých firem, dále v různých barvách a v mnoha dalších věcech jsou odlišné. Zde jsou nějaké na ukázku:

Boty ve větším výběru Které se Vám nejvíce líbí???

Nesmíme zapomenout na bundy! Zase další na ukázku:

Batohy a peněženky 3)BATOHY 4)PENĚŽENKY

SKATEBOARD Skateboard je nejčastěji dřevěná lepená deska se čtyřmi kolečky vespod, která slouží k provozování sportu zvaného skateboarding. Skateboard je většinou poháněn tak, že jezdec jednou nohou stojí na skateboardu a druhou se odráží od povrchu země.

A jako poslední se nám představují značky a skate park 5)SKATE ZNAČKY 6)

To není konec, ale teprve začátek!!!!!!!!

Snowboarding Snowboarding (zkratka SNB) je na sněhu provozovaný zimní sport podobný lyžování, ale především letním sportům skateboardingu a surfu. Je provozován na snowboardu - prkně pevně připnutém k oběma nohám jezdce. Od roku 1998 je součástí zimních olympijských her.

Tak posuďte, jaký sport je lepší SNOWBOARDING nebo SKATEBOARDING? Obrázky Tak posuďte, jaký sport je lepší SNOWBOARDING nebo SKATEBOARDING?

Rozloučení Musím se s Vámi rozloučit! Brzy na viděnou!