Masarykovo gymnázium. ISIC  Tento rok jako první se zaváděj nový trend v podobě ICIS KARET  Je velice všestraná..  Slouží k zadávání obědnávek na oběd.

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Vítáme Vás na dni otevřených dveří. Milé děti, doufáme že se vám u nás bude líbit.
Advertisements

ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA KOPIDLNO
ZŠ Kostomlaty pod Milešovkou
ŠKOLNÍ DRUŽINA Školní družinu mohou děti navštěvovat denně od 6,00 hod. do 17, 00 hod. Prožijí zde čas plný her, soutěží a zábavy.
 Pod záštitou: Ústeckého kraje.  ZÁKLADNÍ ŠKOLA ÚSTÍ NAD LABEM, MÍROVÁ 2734/4, PŘÍSPĚVKOVÁ ORGANIZACE PROJEKT ÚSTECKÉHO KRAJE: EKO-ECHO - Kouty krajiny.
Tělesná výchova. Obsah Tělocvična Fitko Sportovní kurz Lyžařský kurz Sportovní den Gymnastické závody Ostatní soutěže.
Sportovní gymnázium, Plzeň, Táborská 28
Každý z nás se setkal s tím, ze něco musel prezentovat. Svoje přátele a kamarády!!!! Pokus o prezentaci v PowerPointu.
odloučené pracoviště Teplice, Kapelní 2
střední odborná škola služeb
Naše ZŠ Ludgeřovice slaví 50. narozeniny :D
Jak lze studovat psychologii Ψ?
PROČ CHODIT NA MASARYKOVO GYMNÁZIUM VSETÍN ?!
MěVG Klobouky u Brna.
Základní škola, Praha 2, Londýnská 34
VYŠŠÍ ODBORNÁ ŠKOLA Sezimovo Ústí
Masarykovo Gymnázium Vsetín
Masarykovo gymnázium.
Yeovil NEJMENŠÍ FOTBALOVÉ MĚSTO V BRITÁNII. Yeovil MĚSTO Malé, hezké město jihovýchodně od Londýna Malé, hezké město jihovýchodně od Londýna Městečko.
Masarykovo gymnázium Barbora Ondruchová.
Vypracoval Lukáš Pokorný, I2 2012/2013. Krátké představení : Narozena 8. Února 1974 Pracuje jako učitelka Anglického jazyka Studovala na Ostrovském gymnáziu.
Žákovská prezentace Školní dílo
Masarykovo gymnázium Vsetín
Plzeňská Kladno. Stručná historie škola zahájila svoji činnost 1. září 1984 s názvem Sportovní škola po listopadu 1989 se škola začala transformovat.
 Pomáhá lidem k výpočtům nějakých důležitých věcí například  Práce  Škola (fyzika)
Masarykovo gymnázium Vsetín
Masarykovo gymnázium, SZŠ a VOŠZ Vsetín
Historie školy Původně zde byla v roce 1976 otevřena Zvláštní škola internátní v nově otevřených prostorách Na Vizině 28 ve Slezské Ostravě. V současné.
PREZENTACE O čtyřech letech učení fyziky na této škole očima Karla Kratochvíla & Martina Hortvíka.
MGVsetín Ráj na Zemi.
Stravování středoškoláků Zlínský kraj Odbor Hygieny dětí a dorostu Krajské hygienické stanice Zlínského kraje se sídlem ve Zlíně Prezentace: MUDr. Jana.
Zde najdete : 1,historie 2,současnost 3,naše šatny 4,jídelna.
Vypracovaly: Lucie Hotařová a Michaela Brabencová
Prezentace určená k propagaci MGV
MG Vsetín vím,kam jít..
Vsetín Vsetín je město, ve kterém žiji. Na Vsetínu se mi líbí, že je to malé město a všichni se tu v podstatě skoro známe. Město je obehnané lesy a kopcovitými.
NAŠE ŠKOLA.
Cesta za dobrodružstvím..
PROČ JÍT NA MG VSETÍN? Budeš mít všeobecný přehled o čemkoliv
2. ZŠ Dobříš se představuje e- Twinningu. Vítejte uprostřed brdských lesů u nás na Dobříši!
MASARYKOVO GYMNÁZIUM VSETÍN
Třídní učitelé: 1.O (osmileté studium) – Mgr. Roman Kneifl 1. S (šestileté studium) - Ing. Milan Macas (čtyřleté studium) - Ing. Jana Kočanová Výchovná.
M. Danihlíková E. Martinková. 1. třída Do první třídy jsme přišli jako malé, roztomilé a hlavně natěšené dětičky. Jenže jsme ještě netušili co nás čeká.
Masarykovo gymnázium Vsetín
Masarykovo gymnázium Pozvánka na školu.
Zdravý životní styl Libor Štrohalm.
Plánování hodiny pozpátku Text: Ivan Klíma, Jak daleko je slunce Příprava hodiny literární výchovy pro žáky 4. a 5. ročníku ZŠ A. Studentka vyhledá text.
Vítejte na zápisu prvňáčků na 31.ZŠ. Gymnastika Házená Lední hokej Judo Běh na lyžích Basketbal Cvičení pro předškoláky Posilovna Aerobic Sportovní aktivity.
MOJE VYSNĚNÁ ŠKOLA.
TVOŘIVĚ DO SVĚTA - vzdělávací program, který je alternativou klasickému pojetí vyučovacího procesu - Základní škola a mateřská škola Třinec, Kaštanová.
Moje třída 9.ročník 4.ročník. 9.ročník Marian Čipčala, Petra Merhautová Simon Kocaj Zdenek Mühldorf Aneta Křížová Václav Lev Věra Čipčalová Luboš Ferenc.
Rozhovor se… slečnou Magdalenou Žižkovou Co jsme zjistily o Majdě ? Co ji baví? Jak ji (ne)znáte…..
Má vysněná škola. Kdy by měla škola začínat ? A kdy končit ? ● Začínat by měla v 10:00 ● Končit by měla ve 12:00 ●
MOJE VYSNĚNÁ ŠKOLA. Škola by měla začínat v 10:00 a končit by měla v 12:30. Abychom nemuseli vstávat tak brzo. A končila by dříve, abychom se mohli po.
Práce s kruhovým diagramem Gymnázium a Jazyková škola s právem státní jazykové zkoušky Zlín Tematická oblastMATEMATIKA - Finanční matematika a statistika.
STRATEGIE ROZVOJE ŠKOLY
Vítáme Vás na AG Dotazy Mgr. Jan Košárek, ředitel AG
Třídní učitelé: 1.O (osmileté studium) – Mgr. Jan Palkovič 1. S (šestileté studium) - Mgr. Václava Šnokhousová (čtyřleté studium) - Mgr. Ilona Nová.
ŠKOLNÍ PROJEKT Evropou za 5 hodin
Základní škola Valašské Klobouky
Moje škola Tereza Nehybová.
Naše škola 1.
Vítáme Vás na GyBu DEN OTEVŘENÝCH DVEŘÍ
DEN OTEVŘENÝCH DVEŘÍ ZŠ Klecany
Gymnázium Na Vítězné pláni, Praha 4
Mrglmrgllmrrgll ? MRGL ! MGRGLGRMGRLGRL !!!
Třídní schůzky
Tajemství internetu Minule jsme si společně ukázali karty jednotlivých zařízení a říkali jsme si, že některá z nich se umí připojit na internet. Vzpomenete.
Zástupce ředitelky školy
Školní schůzka – zahájení školního roku 2019/2020
Transkript prezentace:

Masarykovo gymnázium

ISIC  Tento rok jako první se zaváděj nový trend v podobě ICIS KARET  Je velice všestraná..  Slouží k zadávání obědnávek na oběd  Ke kopírování materialu  K uplatnování slev v různých obchodech

 V deváté třídě sem se šla podívat na den otevřených dveří a velice mě tato škola zaujala  Jak po stránce přístupu k učení tak i po vzhledové stránce školy  Vybrala sem si ho také proto, protože sem nevěděla, jaký obor chci studovat..  A je dobré, že v hodinách můžeme používat tablety a notebooky..  A také, že je tu po celé škole wifi signál.. Proč na gymnázium?

Třída  Každá třída má jsou kmenovou třídu ve které tráví přestávky abychom nemuseli čekat různě po škole a také se tam dobře dopisují ukoly do školy... Také je tu jedna třída vedle vchodu, ve které se čeká když příjdete dříve do školy a to se mi velice líbí, protože v zimě nemusíme čekat venku a mrznout

Mimo školu..  Na této škole je také mnoho mimoškolních aktivit  Divadelní kroužek  pěvecký sbor  basketball  volejbal  Keramická dílna..  Mně osobně se velice líbí divadelní kroužek, i když tam sama nechodím.. tento rok sklidili divadelníci veliký úspěch se svým představením

Skřínky..  Na této škole má každý student jsou vlastní skřínku..  Musí si na ni pořídit svůj zámek, aby mu ji nikdo nevykradl  Já často klíčky od skřínky zapomínám, tak jsme si s kamarádkou koupily stejný zámek...  Naštěstí já nemám jednu z těch nepěkných, ošoupaných skříněk..

Jídelna  V naší školní jídelně si můžete vybrat ze 3 jídel..  Jedno je vždy bez masé(vegetariánské) ale i v tom bezmasém se vždy šunka, nebo slanina :DD  Kuchařky ve školní jídelně nejsou vždy milé..  Vždy, když si jdete pro jídlo, tak si musíte "pípnout"kartičkou, nebo budete platit plnou cenu jídla

Cizí jazyky  Na této škole si v prváku volíte jeden ze 4 jazyků..  Je na výběr- španělština, ruština, němčina a nebo španělština  Já jsem si vybrala španělštinu, jelikož se mi nejvíce líbí a je celkem lehkáa máme velice hodnou paní učitelku

Bufet!!  Na této škole máme i bufet  Je vybaven velikou škálou dobrot a můžete si zde koupit i sešity  Myslímj, že pro mnoho žáků, je to nejoblíbenější místnost ve škole.. :)  Když si zapomenete švačinu, tak se nebojíte, že umřete hladem, nebo žízní...

Něco o gymnáziu...  Tutu školu navštěvuje 910 žáků...  Můžete si vybrat ze dvou typů studia..  Buď čtyřleté denní studium, nebo osmileté denní studiu..  Tato škola je alespoň pro mě velice náročná..  Musíte si uvědomit, že jedničky tu opravdu nejsou zadarmo jak na základní škole..  Tato škole má všeobecné zaměření a je určena pro žáky, kteří chtějí dále studovat na vysoké škole.. :)..