Parfém jako parfém Stará dáma nastoupila v noblesní budově do výtahu….

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
VÝLET NA PŘÁNÍ | 17. –
Advertisements

Sergimage Mladý pár se přestěhoval a seznamoval se sousedy. Příští ráno, když seděli u snídaně, podívala se mladá paní z okna a viděla sousedku, jak.
Vysvětlení … problematiky života.
Základní škola a Mateřská škola Mírová 81, Mimoň, příspěvková organizace O Vojtovi Tento Digitální učební materiál vznikl díky finanční podpoře EU- OP.
N Ě M E C K O B A M B E R G 1.
Večerníček pro dospělé
Jarní prázdniny ve školní družině
JUDO Semily Nové Dojo 2007 D.Šída. Historie a smysl Judo v Semilech: Oddíl Judo Semily, kde 90% členstva tvoří mládež do 15ti let, a jehož počátky se.
U z l o v á n í.
Chování domácností. Úvod n Jak a čím jsou domácnosti ovlivněny.
Exkurze RUDi Tábor.  Byli jsme na exkurzi ve firmě Rudi.Hned na začátku exkurze nás přivítal majitel Daniel Růžička.Šli jsme do první místnosti, kde.
ČESKÝ STÁT POČÁTKY ČESKÉHO STÁTU
Mladá, hezká, nastávající učitelka musí dělat část svých zkoušek přímo ve třídě s dětmi. Přemýšlí, co by dala dětem za úkol, aby děti po nějaký čas zaměstnala,
Mlada, hezka, nastavajici ucitelka musi delat cast svych zkousek primo ve tride s detmi. Premysli, co by dala detem za ukol, aby deti po nejaky cas zamestnala,
Přídavná jména - procvičování
Přemyslovci Vláda přemyslovských knížat.
POZEMNÍ STAVITELSTVÍ III
Bůh rozdával, a takhle to dopadlo.
Pondělí 3. září 2012 Organizace přivítání prvňáčků.
VY_52_INOVACE_ZB03_1564TVR Výukový materiál v rámci projektu OPVK 1,5 Peníze středním školám  Číslo projektuCZ.1.07/ /  Číslo projektu:Rozvoj.
Bezpečný dům DOUBRAVAN Město ORLOVÁ. Výchozí stav objektu  Základní informace o objektu  Vývoj a změny v užívání objektu  Rekonstrukce bloku domu čp.
Šroubové plochy.
Ptáci okrasných zahrad a parků 1
Spolupráce s partnery – základ kvalitní odborné výuky Registrační číslo: CZ.1.07/1.1.01/
Farmář šel na trh a koupil kohouta pro své slepice. Nový kohout velkopansky přikročil ke starému kohoutovi a říká: "No, ty starý prďolo, je čas, abys.
Nabídka na malou franchisu na provozování činnosti SJEDNÁVÁNÍ SCHŮZEK PRO FINANČNÍ PORADCE a NABÍDEK PRONÁJMU LIDÍ JAKO OBCHODNÍHO ÚSEKU A KANCELÁŘÍ STAVEBNÍM.
Seminární práce Macocha
CÍRKEV BRATRSKÁ VYSOKÉ MÝTO. Rekonstrukce spodního patra sborového domu 2. část.
Encián se představuje 1. Charakteristika firmy Encián  vyvíjí a distribuuje programy pro malé a střední podniky  parametry  6 oddělení, 20 zaměstnanců.
Encián Petr Novák. Osnova Encián se představuje Zaměstnanci Prodej programů.
Základní škola Kaplice, Školní 226 Základní škola Kaplice, Školní 226 DUM VY_52_INOVACE_11BI48 Autor: Ludmila Baštářová Období vytvoření: Únor 2013 Ročník,
Povídka II In the following short story, fill in the blanks with the appropriate Czech translation of the English pronoun given in parentheses.
Pronájem kanceláře v budově sauny Sauna ve sportovním areálu Kouty, Valašské Meziříčí Kancelář v 1. Patře Parkování Atraktivní lokalita.
CELÁ ČÍSLA.
Prioritní projekty Libereckého kraje v oblasti sociální.
SPECIALISTA NA VELKÉ PLOCHÉ STŘECHY KVALITNÍ ASFALTOVÝ HYDROIZOLAČNÍ MATERIÁL.
Autor projektu: Mgr. Michaela Kerdová VY_32_INOVACE_23_Liberec Vytvořeno v rámci projektu „EU peníze školám“. OP VK oblast podpory 1.4 s názvem Zlepšení.
ABSOLUT-IN inteligentní poradenství. Poradenská společnost ABSOLUT-IN působí na českém finančním trhu od roku Poskytuje služby v oblasti pojištění,
ABSOLUT-IN inteligentní poradenství. Poradenská společnost ABSOLUT-IN působí na českém finančním trhu od roku Poskytuje služby v oblasti pojištění,
ABSOLUT-IN inteligentní poradenství. Poradenská společnost ABSOLUT-IN působí na českém finančním trhu od roku Poskytuje služby v oblasti pojištění,
PEKING VELKÉ NÁRODNÍ DIVADLO W PEKINIE PEKINGSKÉ NÁRODNÍ VELKÉ DIVADLO SE NACHÁZÍ NA AENIDA CHAN, POBLÍŽ ZAKÁZANÉHO MĚSTA.
ABSOLUT-IN inteligentní poradenství. Poradenská společnost ABSOLUT-IN působí na českém finančním trhu od roku Poskytuje služby v oblasti pojištění,
Dnes jsme se vydali do Dolní oblasti Vítkovic, abychom si prohlédli nástavbu vysoké pece č.1.
Anotace Materiál slouží pro výuku speciálních oborů, pro žáky oboru zednické práce. Prezentace obsahuje výklad technologie montovaných skeletových staveb.
ESSENS CLUB   Parfémy, kosmetika, potravní doplňky - Colostrum, Aloe Vera Essens - Vysoká kvalita –Nízká cena Šárka Ksandrová, Essens ID: essens-club.cz.
ABSOLUT-IN inteligentní poradenství
Něco pro dobrou náladu !. Něco pro dobrou náladu !
Účel a přehled přestaveb budov
Kvalitou a cenou Čím se u Essens lišíme? REGISTRACE JE ZCELA ZDARMA
ABSOLUT-IN inteligentní poradenství
k. ú. Strážnice na Moravě, obec Strážnice
VY_32_INOVACE_043_Úměrnost
Vytvořil: Ondřej Koubek a David Hraba
Mlada, hezka, nastavajici ucitelka musi delat cast svych zkousek
NÁZEV DIGITÁLNÍHO UČEBNÍHO MATERIÁLU: Pověst O praotci Čechovi
Název: ADMINISTRATIVNÍ BUDOVA Vypracovala: Olga Merendová - VB 304
PEPÍČEK MALUJE.
DVOŘÁKOVÁ, Renata KOŠAŘOVÁ, Lenka PRNKA, Lukáš ŠRUBAŘOVÁ, Hana
PEKING VELKÉ NÁRODNÍ DIVADLO W PEKINIE.
Bůh rozdával, a takhle to dopadlo.
Administrativní budova
Středisko pro výuku jazyků Kožuszniková Eva
Čistící úklidové prostředky II
POLYFUNKČNÍ BYTOVÝ DŮM
Prezentace z Ateliérové tvorby I
Ateliérová tvorba Aneta Šrubařová - VB /2006.
ATELIÉROVÁ TVORBA I. BYTOVÝ DŮM STUDIE
Ostrava / 2019 Komín v zateplené šikmé střeše Několik nesouvislých poznámek tepelného technika
Transkript prezentace:

Parfém jako parfém Stará dáma nastoupila v noblesní budově do výtahu….

Hezká mladá žena nastoupila do stejného výtahu a zavoněla přitom silnou parfémovou vůní. Prohlédla si starou dámu drzým pohledem a řekla:„Romance“, od Ralph Lauren, Kč za mililitr.

Při zastavení na dalším podlaží, nastoupila do výtahu další hezká mladá žena. I ona šířila kolem sebe silnou parfémovou vůni. Povýšeně se podívala na obě ženy a řekla: “číslo 5“, od Chanel Kč za mililitr.

Po dalších třech patrech opustila stará dáma výtah, ale… …před tím než vystoupila, vrhla pohled na obě hezké dámy, silně se uprdla a řekla: „Brokolice", od Lídla, 20 Kč za kilo.