ODBORNÁ EXKURZE Tiskárna FINIDR, Český Těšín

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Londýn.
Advertisements

účastníci: Z.Jedličková, P.Hatrik D.Chvátalová, V.Huňová. K. Vraštilová.
E XKURZE NA SPŠ V T ÁBOŘE. Dne jsme my,9.A -navštívili Střední průmyslovou školu v Táboře. Hned po příchodu nás přivítal pan ředitel Marcel.
Německo září – 4. října.
Navštivte hlavní město České republiky
Spolupráce se Základní školou, Masarykova, Rychnov nad Kněžnou v rámci projektu „Nadané dítě.eu“ v lednu 2010 spolupracovala Pedagogicko-psychologická.
Projekt Bolzanova kreativní škola • Vývoj školního vzdělávacího programu • Informační centrum (knihovna) • Zvýšení kvality výuky cizích jazyků • Elektronický.
Vyhodnocení velké vánoční rodinné soutěže Tak už jste se konečně dočkali! Po důkladném vyhodnocení všech zaslaných prací již známe výherce vánoční soutěže.
PRO 3.A a 3.B ZŠ Školní Vrchlabí
Mezinárodní den zdraví V rámci mezinárodního Dne zdraví, který je každým rokem 7. 4., jsme připravili akci „ Soutěž o nejzdravější svačinu“
Vysoké mýto.
Anthropos Brno 2008 Exkurze žáků 6. třídy ZŠ Krucemburk.
Soukromá třinecká obchodní akademie a hotelová škola, s. r. o. uvádí:
Naše škola Třída O3 Jindřichův Hradec  Naše škola sídlí v krásném městě-v Jindřichově Hradci.
Berlín Školní výlet.
Soutěž v ZOO Autor: Vojta Rod. Pár slov na začátek… Jako už poněkolikáté já a parta dalších lidí z naší školy jsme jeli na soutěž do ZOO Ostrava. Po tom.
Polsko – Škola v polských Jankowicích. Natálie Kučerová.
Školní výlet – Praha 2013/14.
Adapťák A Kaplan, Černá, Jarý, Babováková.
Podíl členů České hutnické společnosti na inovačních procesech v podnicích Ing. Jaroslav Pindor, Ph.D. Předseda České hutnické společnosti Dne
Adaptační kurz
Adaptační kurz 1.A Veronika Bystrá Kristýna Kerberová
ŠKOLNÍ VÝLET C1.A.
Vypracovala: Týnka Malá A – den – Milano Ráno jsme přijeli do Milana prohlédnout si katedrálu Duomo di Milano. Je to jedna z nejznámějších.
Projektový den Lázně Teplice nad Bečvou Datum: Spolupracující třídy: VII. B a II. A Třídní učitelé: Mgr. Michal Rus, Mgr. Petra Králová.
Temelín. Dne osmá a devátá třída ze školy B. Bolzána navštívila jadernou elektrárnu Temelín. Přivítali nás v informačním centu, kde jsme so.
Střední odborná škola a Střední odborné učiliště Horky nad Jizerou 35 Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/ Předmět: OV - Stolničení Ročník:
Weidenberg I tento rok se naše škola ve spolupráci s gymnáziem v Saarbrücken zúčastnila semináře v německém Weidenbergu, na téma.
Pondělí 3. září 2012 Organizace přivítání prvňáčků.
Spolupráce s partnery – základ kvalitní odborné výuky Registrační číslo: CZ.1.07/1.1.01/
Tato prezentace je hrazena z projektu: Spolupráce s partnery – základ kvalitní odborné výuky Registrační číslo: CZ.1.07/1.1.01/
Jaké bylo naše 1.pololetí ? ZŠ Hudcova, t ř ída 6.B.
Vytvořil Nick Guláš a 9.A. Dne 20. června 2013 jsme navštívili grafické studio RUDI, které se nachází v našem městě. Cílem naší exkurze bylo zjisti, jakým.
Foto: El Calafate, Argentina Automatická zvuková Slide Show.
…aneb přijďte se k nám podívat…. V Základní škole v Ludgeřovicích.
SČÍTÁNÍ DO 100 S PŘECHODEM DESÍTKY
Anglie / Školní studijní  V druhém dubnovém týdnu se někteří studenti primy, sekundy a kvarty zúčastnili studijního pobytu v jihoanglickém.
Exkurze Škoda Auto a Geopark Turnov Projekt „Přírodní vědy pro každého a bez překážek“
1.ZŠ. Náš Projekt Technik začal úplně od nuly. Neměli ani ponětí, co se bude následující dnech/měsících dít. Poté co jsme zjistili, co a jak, tak jsme.
DINOPARK OSTRAVA DNE SE I. A II. TŘÍDA ZÚČASTNILA ŠKOLNÍ EXKURZE DO DINOPARKU OSTRAVA. POČASÍ NÁM PŘÁLO, A TAK SI DĚTI MOHLY VYCHUTNAT PROHLÍDKU.
M. Danihlíková E. Martinková. 1. třída Do první třídy jsme přišli jako malé, roztomilé a hlavně natěšené dětičky. Jenže jsme ještě netušili co nás čeká.
Po příjezdu do rekreačního střediska Máj jsme si vybalily a zabydlely jsme se v chatkách. Vypracoval : Jiří Javůrek.
Historie studia 1. ročníku Studovat jsem začal na střední průmyslová škola strojní a elektrotechnická Liberec. Přihlásil jsem se na obor strojírenství,
Masarykovo gymnázium Pozvánka na školu.
Autor prezentace: Matěj Weinrich autor fotografií: Matěj Weinrich.
Téma: Nejoblíbenější školní aktivita Zpracovala: Kristýna Veverková Třída: 2.A Střední škola diplomacie a veřejné správy.
Projekt Kiosek Zpracovali: Tomáš Svoboda, Alena Ikriová, Kristýna Krulichová, Nicola Hlavičková, Josef Kořínek z OIS3.
Rozvoj technického vzdělávání v Jihočeském kraji Exkurze Praha 16. –
Školní stravování Mgr. Eva Martinková odbor školství, mládeže, tělovýchovy a sportu Krajský úřad Libereckého kraje tel.:
Moje výpočetní technika Zde vás čekají moje výtvory při hodinách informatiky.
MOJE VYSNĚNÁ ŠKOLA. Škola by měla začínat v 10:00 a končit by měla v 12:30. Abychom nemuseli vstávat tak brzo. A končila by dříve, abychom se mohli po.
Co se dělo v I. E v zimním období?. Ne vždy jsme byli ve třídě sami. Při vyučování nás navštívili:
Plán PR a marketingové a propagační kampaně
VÝLETY S BABIČKOU Můžeš přijít na každý výlet s babičkou.
v oblasti biomedicínské a klinické techniky na Dnech otevřených dveří
Základní škola Valašské Klobouky
Heute Nachbarn, morgen Freunde – interkultureller Schüleraustasch
Autor: Mgr. Karolina Pátková
Návštěva zoo VY_32_INOVACE_ února 2014
Škola ZŠ Třeboň, Sokolská 296, Třeboň Autor Mgr. Radka Škulaviková
Učiliště v Hubálově Den otevřených dveří pro děti
Cyklistický kurz 2016 Modrý pramen.
ZŠ VRCHLICKÉHO ŠKOLNÍ družina.
DEN OTEVŘENÝCH DVEŘÍ ZŠ Klecany
SOŠ a SOU Blansko škola moderních technologií
Konečně byl tady. Den, na který se všichni naši „školáci“ tolik těšili
ZŠ Zdeny Kaprálové a MŠ Vrbátky , příspěvková organizace
Po naší předvánoční besídce jsme začali s dětmi vytvářet nejrůznější dekorace na stůl nebo dveře. A tak to vypadalo ještě deset dní po našem tvoření. Stoly.
data aktuální ke dni Bc. Petra Razáková
Učiliště v Hubálově Den otevřených dveří pro děti
Transkript prezentace:

ODBORNÁ EXKURZE 2. 12. 2014 Tiskárna FINIDR, Český Těšín Den otevřených dveří na Albrechtově střední škole v Českém Těšíně Oběd v Motorestu ROSEA, Vendryně Muzeum třineckých železáren, Třinec Průvodkyně této exkurze byly Simona Carbolová a Monika Kijonková

Tiskárna FINIDR V Českém Těšíně jsme navštívili tiskárnu FINIDR, největší tiskárnu ve střední Evropě. Zde jsme měli exkurzi firmou a mohli jsme vidět práci v provozu.

DOD Albrechtova střední škola, Český Těšín Poté jsme navštívili Albrechtovu střední školu v Českém Těšíně, kde se konal Den otevřených dveří. Žáci 9. tříd měli možnost prohlédnout si školní budovu, dozvědět se informace k oborům, o které mají zájem a také se podívat na soutěž Mladého barmana.

Oběd v Motorestu ROSEA Z Českého Těšína jsme vyrazili do Motorestu ROSEA ve Vendryni na oběd, kde všichni dostali polévku, hlavní chod a svačinku.

Muzeum třineckých železáren Nakonec jsme navštívili muzeum třineckých železáren.