LIGS University a €PA Praha, 9.10. 2013. Historie LIGS University v České republice od roku 2006 mateřská universita v USA, na Hawaii držitelka akreditací,

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Stáže pro mladé zájemce o zaměstnání Představení projektu
Advertisements

Představení společnosti
Psychologie pro manažery Projekt ESF v Opatření 3.3 Rozvoj celoživotního učení Registrační číslo projektu: CZ / /0018.
Pro koho je vhodné denní pomaturitní studium angličtiny? Pro ty, kteří chtějí udělat výrazný pokrok v angličtině Pro všechny, kteří se nedostanou na VŠ.
Mentor klinické praxe ošetřovatelství a porodní asistence
Vzdělávací instituce založená Krajskou hospodářskou komorou Jižní Moravy za účelem realizace společného záměru 5. moravských univerzit, 5. moravských.
Stáže pro mladé zájemce o zaměstnání Představení projektu Fond dalšího vzdělávání, Na Maninách 20, Praha 7
Stáže pro mladé zájemce o zaměstnání Představení projektu Fond dalšího vzdělávání, Na Maninách 20, Praha 7
PARTNEŘI PROJEKTU ING.SLADKÝ PAVEL + RENTEL PŘEDSTAVUJÍ E-LEARNINGOVÝ SYSTÉM JAKO POMŮCKU PRO ZAVÁDĚNÍ “KVALITNÍHO MANAGEMENTU VE VZDĚLÁVÁNÍ”
LETNÍ ŠKOLA PRO TUTORY Monika Všetulová Centrum distančního vzdělávání Univerzity Palackého v Olomouci akademie distančního vzdělávání.
Michal Pluta Česká spořitelna, a.s. IX / 2008
INOVACE V PODNIKU Inovace předmětu v rámci studijního oboru
Studijní opory pro distanční vzdělávání z hlediska pedagoga Jitka Komárková Ústav systémového inženýrství a informatiky Fakulta ekonomicko-správní Univerzita.
1 Prioritní osa 2 Oblast podpory 2.2 Vysokoškolské vzdělávání 30. října 2008 Karolína Gondková Odbor vysokých škol Odbor vysokých škol.
Informace o projektech MVČR v oblasti vzdělávání ve veřejné správě 20. června 2011 Odbor řízení lidských zdrojů Oddělení rozvoje a vzdělávání.
Kurz Všeobecný sanitář
O fakultě... Fakulta vznikla 1. ledna 1991 rozdělením Fakulty strojní a elektrotechnické na dvě samostatné fakulty. Fakulta elektrotechniky a informatiky.
Centrum distančního vzdělávání Univerzity Palackého v Olomouci nabízí distanční kurz s e-learningovou podporou DISTANČNÍ MINIMUM.
CÍLE A PŘÍNOS MISTROVSKÉ ZKOUŠKY
Pomozme lidem učit se a uplatnit se PLUUS (OP RLZ 3.2) ( RNDr. Vladimír Krajčík, Ph.D. PaedDr. Jiří Mezuláník, CSc. Vysoká.
PROHLUBOVÁNÍ VZDĚLÁVÁNÍ LÉKAŘŮ IPVZ Praha.
Evropský sociální fond - jedinečná příležitost k financování rozvoje lidských zdrojů ve výzkumu a vývoji Projekt Centrum manažerských dovedností ve vědě.
Systém dalšího vzdělávání pracovníků výzkumu a vývoje v MS kraji a jeho realizace Projekt A6 Rozpočet a plánování tvorby projektů a jejich následná realizace.
Environmentální výchova a
Centrum distančního vzdělávání Univerzity Palackého v Olomouci DISTANČNÍ MINIMUM Vstupní tutoriál DPRA0508, DMPRA Mgr. Monika Všetulová.
Junior Achievement je mezinárodní vzdělávací nezisková organizace. Česká kancelář Junior Achievement byla založena panem Tomášem Baťou v roce Jejím.
Informace o projektech MV ČR v oblasti vzdělávání ve veřejné správě 15. února 2013 Odbor personální Oddělení vzdělávání, personálního rozvoje a psychologických.
Fakulta zdravotnických studií
Regionální individuální projekt Příležitost pro mladé v Olomouckém kraji reg. č. CZ.1.04/2.1.00/ CÍLOVÁ SKUPINA PROJEKTU HODNOCENÍ KLÍČOVÝCH AKTIVIT.
MANAGEMENT V PODMÍNKÁCH ZEMÍ VÝCHODNÍ EVROPY A RUSKA. Dle strategií České republiky jsou oblasti působení českých podniků na mezinárodních trzích jednou.
Vzdělávání uchazečů o zaměstnání v oblasti socioekonomických kompetencí CZ.1.04/2.1.00/ Fond dalšího vzdělávání, Na Maninách 20, Praha.
Počítačová gramotnost a její zvyšování pomocí e-learningu Martin Voslář Počítačová škola Gopas, a.s.
E-learning na Pedagogické fakultě MU z hlediska potřeb studentů a učitelů Tamara Váňová, KAJ PdF MU.
Stáže pro mladé zájemce o zaměstnání 2
Doktorské studium na AF
Navazující magisterský obor STAVEBNÍ MANAGEMENT. Potřeba manažerských dovedností Řídí cca polovina absolventů % (podle doby ukončení studia) Vedoucí.
Osnova kurzu Modul B6 – Informační podpora projektového řízení Ing. Martina Čaputová VŠB-TUO 1.Cíl kurzu Absolvováním kurzu získáte: a) znalost základních.
Soudobé trendy a perspektivy kolektivního investování prostřednictvím podílových fondů v České republice 2008 Jan Svoboda.
Struktura podnikatelského plánu
Personální strategie mezinárodní firmy
Vysoká škola polytechnická Jihlava – veřejná vysoká škola (vznikla v červnu 2004 na základě zákona č. 375/2004 Sb.) – neuniverzitní vysoká škola (celosemestrální.
Stáže a stipendia - další programy a možnosti I DZS – Dům zahraniční spolupráce (programy pro mobilitu jednotlivců: CEEPUS, AKTION, Norské fondy a fondy.
Projektování elektrických zařízení Fakulta elektrotechniky a informatiky VŠB – TUO Katedra elektrotechniky.
PRAKTICKÁ ÚČETNÍ Grantový projekt: reg. číslo projektu: CZ.1.07/3.2.07/ realizátor projektu: HM EKOND, spol. s r.o., Ostrava.
I NFORMATIVNÍ SCHŮZKA PRO ABSOLVENTY MAGISTERSKÉHO STUDIA Šafránkův pavilon
Projekt „Inovace vzdělávacího programu Inovace vzdělávacího programu VOŠS Ostrava a rozšíření o kombinovanou formu vzdělávání Mgr. Michaela Holaňová.
OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost 1 Název projektu: Tvorba modulárního systému udělování zápočtů v bakalářském studiu za účelem motivace studenta formou.
Akreditovaný e-learningový kurz Rovné příležitosti žen a mužů Ing. Petr Špindler, RENTEL a.s. Konference „Rovné příležitosti“ MV ČR, Praha,
Povolání, které je uplatnitelné v každé době … Program: Hospodářská politika a správa Obor: Účetnictví a daně.
Podpory pro malé a střední podnikatele v roce zvýhodněné záruky, úvěry a finanční příspěvky.
Podmínky získávání a uznávání způsobilosti k výkonu zdravotnického povolání Základní legislativa: Zákon č. 96/2004 Sb. Vyhláška č. 394/2004 Sb. o podmínkách.
„Partnerství pro konkurenceschopnost“ Název projektu: „Partnerství pro konkurenceschopnost“ Zkrácený název projektu:„PARKON“ OP Vzdělávání pro konkurenceschopnost.
Mobilita studentů na základě bilaterálních smluv, popř. formou „free movers“
BIBS - vysoká škola Název programu MBA Senior Executive Délka studia
Cesta k uplatnění na trhu práce
Strategické řízení a plánování ve školách a v územích
Vlastní myšlenkou Vlastní cestou.
Fakulta zdravotnických studií
KOUČOVÁNÍ jako nástroj pro ROZVOJ ZMĚN POSTOJŮ A CHOVÁNÍ Jak vybírat kouče ??? Tim Šlapák Akreditovaný profesionální kouč ČAKO Acredited Senior Practitioner.
Cisco Networking Academy
Komplexní program Univerzity Karlovy v Praze pro vzdělávání v řízení přenosu znalostí a výchovu v inovačním podnikání
Studijní program Ošetřovatelství
Název operačního programu:
Adaptační program lékařů – absolventů 2018
CENTRUM UZNÁVÁNÍ A CELOŽIVOTNÍHO UČENÍ OLOMOUCKÉHO KRAJE __________________________________________ Olomouc, Rooseveltova 79 Česká republika.
Prezentace Diplomatické akademie.
Prioritní cíl: Zajišťování kvality
Studijní obor Fyzioterapie
Adaptační program lékařů – absolventů 2019
Univerzita Jana Amose Komenského Praha
Transkript prezentace:

LIGS University a €PA Praha,

Historie LIGS University v České republice od roku 2006 mateřská universita v USA, na Hawaii držitelka akreditací, certifikací a mnoha partnerství

Hlavní výhody LIGS University Přizpůsobení časově zaneprázdněným Získání nových kontaktů Vysoká kvalita tutorů Blended learning nebo interactive online forma Oxfordský tutorský model Diplom vydaný americkou univerzitou Balíček výhod pro studenty

Programy LIGS University Executive MBA a DBA (PhD) v českém jazyce Interactive Online BBA, MBA, MSc v českém, slovenském, anglickém a ruském jazyce Přípravný kurz €PA Další kurzy z finanční a manažerské oblasti – určené i držitelům titulu €PA

Příprava k certifikaci €FA™ Cíl přípravného kurzu: Poskytnutí teoretických a praktických znalostí potřebných pro kvalitní výkon profese v oblasti finančního poradenství a plánování Příprava na úspěšné složení certifikační zkoušky €FA

Příprava k certifikaci €FA™ Délka kurzu: 9 měsíců (jeden den za 14 dní), tzn. cca 180 hodin přímé výuky a online webcastů doplněných samostudiem, e-learningovým vzděláváním, zpracováním případových studií atd. Zahájení nejbližšího kurzu Kurz se skládá ze dvanácti modulů

Příprava k certifikaci €FA™ Moduly: Principy finančního poradenství a plánování Finanční matematika a statistika Finanční trhy Derivátové instrumenty Kolektivní investování Pojištění Důchodové plánování Bankovní produkty a nemovitosti Zdaňování Portfolio management Legislativa, regulace a etika Finanční plánování

Cena přípravného kurzu Pro jednotlivce 95 tisíc Kč (včetně DPH) Skupiny 15 a více účastníků z jedné firmy 65 tisíc Kč (včetně DPH) (Možnost hradit kurzovné na splátky) Navíc: Při přihlášení do dárek ke studiu – USB disk Úspěšní absolventi mohou za zvýhodněných podmínek navázat studiem MBA se zohledněním absolvování kurzu €FA™

Děkuji za pozornost Pavel Makovský managing partner LIGS University