Základní škola T. G. Masaryka a MŠ Horní Bečva

Slides:



Advertisements
Podobné prezentace
Základní škola v Jičíněvsi byla postavena v roce Ve školní kronice jsou zaznamenávány události od roku Školní události jsou v kronice pravidelně.
Advertisements

Základní škola, Karviná – Nové Město, Komenského 614, příspěvková organizace Karviná – Nové Město Projekt finančně podpořený Fondem životního.
ZÁKLADNÍ ŠKOLA A MATEŘSKÁ ŠKOLA KOPIDLNO
Základní škola a Mateřská škola Bystřice pod Lopeníkem
Základní škola a Mateřská škola Louňovice pod Blaníkem 15. srpna 2009
Tato prezentace podává základní informace o škole, o jejím technickém vybavení, o výuce a o školních akcích a aktivitách Informace o škole Vybavení.
Gymnázium, Praha 8, Ústavní 400
STŘEDNÍ ODBORNÁ ŠKOLA SOCIÁLNÍ U MATKY BOŽÍ JIHLAVA
ZÁKLADNÍ ŠKOLA ÚJEZD U BRNA
Zdravím ze školy v přírodě Nový Dvůr - Poustky
Základní škola, Most, Jakuba Arbesa 2454
Vysoké mýto.
Základní škola Lázně Bohdaneč se představuje. ZŠ Lázně Bohdaneč Budova druhého stupně na Masarykově náměstí Budova prvního stupně Na Lužci.
Sportovní gymnázium, Plzeň, Táborská 28
ZŠ U Krčského lesa Informace pro rodiče Školní rok 2011/2012.
Základní škola Praha 5 – Košíře
střední odborná škola služeb
Základní škola a Mateřská škola Bystřice pod Lopeníkem.
TRÉNINK KOMUNIKAČNÍCH A PREZENTAČNÍCH DOVEDNOSTÍ V OBLASTI VELETRHŮ
Kdo jsme? Jsme sportovní soukromá škola, která, přestože má sportovní zaměření, je otevřená všem, kteří chtějí kvalitní základní.
Součásti: základní škola školní družina školní jídelna
Základní škola Merklín, okres Plzeň - jih
Základní informace Rozkládají se na obou březích Berounky. Rozkládají se na obou březích Berounky. Leží na trase Praha-Karlštejn asi 10 km od hradu.
Zápis do 1.ročníku ZŠ Základní škola Bohumila Hrabala, Praha 8, Zenklova 52 (Škola jazyků a informačních technologií) anglický jazyk od 1.ročníku 2.cizí.
ZŠ Dambořice příspěvková organizace
Třebenice Město Okres Litoměřice. Základní údaje 1992 obyvatel České Středohoří Dopravní dostupnost : autobus Starostka: Martina Patrovská PSČ:
Základní škola a Mateřská škola Janovice Školu navštěvuje 196 žáků v deseti třídách Učí na ní šestnáct učitelů I.a II.stupně Dále pak dvě vychovatelky.
Základní škola, Praha 2, Londýnská 34
Základní škola a Mateřská škola, Podolí příspěvková organizace 1.
Základní škola Mendelova Adresa: ulice Einsteinova 2871, Karviná - Hranice Na škole pracuje: 30 učitelů 3 vychovatelé ŠD 2 asistentky pedagogů 16.
Gymnázium Děčín. StudentUčitelé Škola Rodiče ŠkolaRodiče Student.
ZÁKLADNÍ ŠKOLA TRMICE Tyršova 482, Trmice IČO:
Masarykovo Gymnázium Vsetín
M ĚSTSKÁ ČÁST P RAHA 21 M ĚSTSKÁ ČÁST P RAHA 21 Zavádění procesu místní Agendy 21 Strategie, otevřenost, spolupráce koordinátorka MA21 Iva Hájková
Výstavba sportovního areálu 20.základní škola Plzeň, Brojova 13, příspěvková organizace Brojova 13, Plzeň Kontaktní osoba pro projekt: Mgr. Pavel.
Klepnutím lze upravit styl předlohy podnadpisů. HOTEL PARK OSTRUŽNÁ Nově postavený horský hotel v krásném prostředí lyžařského, turistického a cykloturistického.
SLAVNOSTNÍ UKONČENÍ PROJEKTU. PODPORA ROZVOJE MATEMATICKÉ A ČTENÁŘSKÉ GRAMOTNOSTI CZ.1.07/1.2.33/
Pozděchov je obec v okrese Vsetín Zlínského kraje. Má 585 obyvatel
web: tel.: ředitelka školy: Mgr. Milada Němcová KONTAKT:
Komunitní a otevřená škola
Historie školy Původně zde byla v roce 1976 otevřena Zvláštní škola internátní v nově otevřených prostorách Na Vizině 28 ve Slezské Ostravě. V současné.
ZŠ Václava Havla Poděbrady
ZŠ KLENOVICE NA HANÉ Základní škola v Klenovicích na Hané poskytuje vzdělání žákům od první do deváté třídy V současnosti školu navštěvuje 190 žáků. Kromě.
Ředitel školy: PaedDr. Ivan Pospíchal
2. ZŠ Dobříš se představuje e- Twinningu. Vítejte uprostřed brdských lesů u nás na Dobříši!
VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ 1148/09 Kutná Hora ŽADATEL: Denisa Divišová
Naše škola. Kolik nás tu je ? Ve škole se učí celkem 122 žáků Ve školce si hraje celkem 56 dětí Ve škole učí celkem 11 učitelů + paní ředitelka a dvě.
ZÁKLADNÍ ŠKOLA T. G. MASARYKA
PRORODINNÁ POLITIKA.  Prorodinná politika = souhrn aktivit a opatření za účelem podpory rodiny. Obecně se jedná o podporu rodin ve výkonu jejich přirozených.
Vítejte na zápisu prvňáčků na 31.ZŠ. Gymnastika Házená Lední hokej Judo Běh na lyžích Basketbal Cvičení pro předškoláky Posilovna Aerobic Sportovní aktivity.
Evropa Česká republika Praha Základní škola Dědina.
ZŠ ZACHAR, Kroměříž Z D R A V Á Š K O L A.  Prostředí školy  Věcné  Sociální  Organizační  Zdravé učení  Smysluplnost  Možnost výběru, přiměřenost.
Základní škola Velká Bíteš, Tišnovská 116, příspěvková organizace.
Mgr. Zdeněk Nosek ředitel školy Podpora zdravého životního stylu ve školách v Kraji Vysočina Číslo projektu: CZ.1.07/1.1.00/ Podpora zdravého životního.
TVOŘIVĚ DO SVĚTA - vzdělávací program, který je alternativou klasickému pojetí vyučovacího procesu - Základní škola a mateřská škola Třinec, Kaštanová.
Mateřská škola Vsetín Luh I. Kde nás najdete? Kde nás najdete?
Stav svazkového školství k červnu Fyzické stavy dětí ve věku od 1 roku do 14 let v jednotlivých obcích Vernířovice, Rapotín, Sobotín, Petrov nad.
Třídní schůzka – zahájení školního roku 2016/2017 ŠKOLNÍ ROK 2016/2017 Základní škola Moravičany, okres Šumperk, příspěvková organizace.
Základní škola a Mateřská škola Bystřice pod Lopeníkem
ZŠ Nové Veselí a prevence nežádoucího chování
Mateřská škola, Náchod, Havlíčkova 1848
NABÍDKA PROGRAMŮ A KURZŮ CCV PF UJEP
Analytická část MAP pro SO ORP Český Brod
Základní škola, Most, Jakuba Arbesa 2454
Jak na akční plán?.
ZŠ Staré Město.
VY_32_INOVACE_18_PRVOUKA 1. ROČNÍK_VOLNÝ ČAS
Školní vzdělávací program
Základní škola a Mateřská škola Kozlov, příspěvková organizace
ZÁKLADNÍ ŠKOLA OKŘÍŠKY
Transkript prezentace:

Základní škola T. G. Masaryka a MŠ Horní Bečva

Kde nás najdete?

Horní Bečva horská obec ležící v CHKO Beskydy leží na obou březích řeky Bečvy počet obyvatel 2465 (k 31. 12. 2013)

Horní Bečva nabízí základní i mateřskou školu, knihovnu obchody, stravovací a ubytovací zařízení, zdravotnická zařízení a ostatní služby příjemné prostředí k letní i zimní rekreaci - lyžařské vleky, vodní nádrž, turistické trasy, cyklotrasy

Bečvanské kontrasty

Naše škola se představuje úplná základní škola pro žáky 1. – 9. ročníku celkem 244 žáků 1. stupeň – 5 tříd – 114 žáků 2. stupeň – 7 tříd – 130 žáků školu navštěvují žáci z Horní Bečvy, z Prostřední Bečvy a z Bílé vyučujeme podle školního vzdělávacího programu ,,Škola pro život“

Vstupní pavilon ,,Stará budova“ školy

Historie školy založena v roce 1930 postupně dostavba učebnového pavilonu a pavilonu vedení současná podoba od roku 2002 – výstavba vstupního pavilonu a tělocvičny

Pohled do historie

Zaměstnanci ředitel školy – Mgr. Jan Děcký zástupce ředitele – Mgr. Daniela Křištofová 15 pedagogických pracovníků 2 asistentky pedagoga ostatní: účetní, školník, 4 uklízečky, 5 kuchařek

Výuka jazyků anglický jazyk od 3. třídy druhý volitelný cizí jazyk – od 7. třídy – francouzský, německý odborná učebna s moderní audiotechnikou a interaktivní tabulí

Školní družina dvě oddělení pro žáky 1. stupně malujeme, tvoříme, zpíváme, hrajeme si, chodíme na procházky do okolí školy, využíváme školní tělocvičnu ke sportovním aktivitám

Akce školy Kulturní: divadelní a hudební představení Sportovní: fotbal, floorbal, vybíjená, odbíjená, běh, … Vzdělávací: přednášky o zdravém životním stylu, drogové závislosti, internetové gramotnosti, cestopisné pořady, přírodovědné besedy, …

Lyžařský kurz, výuka plavání plavání – žáci 1. stupně lyžařský kurz – žáci 5. a 7. ročníku

Zájmové útvary aktivní trávení volného času sportovní - odbíjená, klasické lyžování, stolní tenis, pohybové hry, sportovní gymnastika, turistický kroužek keramika, Šikula, rybářský hudební – Zpívánky, pěvecký sbor Skřivani, - výuka hry na hudební nástroje

Turistický kroužek Kroužek keramiky

Pěvecký sbor Skřivani vystupuje na akcích školy – Skřivan, Skřivánek vystupuje na akcích naší obce – rozsvěcování vánočního stromku, Sousedské setkání … účastní se akcí okolních obcí nastudoval 7 dětských muzikálů

Školní projekty EU peníze do škol Ovoce do škol Adopce na dálku VedoMOSTY – ukážme, čo vieme

EU peníze do škol vybavení školy počítačovou technikou interaktivní tabule moderní jazyková učebna

VedoMOSTY – ukážme, čo vieme spolupráce se ZŠ Lietavská Lúčka vědomostní testy, sportovní aktivity rekonstrukce odborné učebny F - CH

Akce pořádané školou Vánoční jarmark Bečvanský skřivánek – soutěž ve zpěvu – 1. st. Skřivan – soutěž ve zpěvu – 2. st. Macurův memoriál – přespolní běh Předtaneční výchova Školní výlety Pobyt žáků v přírodě Noc s Andersenem

Vánoční jarmark Macurův memoriál

Pomáháme sběr plastových víček, sběr hliníku – pomoc zdravotně postiženým dětem sběr starého papíru - finanční prostředky získané sběrem papíru slouží jako charitativní pomoc adoptované dívce z Indie.

Naši školu reprezentují … Vojta Bambušek - alpské lyžování Michal Lejska - požární sport

Jinak jsme úplně obyčejní žáci… …někdy dbáme na úklid, někdy je to problém …

…taháky nám nejsou cizí …

…občas se nám daří, někdy méně …

ZŠ Horní Bečva Horní Bečva Více informací ZŠ Horní Bečva Horní Bečva