Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Prezentace se nahrává, počkejte prosím

Základní informace Rozkládají se na obou březích Berounky. Rozkládají se na obou březích Berounky. Leží na trase Praha-Karlštejn asi 10 km od hradu.

Podobné prezentace


Prezentace na téma: "Základní informace Rozkládají se na obou březích Berounky. Rozkládají se na obou březích Berounky. Leží na trase Praha-Karlštejn asi 10 km od hradu."— Transkript prezentace:

1

2

3 Základní informace Rozkládají se na obou březích Berounky. Rozkládají se na obou březích Berounky. Leží na trase Praha-Karlštejn asi 10 km od hradu. Leží na trase Praha-Karlštejn asi 10 km od hradu. Mají 3030 trvale bydlících obyvatel. Mají 3030 trvale bydlících obyvatel. V obci je mateřská škola, základní škola se speciálními třídami a Základní umělecká škola, Dětský diagnostický ústav, lékárna, zdravotnické služby, Česká spořitelna a další. V obci je mateřská škola, základní škola se speciálními třídami a Základní umělecká škola, Dětský diagnostický ústav, lékárna, zdravotnické služby, Česká spořitelna a další.

4 Škola 2.stupně je v ulici 5.května. Škola zaměřená na spolupráci, komunikaci a praktické dovednosti. Pořádá školy v přírodě,organizuje kurzy plavání,nabízí různé kroužky pro děti i dospělé. Děti používají kuchyňku, dílnu, školní zahradu, knihovnu a počítačové učebny.

5

6

7 Tradiční běh pořádaný Základní školou Dobřichovice Tradiční běh pořádaný Základní školou Dobřichovice Běhá se každý rok.Roku 2006 byl 10.ročník. Běhá se každý rok.Roku 2006 byl 10.ročník. Hromadný start

8 Berounka vzniká soutokem čtyř řek (Mže, Radbuzy,Úhlavy a Úslavy). Berounka vzniká soutokem čtyř řek (Mže, Radbuzy,Úhlavy a Úslavy). Povodí Berounky se rozkládá na ploše 8860 km čtverečních. Povodí Berounky se rozkládá na ploše 8860 km čtverečních. Berounka se člení na dva úseky- horní a dolní. Berounka se člení na dva úseky- horní a dolní. Berounka se na ř.km. 63,4 vlévá do Vltavy a je jejím nejvodnatějším přítokem. Berounka se na ř.km. 63,4 vlévá do Vltavy a je jejím nejvodnatějším přítokem.

9


Stáhnout ppt "Základní informace Rozkládají se na obou březích Berounky. Rozkládají se na obou březích Berounky. Leží na trase Praha-Karlštejn asi 10 km od hradu."

Podobné prezentace


Reklamy Google